Güzel sonuçlarınla gel arkadaşım inşallah..Birazdan kan vermeye gidiyorum kizlar.. Sonucu bildiririmm
Ben yanlış ifade etmiş olabilirim, Allahın izniyle olacak demiş. Hem duaların ve zikirlerin faziletlerini okuruz çoğu yerden. Tabiki Allah izin verirse olur herşey.Arkadaslar bu dua hayirli bi dua olabilir ondan şuphemiz yk yanliz bu duayi oku mutlaka bebegin olcak demesi hata bana gore cnku allahtan baska kimse olup olmayacagini bilemez ve ondan baska hic kimse tahmin bile yapamaz gunaha girmekten baska birsey degil
Tabiki Allahim bilir herseyi o isterse hersey olur Allahim yardim et .dr ye gidiyoruz ne diyo Allah bilir biz elimizden geleni yapip takdiri ona birakiyoruz diyor bende dualarimi adaklarimi adayip takdiri ona birakiyorum herseyin hayirlisini versin YarabbimArkadaslar bu dua hayirli bi dua olabilir ondan şuphemiz yk yanliz bu duayi oku mutlaka bebegin olcak demesi hata bana gore cnku allahtan baska kimse olup olmayacagini bilemez ve ondan baska hic kimse tahmin bile yapamaz gunaha girmekten baska birsey degil
Hayırlı olsun opun canım. Güzelcene büyüsünler yumuşların..Kızlar opumu oldum 12 yumurta toplanmış suan yatıyorum hastanedeyim
Sağol canım benimHayırlı olsun opun canım. Güzelcene büyüsünler yumuşların..
Sağol Canım benim Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Maddi manevi insan yıpraniyor allah büyük canım inşallah herşey yoluna girerCanimm Allahim bana tez zamanda versin sozum soz sana destek olmayi isterim simdi de destek olmak isterdim ama biliyosun negatif sonuc aldik tekrar denemek istiyoruz ama yemin ediyorum sana destek olacagim.sakin beni yanlis anlama arkadasim bu benim icimden geldi benim gibi ici yanan bi arkadasima destek olmak isteriiiimmmm
Döllenmiş mi yazmışım ben, dondurulmus oldu mu diyecektimEvet canım genart. Döllenmişim oldu içimde :)))
Dondurulmuşum yok canım malesef..2 tane 1. kalite oldu, 7 tane 5. güne gidemeden bölünmesi durdu.Döllenmiş mi yazmışım ben, dondurulmus oldu mu diyecektim
Hmmm anladım canım. Neyse ki ona gerek kalmamisDondurulmuşum yok canım malesef..2 tane 1. kalite oldu, 7 tane 5. güne gidemeden bölünmesi durdu.
Arkadaşım hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için, biz güç birleştirerek, destekle, duayla, paylaşımla buradayız....Kızlarrrrr cumartesi 11:00 da opum var ne olur dua edin taze anneler iş başına sizin dualarınıza bebeklerinizin yüzü suyu hürmetine meleklerde amin dermiş ayrıca yeni topiği untun taciz boyutuna kadar gider bu işin sonu :) sizi rahat bırakmayız bu güne kadar günler su gibi aktı geçti daha sanki dün acaba tüp bebeğe gecsemmi ne zaman regli olacam acaba uzun protokolmü kısa protokolmü yaparlar acaba yumurta gelisirmi gelisince acaba ohss olurmu derken sayenizde nasıl geçtini anlamadan çok şükür sorunsuz bir şekilde bugünlere geldik hep destek tam destek yola devam
Gunaydin kizlar...
yarin bana buyuk gun.. yavrumu gorcem sonunda. kalbim pirpir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?