Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben yanlış ifade etmiş olabilirim, Allahın izniyle olacak demiş. Hem duaların ve zikirlerin faziletlerini okuruz çoğu yerden. Tabiki Allah izin verirse olur herşey.

Tabiki Allahim bilir herseyi o isterse hersey olur Allahim yardim et .dr ye gidiyoruz ne diyo Allah bilir biz elimizden geleni yapip takdiri ona birakiyoruz diyor bende dualarimi adaklarimi adayip takdiri ona birakiyorum herseyin hayirlisini versin Yarabbim

Sağol Canım benim Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Maddi manevi insan yıpraniyor allah büyük canım inşallah herşey yoluna girer

Kızlarrrrr cumartesi 11:00 da opum var ne olur dua edin taze anneler iş başına sizin dualarınıza bebeklerinizin yüzü suyu hürmetine meleklerde amin dermiş ayrıca yeni topiği untun taciz boyutuna kadar gider bu işin sonu :) sizi rahat bırakmayız bu güne kadar günler su gibi aktı geçti daha sanki dün acaba tüp bebeğe gecsemmi ne zaman regli olacam acaba uzun protokolmü kısa protokolmü yaparlar acaba yumurta gelisirmi gelisince acaba ohss olurmu derken sayenizde nasıl geçtini anlamadan çok şükür sorunsuz bir şekilde bugünlere geldik hep destek tam destek yola devam

Arkadaşım hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için, biz güç birleştirerek, destekle, duayla, paylaşımla buradayız....Opunda sorunsuz geçsin inşallah. Kaliteli yumuşların olsun...

Gunaydin kizlar...
yarin bana buyuk gun.. yavrumu gorcem sonunda. kalbim pirpir...

Benimde C.tesi günü, sizden bir gün sonra. Heyecan dorukta, zaman zor geçiyor. Kasık ağrılarım geçti, bir belirti de hissetmiyorum. Kanamam falan olmamasına rağmen insan istemeden endişeleniyor. Şu kalp sesini bir duysam, başka bir şey istemiyorummmm

Siz de yarın güzel haberlerle gelin ve bize yazmayı unutmayın.

Sevgiler..

kızlar pazartesi yumurta toplama işlemim oldu transfer gününü bekliyorum fakat aşırı akıntım var sarı yogun kıvamda korkuyorum iltihapmı oldu enfeksıyonmu kaptım ya iptal ederse olmazsa.. bölyle yaşayan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…