Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hepimiz...Transfer sonrası daha da fazla oluyor endişe etme...

Mesajını okuyunca işte bu dedim :) tam hissettiklerimi anlatmışşın :) bu sabah, acaba idrar testi yapayım mı diye düşünmüştüm :))) sen yapmışşsın bile (ben de yapmış kadar oldum ) Yarın o harika "pıt pıt" ların keyfini çıkart, sonraki günde bana nasip olsun inşallah.

inşallah canım. aynı hisleri yaşıyoruz analık böyle demek...
idrarda gördüm ya rahatladım biraz ama tabi duymak bambaşkadır eminim. yarın bi duyayım inşallah hemen yazacağım buraya canım... cumartesi de sen haber ver..

Of offf ben de aynı endişelerdeyim.. Yarın bir gelse de ultrasonda görebilsem bebişimi, kalp atışlarına daha erken ama keşke onu da duyabilsem...

Geldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca .hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin

Karpuzcilek_d muhteşem bir haber, çok sevindim :)

MAŞŞALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN GÖZÜMÜZ AYDIN

şimdi neredeyse 3 kişide kasık ağrıları geçmiş :) başka var mı adet ağrısı givi ağrısı geçen?

maasallah canim gözün aydin duygulandim rabbim hepimizin miniklerini korusun ve bekleyen arkadaslara nasip etsin

ayy ne güzel masallah sen miniğini gördün benm daha bugün transferle birlikte 6. günüminsallah ben de böyle güzeller haberler paylaşırım burdanallah yavrunu sana bağışlasın ve ne olur ban da dua et

Canımmmm çok sevindim, Rabbim o minişleri bizlere bağışlasın inşallah.. İnşallah canım ben de yarın 13:30 da gideceğim hayırlısıyla sonucu yazarım buradan..

Aminn çok sagolun kızlar rabbim hamislere sağlıkla kese ve kalp atisini görmeyi nasip etsin inşallah negatif sonuc alanlarda en kisa zamanda bu duyguları yasasin lar allahım onları çok ama çok mutlu etsin bebislerle dualarım her zaman sizlerle iyi ki varsınız. .

Karpuzcilek_d muhteşem bir haber, çok sevindim :)

MAŞŞALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN GÖZÜMÜZ AYDIN

maasallah canim gözün aydin duygulandim rabbim hepimizin miniklerini korusun ve bekleyen arkadaslara nasip etsin

ayy ne güzel masallah sen miniğini gördün benm daha bugün transferle birlikte 6. günüminsallah ben de böyle güzeller haberler paylaşırım burdanallah yavrunu sana bağışlasın ve ne olur ban da dua et

Canımmmm çok sevindim, Rabbim o minişleri bizlere bağışlasın inşallah.. İnşallah canım ben de yarın 13:30 da gideceğim hayırlısıyla sonucu yazarım buradan..

MaşaALLAH çokk güzel haber bu. Rabbim sağlıkla kucağına da aldırsın canım . senin de bizim de inşallah. olmayanlara da versin ki histen kimseleri mahrum bırakmasın güzel Allahım.

Canım beklemek de çok zor tüm süreç çok zor gerçekten ama inanıyorum sen de güzel haberi vereceksin burdan bize hayirlisiyla. Az kalmış

öyle be arkadaşım acayip ruh halleri içindeyim. eşim haricinde kimse ile paylaşamıyorum da çünkü daha kimse bilmiyor. danışacağım bir büyük de yok. öyle düşünüp duruyorum.
valla canim kiziyorum kendime bebise zarar vericeksin diye..ama baksana cogumuz da kayboluyor Zaman Zaman belirtiler. Internetde yapmis oldugum arastirmalarda bunu gösteriyor sürekli belirti olmamasi normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…