Hepimiz...kızlar pazartesi yumurta toplama işlemim oldu transfer gününü bekliyorum fakat aşırı akıntım var sarı yogun kıvamda korkuyorum iltihapmı oldu enfeksıyonmu kaptım ya iptal ederse olmazsa.. bölyle yaşayan oldumu
Benimde C.tesi günü, sizden bir gün sonra. Heyecan dorukta, zaman zor geçiyor. Kasık ağrılarım geçti, bir belirti de hissetmiyorum. Kanamam falan olmamasına rağmen insan istemeden endişeleniyor. Şu kalp sesini bir duysam, başka bir şey istemiyorummmm
tammm olarak aynı şeyleri düşünüyoruz. benimde kasık ağrılarım geçti sayılır. çok nadir giriyor ağrılar. aklım fikrim bebeğimde... sen de ilk defa görecekksin sanırım benim gibi canım. Rabbim sağlıkla bir duyursaydı pıtpıtları...
inanırmısın sırf içim rahatlasın diye az önce idrar testi yaptım. artık ikinci çizgi net. şükürler olsun rabbime...
ama ben o pıtpıtları duymadan rahat edemicem..
aynı şeyleri hissediyoruz canım.
Hepimiz...Transfer sonrası daha da fazla oluyor endişe etme...
Mesajını okuyunca işte bu dedim :) tam hissettiklerimi anlatmışşın :) bu sabah, acaba idrar testi yapayım mı diye düşünmüştüm :))) sen yapmışşsın bile (ben de yapmış kadar oldum) Yarın o harika "pıt pıt" ların keyfini çıkart, sonraki günde bana nasip olsun inşallah.
Of offf ben de aynı endişelerdeyim.. Yarın bir gelse de ultrasonda görebilsem bebişimi, kalp atışlarına daha erken ama keşke onu da duyabilsem...
Geldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca.hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin
MAŞŞALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN GÖZÜMÜZ AYDINGeldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca.hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin
şimdi neredeyse 3 kişide kasık ağrıları geçmiş :) başka var mı adet ağrısı givi ağrısı geçen?inşallah canım. aynı hisleri yaşıyoruz analık böyle demek...
idrarda gördüm ya rahatladım biraz ama tabi duymak bambaşkadır eminim. yarın bi duyayım inşallah hemen yazacağım buraya canım... cumartesi de sen haber ver..
maasallah canim gözün aydin duygulandim rabbim hepimizin miniklerini korusun ve bekleyen arkadaslara nasip etsinGeldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca.hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin
valla arkadasim rabbim hakkimizda hayirlisini versin..zor islerşimdi neredeyse 3 kişide kasık ağrıları geçmiş :) başka var mı adet ağrısı givi ağrısı geçen?
Geldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca.hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin
Canımmmm çok sevindim, Rabbim o minişleri bizlere bağışlasın inşallah.. İnşallah canım ben de yarın 13:30 da gideceğim hayırlısıyla sonucu yazarım buradan..Geldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca.hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin
öyle be arkadaşım acayip ruh halleri içindeyim. eşim haricinde kimse ile paylaşamıyorum da çünkü daha kimse bilmiyor. danışacağım bir büyük de yok. öyle düşünüp duruyorum.valla arkadasim rabbim hakkimizda hayirlisini versin..zor isler
Karpuzcilek_d muhteşem bir haber, çok sevindim :)
MAŞŞALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN GÖZÜMÜZ AYDIN
maasallah canim gözün aydin duygulandim rabbim hepimizin miniklerini korusun ve bekleyen arkadaslara nasip etsin
ayy ne güzel masallah sen miniğini gördün benm daha bugün transferle birlikte 6. günüminsallah ben de böyle güzeller haberler paylaşırım burdan allah yavrunu sana bağışlasın ve ne olur ban da dua et
Canımmmm çok sevindim, Rabbim o minişleri bizlere bağışlasın inşallah.. İnşallah canım ben de yarın 13:30 da gideceğim hayırlısıyla sonucu yazarım buradan..
ayy ne güzel masallah sen miniğini gördün benm daha bugün transferle birlikte 6. günüminsallah ben de böyle güzeller haberler paylaşırım burdan allah yavrunu sana bağışlasın ve ne olur ban da dua et
valla canim kiziyorum kendime bebise zarar vericeksin diye..ama baksana cogumuz da kayboluyor Zaman Zaman belirtiler. Internetde yapmis oldugum arastirmalarda bunu gösteriyor sürekli belirti olmamasi normalmisöyle be arkadaşım acayip ruh halleri içindeyim. eşim haricinde kimse ile paylaşamıyorum da çünkü daha kimse bilmiyor. danışacağım bir büyük de yok. öyle düşünüp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?