Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

valla canim kiziyorum kendime bebise zarar vericeksin diye..ama baksana cogumuz da kayboluyor Zaman Zaman belirtiler. Internetde yapmis oldugum arastirmalarda bunu gösteriyor sürekli belirti olmamasi normalmis
aslında evet sürekli devam eden ağrı da zararlı ama gel de anlat gönlüme. artık normal bir gebeden farkımız yok aslında. şuanda normal yolla gebe kalan insanların öğrendiği zamanlardayız bakarsan onlarda da belirti bizim ki gibidir sanırım. neyse hayırlısı. Rabbim korkularımızdan emin kılsın hepimizi

AMIIIIN arkadasim Amin..

evet haklısın canım onlardan bir farkımız yok aslında.
ama bizimki bir bekleyiş ve sabırdan ibaret geçen bir süreydi... o yüzden bu kadar hassasız..

insallah canm yaa beklemek çoookkkkk zor en zor olanı test tarihini beklemekmiş
onu bırak canım. asıl zor olan ne biliyormusun. kan verip de sonucunu beklediğin gün. yani 12. gün...
Allahım o gün varya dr.ma sarılıp bir ağlayışım vardı.. sağolsun . dünya ahiret kardeşim olsun o da bana sarıldı ağlaştık... hiç unutmuyorum. o günü asla unutmıcam. eşim hala der eğer erkek evladım olursa onun adını koycaam. hayatımın en mutlu haberini verdi der...

çok duydulandımdarısı basıma insallah sizin mutlu haberlerinizi okuduğum zaman kendim haber almışım kadar seviniyorum...ve insallah ben de bu şekilde mutlu haberler alırım diyorum

maşallah arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına alıp güzel günlerini göstermeyi nasip etsin:):):):)bekleyen isteyen herkesin başına

çok duydulandımdarısı basıma insallah sizin mutlu haberlerinizi okuduğum zaman kendim haber almışım kadar seviniyorum...ve insallah ben de bu şekilde mutlu haberler alırım diyorum

İnşALLAH canım. alırsın merak etme. Rabbim koymuştur bir vakti zamanını..
içini ferah tut. ben kendimi duaya verdim. sen de dua et. Rabbimin olduramadığı hiç bir şey yok unutma.

Merhaba arkadaşlar ben 5 martta transfer oldum 4 tane embriyo transfer edildi dr.um şansınız %50 den fazla dedi. bel ağrısı çekiyorum ateş basmaları falan ayrıca kullandığım fitil neredeyse olduğu gibi çıkıyor çok heyecanlıyım hr günüm bir ay gibi valla ya inşallah bebeğim olur

İnşALLAH canım. alırsın merak etme. Rabbim koymuştur bir vakti zamanını..
içini ferah tut. ben kendimi duaya verdim. sen de dua et. Rabbimin olduramadığı hiç bir şey yok unutma.

içimi rahatlattın çok sağol... sabahtan akşama kadar internet başındayım ve neredeyse bütün topiklerdeki haberleri okuyorum

Canim hayirli olsun darisi bizim basimiza insallah

ALLAHIM MEKELERİNİ BOŞA CIKARMASIN İNŞ. GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ. 4 TANE KOYMUŞLAR PROBLEM NEYDİ NEREDE YAPTIRIDN

ne güzel işte yarın hayırlı haberini alırsın insallah senin yerine ben heyacanlandım
inşallah arkadaşım inşallah ama ben de hiçbideğişiklik yok o nedenle pek umutlu değilim ama hayırlı olan olsun diyorum hep olsa da olmasa da,senin de az kalmış su gibi geçsin günlerde al bebeğinin haberini

ALLAHIM MEKELERİNİ BOŞA CIKARMASIN İNŞ. GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ. 4 TANE KOYMUŞLAR PROBLEM NEYDİ NEREDE YAPTIRIDN

Eşim azospermi 4 yıl olacak evliliğimiz. Evliliğimizin ilk altı ayında öğrendik eşimin rahatsızlığını. Uzun süre o durumu aşmaya çalıştık ameliyatlar vs. Bu yıl tüp bebeğe karar verdik. İğnelerin bir kaçından sonra doktorum yumurtalarımın sayısının çok düşük olduğunu söyledi, bu kez daha çok sarsıldım tabi. Sorun birken ikiye çıktı. Kıbrısta oldum tedavimi doğuş hastanesinde, dua edin ya umarım iyi haberler alırım. Test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Allah hepimizi evlat sahibi yapsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…