- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
MaşaALLAH çokk güzel haber bu. Rabbim sağlıkla kucağına da aldırsın canım . senin de bizim de inşallah. olmayanlara da versin ki histen kimseleri mahrum bırakmasın güzel Allahım.
Canım beklemek de çok zor tüm süreç çok zor gerçekten ama inanıyorum sen de güzel haberi vereceksin burdan bize hayirlisiyla. Az kalmış
aslında evet sürekli devam eden ağrı da zararlı ama gel de anlat gönlüme. artık normal bir gebeden farkımız yok aslında. şuanda normal yolla gebe kalan insanların öğrendiği zamanlardayızvalla canim kiziyorum kendime bebise zarar vericeksin diye..ama baksana cogumuz da kayboluyor Zaman Zaman belirtiler. Internetde yapmis oldugum arastirmalarda bunu gösteriyor sürekli belirti olmamasi normalmis
AMIIIIN arkadasim Amin..aslında evet sürekli devam eden ağrı da zararlı ama gel de anlat gönlüme. artık normal bir gebeden farkımız yok aslında. şuanda normal yolla gebe kalan insanların öğrendiği zamanlardayızbakarsan onlarda da belirti bizim ki gibidir sanırım. neyse hayırlısı. Rabbim korkularımızdan emin kılsın hepimizi
evet haklısın canım onlardan bir farkımız yok aslında.aslında evet sürekli devam eden ağrı da zararlı ama gel de anlat gönlüme. artık normal bir gebeden farkımız yok aslında. şuanda normal yolla gebe kalan insanların öğrendiği zamanlardayızbakarsan onlarda da belirti bizim ki gibidir sanırım. neyse hayırlısı. Rabbim korkularımızdan emin kılsın hepimizi
onu bırak canım. asıl zor olan ne biliyormusun. kan verip de sonucunu beklediğin gün. yani 12. gün...insallah canm yaa beklemek çoookkkkk zor en zor olanı test tarihini beklemekmiş
onu bırak canım. asıl zor olan ne biliyormusun. kan verip de sonucunu beklediğin gün. yani 12. gün...
Allahım o gün varya dr.ma sarılıp bir ağlayışım vardı.. sağolsun . dünya ahiret kardeşim olsun o da bana sarıldı ağlaştık... hiç unutmuyorum. o günü asla unutmıcam. eşim hala der eğer erkek evladım olursa onun adını koycaam. hayatımın en mutlu haberini verdi der...
maşallah arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına alıp güzel günlerini göstermeyi nasip etsin:):):):)bekleyen isteyen herkesin başınaGeldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca.hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin
çok duydulandımdarısı basıma insallah sizin mutlu haberlerinizi okuduğum zaman kendim haber almışım kadar seviniyorum...ve insallah ben de bu şekilde mutlu haberler alırım diyorum
İnşALLAH canım. alırsın merak etme. Rabbim koymuştur bir vakti zamanını..
içini ferah tut. ben kendimi duaya verdim. sen de dua et. Rabbimin olduramadığı hiç bir şey yok unutma.
Canim hayirli olsun darisi bizim basimiza insallahGeldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca.hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin
bitiyo arkadaşım beklemekte ben yarın tet yaptırcamm ama çok korkuyoruminsallah canm yaa beklemek çoookkkkk zor en zor olanı test tarihini beklemekmiş
bitiyo arkadaşım beklemekte ben yarın tet yaptırcamm ama çok korkuyorumhatta hiç yapmasam diyorum
ALLAHIM MEKELERİNİ BOŞA CIKARMASIN İNŞ. GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ. 4 TANE KOYMUŞLAR PROBLEM NEYDİ NEREDE YAPTIRIDNMerhaba arkadaşlar ben 5 martta transfer oldum 4 tane embriyo transfer edildi dr.um şansınız %50 den fazla dedi. bel ağrısı çekiyorum ateş basmaları falan ayrıca kullandığım fitil neredeyse olduğu gibi çıkıyor çok heyecanlıyım hr günüm bir ay gibi valla ya inşallah bebeğim olur
Kizlar su anda evde olanlar varsa Derya Baykal kanalturk te tüp bebek konusu var.
inşallah arkadaşım inşallah ama ben de hiçbideğişiklik yok o nedenle pek umutlu değilim ama hayırlı olan olsun diyorum hep olsa da olmasa da,senin de az kalmış su gibi geçsin günlerde al bebeğinin haberinine güzel işte yarın hayırlı haberini alırsın insallahsenin yerine ben heyacanlandım
ALLAHIM MEKELERİNİ BOŞA CIKARMASIN İNŞ. GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ. 4 TANE KOYMUŞLAR PROBLEM NEYDİ NEREDE YAPTIRIDN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?