PROBLEMLERİMİZ BENZİYOR 7 YILLIK EVLİYİM MORFOLOJİ SORUNU VARDI ŞİMDİ ONU AŞTIK BENİM YUMOŞLAR KALİTESİ DÜŞTÜ :) NAPALIM SAVAŞMAYA DEVAM.... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA İNŞ.Eşim azospermi 4 yıl olacak evliliğimiz. Evliliğimizin ilk altı ayında öğrendik eşimin rahatsızlığını. Uzun süre o durumu aşmaya çalıştık ameliyatlar vs. Bu yıl tüp bebeğe karar verdik. İğnelerin bir kaçından sonra doktorum yumurtalarımın sayısının çok düşük olduğunu söyledi, bu kez daha çok sarsıldım tabi. Sorun birken ikiye çıktı. Kıbrısta oldum tedavimi doğuş hastanesinde, dua edin ya umarım iyi haberler alırım. Test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Allah hepimizi evlat sahibi yapsın inşallah
Kizlar su anda evde olanlar varsa Derya Baykal kanalturk te tüp bebek konusu var.
inşallah bende de hiçbir belirti kasığım ağrımıyo bel ağrım yok hiçbir şey hissetmiyorum crinone jel kullanıyorum herkes ondan şikayetçi ama ben hiçbir yan etkisini görmedim son olarak birçok kişi kabızlık şikayeti var ben de o da yok ki normalde böyle sorun yaşarım... acaba ben de mi bişey var diyorum anlamadıminşallah arkadaşım inşallah ama ben de hiçbideğişiklik yok o nedenle pek umutlu değilim ama hayırlı olan olsun diyorum hep olsa da olmasa da,senin de az kalmış su gibi geçsin günlerde al bebeğinin haberini
PROBLEMLERİMİZ BENZİYOR 7 YILLIK EVLİYİM MORFOLOJİ SORUNU VARDI ŞİMDİ ONU AŞTIK BENİM YUMOŞLAR KALİTESİ DÜŞTÜ :) NAPALIM SAVAŞMAYA DEVAM.... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA İNŞ.
aynen benimde böyle ilaçlardan da Bi sıkıntı yaşamıyorum,kabızlık hep yaşadığım bişey ama şükür bu donem hiç olmadı,bitek şişliğim var okadar, o kadar çok kendimi dinledim ki ama tık yok:):)belki de iyiye işarettir bunlarinşallah bende de hiçbir belirti kasığım ağrımıyo bel ağrım yok hiçbir şey hissetmiyorum crinone jel kullanıyorum herkes ondan şikayetçi ama ben hiçbir yan etkisini görmedim son olarak birçok kişi kabızlık şikayeti var ben de o da yok ki normalde böyle sorun yaşarım... acaba ben de mi bişey var diyorum anlamadımyine de içimde bir umut var
Geldim doktordan çok şükür gördük keseyi 6.7 mm nokta sşeklinde görünüyor hiç bir nokta bu kadar şirin gelmemişti hayatım boyunca.hersey normal dedi doktor..10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. .valla ne zormuş bu iş Hayirlisiyla senin miniginin de guzel haberlerini alacagiz insallah yarin
maşallah arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına alıp güzel günlerini göstermeyi nasip etsin:):):):)bekleyen isteyen herkesin başına
Canim hayirli olsun darisi bizim basimiza insallah
Ay maşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın arkadaşım.
A
aynen benimde böyle ilaçlardan da Bi sıkıntı yaşamıyorum,kabızlık hep yaşadığım bişey ama şükür bu donem hiç olmadı,bitek şişliğim var okadar, o kadar çok kendimi dinledim ki ama tık yok:):)belki de iyiye işarettir bunlar
yetişemedimKizlar su anda evde olanlar varsa Derya Baykal kanalturk te tüp bebek konusu var.
bende bende çok meraktayım olmadı diye kendimi umitlendirmiyorum ki olmazsa üzülmeyin diye,sabah erken değilse canım öğlen sonuna veririm haberi inşallah doktordan randevu aldım öyle yaptırcam testi inşallah,aslında Cumartesi test günüm ama Bi gün öncede vars çıkarseninle suan aynı belirtileri yaşıyorum test sonucunu en çok ben merak ediyorumyarın hemen git saabah erkenden senden haber bekliyorum ona göre
bende bende çok meraktayım olmadı diye kendimi umitlendirmiyorum ki olmazsa üzülmeyin diye,sabah erken değilse canım öğlen sonuna veririm haberi inşallah doktordan randevu aldım öyle yaptırcam testi inşallah,aslında Cumartesi test günüm ama Bi gün öncede vars çıkar
ben devam edeyim. ben çok duygusal ve kırılgan bir insanım ilk olarak en yakınım bile olsa beni üzen kıran insanlardan uzak durdum. tedaviyi gözümde büyütmedim ,bu da önemli bencee. sigarayı zaten bırakmıştım yaklaşık 3 ay önce. nescafe hiç içmedim. transferden 3 gün sonra havanın da güzel olmasından dolayı kısa yürüyüşler yaptım. dualar ettim :)Ara ara yaptığımız şeyleri burada paylaşalım mı? Ben sordum ben başlatayım. Tedaviye hazırlanan, tedavide olan, transferi olan hamileliğini öğrenmiş herkes için aslında geçerli aslında bu şeyler.
* Tedaviye başlayacağım adetin başında sigarayı kestim, bir daha da hiç ağzıma sürmedim. Daha iyi olanı en az üç ay öncesi diyorlar.
* Tedavi başladığından beri kahve, kola hiç içmedim. Çayı çok çok açık sabahları bir bardak içiyorum sadece.
* Parfüm sürmedim, hatta şampuan hariç hiçbir kozmetik kullanmadım.
* Ananas öyle abartı yemedim ama kivi ve kabak çekirdeği neredeyse her gün yedim.
* İğnelerimi haplarımı neredeyse dakika saptırmadan saati saatine aldım.
Şimdilik bu kadar aklımdakiler. Bunun gibi özellikle dikkat ettiğiniz neler oldu ?
11 hücreliydi bana transfer edilenler tatlım. istatistik en büyük yalandır derdi istatistik hocam.kızlar 8 hücreliler daha iyiymiş öylemi 10 hücreliler 12 hücrelilerin tutma olasılıgı düşükmüş dogrumu
jonguil canım yeni gördüm sonucunu çok üzüldüm rabbim inşallah dilediğin gibi doğal yolla verir. çok emeğin var topikte senin yerin ayrı canım benim maşallah gıpta ettim sana metanetlisin de:)Kızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?