Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

PROBLEMLERİMİZ BENZİYOR 7 YILLIK EVLİYİM MORFOLOJİ SORUNU VARDI ŞİMDİ ONU AŞTIK BENİM YUMOŞLAR KALİTESİ DÜŞTÜ :) NAPALIM SAVAŞMAYA DEVAM.... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA İNŞ.

Kizlar su anda evde olanlar varsa Derya Baykal kanalturk te tüp bebek konusu var.
inşallah arkadaşım inşallah ama ben de hiçbideğişiklik yok o nedenle pek umutlu değilim ama hayırlı olan olsun diyorum hep olsa da olmasa da,senin de az kalmış su gibi geçsin günlerde al bebeğinin haberini
inşallah bende de hiçbir belirti kasığım ağrımıyo bel ağrım yok hiçbir şey hissetmiyorum crinone jel kullanıyorum herkes ondan şikayetçi ama ben hiçbir yan etkisini görmedim son olarak birçok kişi kabızlık şikayeti var ben de o da yok ki normalde böyle sorun yaşarım... acaba ben de mi bişey var diyorum anlamadım yine de içimde bir umut var

PROBLEMLERİMİZ BENZİYOR 7 YILLIK EVLİYİM MORFOLOJİ SORUNU VARDI ŞİMDİ ONU AŞTIK BENİM YUMOŞLAR KALİTESİ DÜŞTÜ :) NAPALIM SAVAŞMAYA DEVAM.... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA İNŞ.

İnşallah ya bir gün erken yapıcam testi pazar günü inşallah güzel haberlerle gelirim size

A aynen benimde böyle ilaçlardan da Bi sıkıntı yaşamıyorum,kabızlık hep yaşadığım bişey ama şükür bu donem hiç olmadı,bitek şişliğim var okadar, o kadar çok kendimi dinledim ki ama tık yok:):)belki de iyiye işarettir bunlar

Ay maşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın arkadaşım.

Ya kızlar bendeki şişkinlik çok ciddi boyuta ulaştı. Nefes almakta çok zorlanıyorum. Üç gündür söylemesi ayıp tuvalete de gidemiyorum. Her yemek sonrası işkence İki gündür duphalac içeceğim unutuyorum evden çıkmadan içmeyi. Çok sıkıntılıyım bugun

Dün ikinci testten sonra crinone jeli teke düşürdü doktorum. İnşallah bu şişkinlik ve kabızlık meselesine bir çare olur.

Son düzenleme:
Ara ara yaptığımız şeyleri burada paylaşalım mı? Ben sordum ben başlatayım. Tedaviye hazırlanan, tedavide olan, transferi olan hamileliğini öğrenmiş herkes için aslında geçerli aslında bu şeyler.

* Tedaviye başlayacağım adetin başında sigarayı kestim, bir daha da hiç ağzıma sürmedim. Daha iyi olanı en az üç ay öncesi diyorlar.
* Tedavi başladığından beri kahve, kola hiç içmedim. Çayı çok çok açık sabahları bir bardak içiyorum sadece.
* Parfüm sürmedim, hatta şampuan hariç hiçbir kozmetik kullanmadım.
* Ananas öyle abartı yemedim ama kivi ve kabak çekirdeği neredeyse her gün yedim.
* İğnelerimi haplarımı neredeyse dakika saptırmadan saati saatine aldım.

Şimdilik bu kadar aklımdakiler. Bunun gibi özellikle dikkat ettiğiniz neler oldu ?

seninle suan aynı belirtileri yaşıyorum test sonucunu en çok ben merak ediyorum yarın hemen git saabah erkenden senden haber bekliyorum ona göre

seninle suan aynı belirtileri yaşıyorum test sonucunu en çok ben merak ediyorum yarın hemen git saabah erkenden senden haber bekliyorum ona göre
bende bende çok meraktayım olmadı diye kendimi umitlendirmiyorum ki olmazsa üzülmeyin diye,sabah erken değilse canım öğlen sonuna veririm haberi inşallah doktordan randevu aldım öyle yaptırcam testi inşallah,aslında Cumartesi test günüm ama Bi gün öncede vars çıkar

hadi bakalım insallah yarın hayırlısıyla güzel haberlerini alırız burdan

kızlarrrr bi gün girmedim kaynatmışınız sayfayı valla hepsini tek tek okudum heyecanla beklediğim jonguil kardeşimin sonucu bile kaçırmışım. ben artık çok yazmıyorum ama hep okuyorum sizleri rabbim hepimizin heyecanını hüznünü sonsuz mutluluğa dönüştürsün inşallah...

kızlar 8 hücreliler daha iyiymiş öylemi 10 hücreliler 12 hücrelilerin tutma olasılıgı düşükmüş dogrumu

ben devam edeyim. ben çok duygusal ve kırılgan bir insanım ilk olarak en yakınım bile olsa beni üzen kıran insanlardan uzak durdum. tedaviyi gözümde büyütmedim ,bu da önemli bencee. sigarayı zaten bırakmıştım yaklaşık 3 ay önce. nescafe hiç içmedim. transferden 3 gün sonra havanın da güzel olmasından dolayı kısa yürüyüşler yaptım. dualar ettim :)

kızlar 8 hücreliler daha iyiymiş öylemi 10 hücreliler 12 hücrelilerin tutma olasılıgı düşükmüş dogrumu
11 hücreliydi bana transfer edilenler tatlım. istatistik en büyük yalandır derdi istatistik hocam. kaç hücreli kaçıncı kalite vs önemli değil bence belki olasılığı arttırıyor ama adı üstünde olasılık

Kızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
jonguil canım yeni gördüm sonucunu çok üzüldüm rabbim inşallah dilediğin gibi doğal yolla verir. çok emeğin var topikte senin yerin ayrı canım benim maşallah gıpta ettim sana metanetlisin de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…