- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Sonucum malesef negatif.. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah herkese
Tamam canim sagolCanım 5. Hafta bitti bugün. .transferden sonraki transfer gunu dahil 20.gun
Tatlım zaten ilk tedavimde normal kan değerlerini istemişti, olumsuz sonuçlaninca nedenini arastirmak için genetik testi istiyorlar. İnşallah senin yapmana gerek kalmadan hamis olursunnnkızlar bir sürü film test diyorsunuz benim doktor hiç birini istemedi htta başka hastanede yaptırdığım sonuçlara göre tüp dedi endişeliyim çok..genetik testi falan yeni duydum
Hamişler mide bulantısı başlayanlar var mı???? Ben bugün hem çok halsizim, hem çok agresifim hem de midem çok kötü...
hadi hayırlısı ben ım transfer yarın 3te sımdı aradılar ınsallah guzel haberlerle donerızkızlar bugun aradılar 18 yumurt am dollenmiş yarın transver ıcın arıyacaklar ınsallah bu ay yapar, dun cok kotu sısıkınlıgım vardı ama bugun yok. hatta korkuyordum opudan sonra cok fena kasıklarım agrır dıye cok sukur oyle bısıy de olmadı. bakalım yarın ne dıycekler..
Benim ilk başlarda eşim vurmuştu ve daha zordu, kasıyordum kendimi. Kendim vurmaya başlayınca daha rahat oldu.ben iğneyi kendim vuramam ki ne yapacağım bilmiyorum çok cesaretlisiniz kızlar maşallah
ben de eşime güveniyorum asla kendime vuramam canım bakamıyorum bile iğne vurulurken kan alınırkenBenim ilk başlarda eşim vurmuştu ve daha zordu, kasıyordum kendimi. Kendim vurmaya başlayınca daha rahat oldu.
Sonucum malesef negatif.. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah herkese
İtirafta bulunayım akşam senin doktorla konuştuğunu yazdığın dış gebelik olabilirmiş dediğinden sonra yüzüm düşmüş karnıma ağrılar girdi. Ondan sonra da toparlayamadım.Benim sabahları midem taş gibi oluyor çok ağrıyor ilaclardan mi bilemedim..yemek yerken çabuk tikaniyorum eğer tikandigim an birakmazsam yemeği o zaman başlıyor bulantı :) yarını atlatinca biraz olsun agresifligin gider canım merak etme ben de oyleydim dün. .
İtirafta bulunayım akşam senin doktorla konuştuğunu yazdığın dış gebelik olabilirmiş dediğinden sonra yüzüm düşmüş karnıma ağrılar girdi. Ondan sonra da toparlayamadım.
CanimmSonucum malesef negatif.. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah herkese
Allah tan görümcem yokk eltimde simdilik yok kayinvalidem anlayisli ama sakada olsa laf atio tabi ben kesin döverdim sen ii durmusun valla bu süreclerin dilin den bu sürecten gecen anlio kuzum vallaAyy BENDE içimi dökeceğim eski bi mesele ama olsungörüncemle bir gün telde konuşurken eltim çocuk düşünüyordu var mı gelisme dedim yok dedi, sizde var mı bebek yok dedim işte (o zaman eşimin değerleri baya bi düşük çıkmıştı) neyse olmuyor dedim iki yıl geçti bu sefer başladı ablan düşük yapmıştı Bak sonra oldu bilmem ne bir sürü gereksiz şeyler saydı sanki bende sorun var ondan olmuyor gibi neyse bu sefer sorunun bende ya da eşimde olması benim için hiç önemli değil ama o şekilde konuşunca kardeşinde çok üzülüyor değerleri düşük çıktı dedim hemen başladı 180 derede döndü olur bilmem ne sorun bende diye beklerken şok oldu yani. Allaha Şükür şuan hiç bir sorun yok ama o zaman değerler düşük çıkmıştı böyle bi mevzu olmuştum sinir olmuştum bide Mayıs ayında aşılama yaptık sonuç bekliyorum test tarihime 5 6 gün var görümcem bizin gönlünumuz normal yolla olmasından yana demez mi ben bu kadar aşılama yaptım sonuç bekliyorum dediği lafa bak sanki ben meraklıyım tedaviye hayret birşey
Haklısın canım bebişleri boşuna üzüyoruz. Elbette paylaşacağız canım benim, bizi ancak bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar anlar, yani sizler....Elimizde değil bu kadar hayalini kurduğumuza kavuşunca kaybetme korkusu. İnanki hem senin adına çok korktum hem de kendi adıma. Haklısın yarın ultrason sonrası ben de rahatlarım sanırım...Ay kiyamam yaKeşke soylemeseydim Doktor öyle diince bende kötü oldum çok fena alırlar falan diye bile düşündüm bütün kötü senaryolar geçti aklımdan. .ama bak hersey normalmis..Sende hiic sıkma canını tatlım normalmis ağrılar. .bir de kistler var dedi ilaclardan onlarda yapiyormus bu ağrıları sonra kaybolacakmis bu kistlerde..üzmeyelim bebisleri annesi
O yüzden diyorum kendin yaparsan bir süre sonra daha rahat ve güvenle yapacaksın iğneni ve inşallah hamile kaldığında belli bir süre bu iğneye devam edeceksinHmmm öyle mi canım. Teşekkür ederim. Ya evet çok acıyor. Elimden geldigince morartmamaya çalıştım ama küçük bir nokta izi kaldı.ilk igneyi hemşire yaptı onun morlugu hala geçmedi
oldum tatlım adetimden 2 gün önce sağ kasığımda keskin ağrı. hatta yazdım burayaKizceler bisey sorcam bugün öglenden sonra cok özür dilerimm ama akintimla kouu kahvemsi leke gelmis yarin adet tarihim sancim artmaya basladi sag sol leke normalde sanci normalmi bilmemm ki ya adet dönemi yaklasinca oldunuz mu böyle adet sancisi da degil keskin bi sanci
Ara ara yaptığımız şeyleri burada paylaşalım mı? Ben sordum ben başlatayım. Tedaviye hazırlanan, tedavide olan, transferi olan hamileliğini öğrenmiş herkes için aslında geçerli aslında bu şeyler.
* Tedaviye başlayacağım adetin başında sigarayı kestim, bir daha da hiç ağzıma sürmedim. Daha iyi olanı en az üç ay öncesi diyorlar.
* Tedavi başladığından beri kahve, kola hiç içmedim. Çayı çok çok açık sabahları bir bardak içiyorum sadece.
* Parfüm sürmedim, hatta şampuan hariç hiçbir kozmetik kullanmadım.
* Ananas öyle abartı yemedim ama kivi ve kabak çekirdeği neredeyse her gün yedim.
* İğnelerimi haplarımı neredeyse dakika saptırmadan saati saatine aldım.
Şimdilik bu kadar aklımdakiler. Bunun gibi özellikle dikkat ettiğiniz neler oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?