Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

T
kızlar bir sürü film test diyorsunuz benim doktor hiç birini istemedi htta başka hastanede yaptırdığım sonuçlara göre tüp dedi endişeliyim çok..genetik testi falan yeni duydum
Tatlım zaten ilk tedavimde normal kan değerlerini istemişti, olumsuz sonuçlaninca nedenini arastirmak için genetik testi istiyorlar. İnşallah senin yapmana gerek kalmadan hamis olursunnn

Hamişler mide bulantısı başlayanlar var mı???? Ben bugün hem çok halsizim, hem çok agresifim hem de midem çok kötü...

Benim sabahları midem taş gibi oluyor çok ağrıyor ilaclardan mi bilemedim..yemek yerken çabuk tikaniyorum eğer tikandigim an birakmazsam yemeği o zaman başlıyor bulantı :) yarını atlatinca biraz olsun agresifligin gider canım merak etme ben de oyleydim dün. .

hadi hayırlısı ben ım transfer yarın 3te sımdı aradılar ınsallah guzel haberlerle donerız

Kızlar bugün Dr banada kan sulandirci iğne progestan iğne prednol aspirin antibiyotik verdi yarın sağlık ocağı yaptircam göbeğim mosmor zaten sulandirci tedbir amaçlı verdi ilk bebeğim Öldüğü için

İtirafta bulunayım akşam senin doktorla konuştuğunu yazdığın dış gebelik olabilirmiş dediğinden sonra yüzüm düşmüş karnıma ağrılar girdi. Ondan sonra da toparlayamadım.

İtirafta bulunayım akşam senin doktorla konuştuğunu yazdığın dış gebelik olabilirmiş dediğinden sonra yüzüm düşmüş karnıma ağrılar girdi. Ondan sonra da toparlayamadım.

Ay kiyamam ya Keşke soylemeseydim Doktor öyle diince bende kötü oldum çok fena alırlar falan diye bile düşündüm bütün kötü senaryolar geçti aklımdan. .ama bak hersey normalmis..Sende hiic sıkma canını tatlım normalmis ağrılar. .bir de kistler var dedi ilaclardan onlarda yapiyormus bu ağrıları sonra kaybolacakmis bu kistlerde..üzmeyelim bebisleri annesi

Allah tan görümcem yokk eltimde simdilik yok kayinvalidem anlayisli ama sakada olsa laf atio tabi ben kesin döverdim sen ii durmusun valla bu süreclerin dilin den bu sürecten gecen anlio kuzum valla

Haklısın canım bebişleri boşuna üzüyoruz. Elbette paylaşacağız canım benim, bizi ancak bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar anlar, yani sizler....Elimizde değil bu kadar hayalini kurduğumuza kavuşunca kaybetme korkusu. İnanki hem senin adına çok korktum hem de kendi adıma. Haklısın yarın ultrason sonrası ben de rahatlarım sanırım...

Hmmm öyle mi canım. Teşekkür ederim. Ya evet çok acıyor. Elimden geldigince morartmamaya çalıştım ama küçük bir nokta izi kaldı.ilk igneyi hemşire yaptı onun morlugu hala geçmedi
O yüzden diyorum kendin yaparsan bir süre sonra daha rahat ve güvenle yapacaksın iğneni ve inşallah hamile kaldığında belli bir süre bu iğneye devam edeceksin

Kizceler bisey sorcam bugün öglenden sonra cok özür dilerimm ama akintimla kouu kahvemsi leke gelmis yarin adet tarihim sancim artmaya basladi sag sol leke normalde sanci normalmi bilmemm ki ya adet dönemi yaklasinca oldunuz mu böyle adet sancisi da degil keskin bi sanci

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

R ravza54 : Beklemede

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

admad : 21 Mart test tarihi

T tugba88guler : 19 mart test tarihi

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : Negatif

T Tgb123 : Negatif

@shrgrhs : Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

Z Zeynep sumra : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Kızlar biriniz listeyi üstlenin ya da topik sahibini tanıyan varsa mesaj atsın biri listeyi birinci sayfaya koysun

oldum tatlım adetimden 2 gün önce sağ kasığımda keskin ağrı. hatta yazdım buraya

Ben de diyetisyenimin dediği şeyleri paylasayim

** bana tavuk yeme dedi market tavuklarindan bahsediyor koy tavuğu bulabilirsen arada yiyebilirsin dedi

**Her sabah kahvaltıda 2 büyük ceviz

**Balık tuketmeliymisiz ama haftada en fazla 2 kere fazla tüketirsek vücutta cıva birikmesine neden olurmuş bu da bebeğe zarar verirmisin

**Bakliyat, kırmızı et, sebze tüketimi mutlaka olmalı dedi. Ben haftasonu 3 çeşit yemek yapıyorum is yerine giderken bakliyat götürüyorum öğlen onu yiyorum aksamda sebze

**Hergün sabah mutlaka yumurta ye dedi en azından haftada 4 kez yemek gerekiyormus

**Dışarda salata yemek kesinlikle yasak
**Konserve ve paketlenmis hazır yiyeceklerden uzak dur dedi

**Çay çok açık günde maksimum 2 bardak
**Kahve çok canın çekerse belki ama ben transferden beri hiç içmedim

şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…