Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah, yadırgayanlara da kapak olsun

sen sen ol aklına gelen gelmeyen herşeyi araştır yoksa doktorlar deneme yanılma yöntemi le ilerliyorlar o olmadı bu sefer şunu deneyelim. hiç kimse baştan herşeyi garantiye alalım da öyle deneyelim demiyor. eh ne de olsa onlar için hasta değil müşteriyiz... rabbim iyilerle karşılaştırsın. inşallah cumartesi hayırla başlarsın tedavine...

sağolasın canım

Ayy BENDE içimi dökeceğim eski bi mesele ama olsun görüncemle bir gün telde konuşurken eltim çocuk düşünüyordu var mı gelisme dedim yok dedi, sizde var mı bebek yok dedim işte (o zaman eşimin değerleri baya bi düşük çıkmıştı) neyse olmuyor dedim iki yıl geçti bu sefer başladı ablan düşük yapmıştı Bak sonra oldu bilmem ne bir sürü gereksiz şeyler saydı sanki bende sorun var ondan olmuyor gibi neyse bu sefer sorunun bende ya da eşimde olması benim için hiç önemli değil ama o şekilde konuşunca kardeşinde çok üzülüyor değerleri düşük çıktı dedim hemen başladı 180 derede döndü olur bilmem ne sorun bende diye beklerken şok oldu yani. Allaha Şükür şuan hiç bir sorun yok ama o zaman değerler düşük çıkmıştı böyle bi mevzu olmuştum sinir olmuştum bide Mayıs ayında aşılama yaptık sonuç bekliyorum test tarihime 5 6 gün var görümcem bizin gönlünumuz normal yolla olmasından yana demez mi ben bu kadar aşılama yaptım sonuç bekliyorum dediği lafa bak sanki ben meraklıyım tedaviye hayret birşey

evet bir de böyleleri var. inşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız da o gönüllerinden geçirdiklerinden ağızlarında konuştuklarından pişman olurlar utanırlar. benim ahdım var evladımı kucağıma alırsam ilk işim bana tüp bebekle bile bebeğin olmaz diyen dr a gidicm sonra da bana ilk tedaviyi yapan bir kaç kere deneyin sonra bırakın diyen dr a gidip bence siz de birkaç kere deneyin beceremiyorsanız mesleği bırakın diyeceğim.

Selâmün aleyküm kızlar :)
Transfer sonrası 3 . Günüm. Bu tedavide clexane 04 diye gobekten iğne de verdiler. Kalcadan da progestan iğne var. Yalnız bu gobekten olan mahvetti beni ya. Acayip yakıyor. Hele bugun iki buklum etti hain iğne. Bi de bi şişkinlik ki sormayın gitsin, taş gibi oldu gobegim.bikaç kişi de yazmıştı aynı hamile göbeği gibi diye, güldüm bana da oldu. :)
Şu gobekten igneyi kullanan oldu mu aramızda ? Ne işe yarıyor acaba :)

bildiğim kadarıyla bhcg içeren bir iğne değil mi? ben göbekten değil kalçadan oldun pregnyl idi markası.

Eh datlım gülme komşuna gelir başına, ben kalçadan vurundum prolutran tutunma iğnesiymiş. Ama felaket bir iğne, çok koyu kıvamlı beni de mahvetmişti. Göbüşler de kocaman elbette..

Eh datlım gülme komşuna gelir başına, ben kalçadan vurundum prolutran tutunma iğnesiymiş. Ama felaket bir iğne, çok koyu kıvamlı beni de mahvetmişti. Göbüşler de kocaman elbette..
Aynen öyle canım :) hamile gibi seviyorum gobusumu.ben normalde zayıf bir insanım. İlk defa bu kadar büyük görünce ( tabi bir amac olunca) için dolu olsun tamam mı diye tembihliyorum :)

benim "yumurta naklini düsünün aklinizin bi kösenizde" diyen doktoruma da ugrayalim olur mu

ah canim insan neler duyuyo napmali bunlari bilmiyorum. ben de "dogal bir baska olur ama" diyenini de duydum askla oluyormus. ben de bizde esimle birbirimize kenetlenerek o hastanenin yolunu tutuyoruz ask ve arzuyla dedim

Çok üzüldüm Allah sabır versin. İnşallah bu son negatifin olur, bir sonrakinde hayırlısı ile pozitif görüp bebeğini kucağına alırsın.

Kizlar Allah razi olsun.. Rabbim bu zamanda nasip etmemis demekki vardir bu istede hayir.. Allah isteyen herkese nasip etsin ins

Hamişler mide bulantısı başlayanlar var mı???? Ben bugün hem çok halsizim, hem çok agresifim hem de midem çok kötü...

O madem kv çekiştirmeye başladık :) sıraya gireyim. Benim kv hatta kp de evlendiğimizin haftasında başladılar çocuk da çocuk diye ama öyle böyle değil bir gün saydım tam dokuz defa konusunu açmışlar bir aradayken. Bir sabah sabahın sekizinde aradı kp biz torun istiyoruz diye. Nasıl sinirlendim anlatamam. Sırf onlara inattan 2.5 sene fikrine bile yanaşmadım. Sonra ne oldu, benim de eşim de çıktı problem. O gün bebek konusu bıçak gibi kesildi. Ağızlarına dahi almadılar. Çok rahatlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…