Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah, yadırgayanlara da kapak olsuncanım aynı durum bende de benim de ikinci evliliğim 8 aylık evliyiz....ilk evliliğim 1.5 yıl sürdü kendisinde varikosel vardı olmadı çocuğum yok..şimdiki eşimin çocuğu var veeeeee tedaviye başladık iki ay önce şoook eşimin spermi yerlerde % 5 harekeet ,2 milyon sayı ,morfoloji 1 ...kayınvalidem ve akrabalar sorun bende diye kesin gözüyle bakmışlardıtabi bende de rezerv azlığı var ..tedaviye başlayana kadar da sorun bendeydi yani üzülsem mi sevinsem mi bilemedim şimdi de tüp bebeğe başlayacağız normal yolla olmaz dedi doktor
Canım Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah uzulmemeye çalış olur muSonucum malesef negatif.. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah herkese
sen sen ol aklına gelen gelmeyen herşeyi araştır yoksa doktorlar deneme yanılma yöntemi le ilerliyorlar o olmadı bu sefer şunu deneyelim. hiç kimse baştan herşeyi garantiye alalım da öyle deneyelim demiyor. eh ne de olsa onlar için hasta değil müşteriyiz... rabbim iyilerle karşılaştırsın. inşallah cumartesi hayırla başlarsın tedavine...yarın doktora gidecem ilaçların kullanımı anlatacak sanırım o kadar para döküyoruz cahil cahil tedavi oluyoruz ağızlarını bıçak açmıyor bir umut işte..yarın 20. günüm oluyor 27 günde bir olurum adeti..21. gün bu cumartesi oluyor canım
sağolasın canımsen sen ol aklına gelen gelmeyen herşeyi araştır yoksa doktorlar deneme yanılma yöntemi le ilerliyorlar o olmadı bu sefer şunu deneyelim. hiç kimse baştan herşeyi garantiye alalım da öyle deneyelim demiyor. eh ne de olsa onlar için hasta değil müşteriyiz... rabbim iyilerle karşılaştırsın. inşallah cumartesi hayırla başlarsın tedavine...
Ayy BENDE içimi dökeceğim eski bi mesele ama olsunbu arada iki gündür canım çok sıkkın dökeyim size acık. ilk tedavimde bi türlü anlamadıkları anlasalar da yanlış anladıkları için ikinci tedavimi eşimin ailesine söylemedik. onlarda sürekli soruyormuş eşime ne zaman başlayacaksınız diye. negatifi alınca eşim söylemiş. insan bi kez arayıp ta kızım neler yaşamışın çok üzüldük dua ediyoruz vs demez mi? demediler kırgınım ama sorun etmedim (yeri zamanı gelinceye kadar saklıyorum:):)) bunu geçtim geçen akşam yemeği orda yiyoruz bana demez mi kayınbabanın yanında bilmem kim maydanoz yemiş de iki sene sonra çocuğu olmuş. rabbim nasıl bi sabır verdi de sustum ya düşündükçe deli oluyorum bizim sorunumuz morfoloji ve oğlundan olduğunu kendi de çok afedersiniz eşek gibi biliyor laf mı bu şimdi. eşime dedim bak dedim iki yıl sonra maydanozdan çocukları olmuş sen de ye bari belki tutar
rabbim bizi cahil cehaletinden sen koru...
evet bir de böyleleri var. inşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız da o gönüllerinden geçirdiklerinden ağızlarında konuştuklarından pişman olurlar utanırlar. benim ahdım var evladımı kucağıma alırsam ilk işim bana tüp bebekle bile bebeğin olmaz diyen dr a gidicm sonra da bana ilk tedaviyi yapan bir kaç kere deneyin sonra bırakın diyen dr a gidip bence siz de birkaç kere deneyin beceremiyorsanız mesleği bırakın diyeceğim.Ayy BENDE içimi dökeceğim eski bi mesele ama olsungörüncemle bir gün telde konuşurken eltim çocuk düşünüyordu var mı gelisme dedim yok dedi, sizde var mı bebek yok dedim işte (o zaman eşimin değerleri baya bi düşük çıkmıştı) neyse olmuyor dedim iki yıl geçti bu sefer başladı ablan düşük yapmıştı Bak sonra oldu bilmem ne bir sürü gereksiz şeyler saydı sanki bende sorun var ondan olmuyor gibi neyse bu sefer sorunun bende ya da eşimde olması benim için hiç önemli değil ama o şekilde konuşunca kardeşinde çok üzülüyor değerleri düşük çıktı dedim hemen başladı 180 derede döndü olur bilmem ne sorun bende diye beklerken şok oldu yani. Allaha Şükür şuan hiç bir sorun yok ama o zaman değerler düşük çıkmıştı böyle bi mevzu olmuştum sinir olmuştum bide Mayıs ayında aşılama yaptık sonuç bekliyorum test tarihime 5 6 gün var görümcem bizin gönlünumuz normal yolla olmasından yana demez mi ben bu kadar aşılama yaptım sonuç bekliyorum dediği lafa bak sanki ben meraklıyım tedaviye hayret birşey
bildiğim kadarıyla bhcg içeren bir iğne değil mi? ben göbekten değil kalçadan oldun pregnyl idi markası.Selâmün aleyküm kızlar :)
Transfer sonrası 3 . Günüm. Bu tedavide clexane 04 diye gobekten iğne de verdiler. Kalcadan da progestan iğne var. Yalnız bu gobekten olan mahvetti beni ya. Acayip yakıyor. Hele bugun iki buklum etti hain iğne.Bi de bi şişkinlik ki sormayın gitsin, taş gibi oldu gobegim.bikaç kişi de yazmıştı aynı hamile göbeği gibi diye, güldüm bana da oldu. :)
Şu gobekten igneyi kullanan oldu mu aramızda ? Ne işe yarıyor acaba :)
Bende bilmiyorum ki canım. Belki aynidir icerikleri.Test gününe kadar bi göbek bi kalça hergün iki ignem var. Tabii iğne yapacak yer kalırsabildiğim kadarıyla bhcg içeren bir iğne değil mi? ben göbekten değil kalçadan oldun pregnyl idi markası.
Allahım sonunu hayırlı ve mutlu kılsın arkadaşım. ben sadece birkere vuruldum o iğneden.Bende bilmiyorum ki canım. Belki aynidir icerikleri.Test gününe kadar bi göbek bi kalça hergün iki ignem var. Tabii iğne yapacak yer kalırsa:) :)
Eh datlım gülme komşuna gelir başına, ben kalçadan vurundum prolutran tutunma iğnesiymiş. Ama felaket bir iğne, çok koyu kıvamlı beni de mahvetmişti. Göbüşler de kocaman elbette..Selâmün aleyküm kızlar :)
Transfer sonrası 3 . Günüm. Bu tedavide clexane 04 diye gobekten iğne de verdiler. Kalcadan da progestan iğne var. Yalnız bu gobekten olan mahvetti beni ya. Acayip yakıyor. Hele bugun iki buklum etti hain iğne.Bi de bi şişkinlik ki sormayın gitsin, taş gibi oldu gobegim.bikaç kişi de yazmıştı aynı hamile göbeği gibi diye, güldüm bana da oldu. :)
Şu gobekten igneyi kullanan oldu mu aramızda ? Ne işe yarıyor acaba :)
Amin canım inşallah :)Allahım sonunu hayırlı ve mutlu kılsın arkadaşım. ben sadece birkere vuruldum o iğneden.
Aynen öyle canım :) hamile gibi seviyorum gobusumu.ben normalde zayıf bir insanım. İlk defa bu kadar büyük görünce ( tabi bir amac olunca) için dolu olsun tamam mı diye tembihliyorum :)Eh datlım gülme komşuna gelir başına, ben kalçadan vurundum prolutran tutunma iğnesiymiş. Ama felaket bir iğne, çok koyu kıvamlı beni de mahvetmişti. Göbüşler de kocaman elbette..
benim "yumurta naklini düsünün aklinizin bi kösenizde" diyen doktoruma da ugrayalim olur muevet bir de böyleleri var. inşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız da o gönüllerinden geçirdiklerinden ağızlarında konuştuklarından pişman olurlar utanırlar. benim ahdım var evladımı kucağıma alırsam ilk işim bana tüp bebekle bile bebeğin olmaz diyen dr a gidicm sonra da bana ilk tedaviyi yapan bir kaç kere deneyin sonra bırakın diyen dr a gidip bence siz de birkaç kere deneyin beceremiyorsanız mesleği bırakın diyeceğim.
ah canim insan neler duyuyo napmali bunlari bilmiyorum. ben de "dogal bir baska olur ama" diyenini de duydum askla oluyormus. ben de bizde esimle birbirimize kenetlenerek o hastanenin yolunu tutuyoruz ask ve arzuyla dedimAyy BENDE içimi dökeceğim eski bi mesele ama olsungörüncemle bir gün telde konuşurken eltim çocuk düşünüyordu var mı gelisme dedim yok dedi, sizde var mı bebek yok dedim işte (o zaman eşimin değerleri baya bi düşük çıkmıştı) neyse olmuyor dedim iki yıl geçti bu sefer başladı ablan düşük yapmıştı Bak sonra oldu bilmem ne bir sürü gereksiz şeyler saydı sanki bende sorun var ondan olmuyor gibi neyse bu sefer sorunun bende ya da eşimde olması benim için hiç önemli değil ama o şekilde konuşunca kardeşinde çok üzülüyor değerleri düşük çıktı dedim hemen başladı 180 derede döndü olur bilmem ne sorun bende diye beklerken şok oldu yani. Allaha Şükür şuan hiç bir sorun yok ama o zaman değerler düşük çıkmıştı böyle bi mevzu olmuştum sinir olmuştum bide Mayıs ayında aşılama yaptık sonuç bekliyorum test tarihime 5 6 gün var görümcem bizin gönlünumuz normal yolla olmasından yana demez mi ben bu kadar aşılama yaptım sonuç bekliyorum dediği lafa bak sanki ben meraklıyım tedaviye hayret birşey
Kizlar Allah razi olsun.. Rabbim bu zamanda nasip etmemis demekki vardir bu istede hayir.. Allah isteyen herkese nasip etsin ins
Hamişler mide bulantısı başlayanlar var mı???? Ben bugün hem çok halsizim, hem çok agresifim hem de midem çok kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?