Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Günaydın, Ay hadi hayırlısı ile küçük mercimeğini gör :) Bizi de haberdar et.

günaydin canimm..ayy evet ne heycan vardir simdi seni cok iyi anlayabiliyorum..güzel haberlerle gel insallah

canim ben dede olmustu agri hatta pede kahverengi lekenme ve cok hafif kan vardi cok korkmustum. sükür gecti.

günaydin canimm..ayy evet ne heycan vardir simdi seni cok iyi anlayabiliyorum..güzel haberlerle gel insallah
Teşekkür ederim canım, heyecan olmaz mı yerimde duramıyorum. Yıllardır hayalini kurduğum şey gerçekleşecek inşallah. Darısı hepinizin başına...

günaydın tatlım hadi bakalım büyük gün sen den bir ricam var heyecandan umutmazsan keseyi ilk görüdğünde bizler için dua edermisin ben o anın hayrına inanıyorum ve bugün mübarek gün tamda cuma saatinde randevun var :

Etmez miyim canım, muhakkak edeceğim. Ağlayarak hem de..Sela ve ezan arasında da sizin ve bebiş isteyen heeekes için dua edeceğim.

Hadi bakalim tatlimm hersey guzel olacak inaniyorum ben ben de cok heyecanlandim simdii...

Çok geçmiş olsun, kanama falan mı oldu? Her lavaboya gidişim korku ile. Ya görürsem bir şey diye.

Çok sevindim savaşçı kuzunun seni bırakmamasına. Allah kucağına sağsalim aldığın günleri de göstersin inşallah.

1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim

1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim
canım cok gecmiş olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin su mübarek saatlerde dualarımızdasın gözün aydın

Sabah kalktığımda baya kanamam vardı haftasonuydu ilçede oturuyorduk 1saat merkeze geldik özelw gittik hemen yat8ş verdiler ilk 2 gün 2 pet oldu adet gibiydi resmen sonra azalmaya başladı 2 gündür yok bugün baktı düşük tehlikem geçmiş yarin taburcu olacam eğer erkek olursa eşim ismini buldu göktuğ ( savaşmayı seven kimse ) olacak

yan taraftaki bebek gelişim resmine bakınca nasıl mutlu oldum maşallah kolları bacakları ve gözleri artık belli ... allahım nolur bizlere de nasip et bu resmi görmeyi .... :)

geçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...

hayırlı cumalar arkadaşlar. bugün keseyi gördük. çok şükür. 10 gün sonra falan kalp atışı duyulurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…