Günaydınnn, dünya güzeli anne adayları (negatif alanlar sizlere de diyorum ) Gününüz güzel olsun. Ben çok heyecanlıyım, Allahın izniyle bugün 13:30'da randevum var. Umarım keseyi ve bebişimi görebiliriz...
Sağol canım, haber vermez miyim siz benim duacı ailemsiniz..Günaydın, Ay hadi hayırlısı ile küçük mercimeğini gör :) Bizi de haberdar et.
Günaydınnn, dünya güzeli anne adayları (negatif alanlar sizlere de diyorum ) Gününüz güzel olsun. Ben çok heyecanlıyım, Allahın izniyle bugün 13:30'da randevum var. Umarım keseyi ve bebişimi görebiliriz...
canim ben dede olmustu agri hatta pede kahverengi lekenme ve cok hafif kan vardi cok korkmustum. sükür gecti.Kizceler bisey sorcam bugün öglenden sonra cok özür dilerimm ama akintimla kouu kahvemsi leke gelmis yarin adet tarihim sancim artmaya basladi sag sol leke normalde sanci normalmi bilmemm ki ya adet dönemi yaklasinca oldunuz mu böyle adet sancisi da degil keskin bi sanci
Teşekkür ederim canım, heyecan olmaz mı yerimde duramıyorum. Yıllardır hayalini kurduğum şey gerçekleşecek inşallah. Darısı hepinizin başına...günaydin canimm..ayy evet ne heycan vardir simdi seni cok iyi anlayabiliyorum..güzel haberlerle gel insallah
günaydın tatlım hadi bakalım büyük gün sen den bir ricam var heyecandan umutmazsan keseyi ilk görüdğünde bizler için dua edermisin ben o anın hayrına inanıyorum ve bugün mübarek gün tamda cuma saatinde randevun var :Günaydınnn, dünya güzeli anne adayları (negatif alanlar sizlere de diyorum ) Gününüz güzel olsun. Ben çok heyecanlıyım, Allahın izniyle bugün 13:30'da randevum var. Umarım keseyi ve bebişimi görebiliriz...
Etmez miyim canım, muhakkak edeceğim. Ağlayarak hem de..Sela ve ezan arasında da sizin ve bebiş isteyen heeekes için dua edeceğim.günaydın tatlım hadi bakalım büyük gün sen den bir ricam var heyecandan umutmazsan keseyi ilk görüdğünde bizler için dua edermisin ben o anın hayrına inanıyorum ve bugün mübarek gün tamda cuma saatinde randevun var :
amin insallah canimTeşekkür ederim canım, heyecan olmaz mı yerimde duramıyorum. Yıllardır hayalini kurduğum şey gerçekleşecek inşallah. Darısı hepinizin başına...
sağol canım allah razı olsun :)Etmez miyim canım, muhakkak edeceğim. Ağlayarak hem de..Sela ve ezan arasında da sizin ve bebiş isteyen heeekes için dua edeceğim.
Sağolasın canımcım, sen gördün minişini sıra bizler de...Hadi bakalim tatlimm hersey guzel olacak inaniyorum benben de cok heyecanlandim simdii...
Geçmiş olsun canım, oh çok şükür gözün aydın... Maşallah bebiş de baya büyümüş1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim
1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim
gecmis olsun canim. maasallah minigine büyümüs. rabbim size saglik sihat versin.1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim
canım cok gecmiş olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin su mübarek saatlerde dualarımızdasın gözün aydın1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim
yan taraftaki bebek gelişim resmine bakınca nasıl mutlu oldum maşallah kolları bacakları ve gözleri artık belli ... allahım nolur bizlere de nasip et bu resmi görmeyi .... :)1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim
geçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...Sabah kalktığımda baya kanamam vardı haftasonuydu ilçede oturuyorduk 1saat merkeze geldik özelw gittik hemen yat8ş verdiler ilk 2 gün 2 pet oldu adet gibiydi resmen sonra azalmaya başladı 2 gündür yok bugün baktı düşük tehlikem geçmiş yarin taburcu olacam eğer erkek olursa eşim ismini buldu göktuğ ( savaşmayı seven kimse ) olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?