- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
tavuk biz de yemiyoruz kv çok yapıyor onda bile yemiyoruz. doğrusunu yapıyormuşuz. hurma yedim ben bir de.Ben de diyetisyenimin dediği şeyleri paylasayim
** bana tavuk yeme dedi market tavuklarindan bahsediyor koy tavuğu bulabilirsen arada yiyebilirsin dedi
**Her sabah kahvaltıda 2 büyük ceviz
**Balık tuketmeliymisiz ama haftada en fazla 2 kere fazla tüketirsek vücutta cıva birikmesine neden olurmuş bu da bebeğe zarar verirmisin
**Bakliyat, kırmızı et, sebze tüketimi mutlaka olmalı dedi. Ben haftasonu 3 çeşit yemek yapıyorum is yerine giderken bakliyat götürüyorum öğlen onu yiyorum aksamda sebze
**Hergün sabah mutlaka yumurta ye dedi en azından haftada 4 kez yemek gerekiyormus
**Dışarda salata yemek kesinlikle yasak
**Konserve ve paketlenmis hazır yiyeceklerden uzak dur dedi
**Çay çok açık günde maksimum 2 bardak
**Kahve çok canın çekerse belki ama ben transferden beri hiç içmedim
şimdilik bu kadar
tavuk biz de yemiyoruz kv çok yapıyor onda bile yemiyoruz. doğrusunu yapıyormuşuz. hurma yedim ben bir de.ananas yedim kivi yedim bir de pelte yaptım yedim her sabah.
Canimm unutmusumdur kesinn ohh ii bisey yok sükürler olsun ki azcik endiselendim ne yalan söyleyeyim icim rahatladioldum tatlım adetimden 2 gün önce sağ kasığımda keskin ağrı. hatta yazdım buraya
yaa benide ekle listeyeŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : Beklemede
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi
@duyibo: tedavi aşamasında
astaravistama : Tedavi aşamasında
admad : 21 Mart test tarihi
T tugba88guler : 19 mart test tarihi
dilaylay : 17 mart test tarihi
AsoKa : 17 mart test tarihi
T timse : 14 mart test tarihi
S Sky_sun : Negatif
T Tgb123 : Negatif
@shrgrhs : Negatif
@dnzderya: Negatif
miranaz05 : Negatif
@hln21 : negatif
T topik26 : Negatif
E EgecanYagmur : Negatif
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
Z Zeynep sumra : Negatif
nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Kızlar biriniz listeyi üstleninya da topik sahibini tanıyan varsa mesaj atsın biri listeyi birinci sayfaya koysun
Hangi aşamadasın canım liste senin olsun istersen sen devam etyaa benide ekle listeye
Sağol canım ben malesef çok sık girip takip edemiyorum :) ben 19 da test yaptiracagim transferin 4.gunundeyim 5.gun embriyosu tek embriyo transferHangi aşamadasın canım liste senin olsun istersen sen devam et
Esta. Ne kizmasi kasim ayinda kapattim ben de tum sosyal medya hesaplarimi daha da acmadim. Canini sikiyor incitiyor. Zamani gelince Rabbim hepimize tattiracak o duyguyu. Tatlim sen ne zaman dondurulmuslarla devam etceksin?Bn yine duygusal vadilerde dolaniyorum
Facebook denen illeti sirf milletin sacma sapan paylasimlarini gormemek icin kapatmistim bikac ay once,demin acip baktim da bi arkadasim vardi liseden evlenmis bebek yapmis dogurmus bile,maşallah :)
Allah bize de nasip etsin de bu milletin hizini anlamiyorum ve kiskandim ne yalan soylimbide kizin cok iyi hatirliyorum adet duzensizligi ile pko su vardi.
Yanlis anlamayin nolur,Rabbim herkesin bebegini bagislasin ama insan üzülüyor bide hic sorun yokken olmamasi daha cok acitiyo canimi.
Doldum bi an istekizmayin bana.
Canim listeyi yapmak istemiyorsan bosver yapma. Hatta soyle olsun herkes kendi guncellemesini eklesin olmaz mi?Hangi aşamadasın canım liste senin olsun istersen sen devam et
Biraz kendimizi toparladiktan sonra ınşallah.Esta. Ne kizmasi kasim ayinda kapattim ben de tum sosyal medya hesaplarimi daha da acmadim. Canini sikiyor incitiyor. Zamani gelince Rabbim hepimize tattiracak o duyguyu. Tatlim sen ne zaman dondurulmuslarla devam etceksin?
Iste ozaman sen de paylasacaksinBiraz kendimizi toparladiktan sonra ınşallah.
Yapmak istemediğim için değil de çok sık takip edemiyorum ondan dediğin gibi herkes kendi alıntı yapıp ekleyebilirCanim listeyi yapmak istemiyorsan bosver yapma. Hatta soyle olsun herkes kendi guncellemesini eklesin olmaz mi?
İnşallah cnm ya.Iste ozaman sen de paylasacaksincok zor biliyorum. Yasiyoruz hepimiz ama en agir kanserin bile tedavisi moral mutluluk. Sikma canini. Olur yabu eanada kendiliginden gelir belki. Sen nekadar rahat ve mutlu olursan bebeklwrinden gelecekleri yeri okadar begenirler
Canım yazını okuyunca bir kere daha iyki facebook kullanmıyormusun dedim. Boşver takılma facebookta insan çok etkilenirBiraz kendimizi toparladiktan sonra ınşallah.
Allaha havale et onlari daİnşallah cnm ya.
Hep hayirli bi zamanda gelsinler diyorum hatta bazen daha ev taksidi veriyoruz ogrenciyim gelsede ne kadar iyi bakabilirim ki diyorum,belki de var daha vakti zamani deyip susturuyorum kendimi ama iste bazende dış guclerbeni UZULEYIM diye tahrik ediyor sanki
En dogrusu cnm.Canım yazını okuyunca bir kere daha iyki facebook kullanmıyormusun dedim. Boşver takılma facebookta insan çok etkilenir
Kizlar bnm hic sosyal medya hesabim yok ve cocuk siteleri grzdkce gordukce mutlu oluyorum ve inaniyrmki rbbm bnada nasib edecek insalh szede nsb edr hep beraber o duyguyu tadarizEn dogrusu cnm.
Her ne kadar aktif kullanicisi olmasamda bikac ayda bir acip neler olmus diye bakiyorum merakta ediyorum hani,bu gecede oyle oldu ama üzüldüm sonuc olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?