Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

tavuk biz de yemiyoruz kv çok yapıyor onda bile yemiyoruz. doğrusunu yapıyormuşuz. hurma yedim ben bir de. ananas yedim kivi yedim bir de pelte yaptım yedim her sabah.

tavuk biz de yemiyoruz kv çok yapıyor onda bile yemiyoruz. doğrusunu yapıyormuşuz. hurma yedim ben bir de. ananas yedim kivi yedim bir de pelte yaptım yedim her sabah.

Ananas ve kabak çekirdeği bir de armut transferden beri benimde favorim eşim kavrulmamis kabak çekirdeği bulmuş onu yiyorum hem daha lezzetli hem besin degerleri kavrulunca gidiyormus

yaa benide ekle listeye

Bn yine duygusal vadilerde dolaniyorum
Facebook denen illeti sirf milletin sacma sapan paylasimlarini gormemek icin kapatmistim bikac ay once,demin acip baktim da bi arkadasim vardi liseden evlenmis bebek yapmis dogurmus bile,maşallah :)
Allah bize de nasip etsin de bu milletin hizini anlamiyorum ve kiskandim ne yalan soylim bide kizin cok iyi hatirliyorum adet duzensizligi ile pko su vardi.
Yanlis anlamayin nolur,Rabbim herkesin bebegini bagislasin ama insan üzülüyor bide hic sorun yokken olmamasi daha cok acitiyo canimi.
Doldum bi an iste kizmayin bana.

Esta. Ne kizmasi kasim ayinda kapattim ben de tum sosyal medya hesaplarimi daha da acmadim. Canini sikiyor incitiyor. Zamani gelince Rabbim hepimize tattiracak o duyguyu. Tatlim sen ne zaman dondurulmuslarla devam etceksin?

Biraz kendimizi toparladiktan sonra ınşallah.
Iste ozaman sen de paylasacaksin cok zor biliyorum. Yasiyoruz hepimiz ama en agir kanserin bile tedavisi moral mutluluk. Sikma canini. Olur yabu eanada kendiliginden gelir belki. Sen nekadar rahat ve mutlu olursan bebeklwrinden gelecekleri yeri okadar begenirler

İnşallah cnm ya.
Hep hayirli bi zamanda gelsinler diyorum hatta bazen daha ev taksidi veriyoruz ogrenciyim gelsede ne kadar iyi bakabilirim ki diyorum,belki de var daha vakti zamani deyip susturuyorum kendimi ama iste bazende dış gucler beni UZULEYIM diye tahrik ediyor sanki

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

R ravza54 : Beklemede

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

admad : 21 Mart test tarihi

T tugba88guler : 19 mart test tarihi

bade26 : 19 Mart test tarihi

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : Negatif

T Tgb123 : Negatif

@shrgrhs : Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

Z Zeynep sumra : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Allaha havale et onlari da

Canım yazını okuyunca bir kere daha iyki facebook kullanmıyormusun dedim. Boşver takılma facebookta insan çok etkilenir
En dogrusu cnm.
Her ne kadar aktif kullanicisi olmasamda bikac ayda bir acip neler olmus diye bakiyorum merakta ediyorum hani,bu gecede oyle oldu ama üzüldüm sonuc olarak.

En dogrusu cnm.
Her ne kadar aktif kullanicisi olmasamda bikac ayda bir acip neler olmus diye bakiyorum merakta ediyorum hani,bu gecede oyle oldu ama üzüldüm sonuc olarak.
Kizlar bnm hic sosyal medya hesabim yok ve cocuk siteleri grzdkce gordukce mutlu oluyorum ve inaniyrmki rbbm bnada nasib edecek insalh szede nsb edr hep beraber o duyguyu tadariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…