Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım kan sulandırıcı pıhtılaşmayı önlüyor bende kullandım evet ilk başta cok yakıyor hatta ilk enjeksşyonda yarıda bırakıyordum iğneyi canım cok yandı sonraları alıştım birde havasını al iyice şişliği ve morluğu o yapıyor bende morluk bile olmamıştı .. bebişin seninle olsunda iğneler vız geliyor bir süre sonra .... :)

aynı durumdayız canım. gobegıme bakamıyorum artık ığneyi sokacak yer kalmadı. benıde bugun aradılar 18 yumurtam dollenmıs. ama transver yapıp yapmıycaklarına yarın karar vereckler. ınsallah bır an once yaparlar..

canım clexane kan sulandırıcı iğne yani pıhtılaşma riskine karşı veriyorlar ben de kullandım çok yavaş enjekte et biraz yakıyor ama o kadar da değil. progestan daha yağlı bi iğne onun yerleri asıl ağrı yapabilir her seferinde hemşirnden rica et çok ağrıyor yavaş yapın de sonra da alkolle ov kalçanı. inşallah bebişin olur da onun poposundan çıkarırsın hıncını pata küte:):):)

kızlar bugun aradılar 18 yumurt am dollenmiş yarın transver ıcın arıyacaklar ınsallah bu ay yapar, dun cok kotu sısıkınlıgım vardı ama bugun yok. hatta korkuyordum opudan sonra cok fena kasıklarım agrır dıye cok sukur oyle bısıy de olmadı. bakalım yarın ne dıycekler..

ben iğneyi kendim vuramam ki ne yapacağım bilmiyorum çok cesaretlisiniz kızlar maşallah

ben iğneyi kendim vuramam ki ne yapacağım bilmiyorum çok cesaretlisiniz kızlar maşallah
kızlar bana osapar dıye bır ığne verdı, clexaneyle es deger ister onu al ıster onu al dedı ben oksaparı kullanıyorum hıc yakmıyor ıstersenız bı sorun doktorunuza

ağızlarını bıçak açmasın kessin bi sussunlar yaa. bi de diyor ki bana (direkmen daha önce konuşulmuş gibi hiç geçmiş olsun falan yok ya) dua varmış Meryem suresi. 82 tane okunacakmış 2 günde diyor. anne dedim ben 82 değil 182 okudum hergün okuyorum zaten yeni değil malum Meryem suresi ineli kaç yıl oldu:) olsun iki günde okunacakmış bu dağıtalım diyor. ya ben söyleme taraftarı olduğum halde sırf eşim istemiyor diye 1001 yalan dolan elaleme göğüs geriyorum bu Meryem suresi dağıtacakmış... hah dedim iyi düşünmüşün bari komşulara dağıtta hazır herkes duysun. ona da bozuldu tamam biz okuruz dedi. okuyun o zaman ben annem zaten hergün okuyoruz siz de okuyun dedim. aceba okurken maydanoz da yiyin desemiydim
tövbe beni de günaha sokacaklar yaaa

ilk önce cekiniyoırsun ama sonra başklarına bile güvenmiyorsun alışırsın canım her zaman başkalarına muhtaç olacağına dene derim alışacaksın hatta iğne saatini bekleyeceksin ben öyle olmuştum :)

Hamişler mide bulantısı başlayanlar var mı???? Ben bugün hem çok halsizim, hem çok agresifim hem de midem çok kötü...
Mide bulantim yok ama halsizlik bende de var grip olacakmisim gibi ve cok duygusalim

arkadasim Sabah kalkinca bos mideyle hafif oluyor o yüzden ac gezmiyorum pek..
aynen senin dedigin gibi kuzum. Ac olunca cok hafif oluyor o kadar

Hmmm öyle mi canım. Teşekkür ederim. Ya evet çok acıyor. Elimden geldigince morartmamaya çalıştım ama küçük bir nokta izi kaldı.ilk igneyi hemşire yaptı onun morlugu hala geçmedi

Zaten genetik testinde cikti.hamilelik olursa pıhtılaşma ihtimali var ama önemli bişey değil demişti doktor. Demek ki ondan vermişler. Allahtan ignemi yapanın eli hafifte o bari acimiyor :) Ahh bebisim ahh hayirla gel de annenin bu çektiklerine degsin :) teyzesi ne de tatlı olur o popo

kızlar bir sürü film test diyorsunuz benim doktor hiç birini istemedi htta başka hastanede yaptırdığım sonuçlara göre tüp dedi endişeliyim çok..genetik testi falan yeni duydum

kızlar bana osapar dıye bır ığne verdı, clexaneyle es deger ister onu al ıster onu al dedı ben oksaparı kullanıyorum hıc yakmıyor ıstersenız bı sorun doktorunuza
Mecbur kutusuyla aldığım için onu kullanırım artık, Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…