canım kan sulandırıcı pıhtılaşmayı önlüyor bende kullandım evet ilk başta cok yakıyor hatta ilk enjeksşyonda yarıda bırakıyordum iğneyi canım cok yandı sonraları alıştım birde havasını al iyice şişliği ve morluğu o yapıyor bende morluk bile olmamıştı .. bebişin seninle olsunda iğneler vız geliyor bir süre sonra .... :)Selâmün aleyküm kızlar :)
Transfer sonrası 3 . Günüm. Bu tedavide clexane 04 diye gobekten iğne de verdiler. Kalcadan da progestan iğne var. Yalnız bu gobekten olan mahvetti beni ya. Acayip yakıyor. Hele bugun iki buklum etti hain iğne.Bi de bi şişkinlik ki sormayın gitsin, taş gibi oldu gobegim.bikaç kişi de yazmıştı aynı hamile göbeği gibi diye, güldüm bana da oldu. :)
Şu gobekten igneyi kullanan oldu mu aramızda ? Ne işe yarıyor acaba :)
Hamişler mide bulantısı başlayanlar var mı???? Ben bugün hem çok halsizim, hem çok agresifim hem de midem çok kötü...
aynı durumdayız canım. gobegıme bakamıyorum artık ığneyi sokacak yer kalmadı. benıde bugun aradılar 18 yumurtam dollenmıs. ama transver yapıp yapmıycaklarına yarın karar vereckler. ınsallah bır an once yaparlar..maşallah canım bednde 11 yumurta toplandı 9 döllenmiş cuma transferım var cok kasıklarım agırıyor bıde akıntım var ıgneler mosmor yaptı taş gibi oldu iğne yerleri rabbim yardımcımız olsun inşallah cektiğimizin karşılıgı olsun cekmeye razıyım
canım clexane kan sulandırıcı iğne yani pıhtılaşma riskine karşı veriyorlar ben de kullandım çok yavaş enjekte et biraz yakıyor ama o kadar da değil. progestan daha yağlı bi iğne onun yerleri asıl ağrı yapabilir her seferinde hemşirnden rica et çok ağrıyor yavaş yapın de sonra da alkolle ov kalçanı. inşallah bebişin olur da onun poposundan çıkarırsın hıncını pata küte:):):)Selâmün aleyküm kızlar :)
Transfer sonrası 3 . Günüm. Bu tedavide clexane 04 diye gobekten iğne de verdiler. Kalcadan da progestan iğne var. Yalnız bu gobekten olan mahvetti beni ya. Acayip yakıyor. Hele bugun iki buklum etti hain iğne.Bi de bi şişkinlik ki sormayın gitsin, taş gibi oldu gobegim.bikaç kişi de yazmıştı aynı hamile göbeği gibi diye, güldüm bana da oldu. :)
Şu gobekten igneyi kullanan oldu mu aramızda ? Ne işe yarıyor acaba :)
ben iğneyi kendim vuramam ki ne yapacağım bilmiyorum çok cesaretlisiniz kızlar maşallahcanım kan sulandırıcı pıhtılaşmayı önlüyor bende kullandım evet ilk başta cok yakıyor hatta ilk enjeksşyonda yarıda bırakıyordum iğneyi canım cok yandı sonraları alıştım birde havasını al iyice şişliği ve morluğu o yapıyor bende morluk bile olmamıştı .. bebişin seninle olsunda iğneler vız geliyor bir süre sonra .... :)
kızlar bana osapar dıye bır ığne verdı, clexaneyle es deger ister onu al ıster onu al dedı ben oksaparı kullanıyorum hıc yakmıyor ıstersenız bı sorun doktorunuzaben iğneyi kendim vuramam ki ne yapacağım bilmiyorum çok cesaretlisiniz kızlar maşallah
ağızlarını bıçak açmasın kessin bi sussunlar yaa. bi de diyor ki bana (direkmen daha önce konuşulmuş gibi hiç geçmiş olsun falan yok ya) dua varmış Meryem suresi. 82 tane okunacakmış 2 günde diyor. anne dedim ben 82 değil 182 okudum hergün okuyorum zaten yeni değil malum Meryem suresi ineli kaç yıl oldu:) olsun iki günde okunacakmış bu dağıtalım diyor. ya ben söyleme taraftarı olduğum halde sırf eşim istemiyor diye 1001 yalan dolan elaleme göğüs geriyorum bu Meryem suresi dağıtacakmış... hah dedim iyi düşünmüşün bari komşulara dağıtta hazır herkes duysun. ona da bozuldu tamam biz okuruz dedi. okuyun o zaman ben annem zaten hergün okuyoruz siz de okuyun dedim. aceba okurken maydanoz da yiyin desemiydimO madem kv çekiştirmeye başladık :) sıraya gireyim. Benim kv hatta kp de evlendiğimizin haftasında başladılar çocuk da çocuk diye ama öyle böyle değil bir gün saydım tam dokuz defa konusunu açmışlar bir aradayken. Bir sabah sabahın sekizinde aradı kp biz torun istiyoruz diye. Nasıl sinirlendim anlatamam. Sırf onlara inattan 2.5 sene fikrine bile yanaşmadım. Sonra ne oldu, benim de eşim de çıktı problem. O gün bebek konusu bıçak gibi kesildi. Ağızlarına dahi almadılar. Çok rahatlamıştım.
Birkaç gündür vardı bende de reflü, bugün bulantıya dönüyor, ama erken daha sanırım da epey zor geçecek anlaşılan..Bende bulantı yok da midem yanıyor. Sanırım bu şişlik yüzünden midem sanki reflüm varmış gibi
ilk önce cekiniyoırsun ama sonra başklarına bile güvenmiyorsun alışırsın canım her zaman başkalarına muhtaç olacağına dene derim alışacaksın hatta iğne saatini bekleyeceksin ben öyle olmuştum :)ben iğneyi kendim vuramam ki ne yapacağım bilmiyorum çok cesaretlisiniz kızlar maşallah
ağızlarını bıçak açmasın kessin bi sussunlar yaa. bi de diyor ki bana (direkmen daha önce konuşulmuş gibi hiç geçmiş olsun falan yok ya) dua varmış Meryem suresi. 82 tane okunacakmış 2 günde diyor. anne dedim ben 82 değil 182 okudum hergün okuyorum zaten yeni değil malum Meryem suresi ineli kaç yıl oldu:) olsun iki günde okunacakmış bu dağıtalım diyor. ya ben söyleme taraftarı olduğum halde sırf eşim istemiyor diye 1001 yalan dolan elaleme göğüs geriyorum bu Meryem suresi dağıtacakmış... hah dedim iyi düşünmüşün bari komşulara dağıtta hazır herkes duysun. ona da bozuldu tamam biz okuruz dedi. okuyun o zaman ben annem zaten hergün okuyoruz siz de okuyun dedim. aceba okurken maydanoz da yiyin desemiydim
tövbe beni de günaha sokacaklar yaaa
arkadasim Sabah kalkinca bos mideyle hafif oluyor o yüzden ac gezmiyorum pek..Birkaç gündür vardı bende de reflü, bugün bulantıya dönüyor, ama erken daha sanırım da epey zor geçecek anlaşılan..
Mide bulantim yok ama halsizlik bende de var grip olacakmisim gibi ve cok duygusalimHamişler mide bulantısı başlayanlar var mı???? Ben bugün hem çok halsizim, hem çok agresifim hem de midem çok kötü...
aynen senin dedigin gibi kuzum. Ac olunca cok hafif oluyor o kadararkadasim Sabah kalkinca bos mideyle hafif oluyor o yüzden ac gezmiyorum pek..
Hmmm öyle mi canım. Teşekkür ederim. Ya evet çok acıyor. Elimden geldigince morartmamaya çalıştım ama küçük bir nokta izi kaldı.ilk igneyi hemşire yaptı onun morlugu hala geçmedicanım kan sulandırıcı pıhtılaşmayı önlüyor bende kullandım evet ilk başta cok yakıyor hatta ilk enjeksşyonda yarıda bırakıyordum iğneyi canım cok yandı sonraları alıştım birde havasını al iyice şişliği ve morluğu o yapıyor bende morluk bile olmamıştı .. bebişin seninle olsunda iğneler vız geliyor bir süre sonra .... :)
kızlar 8 hücreliler daha iyiymiş öylemi 10 hücreliler 12 hücrelilerin tutma olasılıgı düşükmüş dogrumu
canım tam olarak kaçıncı günün ?
Zaten genetik testinde cikti.hamilelik olursa pıhtılaşma ihtimali var ama önemli bişey değil demişti doktor. Demek ki ondan vermişler. Allahtan ignemi yapanın eli hafifte o bari acimiyor :) Ahh bebisim ahh hayirla gel de annenin bu çektiklerine degsin :) teyzesi ne de tatlı olur o popocanım clexane kan sulandırıcı iğne yani pıhtılaşma riskine karşı veriyorlar ben de kullandım çok yavaş enjekte et biraz yakıyor ama o kadar da değil. progestan daha yağlı bi iğne onun yerleri asıl ağrı yapabilir her seferinde hemşirnden rica et çok ağrıyor yavaş yapın de sonra da alkolle ov kalçanı. inşallah bebişin olur da onun poposundan çıkarırsın hıncını pata küte:):):)
kızlar bir sürü film test diyorsunuz benim doktor hiç birini istemedi htta başka hastanede yaptırdığım sonuçlara göre tüp dedi endişeliyim çok..genetik testi falan yeni duydumZaten genetik testinde cikti.hamilelik olursa pıhtılaşma ihtimali var ama önemli bişey değil demişti doktor. Demek ki ondan vermişler. Allahtan ignemi yapanın eli hafifte o bari acimiyor :) Ahh bebisim ahh hayirla gel de annenin bu çektiklerine degsin :) teyzesi ne de tatlı olur o popo
Mecbur kutusuyla aldığım için onu kullanırım artık, Sağol canım benimkızlar bana osapar dıye bır ığne verdı, clexaneyle es deger ister onu al ıster onu al dedı ben oksaparı kullanıyorum hıc yakmıyor ıstersenız bı sorun doktorunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?