Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

masallah ya nasil duygulandim.rabbim bebislerimizi korusun

gözün aydın canım :) maşallah

Merhaba kızlar,bende 5 yıllık evliyım 29 yasındayım gecen ay 1ilk tup bebek denemem oldu pozıtıf sonuc aldım degerum yuksek baslayıp yavas katlandı ve dususe gectı dusuk yaptım,doktor bı dahaki adetınle yıne transfer edelim dedı suan transfere hazırlanıyorum Rabbım ızın verırse 28 mart gıbı transferım gercekleşicek insaallah bu sefer Allahım kucagıma almayı nasip eder,Yuce rabbım su mubarek cuma saatinin yuzu suyu hurmetine hepimizin kucaklarını doldurur gozyasımuzı dındurır ınsaallahh.

Arkadaslar 70.000 tane lem yelid velem yuled okuyorum suanda 5.000 oldu bise soracam illaki yanlizmi okumam gerekiyo sizlerle yardimlasarak okusak oluyomu.cunku kimseye diyemiyorum bizim konu gizli cevre bilmiyo malum insana acitarak bakiyolar sanki olecekmisim gibi manali manali bakislar var(

amin. rabbim hepimize en tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin insallah

bugün bende başladım 1000 tane okudum daha o zaman bir liste yapalım her hafta birisine okuyalım ne dersiniz

Çok şükür canım, gözün aydın. Hayırlısıyla pıt pıtları da duyarsın inşallah..

o zaman katılacak arkadaşlar bu mesajımda alıntı yapsın liste oluşturalım
Olur valla benim 5.000 oldu nisan ayinda dr randevum var gelmeden bitirmek istiyorum umut dunyasi neyapimmmm .benim bits in Yemen senin icinde okurum canimmm
o zaman ilk senin için başlayalım herkes tedaviyı hangi ay düşünüyorsa yazsın sıralama yapalım

Yeni transferinle bebişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşallah canım..

Tatlım neden olmasın. Sıraya koyalım. Şimdi senin için okuyalım. Bende okurum. Hatta hemen başlıyorum. Sonra da diğer arkadaşlara okuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…