- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
masallah ya nasil duygulandim.rabbim bebislerimizi korusunSabah kalktığımda baya kanamam vardı haftasonuydu ilçede oturuyorduk 1saat merkeze geldik özelw gittik hemen yat8ş verdiler ilk 2 gün 2 pet oldu adet gibiydi resmen sonra azalmaya başladı 2 gündür yok bugün baktı düşük tehlikem geçmiş yarin taburcu olacam eğer erkek olursa eşim ismini buldu göktuğ ( savaşmayı seven kimse ) olacak
insallah canim insallahhhyan taraftaki bebek gelişim resmine bakınca nasıl mutlu oldum maşallah kolları bacakları ve gözleri artık belli ... allahım nolur bizlere de nasip et bu resmi görmeyi .... :)
gözün aydingeçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...
hayırlı cumalar arkadaşlar. bugün keseyi gördük. çok şükür. 10 gün sonra falan kalp atışı duyulurmuş.
gözün aydın canım :) maşallahgeçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...
hayırlı cumalar arkadaşlar. bugün keseyi gördük. çok şükür. 10 gün sonra falan kalp atışı duyulurmuş.
embriyo mu bebiş o BEBİŞ bu hali bile cok tatlı maşallah ...:)Baya belli artik embriyo seklini aldı :)
amin. rabbim hepimize en tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin insallahMerhaba kızlar,bende 5 yıllık evliyım 29 yasındayım gecen ay 1ilk tup bebek denemem oldu pozıtıf sonuc aldım degerum yuksek baslayıp yavas katlandı ve dususe gectı dusuk yaptım,doktor bı dahaki adetınle yıne transfer edelim dedı suan transfere hazırlanıyorum Rabbım ızın verırse 28 mart gıbı transferım gercekleşicek insaallah bu sefer Allahım kucagıma almayı nasip eder,Yuce rabbım su mubarek cuma saatinin yuzu suyu hurmetine hepimizin kucaklarını doldurur gozyasımuzı dındurır ınsaallahh.
1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim
bugün bende başladım 1000 tane okudum daha o zaman bir liste yapalım her hafta birisine okuyalım ne dersinizArkadaslar 70.000 tane lem yelid velem yuled okuyorum suanda 5.000 oldu bise soracam illaki yanlizmi okumam gerekiyo sizlerle yardimlasarak okusak oluyomu.cunku kimseye diyemiyorum bizim konu gizli cevre bilmiyo malum insana acitarak bakiyolar sanki olecekmisim gibi manali manali bakislar var(
AMINNNNN INSALLAHHH CANIMamin. rabbim hepimize en tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Olur valla benim 5.000 oldu nisan ayinda dr randevum var gelmeden bitirmek istiyorum umut dunyasi neyapimmmm .benim bits in Yemen senin icinde okurum canimmmbugün bende başladım 1000 tane okudum daha o zaman bir liste yapalım her hafta birisine okuyalım ne dersiniz
olur yapabilirizbugün bende başladım 1000 tane okudum daha o zaman bir liste yapalım her hafta birisine okuyalım ne dersiniz
Çok şükür canım, gözün aydın.geçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...
o zaman ilk senin için başlayalım herkes tedaviyı hangi ay düşünüyorsa yazsın sıralama yapalımOlur valla benim 5.000 oldu nisan ayinda dr randevum var gelmeden bitirmek istiyorum umut dunyasi neyapimmmm .benim bits in Yemen senin icinde okurum canimmm
Yeni transferinle bebişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşallah canım..Merhaba kızlar,bende 5 yıllık evliyım 29 yasındayım gecen ay 1ilk tup bebek denemem oldu pozıtıf sonuc aldım degerum yuksek baslayıp yavas katlandı ve dususe gectı dusuk yaptım,doktor bı dahaki adetınle yıne transfer edelim dedı suan transfere hazırlanıyorum Rabbım ızın verırse 28 mart gıbı transferım gercekleşicek insaallah bu sefer Allahım kucagıma almayı nasip eder,Yuce rabbım su mubarek cuma saatinin yuzu suyu hurmetine hepimizin kucaklarını doldurur gozyasımuzı dındurır ınsaallahh.
Tatlım neden olmasın. Sıraya koyalım. Şimdi senin için okuyalım. Bende okurum. Hatta hemen başlıyorum. Sonra da diğer arkadaşlara okuruz.Arkadaslar 70.000 tane lem yelid velem yuled okuyorum suanda 5.000 oldu bise soracam illaki yanlizmi okumam gerekiyo sizlerle yardimlasarak okusak oluyomu.cunku kimseye diyemiyorum bizim konu gizli cevre bilmiyo malum insana acitarak bakiyolar sanki olecekmisim gibi manali manali bakislar var(
Nisan 9 randevum var be zaman baslar bilmiyorummmo zaman katılacak arkadaşlar bu mesajımda alıntı yapsın liste oluşturalım
o zaman ilk senin için başlayalım herkes tedaviyı hangi ay düşünüyorsa yazsın sıralama yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?