Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

o zaman katılacak arkadaşlar bu mesajımda alıntı yapsın liste oluşturalım

o zaman ilk senin için başlayalım herkes tedaviyı hangi ay düşünüyorsa yazsın sıralama yapalım
Kizlar herkese hayirli cumalar bu mubarek cuma gununun hurmetine rabbim beklemede olan arkadaslrmin pozitif gormesi dilegiyle ve en kisa zmnda bizede nasib eymesi dilegiyle bol bol dua edelim bugun emeklrmz bosa gtmycek inslhhh

Hepimiz için Allah kabul etsin Yasin okudum. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan, eli karnında saatlerce yalvararak dua eden, evinde bebeğinin paytak paytak yürüyüşlerini hayal eden tüm annelerin isteğini kabul etsin, emeklerinin karşılığını versin inşallah...

AMIIIIIIN arkadasim. aglattin beni cünki sabah ben de hayalini kurdum. inanamiyorum hala. rabbim insallah saglikla kucagimizada almayi nasip eder..cok güzel yazmissin

@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

kizlar miranaz a basliyoruz dimi? birde 1 hafta müddet var degil mi yani haftaya cuma baska arkadasimiza okicaz? ozaman dagitsak yani misal yarina kadar kac kisi katilmak istedigini bildirin ona göre 10 kisiysek 7000 her okusun haftaya kadar olmaz mi

Kiz aglatinya Ben beynimi ruhumu okudunnn hepsi dogru dediklerinin hepsini her gun her saaat yasiyorummmmAllahim duy bizi be olurrrr

çok güzel olmuş

Amin canimmmmm

agzına sağlık canım allah kabul etsin inş.

güzel fikir bence. cumadan cumaya bitirip kişi değiştirelim

herkes okudugunu bana yazsın ben dağılımını yapıcam şimdi miranaza başladık 6000 oldu ben üzerine ekleyeceğim 70000 buldugunda sıradakine ekleyeceğim .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…