- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
@
miranaz05 : NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada ...... 6000 ....
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
DUA KARDEŞLİĞİMİZ HAYIRLI OLSUN.....
iyiy ki bu konudayım ya :) gözlerim doldu. Allah hepinizden razı olsun. bu dünyanız da öbür dünyanız da cennet olsun arkadaşlarım,DUA KARDEŞLİĞİMİZ HAYIRLI OLSUN.....
miranaz05 : NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada (6200 adet)
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
Canim benim okudugum 5.500 simdiye kadarherkes okudugunu bana yazsın ben dağılımını yapıcam şimdi miranaza başladık 6000 oldu ben üzerine ekleyeceğim 70000 buldugunda sıradakine ekleyeceğim .. :)
BUNDAN SONRA OKUDUĞUNU SIFIRDAN SAY BEN EKLEYE EKLEYE GİDİYORUM ŞUAN İTİBARİYLE SON DURUM 6700 :)Canim benim okudugum 5.500 simdiye kadar
@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada......6700.....
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
tamam yarin bildiririm insallah. emegine saglik rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursunKIZLAR BU ŞEKİLDE TAKİP ETMEK ZOR OLACAK GERİYE DÖNÜP TOPLAMAK GEREKECEK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN MESAJ ATIN BEN LİSTEYİ GÜNCELLEYEYİM ... NE DERSİNİZ.
TAMAM CANIM HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK :)tamam yarin bildiririm insallah. emegine saglik rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun
geçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...
hayırlı cumalar arkadaşlar. bugün keseyi gördük. çok şükür. 10 gün sonra falan kalp atışı duyulurmuş.
Hayırlı olsun canım gözün aydınMasallah
Kizlar benide ekleyin ben mayis ta baslycam tedaviyeherkes okudugunu bana yazsın ben dağılımını yapıcam şimdi miranaza başladık 6000 oldu ben üzerine ekleyeceğim 70000 buldugunda sıradakine ekleyeceğim .. :)
Uygundur canım, nasıl kolay olacaksaKIZLAR BU ŞEKİLDE TAKİP ETMEK ZOR OLACAK GERİYE DÖNÜP TOPLAMAK GEREKECEK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN MESAJ ATIN BEN LİSTEYİ GÜNCELLEYEYİM ... NE DERSİNİZ.
hayırlı olaun heycanı ı attın mı? :)geçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...
hayırlı cumalar arkadaşlar. bugün keseyi gördük. çok şükür. 10 gün sonra falan kalp atışı duyulurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?