Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok geçmiş olsunn canım korkutmus ufaklık ama sonu iyi bitmiş masallah Kendine bebise çok dikkat et annesi

Teyzeleri, bebişim ellerinizden öper, çok şükür gördük keseyi.. 10 gün sonra kalp atışlarına inşallah...Rabbim hepinize nasip inşallahhhhhhhh
ayy canım benim gözün aydın allahım mucize işte başka ne denir kalp atışlarınıda duyacaksın inş. :)

ayy canım benim gözün aydın allahım mucize işte başka ne denir kalp atışlarınıda duyacaksın inş. :)
Canım benim, özellikle senin rumuzunu :) ve bütün gruptaki arkadaşlarım için dua ettim miniğime bakarken. Unutmadım yani, o duyguyu Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.

Progestan 200mg günde 2 tane fitil olarak kullanıyorum tatlım. .
Sertaç bey kalp atışlarını duyana kadar kullan falan demişmiydi? Ya Aysun Hanım bana östrafem ve progestanla ilgili birini kalp atışlarına kadar, diğerini 12. haftanın sonuna kadar dedi ama hangisi ne zaman unuttum

Valla Sertaç Bey estrofem, progestan, coasprin e devam dedi kalp atisina kadar..Sende bi sor istersen tekrar?

Listeye koymayın ne demek tatlım, sırayla herkese okuyacağız. Bir haftada biteceğine göre kısa sürede sıra gelir sana da ve Allahın izniyle belki tedaviye gerek kalmaz :)
Tedavi görecekler zamanini yazsın demiş ya ondan dedim benim tedavi olma ihtimalim bir dahaki yaz ondan . bide bugün adet oldum adetim bitince dua okumaya bende katılacağım

canim ben dede olmustu agri hatta pede kahverengi lekenme ve cok hafif kan vardi cok korkmustum. sükür gecti.
Canim benim hepimiz hemen hemen ayni yoldan gecioz bugûn iki bucuk saat calistim baktim zorlaniom izin aldim dok. Yat dinlen dedi kalkma dedi keske ise gitmeseydin dedi bakalim bugûn de geldi o leke cok az zorladim die galiba simdide mide bulantim artti bacagim cok kasio korkuoz iste ne olursa olsunn canim arkadasim

canım biliyorum zor.ama umudunu kaybetme sakın...maddi engeller çok yoksa bence çok geçmeden başla tedavine.
eminim hem fiziksel hem psikolojik yoruldun.kaç saatlik yol geldin gittin.ama rabbim güç versin inşallah canım.
bende ilk tedavimde 9.haftada bebeğimi kaybettim.doktorum kan pıhtılaşması testlerini istedi.mutlaka yaptır.
kromozon analizide.hatta 3.tedvinde pgt yi dene bence.bide bi test daha vardı.aklımda evde bakıcam akşam sana yazıcam onuda.
kromozon analizinde bir sıkıntı çıkmasa bile döllenme sırasında embriyolar genetik hata verebiliyor.pgt önemli olabilir.

Tedavi görecekler zamanini yazsın demiş ya ondan dedim benim tedavi olma ihtimalim bir dahaki yaz ondan . bide bugün adet oldum adetim bitince dua okumaya bende katılacağım
jonguilim ya adetin nasıl ilerleyecek ondan da bahseder misin sonra benim normal günümde bitip iki gün sonra leke şeklinde yeniden başladı hala devam ediyor. ilaçlardandır düye düşünüyorum ama bi yandan da kaygı ediyorum

Canimm seni cokk ii anliorum ayni duygulardayizz bendede sorun yok ama dedigin gibi nasib benden sonra evlenenlerin ikinci cocugu dogurdular valla bende diom masallah insallah hayirlisiyla rabbim sana burdaki tûm arkadaslarima ve bizede nasib etsin sinavimiz zorlu bi okadar da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…