- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Sonucum negatif kızlar
Teyzeleri, bebişim ellerinizden öper, çok şükür gördük keseyi..10 gün sonra kalp atışlarına inşallah... Rabbim hepinize nasip inşallahhhhhhhh
Sağol tatlım, sen progestan ve östrafem kullanıyormuydun?Canimm gözumuz aydınMasallah
Herkese merhaba,
Benim normalde yarın kontrol günümdü. Hem kese hem de kalp atışı görmek için yarın gidecektik.
Bu sabah 9 gibi kalktım ve şok oldum, kanamam vardı !!!! Lekelenme falanda değil, bariz kanama. Beynimden vurulmuş gibi oldum. Hemen eşime haber verdim. Doktoru aradık ve evden fırladık.
İstanbul trafiği işte 45 dakika sonra zor hastanede olduk. Randevu falan dinlemeden doktorun odasının kapısına gittik. Bizi gördü, içeri aldı, sakinleştirdi. Hemen muayene etti. oooffffffff neyseki ufaklık duruyor :) kese ve kalp atışını gördük. 5hafta 6 günlük, daha çok minik :) güzel kalbi pıt pıt atıyor. Çoookkk korkuttu bizi. Bu tarz kanamalar olabiliyormuş. 1 hafta ev istirahatı, iş vs yapmak yok, ilaçlara devam.
Ömrümden ömür gitti bugün. Şimdi oturdum salonda televizyon karşısına dinleniyorum. Kanamam kesildi ama her tuvalete gidiş kalp çarpıntısı yapıyor.
Çok dua edin kızlar, miniğim sağlıkla büyüsün. Hepimizinki sağlıkla büyüsün.
Sevgiler.
ayy canım benim gözün aydın allahım mucize işte başka ne denir kalp atışlarınıda duyacaksın inş. :)Teyzeleri, bebişim ellerinizden öper, çok şükür gördük keseyi..10 gün sonra kalp atışlarına inşallah... Rabbim hepinize nasip inşallahhhhhhhh
Sağol tatlım, sen progestan ve östrafem kullanıyormuydun?
Canım benim, özellikle senin rumuzunu :) ve bütün gruptaki arkadaşlarım için dua ettim miniğime bakarken. Unutmadım yani, o duyguyu Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.ayy canım benim gözün aydın allahım mucize işte başka ne denir kalp atışlarınıda duyacaksın inş. :)
Sertaç bey kalp atışlarını duyana kadar kullan falan demişmiydi? Ya Aysun Hanım bana östrafem ve progestanla ilgili birini kalp atışlarına kadar, diğerini 12. haftanın sonuna kadar dedi ama hangisi ne zaman unuttumProgestan 200mg günde 2 tane fitil olarak kullanıyorum tatlım. .
sağol canımmm allah razı olsun ve kabul etsin inş.Canım benim, özellikle senin rumuzunu :) ve bütün gruptaki arkadaşlarım için dua ettim miniğime bakarken. Unutmadım yani, o duyguyu Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.
Sertaç bey kalp atışlarını duyana kadar kullan falan demişmiydi? Ya Aysun Hanım bana östrafem ve progestanla ilgili birini kalp atışlarına kadar, diğerini 12. haftanın sonuna kadar dedi ama hangisi ne zaman unuttum
amin canım Rabbim herkese tez zamanda nasip eder inşallahSenin normal yollarla olacak bebişin, içime öyle doğuyur...
Sorayım bari, keseyi görme heyecanından unuttum. :)Valla Sertaç Bey estrofem, progestan, coasprin e devam dedi kalp atisina kadar..Sende bi sor istersen tekrar?
Yaaa cok uzuldum timse insalh en kisa zmnda bidaha tedavye bslr hayrli haber alirsin umudunu yitrme olck inslh yetrki inan rbbm karsilgini verecktirAllah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tedavi görecekler zamanini yazsın demiş ya ondan dedim benim tedavi olma ihtimalim bir dahaki yaz ondan . bide bugün adet oldum adetim bitince dua okumaya bende katılacağımListeye koymayın ne demek tatlım, sırayla herkese okuyacağız. Bir haftada biteceğine göre kısa sürede sıra gelir sana da ve Allahın izniyle belki tedaviye gerek kalmaz :)
Canim benim hepimiz hemen hemen ayni yoldan gecioz bugûn iki bucuk saat calistim baktim zorlaniom izin aldim dok. Yat dinlen dedi kalkma dedi keske ise gitmeseydin dedi bakalim bugûn de geldi o leke cok az zorladim die galiba simdide mide bulantim artti bacagim cok kasio korkuoz iste ne olursa olsunn canim arkadasimcanim ben dede olmustu agri hatta pede kahverengi lekenme ve cok hafif kan vardi cok korkmustum. sükür gecti.
canım biliyorum zor.ama umudunu kaybetme sakın...maddi engeller çok yoksa bence çok geçmeden başla tedavine.canım benim de tedavi zamanım henüz belli değil mayısa kadar motive olursam başlarım haziran temmuz ramazan olduğu için düşünmüyorum. ağustosa da kalabilir... dualarınıza katılmaya çalışır okuyunca da sayı veririm sana
jonguilim ya adetin nasıl ilerleyecek ondan da bahseder misin sonra benim normal günümde bitip iki gün sonra leke şeklinde yeniden başladı hala devam ediyor. ilaçlardandır düye düşünüyorum ama bi yandan da kaygı ediyorumTedavi görecekler zamanini yazsın demiş ya ondan dedim benim tedavi olma ihtimalim bir dahaki yaz ondan . bide bugün adet oldum adetim bitince dua okumaya bende katılacağım
Canimm seni cokk ii anliorum ayni duygulardayizz bendede sorun yok ama dedigin gibi nasib benden sonra evlenenlerin ikinci cocugu dogurdular valla bende diom masallah insallah hayirlisiyla rabbim sana burdaki tûm arkadaslarima ve bizede nasib etsin sinavimiz zorlu bi okadar da güzelBn yine duygusal vadilerde dolaniyorum
Facebook denen illeti sirf milletin sacma sapan paylasimlarini gormemek icin kapatmistim bikac ay once,demin acip baktim da bi arkadasim vardi liseden evlenmis bebek yapmis dogurmus bile,maşallah :)
Allah bize de nasip etsin de bu milletin hizini anlamiyorum ve kiskandim ne yalan soylimbide kizin cok iyi hatirliyorum adet duzensizligi ile pko su vardi.
Yanlis anlamayin nolur,Rabbim herkesin bebegini bagislasin ama insan üzülüyor bide hic sorun yokken olmamasi daha cok acitiyo canimi.
Doldum bi an istekizmayin bana.
Sorayım bari, keseyi görme heyecanından unuttum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?