Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

bu pıhtılaşma testi ve kromozom analizleri nasıl yapılıyor kandan mı bakılıyor bir de günü önemli mi aceba yoksa rastgele gidip yaptırabilir miyim? pgt veya cgh konuşacam doktorumla artık üçüncü deneme olacak hatta bi de iptal var onuda sayarsak 4 yani. hayır bunları da yaptırıp yine olmazsa başka ne kalıyo onu merak ediyorum. bilsem de hepsini istesem:)
bu arada tşk ederim ilgin için rabbim senin de yüzünü güldürsün hepimizin inşallahhhh

evet canım kandan bakılıyor.
kromozon analızini genartta yaptırdık biz.eşimde bende kan verdik.21 günde çıktı sonucu.

kan pıhtılaşması testleri dedikleri altında 5 ayrı test var.bunlar özelde biraz maliyetli.genetik laboratuvarı olan devlet,eğitim araştırma yada doğum hastanelerinde verebilirsin.ama genetik laboratuvarı olacak.normal kan testleri ile aynı laboratuvarda yapılmıyor.ben eğitim araştırma hastanesinde verdim.45 günde çıkar deiler.35 yada 38 günde falan çıktı.(krozon analizi için kesinlikle gün önemli değil.kan pıht. içinde günü önemli değil ben gün hesaplayıp vermedim diye hatırlıyorum.

2 ayrı test daha vardı.onlarıda eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım.biri anti fosfolipid di.diğerini unuttum.yazarım sana.

ayrıca tsh,t3, t4, prolaktin e de baktırdım.
bizim kromozon analizinde sorun yok.ama yinde 2.denemede pgt yapıldı. 6 embriyom pgt ye girdi.4 tanesi hastalıklı çıktı.kalan 2 tane konmuştu.gebe kaldım.ama bu kezde kimyasal oldu.
kan pıhtılaşması testlerinden 2 tanesinden biri heterozigot biri homozigot çıktı.o yüzden 2.denemede kan sulandırıcı iğne kullandım.ilkinde sadece coraspin kullanmıştım.bu testin sonucunu bilmeden iğne kullanmak kanı extra sulandırır.ne derece sağlıklı bilmiyorum.

Tatlım benim diğer tüp bebek denememde negatif sonucu aldıktan 2 gün sonra adet oldum ilk gün aşırı kan geldi sonra azaldı baya 3 gün sürdü. Bu tüp bebek de aynı iki gün sonra adet oldum yine aynı yoğun kanama var bugün bakalım yarın ne olsun. normal bunlar korkma tatlım

Gözün aydin canim insallah darisi bize ve 10. Sonra duyarsin pitpitlari

Ever canim benim aglamaktan agriyooooooo kizlar durup dururken agliyorum Ben ne yapcammmmmmmm deliriuorum sanirimmmm Allahim yardim etttt
kuzumm yapma böyle ne olur bak burada herkes bir oldu senin için dua ediyoruz. inşirah suresi var onu da sen kendin birkaç kez oku. yüreğin ferahlayıncaya kadar. lütfen birtanem yapma.

Ever canim benim aglamaktan agriyooooooo kizlar durup dururken agliyorum Ben ne yapcammmmmmmm deliriuorum sanirimmmm Allahim yardim etttt
bak şimdi ben 500 okuyabildim bugün devamı da gelicek inşallah. yürekler bir olunca Rabbim o birlik hatrına yardım eder. haydi inançla sabırla devam et kuzum.

kuzumm yapma böyle ne olur bak burada herkes bir oldu senin için dua ediyoruz. inşirah suresi var onu da sen kendin birkaç kez oku. yüreğin ferahlayıncaya kadar. lütfen birtanem yapma.
Hepinizden Allah razi olsun canimmm nedensiz yemin ederim durduk yere oluyo simdi hemen okutcam canimmmm tsk edrm

bak şimdi ben 500 okuyabildim bugün devamı da gelicek inşallah. yürekler bir olunca Rabbim o birlik hatrına yardım eder. haydi inançla sabırla devam et kuzum.
Kardeslerimsinz sizler benim.ben Allahima 3 yildir yalvariyorum dualar ediyorim olmadi belkim sizin gibi guzel kardeslerim edince duyar ve gorur beni ve diger kardeslerimiiiiii

Kardeslerimsinz sizler benim.ben Allahima 3 yildir yalvariyorum dualar ediyorim olmadi belkim sizin gibi guzel kardeslerim edince duyar ve gorur beni ve diger kardeslerimiiiiii
buradaki herkes birbirinin kardeşi oldu. umutsuzluğa düşmek yok hiçbir zaman. bol bol dua ve umutla bunun üstesinden geleceksin inşallah. herkes hayırla sağlıkla evladına kavuşacak inşallah.

Canımcım, sen dualarını etmeye devam et. Biz kullar çok sabırsızız. Rabbim doğru zamanda verecektir ama beklemeye sabrımız yok sadece. En doğru zamanda, en hayırlısı, en sağlıklısı, en tatlısından evlatların olsun inşallah..

ben bir de meryem suresi okuyacağım bugün miranaz a her cuma da bir meryem okuyalım.

Kızlar ben 200 tane okudum bile, her okuyan üzerine toplaya toplaya alıntı yaparsa 70.000 olduğunu anlarız.[/QUOTE]
Kızlar neolur bu dua halkasına benide katın yarın saat 10 : 00 da OPUM var

Kızlar ben 200 tane okudum bile, her okuyan üzerine toplaya toplaya alıntı yaparsa 70.000 olduğunu anlarız.
[/QUOTE] Kızlar neolur bu dua halkasına benide katın yarın saat 10 : 00 da OPUM var[/QUOTE]
canım Allah yardımcın olsun. güzel güzel yumoşlarım embriyoların sonra da bebişlerin olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…