bu pıhtılaşma testi ve kromozom analizleri nasıl yapılıyor kandan mı bakılıyor bir de günü önemli mi aceba yoksa rastgele gidip yaptırabilir miyim? pgt veya cgh konuşacam doktorumla artık üçüncü deneme olacak hatta bi de iptal var onuda sayarsak 4 yani. hayır bunları da yaptırıp yine olmazsa başka ne kalıyo onu merak ediyorum. bilsem de hepsini istesem:)canım biliyorum zor.ama umudunu kaybetme sakın...maddi engeller çok yoksa bence çok geçmeden başla tedavine.
eminim hem fiziksel hem psikolojik yoruldun.kaç saatlik yol geldin gittin.ama rabbim güç versin inşallah canım.
bende ilk tedavimde 9.haftada bebeğimi kaybettim.doktorum kan pıhtılaşması testlerini istedi.mutlaka yaptır.
kromozon analizide.hatta 3.tedvinde pgt yi dene bence.bide bi test daha vardı.aklımda evde bakıcam akşam sana yazıcam onuda.
kromozon analizinde bir sıkıntı çıkmasa bile döllenme sırasında embriyolar genetik hata verebiliyor.pgt önemli olabilir.
evet canım kandan bakılıyor.bu pıhtılaşma testi ve kromozom analizleri nasıl yapılıyor kandan mı bakılıyor bir de günü önemli mi aceba yoksa rastgele gidip yaptırabilir miyim? pgt veya cgh konuşacam doktorumla artık üçüncü deneme olacak hatta bi de iptal var onuda sayarsak 4 yani. hayır bunları da yaptırıp yine olmazsa başka ne kalıyo onu merak ediyorum. bilsem de hepsini istesem:)
bu arada tşk ederim ilgin için rabbim senin de yüzünü güldürsün hepimizin inşallahhhh
Tatlım benim diğer tüp bebek denememde negatif sonucu aldıktan 2 gün sonra adet oldum ilk gün aşırı kan geldi sonra azaldı baya 3 gün sürdü. Bu tüp bebek de aynı iki gün sonra adet oldum yine aynı yoğun kanama var bugün bakalım yarın ne olsun. normal bunlar korkma tatlımjonguilim ya adetin nasıl ilerleyecek ondan da bahseder misin sonra benim normal günümde bitip iki gün sonra leke şeklinde yeniden başladı hala devam ediyor. ilaçlardandır düye düşünüyorum ama bi yandan da kaygı ediyorum
Canim gecmis olsun insallah saglikla kucagina alirsin bida böyle bisey yasamazsin1 haftadır hastanedeyim düşük riski vardı şükür atlattık bebeğim savaştı inat etti ve beni bırakmadı :) 7+5 günlügüz ve boyumu 1 buçuk santim
Gözün aydin canim insallah darisi bize ve 10. Sonra duyarsin pitpitlarigeçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...
hayırlı cumalar arkadaşlar. bugün keseyi gördük. çok şükür. 10 gün sonra falan kalp atışı duyulurmuş.
Ever canim benim aglamaktan agriyooooooo kizlar durup dururken agliyorum Ben ne yapcammmmmmmm deliriuorum sanirimmmm Allahim yardim ettttKizlar basagrisi yasayan var mi?
Oy oy teyzesi gurban olsunnnn gozunaydin canimmmmmTeyzeleri, bebişim ellerinizden öper, çok şükür gördük keseyi..10 gün sonra kalp atışlarına inşallah... Rabbim hepinize nasip inşallahhhhhhhh
Canim bir liste yapin her anneye bir hsfta boyunca okuyalim liste sirasina göreKizlar nerdesinizz bize yardim edinnnnnn guzrl anneler bizde size katilmak istiyokkkkk
kuzumm yapma böyle ne olur bak burada herkes bir oldu senin için dua ediyoruz. inşirah suresi var onu da sen kendin birkaç kez oku. yüreğin ferahlayıncaya kadar. lütfen birtanem yapma.Ever canim benim aglamaktan agriyooooooo kizlar durup dururken agliyorum Ben ne yapcammmmmmmm deliriuorum sanirimmmm Allahim yardim etttt
bak şimdi ben 500 okuyabildim bugün devamı da gelicek inşallah. yürekler bir olunca Rabbim o birlik hatrına yardım eder. haydi inançla sabırla devam et kuzum.Ever canim benim aglamaktan agriyooooooo kizlar durup dururken agliyorum Ben ne yapcammmmmmmm deliriuorum sanirimmmm Allahim yardim etttt
Hepinizden Allah razi olsun canimmm nedensiz yemin ederim durduk yere oluyo simdi hemen okutcam canimmmm tsk edrmkuzumm yapma böyle ne olur bak burada herkes bir oldu senin için dua ediyoruz. inşirah suresi var onu da sen kendin birkaç kez oku. yüreğin ferahlayıncaya kadar. lütfen birtanem yapma.
keendin oku kuzum aç internetten kendin oku inşiraahı anlamını da oku bak nasıl gönlüne güneşler doğacak.Hepinizden Allah razi olsun canimmm nedensiz yemin ederim durduk yere oluyo simdi hemen okutcam canimmmm tsk edrm
Okudum canimmmm tsk edrmmmm.keendin oku kuzum aç internetten kendin oku inşiraahı anlamını da oku bak nasıl gönlüne güneşler doğacak.
Kardeslerimsinz sizler benim.ben Allahima 3 yildir yalvariyorum dualar ediyorim olmadi belkim sizin gibi guzel kardeslerim edince duyar ve gorur beni ve diger kardeslerimiiiiiibak şimdi ben 500 okuyabildim bugün devamı da gelicek inşallah. yürekler bir olunca Rabbim o birlik hatrına yardım eder. haydi inançla sabırla devam et kuzum.
buradaki herkes birbirinin kardeşi oldu. umutsuzluğa düşmek yok hiçbir zaman. bol bol dua ve umutla bunun üstesinden geleceksin inşallah. herkes hayırla sağlıkla evladına kavuşacak inşallah.Kardeslerimsinz sizler benim.ben Allahima 3 yildir yalvariyorum dualar ediyorim olmadi belkim sizin gibi guzel kardeslerim edince duyar ve gorur beni ve diger kardeslerimiiiiii
Canımcım, sen dualarını etmeye devam et. Biz kullar çok sabırsızız. Rabbim doğru zamanda verecektir ama beklemeye sabrımız yok sadece. En doğru zamanda, en hayırlısı, en sağlıklısı, en tatlısından evlatların olsun inşallah..Kardeslerimsinz sizler benim.ben Allahima 3 yildir yalvariyorum dualar ediyorim olmadi belkim sizin gibi guzel kardeslerim edince duyar ve gorur beni ve diger kardeslerimiiiiii
@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
ben bir de meryem suresi okuyacağım bugün miranaz a her cuma da bir meryem okuyalım.
miranaz05 : NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada (200 adet)
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
iNSALLAHHHHHHHHHHCanımcım, sen dualarını etmeye devam et. Biz kullar çok sabırsızız. Rabbim doğru zamanda verecektir ama beklemeye sabrımız yok sadece. En doğru zamanda, en hayırlısı, en sağlıklısı, en tatlısından evlatların olsun inşallah..
[/QUOTE] Kızlar neolur bu dua halkasına benide katın yarın saat 10 : 00 da OPUM var[/QUOTE]Kızlar ben 200 tane okudum bile, her okuyan üzerine toplaya toplaya alıntı yaparsa 70.000 olduğunu anlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?