Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Herkese merhaba,

Benim normalde yarın kontrol günümdü. Hem kese hem de kalp atışı görmek için yarın gidecektik.
Bu sabah 9 gibi kalktım ve şok oldum, kanamam vardı !!!! Lekelenme falanda değil, bariz kanama. Beynimden vurulmuş gibi oldum. Hemen eşime haber verdim. Doktoru aradık ve evden fırladık.

İstanbul trafiği işte 45 dakika sonra zor hastanede olduk. Randevu falan dinlemeden doktorun odasının kapısına gittik. Bizi gördü, içeri aldı, sakinleştirdi. Hemen muayene etti. oooffffffff neyseki ufaklık duruyor :) kese ve kalp atışını gördük. 5hafta 6 günlük, daha çok minik :) güzel kalbi pıt pıt atıyor. Çoookkk korkuttu bizi. Bu tarz kanamalar olabiliyormuş. 1 hafta ev istirahatı, iş vs yapmak yok, ilaçlara devam.

Ömrümden ömür gitti bugün. Şimdi oturdum salonda televizyon karşısına dinleniyorum. Kanamam kesildi ama her tuvalete gidiş kalp çarpıntısı yapıyor.

Çok dua edin kızlar, miniğim sağlıkla büyüsün. Hepimizinki sağlıkla büyüsün.

Sevgiler.

ALLAHIM BEBEĞİNİ SAĞLIKLA SIHHATLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ARADA ŞAKA YAPIYOR SIPALAR :)

çok geçmiş olsun canım oldu olmadı tuttu tutmadı derken pozitiften sonra da bu kaygı bitmiyor maalesef rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

canım benim de tedavi zamanım henüz belli değil mayısa kadar motive olursam başlarım haziran temmuz ramazan olduğu için düşünmüyorum. ağustosa da kalabilir... dualarınıza katılmaya çalışır okuyunca da sayı veririm sana

kızlar bugun aradılar transverı mı yapmıyorlar,gelecek ay yapacakmıs, ama cok sukur benım yumoslar guzel guzel dollenmıs kalıtelerıde cok ıyıymıs. bır kac gune arayıp kac tanesını dondurduklarını söyliycekler. şimdi yine basladık agdet gunumuzu beklemeye..

GÖZÜN AYDIN CANIM farkettiysen dua başladık sıra ile herkese okuyoruz katılmak istermisin

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak 1.sırada .....8500....

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak 1.sırada .....8500....

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

Kızlar Selam bugün adet oldum biter bitmez dua okuyacağım bende sizlere tedaviye seneye yaz başlayacağım o yüzden listeye koymayın isterseniz ama her birinize elimden geldikçe dua okumaya çalışacağım
Listeye koymayın ne demek tatlım, sırayla herkese okuyacağız. Bir haftada biteceğine göre kısa sürede sıra gelir sana da ve Allahın izniyle belki tedaviye gerek kalmaz :)

Ayyy canım, geçmiş olsun. Çok şükür seninleymiş bebişin. Nazlı bebeler yaaaaa.....

Haydi bakalım hayırlısı anneciği, bebişler rahat rahat beklesinler seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…