- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
Sonucum negatif kızlar
Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsincanim rabbim en tez zamanda saglikla hayirlisiyla evladina kavustursun. hic birimizin kucagini bos birakmasin. allah yar yardimcin olsun
Sonucum negatif kızlar
ALLAHIM BEBEĞİNİ SAĞLIKLA SIHHATLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ARADA ŞAKA YAPIYOR SIPALAR :)Herkese merhaba,
Benim normalde yarın kontrol günümdü. Hem kese hem de kalp atışı görmek için yarın gidecektik.
Bu sabah 9 gibi kalktım ve şok oldum, kanamam vardı !!!! Lekelenme falanda değil, bariz kanama. Beynimden vurulmuş gibi oldum. Hemen eşime haber verdim. Doktoru aradık ve evden fırladık.
İstanbul trafiği işte 45 dakika sonra zor hastanede olduk. Randevu falan dinlemeden doktorun odasının kapısına gittik. Bizi gördü, içeri aldı, sakinleştirdi. Hemen muayene etti. oooffffffff neyseki ufaklık duruyor :) kese ve kalp atışını gördük. 5hafta 6 günlük, daha çok minik :) güzel kalbi pıt pıt atıyor. Çoookkk korkuttu bizi. Bu tarz kanamalar olabiliyormuş. 1 hafta ev istirahatı, iş vs yapmak yok, ilaçlara devam.
Ömrümden ömür gitti bugün. Şimdi oturdum salonda televizyon karşısına dinleniyorum. Kanamam kesildi ama her tuvalete gidiş kalp çarpıntısı yapıyor.
Çok dua edin kızlar, miniğim sağlıkla büyüsün. Hepimizinki sağlıkla büyüsün.
Sevgiler.
çok geçmiş olsun canım oldu olmadı tuttu tutmadı derken pozitiften sonra da bu kaygı bitmiyor maalesef rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhHerkese merhaba,
Benim normalde yarın kontrol günümdü. Hem kese hem de kalp atışı görmek için yarın gidecektik.
Bu sabah 9 gibi kalktım ve şok oldum, kanamam vardı !!!! Lekelenme falanda değil, bariz kanama. Beynimden vurulmuş gibi oldum. Hemen eşime haber verdim. Doktoru aradık ve evden fırladık.
İstanbul trafiği işte 45 dakika sonra zor hastanede olduk. Randevu falan dinlemeden doktorun odasının kapısına gittik. Bizi gördü, içeri aldı, sakinleştirdi. Hemen muayene etti. oooffffffff neyseki ufaklık duruyor :) kese ve kalp atışını gördük. 5hafta 6 günlük, daha çok minik :) güzel kalbi pıt pıt atıyor. Çoookkk korkuttu bizi. Bu tarz kanamalar olabiliyormuş. 1 hafta ev istirahatı, iş vs yapmak yok, ilaçlara devam.
Ömrümden ömür gitti bugün. Şimdi oturdum salonda televizyon karşısına dinleniyorum. Kanamam kesildi ama her tuvalete gidiş kalp çarpıntısı yapıyor.
Sevgiler.
canım benim de tedavi zamanım henüz belli değil mayısa kadar motive olursam başlarım haziran temmuz ramazan olduğu için düşünmüyorum. ağustosa da kalabilir... dualarınıza katılmaya çalışır okuyunca da sayı veririm sana@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak 1.sırada.....8000....
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@Cudis : NİSAN - MAYIS tedaviye başlayacak
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
GÖZÜN AYDIN CANIM farkettiysen dua başladık sıra ile herkese okuyoruz katılmak istermisinkızlar bugun aradılar transverı mı yapmıyorlar,gelecek ay yapacakmıs, ama cok sukur benım yumoslar guzel guzel dollenmıs kalıtelerıde cok ıyıymıs. bır kac gune arayıp kac tanesını dondurduklarını söyliycekler. şimdi yine basladık agdet gunumuzu beklemeye..
tabıkı ısterım canım..GÖZÜN AYDIN CANIM farkettiysen dua başladık sıra ile herkese okuyoruz katılmak istermisin
lem yelid ve lem yuled okuyoruz herkes için 70000 olacak cuma dan cumaya tamamlamaya calışacağız ben seni miranoza5 ten sonra yazıyorum senin tedavin yakın :) okudukça bana özelden mesaj atarsın eklerimtabıkı ısterım canım..
tamam canım sagol..lem yelid ve lem yuled okuyoruz herkes için 70000 olacak cuma dan cumaya tamamlamaya calışacağız ben seni miranoza5 ten sonra yazıyorum senin tedavin yakın :) okudukça bana özelden mesaj atarsın eklerim
ekledim canım haftaya senin için okumaya başlayacağız inş.tamam canım sagol..
Senin normal yollarla olacak bebişin, içime öyle doğuyur...Canım ben tedaviye artık kim bilir ne zaman başlarim seneye yaz sanırım malum iki aşılama iki negatif tüp yıprandik listeye tedavi zamanlarını yazın demişsin ya ondan dedim
Listeye koymayın ne demek tatlım, sırayla herkese okuyacağız. Bir haftada biteceğine göre kısa sürede sıra gelir sana da ve Allahın izniyle belki tedaviye gerek kalmaz :)Kızlar Selam bugün adet oldum biter bitmez dua okuyacağım bende sizlere tedaviye seneye yaz başlayacağım o yüzden listeye koymayın isterseniz ama her birinize elimden geldikçe dua okumaya çalışacağım
Ayyy canım, geçmiş olsun. Çok şükür seninleymiş bebişin. Nazlı bebeler yaaaaa.....Herkese merhaba,
Sevgiler.
Haydi bakalım hayırlısı anneciği, bebişler rahat rahat beklesinler seni...kızlar bugun aradılar transverı mı yapmıyorlar,gelecek ay yapacakmıs, ama cok sukur benım yumoslar guzel guzel dollenmıs kalıtelerıde cok ıyıymıs. bır kac gune arayıp kac tanesını dondurduklarını söyliycekler. şimdi yine basladık agdet gunumuzu beklemeye..
Ayyy canım, geçmiş olsun. Çok şükür seninleymiş bebişin. Nazlı bebeler yaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?