Canım ben tedaviye artık kim bilir ne zaman başlarim seneye yaz sanırım malum iki aşılama iki negatif tüp yıprandik listeye tedavi zamanlarını yazın demişsin ya ondan dedimagzına sağlık canım allah kabul etsin inş.
@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
OLSUN CANIM BENİM BEN ÖNCELİK SIRASINI BELİRLEMEK İÇİN DEDİM İLLAKİ TEDAVİ İLE OLACAK DİYE BİRŞEY YOK İNŞALLAH NORMAL YOLLA KALIRIZ HAMİLE BİRBİRİMİZE YAPILAN DUA ALLAH KATINDA DAHA HAYIRLI :)Canım ben tedaviye artık kim bilir ne zaman başlarim seneye yaz sanırım malum iki aşılama iki negatif tüp yıprandik listeye tedavi zamanlarını yazın demişsin ya ondan dedim
rabbim dualarini kabul etsin canimKızlar Selam bugün adet oldum biter bitmez dua okuyacağım bende sizlere tedaviye seneye yaz başlayacağım o yüzden listeye koymayın isterseniz ama her birinize elimden geldikçe dua okumaya çalışacağım
Gecmisi okuyamadim Insallah bebisini gormussundur cnm bnmGünaydınnn, dünya güzeli anne adayları (negatif alanlar sizlere de diyorum ) Gününüz güzel olsun. Ben çok heyecanlıyım, Allahın izniyle bugün 13:30'da randevum var. Umarım keseyi ve bebişimi görebiliriz...
HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAHIM EN HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN ALLAHIM SABIR VERSİN GÜÇLÜ OLMAMIZ GEREKİYOR EVET ZOR BİR DURUM O KADAR CABA , UMUT AMA SON DEĞİL BİRAZ DAHA SABIR :)Sonucum negatif kızlar
Sonucum negatif kızlar
amin canım evet zamanı değilmiş,rabbim hayırla getirsin hepimizeben de seni bekliyodum canm... demek ki zamanı değilmiş daha üzülme iinsallah en kısa zamanda meleğin sana gelir
kendim negatif almış gibi hissediyrm cünkü ikimizde de belirti yoktu herseyin hayırlısı rabbim daha fazla özlettirmeden insallah meleklerimizi gönderiramin canım evet zamanı değilmiş,rabbim hayırla getirsin hepimize
Gecmis olsun guzel arkadasim. Allahim sabrini gucunu ferahligini versin.amin canım evet zamanı değilmiş,rabbim hayırla getirsin hepimize
Canım çok üzüldümSonucum negatif kızlar
öyle düşünme inşallah senden güzel haber alırız daha var senin tekma kafanakendim negatif almış gibi hissediyrm cünkü ikimizde de belirti yoktu herseyin hayırlısı rabbim daha fazla özlettirmeden insallah meleklerimizi gönderir
amin inşallah çok aratmadan rabbim bize de verir gönlümuzdekiniCanım çok üzüldümpeş peşe negatif aldık Rabbim tez zamanda inşallah nasip eder
aminn canım aminnnGecmis olsun guzel arkadasim. Allahim sabrini gucunu ferahligini versin.
öyle düşünme inşallah senden güzel haber alırız daha var senin tekma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?