Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....14700... @@duyibo : tedavi aşamasında

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buz bebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

Arkadaşlar merhaba.bugün Dr ile konuştum. Negatif haberinden sonra ilk ciddi görüşmemiz oldu.bana embriyolarına sıkıntı olabilir malum YAŞ 41 bu. Sebeple pgt testi yapmaliyız dedi. Diyarbakır'da yapılmıyor ist veya ank gönderecek. Bu testi yaptiran var mı. Maliyeti yaklaşık ne kadar...of of.

amin canim rabbim onlari korusun. cok cok gecmis olsun. ben de yasadim insan cok korkuyo allahim onlara saglik sihat versin insallah

haklisin canim. rabbim saglikla korusun minislerimizi. isin zor mu?

canım geçmiş olsun. Benim bi arkadaş var ankara da pgt yaptıracak 2 bin Tl dedi fiyat için her yerde farklı olur ama aşağı yukarı bu civarda sanırım

Kızlar az önce bir linke baktım tesadüfen hiç sperm bulunamayan tese ile bile dondurulmuş sperm için çaba harcayan arkadaşları okudum birini yorumu içimi sızlattı bizim için tüp bebek bile hayal ne denirki rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermez muhakkak inşallah onların yüzlerde bizimde güler

Canım benimde ilk denemem negatif. Bende pgt araştırıp dondurulmuş embriyolar için yapabilirmiyiz diye doktoruma sormuştum. Bize önermediler ancak ben ısrar edince doktor fiyatını söyleyerek gerek yokken bu masrafa girmeyin demişti. Bize 3000 Euro demişti. Birde bu testi yaptıran bir arkadaşım var fiyatı ona söylediğimde, doktorun toplam embriyo sayısına göre söylediğini belirtmişti. Normalde kaç tane embriyon varsa her bir embriyo için alınıyormuş. Yaptıran varsa tabi daha iyi bilgi verir. Birde merkezden merkeze fiyatlar tabiki değişiyor.

Canım cgh pgt ye göre daha kesin sonuç veriyormuş ben de tam bilmiyorum araştırıyotum ama yaptıracaksan cgh yaptır diyenler var sen de bi araştır istersen

Canim 1.600 daha eklermisin

Gunaydinn herkese...
ben dün akşamdan beri yine gergin gergin dolaniyorum sebebi yokken hersey sinirimi bozuyor..dün bebeğin odası hangi oda olacak tartışması bile yaptım esimle sonra da iyice gerildim anlasamayinca ne önemi varsa simdiden bunlari dusunmenin..bir de cocuga kim bakacak mevzusu tabi. Ay deliriyormuyum ne

canım daha önünde uzun zaman var bunlar tatlı telaşlar gerilmeler inş biz de yaşarız bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…