Tamam canım yüreğine sağlık eklerimCanımmiranaz05 için bugün Allah kabul ederse 1000 tane okudum. Listeyi güncellersin.
maasallah.saglikla kucaginda almak nasip olsun insallahhhTeyzeleri, bebişim ellerinizden öper, çok şükür gördük keseyi..10 gün sonra kalp atışlarına inşallah... Rabbim hepinize nasip inşallahhhhhhhh
amin canim rabbim onlari korusun. cok cok gecmis olsun. ben de yasadim insan cok korkuyo allahim onlara saglik sihat versin insallahHerkese merhaba,
Benim normalde yarın kontrol günümdü. Hem kese hem de kalp atışı görmek için yarın gidecektik.
Bu sabah 9 gibi kalktım ve şok oldum, kanamam vardı !!!! Lekelenme falanda değil, bariz kanama. Beynimden vurulmuş gibi oldum. Hemen eşime haber verdim. Doktoru aradık ve evden fırladık.
İstanbul trafiği işte 45 dakika sonra zor hastanede olduk. Randevu falan dinlemeden doktorun odasının kapısına gittik. Bizi gördü, içeri aldı, sakinleştirdi. Hemen muayene etti. oooffffffff neyseki ufaklık duruyor :) kese ve kalp atışını gördük. 5hafta 6 günlük, daha çok minik :) güzel kalbi pıt pıt atıyor. Çoookkk korkuttu bizi. Bu tarz kanamalar olabiliyormuş. 1 hafta ev istirahatı, iş vs yapmak yok, ilaçlara devam.
Ömrümden ömür gitti bugün. Şimdi oturdum salonda televizyon karşısına dinleniyorum. Kanamam kesildi ama her tuvalete gidiş kalp çarpıntısı yapıyor.
Çok dua edin kızlar, miniğim sağlıkla büyüsün. Hepimizinki sağlıkla büyüsün.
Sevgiler.
haklisin canim. rabbim saglikla korusun minislerimizi. isin zor mu?Canim benim hepimiz hemen hemen ayni yoldan gecioz bugûn iki bucuk saat calistim baktim zorlaniom izin aldim dok. Yat dinlen dedi kalkma dedi keske ise gitmeseydin dedi bakalim bugûn de geldi o leke cok az zorladim die galiba simdide mide bulantim artti bacagim cok kasio korkuoz iste ne olursa olsunn canim arkadasim
canım geçmiş olsun. Benim bi arkadaş var ankara da pgt yaptıracak 2 bin Tl dedi fiyat için her yerde farklı olur ama aşağı yukarı bu civarda sanırımArkadaşlar merhaba.bugün Dr ile konuştum. Negatif haberinden sonra ilk ciddi görüşmemiz oldu.bana embriyolarına sıkıntı olabilir malum YAŞ 41 bu. Sebeple pgt testi yapmaliyız dedi. Diyarbakır'da yapılmıyor ist veya ank gönderecek. Bu testi yaptiran var mı. Maliyeti yaklaşık ne kadar...of of.
Abdestli olmak güzel bisey ama çalışan arkadaşlar bu imkanı bulanayabilir imkânınız varsa değerlendirin derim zaten hamile arkadaşlar mümkün olduğunca abdestli olmaya çalışınkizlar abdetlimi olmak gerekiyor?
Arkadaşlar merhaba.bugün Dr ile konuştum. Negatif haberinden sonra ilk ciddi görüşmemiz oldu.bana embriyolarına sıkıntı olabilir malum YAŞ 41 bu. Sebeple pgt testi yapmaliyız dedi. Diyarbakır'da yapılmıyor ist veya ank gönderecek. Bu testi yaptiran var mı. Maliyeti yaklaşık ne kadar...of of.
Gittim canım. Gördüm miniğimin kesesi. Ama henüz kalp atışını göremedik
İnsaallah canımm benıimmYeni transferinle bebişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşallah canım..
Canım cgh pgt ye göre daha kesin sonuç veriyormuş ben de tam bilmiyorum araştırıyotum ama yaptıracaksan cgh yaptır diyenler var sen de bi araştır istersenArkadaşlar merhaba.bugün Dr ile konuştum. Negatif haberinden sonra ilk ciddi görüşmemiz oldu.bana embriyolarına sıkıntı olabilir malum YAŞ 41 bu. Sebeple pgt testi yapmaliyız dedi. Diyarbakır'da yapılmıyor ist veya ank gönderecek. Bu testi yaptiran var mı. Maliyeti yaklaşık ne kadar...of of.
Canim 1.600 daha eklermisin@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada.....13700... @@duyibo : tedavi aşamasında
@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@Cudis : NİSAN - MAYIS tedaviye başlayacak
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
Ins guzel haberler alirsin bende beklemediyim 5 gun kaldi teste allah hepimizin yuzunu guldursun inskızlar dun trasferım gerceklestı cok zordu ama sonu guzel olur ınsallah. 24 test gunm. rabbım yardımcmız olsun.
canım daha önünde uzun zaman var bunlar tatlı telaşlar gerilmeler inş biz de yaşarız bunlarıGunaydinn herkese...
ben dün akşamdan beri yine gergin gergin dolaniyorum sebebi yokken hersey sinirimi bozuyor..dün bebeğin odası hangi oda olacak tartışması bile yaptım esimle sonra da iyice gerildim anlasamayinca ne önemi varsa simdiden bunlari dusunmenin..bir de cocuga kim bakacak mevzusu tabi. Ay deliriyormuyum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?