Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

CaCanım seni ekliyorum şimdi 2. Sıraya alıyorum seni okudukça bana özelden mah ayarsan eklerim inş
Canım ya özrlden atamadım acelem var 1000 adet okudum ekler misin . Ekleyince cvp yaz. Yazmazsan ben görmedin diye düşünüp özelden yarın yazarım öptüm seni[/QUOTE]
tamam canım ekledim mesajlar karışmış ondan görmedim sağol :)

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....19000...

@@duyibo : tedavi aşamasında

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buz bebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

günaydın canlarım okuduklarınızı özelden atın alıntı olarak görmeyebiliyorum....... 2. gün ve 19000 hay maşallah ...

günaydın canım sen suan için bebişinin saglığını ve kendi sağlıgını düşün onlar çözümü olur illaki ama simdi yasadığın stres seni ve bebişini boşuna üzer ... hormonlareın etkisiyle oluyor bu gerginlikler ama bırak anın keyfini çıkar içinde senden bir parca can var ....... Mucizen seninle beraber güzel duygular gönder ona .... :)

Canım ben tedaviye artık kim bilir ne zaman başlarim seneye yaz sanırım malum iki aşılama iki negatif tüp yıprandik listeye tedavi zamanlarını yazın demişsin ya ondan dedim
ben bu süreçte bitkisel tedavilere saldıracam iyice araştırayım sanada yazarım imkansız diye bişey olmaz Allah katında..biz sebeplere sarılalım Allaha havalemizi edelim.bu kürlerle bir sürü hamile kalmıslar okudum inşallah bizimde yüzümüz güler benim olmama ihtimali yüksek ama olurmu olur :) olmazsa zaten mayıs haziran tüp bebek

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....19000...

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

Hayırlı olsun arkadaşım hersey çok güzel olacak insallah
ben de çok gerginim. dün annem geldi daha bilmiyor durumu çok gerginsin damada yazık dedi. ya halbuki böyle biri değilim ben ya. kasık ağrılarım geçti kafayı ona taktım. takmayayım diyorum ama beceremiyorum

günaydın canlarım okuduklarınızı özelden atın alıntı olarak görmeyebiliyorum....... 2. gün ve 19000 hay maşallah ...
Canlarim kac gundur bukadar mutlu olmamistimmmm su dayanismamiz sayesinde icim mutluluktan cizzz etti tsk edrm hepinze Allah razi olsun bana umut verdiniz.sirasiyla butun arkadaslar icin devam edcgizzz

maşşallahne güzel olmuş.

ben de çok gerginim. dün annem geldi daha bilmiyor durumu çok gerginsin damada yazık dedi. ya halbuki böyle biri değilim ben ya. kasık ağrılarım geçti kafayı ona taktım. takmayayım diyorum ama beceremiyorum
Kizz yigenimi sterse sokma himmmmm sakin ollllllll:)

TATLIM SAKİN OLUN BU DÖNEMDE COK NORMAL HORMONLARINIZ DEĞİŞİYOR AMA GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNÜN BEBİŞLERİNİZİ VE BİZLERİ ÜZMEYİN TAMAM MI :)

Istemeden güldüm, ilkinde 12 haftalık hamileyken eşimle bebek arabası için kavga etmiştik :) aklıma onu getirdin :) daha ortada fol yok yumurta yok oturup ağlamıştım.

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....20500...

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

Kizlar slm.ben test tarihine kadar bekleyemeyecegim heralde çok strese girdim hergün acaba tuttumu diye düşünüp ağlıyorum normalde hiç böyle biri drgilimdirdrgilimdir.bende bugün şu erken test olan predictor early alıp akşam yada sabah evde test yapmayı düşünüyorum pazartesi transverim oldu bu testi daha once 6-7. gününde deyen varmı

canım ben kan yahlilinde çıkmasına rağmen predictor da çıkmadı normalinde çıktı. boşuna çok para verme ona. yalan dolan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…