Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

bir de 6-7 zor salıyı bekleenazından morelini bozarsın boşuna

Aslında haklısın canım artık mantıklı düşünemiyorum :)

Hangimiz mantıklı düşünebiliyoruz ki bu dönemde? Bildiğin delilik sınırında yaşıyoruz. Sakın yapma testi. Hele akşam. Genelde erken dönemde çıkacaksa bile sabah ilk idrar ile olması lazım.

Çıkarsa sevinirsin ama ya hamileysen ve çıkmazsa test gününe kadar zehir edeceksin kendine günleri. Haftasonu şimdi, ne seviyorsan iki günü öyle geçirmeye çalış. Sinemaya git, arkadaşlarına git kafanı elden geldiğince dağıtmaya çalış.

Allah sabrını arttırsın inşallah.

Aslında haklısın canım artık mantıklı düşünemiyorum :)
çok haklısın hiç birimiz mantıklı düşünemiyor bu esnada :) idrara tahlilinde çıkan çok az oluyor. biraz daha bekle çıkmazsa çok üzülürsün kendini yıpratırsın test gününe kadar. test gününde kandan hamile olduğunu öğrenip de idrarda çıkmayan bile var. sen bilşrsin tabi.

teşekkür ederim canlarim yazdıklarınızi okuyunca biraz sakinledim ne acayip bir psikoloji bu ama iyiki sizler varsınız burdakileri okurkeb seviniyorum bazen duygulaniyorum negatifkeri görünce çok çok üzülüyorum ama bisekilde kafamı dagitiyorum ve vakit geçiyor şimdi bieaz sakinledim ve test yapip canımı sıkmayacagim :)

ben de çok gerginim. dün annem geldi daha bilmiyor durumu çok gerginsin damada yazık dedi. ya halbuki böyle biri değilim ben ya. kasık ağrılarım geçti kafayı ona taktım. takmayayım diyorum ama beceremiyorum

Kasık ağrıları 6. haftaya girerken bende de kesilmişti. Hiç endişelenme canım. Diğer arkadaşlarda aynı şeyi yaşadılar.

Canim dun bi haber aldim bi yakinimn cocugu olmuyoodu iki asilama iki tup bebek yaptrms ve negatif snc alms bidahaki aya tup bebege basliycakken bi bakmis hamile oldugunu ogrenmis alahm ne buyuk iste oyuzden umitsizlige kapilmayin elbet saati zamani gelmemstir insalh hepimize isteywn hrkrse nasib eder evlat sahibi olmsayi bide ben hayiti tohumunu duymustum kullnanlr gamile kalms bi arastirin derim zarari olmaz ben alip kulncm kadinlik hormonlarina iyi geliyomus

Tamam canım araştır sen söylersin belki farklı birşey bulursun allahtan ümit kesilmez tatlım Rabbim kaderimize yazdıysa olacak bir gün Rabbim sabır versin bekleriz ne yapalım.

ben de çok gerginim. dün annem geldi daha bilmiyor durumu çok gerginsin damada yazık dedi. ya halbuki böyle biri değilim ben ya. kasık ağrılarım geçti kafayı ona taktım. takmayayım diyorum ama beceremiyorum

Sanırım kaybetme korkusundan kaynaklanıyor. .Kese gorucez diye endişe, ben gördüm ama şimdi kalp atışı için endişe, bir de biz birkac kişi dışında söylemedik daha kimseye benim yaşadığım heyecanı kimseyle paylasmamakta saklamakta geriyor beni sanırım, ona birsey olacakmis gibi hissediyorm böyle saklayinca

kuzum bizde sadece esim ve ben biliyoruz baska kimse bilmiyor. Kimseye birsey soramiyorum buradan baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…