Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

neseli41 canım duaya 2000 tane daha ekleyebilirsin

Hamımlar acil cevap istiyorum lütfen transferden sonraki onuncu günümdeyiö şuan çok kasık ağrım var sizce normal mi?

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....22600...

@@duyibo : tedavi aşamasında

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buz bebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmayabaşlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

duyibo, post: 39952576, member: 644473"]Kızlar opum çok başarılı geçti maşallah ne ağrı ne kanama var 22 tane olgun yumoş toplanmış 50 milyonda yıkanmış spermimiz varmış gerçi mikroenjeksiyon uygulanacak sıra kalitelerde dua edin lütfennnnnnnn [/QUOTE]maşallah canım ne güzel
Maşallah

Benimki yazilida sadece şunu ekleyebilirsin tek dondurulmuş blastokistimizle transfere baslicaz

Kader arkadaşlarım Merhaba, kac gundur yazamadım, hatirlarmisiniz bilmiyorum ama adetim gecikmisti ,sizle muhabbet ettikten sonra bi gazla kan testi verdim negatif çıktı, pozitif beklemedigim halde yikildim ,hala gelmedi adetim iki sonra yine verdim, yine negatif. Sonunda bu sabah adetim geldi ve yarın için doktordan randevumu aldim. Artik basliyorum tedaviye dondurulmuslarla. Benim opum olmuştu, ikinci adetimle artık transferim olcak inşallah, yani 15 gun sonra falan herhalde. Ne güzel dualara baslamissiniz. Ben adetli oldugum için okuyamam ama biter bitmez baslarim. Beni de alin nolur listeye. Cok ozlemisim sizi Allah dualarimizi kabul etsin insallah

Tatlım seni de heveslendirdik sanırım kusura bakma. Ama bu kadar gecikince açıkçası ben de çok ümitliydim. Neyse hayırlısıyla tedaviye başlıyorsun artık. Rabbim kolaylıklar versin, güzel sonuçların olsun...

Canim ne kusuru. Ben kendi kendimi zaten gazladim.Siz benim kader arkadaslarimsiniz , benu en iyi siz anlarsiniz. Insallah guzel haberler aliriz. Sen de sag salim alirsin kucagina yavrunu insallah.

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarına hep beraber seviniriz

günaydin kizlar.dün ben de saatlerce agladim. sonra bebisimi üzdüm diye agladim. allahim affetsin.

Canım hepsi normal hormonlardan fiziksel ve ruhsal olarak tüm hamilelik ve sonraki sürece adapte olmaya çalışıyoruz. . suçlu hissetme kendini..
sen onu çok seviyorsun o da bunu biliyor ve seninle birlikte..

merhaba arkadaşlar bişi soracam gerçi adetliyim bende bitince size katılacağım ama sorum şu kişinin adına niyetle okumayacakmıyız ?

Canim gec tutunmustur ondandir dok. Neden die sordun mu peki
Olabiliyo dedi sadece,benim 5.gün embriyosuydu ,garip geldi,tp bebek çoğul gebeliklerde diğerinin kaybolması görülen bişeymiş,küçük olunca acaba dedim bakalım hayırlısı

Yaa kızlar benim bi sağ tarafıma bir sol tarafıma ağrılar girip duruyor, bugün 7. gün. Hamiss annecikler sizde de oldu mu böyle ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…