- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
ceren sende dondurulmus transverdı dımı canım. reglıden kac gun sonra transver dedı sana, bana bısıy demedı deHarika, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahh. Allahım arka arka güzel haberler.Kızlar inanıyorum hepimiz anne olacağız inşallahh
Canım benim reglim 15 Marttı. Büyük ihtimalle 1 Nisanda transfer olacak yani 15 gün sonra. Haftaya Cuma kontrole gidicem. Rahim kalınlığına bakacak.Biraz önce taze sıkılmış nar suyu aldım onu içip duruyorum rahim kalınlaşması içinınsallah canım tahmını kac gunde yapıyorlar transverı reglıden sonra bılgınız varmı tahmını?
arkadasim bunda utanilacak birsey yok.ama bizde ne olur ne olmaz perhize devam edebilm diyoruz zaten.kardes kardes yatiyoz askimlaSoylemeye utaniyorum ama benim esim arayip sordu. Ben size soyleyecegim daha devam demis. :)
bencede canim.insallah hicbirimizin kucagi bos kalmicakHarika, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahh. Allahım arka arka güzel haberler.Kızlar inanıyorum hepimiz anne olacağız inşallahh
anladım canım senınle nerdeyse aynı zamanlarda transver olucaz. nar suyu ıyımı gelıyormusCanım benim reglim 15 Marttı. Büyük ihtimalle 1 Nisanda transfer olacak yani 15 gün sonra. Haftaya Cuma kontrole gidicem. Rahim kalınlığına bakacak.Biraz önce taze sıkılmış nar suyu aldım onu içip duruyorum rahim kalınlaşması için
Evet ben de burda öğrendim, iyi geliyormuş. Estrofem ben de alıyorum bide aspirin. Senin şuan ne kadarmış rahim kalınlığın bişey dedimi. Benim 6 mm di adetin ikinci günü.anladım canım senınle nerdeyse aynı zamanlarda transver olucaz. nar suyu ıyımı gelıyormus
bizimki de sıpa şimdiden annesine yaklaştırmıyor diyor :)))Eşime kalsa 9 ay sabrederim bebişe birşey olmasın diyor...
aynen tatlım. Allahım nasip etsin hayırlısıyla da bunlar da güzel şeyler.arkadasim bunda utanilacak birsey yok.ama bizde ne olur ne olmaz perhize devam edebilm diyoruz zaten.kardes kardes yatiyoz askimla
amin canim insallah. cok güzel anlar canim allahim herkese tattirsinaynen tatlım. Allahım nasip etsin hayırlısıyla da bunlar da güzel şeyler.
yerim o siparali benn :))bizimki de sıpa şimdiden annesine yaklaştırmıyor diyor :)))
yok canım bısıy demedı, hersey yolunda dedı.. sımdı hemen kalkıp kendıme nar sıkıyorum :)))Evet ben de burda öğrendim, iyi geliyormuş. Estrofem ben de alıyorum bide aspirin. Senin şuan ne kadarmış rahim kalınlığın bişey dedimi. Benim 6 mm di adetin ikinci günü.
yok canım bısıy demedı, hersey yolunda dedı.. sımdı hemen kalkıp kendıme nar sıkıyorum :)))
sagol canım sorucam. evet bende cok sey ogrendım, allah herkesten razı olsun... bıde su kabızlıga cozum bulabılsekİç canım, valla bu sitenin çok faydası oldu bana, daha önce okumaya başlasaydım, yumurta kalitem için de çok güzel şeyler öğrendim, onları daha önceden yapmaya başlardım. Neyse artık bundan sonra herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.
Bir daha ki kontrolünde sor canım doktoruna kaç mm olmuş diye. Çünkü transfere giderken en az 10 mm olması gerekiyormuş bebeğin sağlıklı tutunabilmesi için.
kabızlık çözümü bende arkadaşım. sabaha karşı kalk ben sabah namazı için kalkıyorum sen de kalkıyorsan o anda buzdolabında duran bir armutu bir güzel ye üzerine ne soğuk ne de sıcak ılık suyu iç yat sabah kalktığında rahtlayacaksınsagol canım sorucam. evet bende cok sey ogrendım, allah herkesten razı olsun... bıde su kabızlıga cozum bulabılsek
Hemen ona da cevap vereyimsagol canım sorucam. evet bende cok sey ogrendım, allah herkesten razı olsun... bıde su kabızlıga cozum bulabılsek
sagol canım denıycem, ıkı gundur ıncır kayısı tuketıyorum ama, daha faydasını goremedım, karnım oyle bı sıskı kendımı hıc boyle gormemıstım..kabızlık çözümü bende arkadaşım. sabaha karşı kalk ben sabah namazı için kalkıyorum sen de kalkıyorsan o anda buzdolabında duran bir armutu bir güzel ye üzerine ne soğuk ne de sıcak ılık suyu iç yat sabah kalktığında rahtlayacaksın. benim öyle oluyor valla.
denıycem canım kayısı yıyorum ama sabah degıldı onuda denerım tek cozum olsunda, cunku cok rahatsızım..Hemen ona da cevap vereyim
1- Her sabah kuru kayısı aç karnına yiyorsun
2- Her sabah aç karnına armut ve üstüne su
3- Hala geçmezse bir kaşık saf zeytinyağı
Ben şimdiden başladım, transferden sonra kabız olmamamız lazım, zaten ilaçlar kabız yapıyormuş.
Datlım tuvaletini yapabiliyorsan şişliğe takılma. Çünkü ben şimdiden 3-4 aylık hamile gibiyim...İlaçlar şişiriyor. Göbüşüm çatlayacak gibi..sagol canım denıycem, ıkı gundur ıncır kayısı tuketıyorum ama, daha faydasını goremedım, karnım oyle bı sıskı kendımı hıc boyle gormemıstım..
yok canım tuvaletımı yapamıyorum o benı rahatsız edıyor..Datlım tuvaletini yapabiliyorsan şişliğe takılma. Çünkü ben şimdiden 3-4 aylık hamile gibiyim...İlaçlar şişiriyor. Göbüşüm çatlayacak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?