Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

post: 40037937, member: 650770"]kızlar slm doktordan yenı geldım. ılaca devam hersey normal dedı carsamba tekrar kontrol. nezaman transver yapacagını soylemedı. estrofem dıye bı ılac verdı. ınsallah en yakın zamanda yapar transverımı[/QUOTE]
Canim en hayrli zamanda gerceklessin ins

Harika, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahh. Allahım arka arka güzel haberler. Kızlar inanıyorum hepimiz anne olacağız inşallahh
ceren sende dondurulmus transverdı dımı canım. reglıden kac gun sonra transver dedı sana, bana bısıy demedı de

ınsallah canım tahmını kac gunde yapıyorlar transverı reglıden sonra bılgınız varmı tahmını?
Canım benim reglim 15 Marttı. Büyük ihtimalle 1 Nisanda transfer olacak yani 15 gün sonra. Haftaya Cuma kontrole gidicem. Rahim kalınlığına bakacak.Biraz önce taze sıkılmış nar suyu aldım onu içip duruyorum rahim kalınlaşması için

anladım canım senınle nerdeyse aynı zamanlarda transver olucaz. nar suyu ıyımı gelıyormus

anladım canım senınle nerdeyse aynı zamanlarda transver olucaz. nar suyu ıyımı gelıyormus
Evet ben de burda öğrendim, iyi geliyormuş. Estrofem ben de alıyorum bide aspirin. Senin şuan ne kadarmış rahim kalınlığın bişey dedimi. Benim 6 mm di adetin ikinci günü.

yok canım bısıy demedı, hersey yolunda dedı.. sımdı hemen kalkıp kendıme nar sıkıyorum :)))
İç canım, valla bu sitenin çok faydası oldu bana, daha önce okumaya başlasaydım, yumurta kalitem için de çok güzel şeyler öğrendim, onları daha önceden yapmaya başlardım. Neyse artık bundan sonra herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.
Bir daha ki kontrolünde sor canım doktoruna kaç mm olmuş diye. Çünkü transfere giderken en az 10 mm olması gerekiyormuş bebeğin sağlıklı tutunabilmesi için.

sagol canım sorucam. evet bende cok sey ogrendım, allah herkesten razı olsun... bıde su kabızlıga cozum bulabılsek

sagol canım sorucam. evet bende cok sey ogrendım, allah herkesten razı olsun... bıde su kabızlıga cozum bulabılsek
kabızlık çözümü bende arkadaşım. sabaha karşı kalk ben sabah namazı için kalkıyorum sen de kalkıyorsan o anda buzdolabında duran bir armutu bir güzel ye üzerine ne soğuk ne de sıcak ılık suyu iç yat sabah kalktığında rahtlayacaksın . benim öyle oluyor valla.

Hemen ona da cevap vereyim
1- Her sabah kuru kayısı aç karnına yiyorsun
2- Her sabah aç karnına armut ve üstüne su
3- Hala geçmezse bir kaşık saf zeytinyağı
Ben şimdiden başladım, transferden sonra kabız olmamamız lazım, zaten ilaçlar kabız yapıyormuş.

sagol canım denıycem, ıkı gundur ıncır kayısı tuketıyorum ama, daha faydasını goremedım, karnım oyle bı sıskı kendımı hıc boyle gormemıstım..

denıycem canım kayısı yıyorum ama sabah degıldı onuda denerım tek cozum olsunda, cunku cok rahatsızım..

sagol canım denıycem, ıkı gundur ıncır kayısı tuketıyorum ama, daha faydasını goremedım, karnım oyle bı sıskı kendımı hıc boyle gormemıstım..
Datlım tuvaletini yapabiliyorsan şişliğe takılma. Çünkü ben şimdiden 3-4 aylık hamile gibiyim...İlaçlar şişiriyor. Göbüşüm çatlayacak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…