canım ayvanın da iyi geldiğini duydum dene istersen zararı olmazsagol canım sorucam. evet bende cok sey ogrendım, allah herkesten razı olsun... bıde su kabızlıga cozum bulabılsek
Ayni benim gibi senin degerin benden yuksek cnm ama cok sukur hayrli haberi aldik ya nasil yapicam hamilelik takvimin bende ozendim ama yaa
ayyy çok sevindim senin kaç çıktı değerin :)Ayni benim gibi senin degerin benden yuksek cnm ama cok sukur hayrli haberi aldik ya nasil yapicam hamilelik takvimin bende ozendim ama yaa
236 cnm degerim gayet yeterli dedi doktorum ama net belli dediayyy çok sevindim senin kaç çıktı değerin :)
banada cumartesi tekrar test yapılacak değerin iki katına çıkması lazımmış ama ben dayanamayıp hamilelik takvimimi yaptım biraz aceleciyim galiba ama ok hoşuma gitti hadi sende yap :)236 cnm degerim gayet yeterli dedi doktorum ama net belli dedi
canım dinlenmek için rapor aldın mı yoksa işe devamm mı236 cnm degerim gayet yeterli dedi doktorum ama net belli dedi
COK SEVİNDİM CANIM ALLAHIM GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞ.
Allahım okul birinciliklerini de yaşatsın inşallah.herşey güzel olsun inşallah arkadaşım
Hayırlı olsun canım benim, söylemiştik sana çok güzel bir an olduğunu.. Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Minişin yapışsın sana hiç bırakmasın..
Canım çok sevindim. İnşallah sıkı sıkı tutunur sana, ömür boyu bırakmaz seni.Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Ben de çok merak ediyorum o transfer anını, az kaldı. Allah yardımcımız olsun.
Çok teşekkür ederim kızlar Artık geriye sayım başladı ama sizlerle çok zorlanmiycan sanırımSenin heyecanini cok iyi anlayabilirim cnm ins hayrli
aliriz
Çooook sevindim bıkmadan usanmadan menzile kadar yola devam. İnşallah Bursa size hayırlı uğurlu gelir. Kendi memleketim diye söylemiyorum seviyorum ben bu şehri. Bu arada bende yeniden tüp bebeğe başladım. Pembemavi'de Nevin Hanımla görüştüm. Hakkımızda hayırlısı canım.inşallah cnmm inşallah... bu sefer bursa ya doğru döndürüyoruz rotamızı :) bakalım hayırlısı...
Merhaba arkadaşlar, size sormak istedigim birsey. Kafama takmadim alinmadim dedim ama sanirim takmisim. Sabahtan beri aklimda bu var. Biliyorsunuz dun karindan ultrasonla keseyi gorduk hamdolsun. Bi arkadas bebegi gormediniz mi diye sordu burada. Benim oyle bir beklentim yoktu erken diye biliyorum ama sorunca endiselendim. Gercekten gormem mi gerekiyordu bebegi. Dr hersey iyi dedi. Hatta tebrik etti ama onu okuyunca cok endiselendim.Bide internet takvimine gore 5+3 tu dun
Benim test günüm de cumartesi günü inşallah canım. Heyecan dorukta
kızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani
bizimki de sıpa şimdiden annesine yaklaştırmıyor diyor :)))
Datlım tuvaletini yapabiliyorsan şişliğe takılma. Çünkü ben şimdiden 3-4 aylık hamile gibiyim...İlaçlar şişiriyor. Göbüşüm çatlayacak gibi..
CCanım sen fasulyeye benzettik demistin ya bende bebisi gordunuz sandım kendimden supheye düştüm sonra acaba doktor mu soylemedi dedim
Senden de guzel haberleri alacagiz insallah
Canim cok sevindimm oh bir hamis daha oldusaglikla kucagina da al insallah
bizde de durumlar vahim cok zorlaniyor esim ama sesini cikarmiyor bebis onemli diyoruzak durmaya calisiyor cok aciyorum valla
Ay bende bugun kizlara sorayim diyordum valla aynen kocaman oluyorum ozellikle aksam is yerinde arkadaslarimda artik cok belli oluyor dedi daha simdiden boyle olursa birkac ay sonra yuvarlanarak gidecegiz heralde iseAcaba ilaclari biraktiktan sonra inermi bu sislikler biraz olsun
canım ben kayserideyim erciyes üniversitesinin tıbbı genetik bölümüne gittim. her laboratuvar da yapılmıyor iç Anadolu da ankara hariç sadece kayseride varmış. doktora girip 2 kez başarısız tüp bek tedavisi geçirdiğimi genetik ve pıhtılaşma testlerine baktırmak istediğimi söyledim yazdı. ama sen madem dondurulmuş deneyeceksin şimdilik bunları düşünme bebeğini sıkı sıkı tutmaya çalış:)
Eğer Herkesinki benim gibi oluyorsa yandık :) gecen hamileliğimde 7 aylikken dogum ne zaman diye soruyorlardı. 9 aylikken ikiz hamilelik mı diyorlardı :) buyuk basladi buyuk bitti anlayacagin :)
yok tatlım kese dik duruyordu öyle benzettik :)CCanım sen fasulyeye benzettik demistin ya bende bebisi gordunuz sandım kendimden supheye düştüm sonra acaba doktor mu soylemedi dedim
Senden de guzel haberleri alacagiz insallah
Canim cok sevindimm oh bir hamis daha oldusaglikla kucagina da al insallah
bizde de durumlar vahim cok zorlaniyor esim ama sesini cikarmiyor bebis onemli diyoruzak durmaya calisiyor cok aciyorum valla
Ay bende bugun kizlara sorayim diyordum valla aynen kocaman oluyorum ozellikle aksam is yerinde arkadaslarimda artik cok belli oluyor dedi daha simdiden boyle olursa birkac ay sonra yuvarlanarak gidecegiz heralde iseAcaba ilaclari biraktiktan sonra inermi bu sislikler biraz olsun
Çok şirin çok tatlı :):):):)tadını çıkart başından başlayarak.Allah güç kuvvet verdin arkadaşım.hemencik hamilelik takvimimi de yaptım doğru mu oldu bilemedim :)
Canim benim cok sevindim hayirli olsun bebegin canim benim dok. Aynisini dedi iki tane koyamam bölünme ihtimali var dedi 5. Gün embiroyosuyduKızlar bebeğimi saat 10:00 da aldım hastahanede 2 saattir dinleniyorum5. Günü bloklasit transfer gerçekleşti Dr tek embriyo koymak istedi çünkü kalitesi çok çok iyi içinde bölünmeye devam etme oranı % 20 lerde yani bi aşılamanın tutma oranıyla aynı dedi 3'üzler 4'üzlerle cıkma karşıma sonra dedi ah ahhh. ... annelik oranın ise % 75 dedi sonrası için 4 tane A kalite bloklasit embriyo da Çift çift dondurduk bebeğimin içime bırakılmasını izledim an be an yani ölüm ile yaşam arasında bahsedilen bi ışık vardır ya o ışığı ben rahmimde gördüm hala da yaşadığıma göre güzel günler çok yakın inşallah Dr "bak çok güzel bi yere gitti yapıştı senin ki dedi" Allahım sanki doğduda okul birincisi oldu bende bi havalar bi havalar ahahahahahaha. .. neysem 28 Mart test tarihim
Aynenn canim benim haklisin ya biri bisey desede umutlansak die dört gözle okuoz valla insallah hepimiz alalim canimmlütfen utandırma beni. ne kusuru. hepimiz çok gerginiz. pozitifi gören de negatifi gören de endişeli. Allahım affetsin. herşeyimiz yolunda gider inşallah. herbirimiz güzel hayırlı haberler alırız umarım. :)
Canlar yarim saat oldu dok. Geleli bugün ûc bucukta biraz fazla koyu kan geldi alel acele gittim Allah tan kendi dok. Nöbetciydi bakti sükürler olsun ki kesemi gördüm bebegimi olusturan yol kesesinide gördûm kan bebekle alakali degil hamilelik devam edior ama kanamaya anlam veremedik yatip dinlen dedi icim rahatladi sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?