Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

774, member: 658073"]canım dinlenmek için rapor aldın mı yoksa işe devamm mı [/QUOTE]
Ise devam cnm

COK SEVİNDİM CANIM ALLAHIM GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞ.

Allahım okul birinciliklerini de yaşatsın inşallah. herşey güzel olsun inşallah arkadaşım

Hayırlı olsun canım benim, söylemiştik sana çok güzel bir an olduğunu.. Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Minişin yapışsın sana hiç bırakmasın..

Senin heyecanini cok iyi anlayabilirim cnm ins hayrli
aliriz
Çok teşekkür ederim kızlar Artık geriye sayım başladı ama sizlerle çok zorlanmiycan sanırım

T tugba88guler bade26 kızlar tekrar tekrar Kutlarım sizleri eeee artık ne denir ki Allah bir Avazda kurtarsın

inşallah cnmm inşallah... bu sefer bursa ya doğru döndürüyoruz rotamızı :) bakalım hayırlısı...
Çooook sevindim bıkmadan usanmadan menzile kadar yola devam. İnşallah Bursa size hayırlı uğurlu gelir. Kendi memleketim diye söylemiyorum seviyorum ben bu şehri. Bu arada bende yeniden tüp bebeğe başladım. Pembemavi'de Nevin Hanımla görüştüm. Hakkımızda hayırlısı canım.

CCanım sen fasulyeye benzettik demistin ya bende bebisi gordunuz sandım kendimden supheye düştüm sonra acaba doktor mu soylemedi dedim

Benim test günüm de cumartesi günü inşallah canım. Heyecan dorukta

Senden de guzel haberleri alacagiz insallah

kızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani

Canim cok sevindimm oh bir hamis daha oldu saglikla kucagina da al insallah

bizimki de sıpa şimdiden annesine yaklaştırmıyor diyor :)))

bizde de durumlar vahim cok zorlaniyor esim ama sesini cikarmiyor bebis onemli diyor uzak durmaya calisiyor cok aciyorum valla

Datlım tuvaletini yapabiliyorsan şişliğe takılma. Çünkü ben şimdiden 3-4 aylık hamile gibiyim...İlaçlar şişiriyor. Göbüşüm çatlayacak gibi..

Ay bende bugun kizlara sorayim diyordum valla aynen kocaman oluyorum ozellikle aksam is yerinde arkadaslarimda artik cok belli oluyor dedi daha simdiden boyle olursa birkac ay sonra yuvarlanarak gidecegiz heralde iseAcaba ilaclari biraktiktan sonra inermi bu sislikler biraz olsun

Eğer Herkesinki benim gibi oluyorsa yandık :) gecen hamileliğimde 7 aylikken dogum ne zaman diye soruyorlardı. 9 aylikken ikiz hamilelik mı diyorlardı :) buyuk basladi buyuk bitti anlayacagin :)

Bilgi verdiğin için sağol. Dediğin gibi dondurulmuş embriyolar için umut ediyorum. Eğer olmazsa o zaman onura yaptiracam. Sebep bilinmemesi insani daha çok araştırmaya yöneltiyor

Eğer Herkesinki benim gibi oluyorsa yandık :) gecen hamileliğimde 7 aylikken dogum ne zaman diye soruyorlardı. 9 aylikken ikiz hamilelik mı diyorlardı :) buyuk basladi buyuk bitti anlayacagin :)

Yaa valla öyle olursa çok fena :)) benim diz de sakat fazla ağırlık olmamasi gerekiyor inşallahsorun yasamam..görüntü önemli değil de..

yok tatlım kese dik duruyordu öyle benzettik :)

Canim benim cok sevindim hayirli olsun bebegin canim benim dok. Aynisini dedi iki tane koyamam bölünme ihtimali var dedi 5. Gün embiroyosuydu cokkkk sevindim yaaa bebeginn siki siki tutunsun sana bol ii dinlenmeler

Aynenn canim benim haklisin ya biri bisey desede umutlansak die dört gözle okuoz valla insallah hepimiz alalim canimm

Canlar yarim saat oldu dok. Geleli bugün ûc bucukta biraz fazla koyu kan geldi alel acele gittim Allah tan kendi dok. Nöbetciydi bakti sükürler olsun ki kesemi gördüm bebegimi olusturan yol kesesinide gördûm kan bebekle alakali degil hamilelik devam edior ama kanamaya anlam veremedik yatip dinlen dedi icim rahatladi sükür

Kızlar ya ben şu yeme işini ayarlayamadim birttürlü. .Ana ogunde Normal porsiyon yersem fazla geliyor midem bulanıyor, az yersem daha 1 saat geçmeden acikiyorum bu sefer meyve dışında ara öğün olarak saçma zararlı şeyler yiyorum..Midem bulaninca ekmek kraker tarzı karbonhidratlara abaniyorum o da kilo aldiriyor..siz nasıl besleniyorsunuz? kilo aldınız mı hiç? Benim kilo olayını minimum da tutmam lazım yoksa dizim şişiyor ve yuruyemiyorum

Gecmis olsun canım. .bazen kanama noktaları olabiliyormus bebekle alakası olmadan belki seninde öyledir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…