Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben de kabak çekirdeğin de buldum çözümü. Birde afedersin klozet kullanıyorsan ayaklarının altına yükseltecek bir tabure falan koy. Yapcak bişey yok, sağlıkta ayıp olmaz..
canım kabak cekırdegıde tuketıyorum onunda faydası yok, bakalım umudum kuru kayısı artık

Selamlar kızlar dünden beri ne çok yazmışsınız okumaya ancak yetişiyorum işlerin yoğunluğundan :) Öncelikle hamilelerimizi tebrik edeyim. T tugba88guler ve bade26 Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

dianthus halimizi çok güzel yazmışsın güldüm ben bir de o koca göbeğin içinde bebek varmış gibi (yani bebek var da inşallah o ebatta değil) göbeğimi elimin üzerine koyup koyup duruyorum 7 aylık hamileler gibi :)

papyonkilikli ve Spring2014 o cinsel perhiz meselesini ben de merak ediyorum ama şöyle de bir durum var bize transferden sonra verilen kağıtta transferden iki gün sonradan itibaren bir engel yok hatta araştırmalar pozitifi arttırdığını yazıyor gibi bir not vardı. E o zaman serbestse şimdi niye yasak olsun diye düşünüyorum hastane de yasak falan demedi zaten. Ama eşim sağolsun bana porselen biblo muamelesi yaptığından kimsenin halinden şikayeti yok.

sağol canım ya ben bişey sorcam bu takvim son adet tarihine göre yapıldı tüpbebek hesaplamasıdamı böyle sizdemi son adet tarhine göre yaptınız :)

yumurta toplama gününe göre yapılıyor tüp bebekte takvim. Yumurta toplama gününden 14 gün çıkartıp adet tarihine onu yaz.

canım dr tedaviye başladık yasak koydu opu oldu tekrar etti transferden sonra da yasak dedi. :) ben de araştırdım negatif bir durum yok ama sanırım hem tedbir amaçlı hem de çiftler kendilerini suçlu hissetmesin diye yapılan bir uygulama.

yumurta toplama gününe göre yapılıyor tüp bebekte takvim. Yumurta toplama gününden 14 gün çıkartıp adet tarihine onu yaz.
hım ozaman benim 5 haftalık oluyor daha transver olalı 11 gün oldu 5hafta sence normalmi öyle ise ona göre yapayım

hım ozaman benim 5 haftalık oluyor daha transver olalı 11 gün oldu 5hafta sence normalmi öyle ise ona göre yapayım

Benim bildiğim öyle aslında 14+11 günlük hamilesin tam bes haftalık olmuyor bu hesaba göre.

Bir de doktor kontrollerinde de hep son adet baz alınıyor, bebiş gelişimleri onun üzeriden değerlendirliyor. Bize mantıksız geliyor ama opu günü bebiş 2 haftalık sayılıyor.

ok şimdi Araştırdım tüpbebek takvimine göre 4hafta 1gün çıktı aşşağı yukarı aynı burdaki ile teşekkürler kızlarrrrr :)

sagol canduphalacrucam. evet bende cok sey ogrendım, allah herkesten razı olsun... bıde su kabızlıga cozum bulabılsek
Kabizlik transeferden sonra daha cok artacak arkadasim malaesrf duphalac diye surup var hamilelerde kullaniyo ben onu iciyorum en azindan daha rahat oluyor.ikinmamis olursunDoktoruna danis canm

Tesekkur ederiz cnm amin ins hepimiz saglikla kucaginiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…