Ben de kabak çekirdeğin de buldum çözümü. Birde afedersin klozet kullanıyorsan ayaklarının altına yükseltecek bir tabure falan koy. Yapcak bişey yok, sağlıkta ayıp olmaz..yok canım tuvaletımı yapamıyorum o benı rahatsız edıyor..
sağol canım allah herkese nasip etsin 1 tane 5.gün embriyosu konuldu bana :)Ayyy canim gozun aydin sonuc super gercekten kac embriyo konmuatu icine
hamilelik takvimin hayırlı olsun. :) maşşaaalllaahhhhsağol canım allah herkese nasip etsin 1 tane 5.gün embriyosu konuldu bana :)
canım kabak cekırdegıde tuketıyorum onunda faydası yok, bakalım umudum kuru kayısı artıkBen de kabak çekirdeğin de buldum çözümü. Birde afedersin klozet kullanıyorsan ayaklarının altına yükseltecek bir tabure falan koy. Yapcak bişey yok, sağlıkta ayıp olmaz..
sağol canım ya ben bişey sorcam bu takvim son adet tarihine göre yapıldı tüpbebek hesaplamasıdamı böyle sizdemi son adet tarhine göre yaptınız :)hamilelik takvimin hayırlı olsun. :) maşşaaalllaahhhh
yok canım tuvaletımı yapamıyorum o benı rahatsız edıyor..
yok canım ben buradan hesapladım http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html. link çıkmazsa google a tüp bebek hafta hesabı yaz daha farklıymış 4-5 gün farkediyor.sağol canım ya ben bişey sorcam bu takvim son adet tarihine göre yapıldı tüpbebek hesaplamasıdamı böyle sizdemi son adet tarhine göre yaptınız :)
sağol canım ya ben bişey sorcam bu takvim son adet tarihine göre yapıldı tüpbebek hesaplamasıdamı böyle sizdemi son adet tarhine göre yaptınız :)
canım dr tedaviye başladık yasak koydu opu oldu tekrar etti transferden sonra da yasak dedi. :) ben de araştırdım negatif bir durum yok ama sanırım hem tedbir amaçlı hem de çiftler kendilerini suçlu hissetmesin diye yapılan bir uygulama.Selamlar kızlar dünden beri ne çok yazmışsınız okumaya ancak yetişiyorum işlerin yoğunluğundan :) Öncelikle hamilelerimizi tebrik edeyim. T tugba88guler vebade26 Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
dianthus halimizi çok güzel yazmışsın güldüm ben bir de o koca göbeğin içinde bebek varmış gibi (yani bebek var da inşallah o ebatta değil) göbeğimi elimin üzerine koyup koyup duruyorum 7 aylık hamileler gibi :)
papyonkilikli ve Spring2014 o cinsel perhiz meselesini ben de merak ediyorum ama şöyle de bir durum var bize transferden sonra verilen kağıtta transferden iki gün sonradan itibaren bir engel yok hatta araştırmalar pozitifi arttırdığını yazıyor gibi bir not vardı. E o zaman serbestse şimdi niye yasak olsun diye düşünüyorum hastane de yasak falan demedi zaten. Ama eşim sağolsun bana porselen biblo muamelesi yaptığından kimsenin halinden şikayeti yok.
hım ozaman benim 5 haftalık oluyor daha transver olalı 11 gün oldu 5hafta sence normalmi öyle ise ona göre yapayımyumurta toplama gününe göre yapılıyor tüp bebekte takvim. Yumurta toplama gününden 14 gün çıkartıp adet tarihine onu yaz.
hım ozaman benim 5 haftalık oluyor daha transver olalı 11 gün oldu 5hafta sence normalmi öyle ise ona göre yapayım
Ben son adet tarihime göre yaptım. Hamilelik takvimindeki ayrıntılı listede de opu tarihim tuttu..hım ozaman benim 5 haftalık oluyor daha transver olalı 11 gün oldu 5hafta sence normalmi öyle ise ona göre yapayım
Bir de doktor kontrollerinde de hep son adet baz alınıyor, bebiş gelişimleri onun üzeriden değerlendirliyor. Bize mantıksız geliyor ama opu günü bebiş 2 haftalık sayılıyor.hım ozaman benim 5 haftalık oluyor daha transver olalı 11 gün oldu 5hafta sence normalmi öyle ise ona göre yapayım
peki dondurulmuslarda nasıl hesaplanıyor?Bir de doktor kontrollerinde de hep son adet baz alınıyor, bebiş gelişimleri onun üzeriden değerlendirliyor. Bize mantıksız geliyor ama opu günü bebiş 2 haftalık sayılıyor.
Aynı şey canım yine son adet tarihin..peki dondurulmuslarda nasıl hesaplanıyor?
Kabizlik transeferden sonra daha cok artacak arkadasim malaesrf duphalac diye surup var hamilelerde kullaniyo ben onu iciyorum en azindan daha rahat oluyor.ikinmamis olursunsagol canduphalacrucam. evet bende cok sey ogrendım, allah herkesten razı olsun... bıde su kabızlıga cozum bulabılsek
Ayni benim gibi senin degerin benden yuksek cnm ama cok sukur hayrli haberi aldik ya nasil yapicam hamilelik takvimin bende ozendim ama yaasağol canım allah herkese nasip etsin 1 tane 5.gün embriyosu takvimini ana :)
Tesekkur ederiz cnm amin ins hepimiz saglikla kucaginiza alirizSelamlar kızlar dünden beri ne çok yazmışsınız okumaya ancak yetişiyorum işlerin yoğunluğundan :) Öncelikle hamilelerimizi tebrik edeyim. T tugba88guler vebade26 Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
dianthus halimizi çok güzel yazmışsın güldüm ben bir de o koca göbeğin içinde bebek varmış gibi (yani bebek var da inşallah o ebatta değil) göbeğimi elimin üzerine koyup koyup duruyorum 7 aylık hamileler gibi :)
papyonkilikli ve Spring2014 o cinsel perhiz meselesini ben de merak ediyorum ama şöyle de bir durum var bize transferden sonra verilen kağıtta transferden iki gün sonradan itibaren bir engel yok hatta araştırmalar pozitifi arttırdığını yazıyor gibi bir not vardı. E o zaman serbestse şimdi niye yasak olsun diye düşünüyorum hastane de yasak falan demedi zaten. Ama eşim sağolsun bana porselen biblo muamelesi yaptığından kimsenin halinden şikayeti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?