Canımcım tutunma için rahmini hazırlıyor o ilaçla. En doğru zamanda en güzel sonuçlanacak şekilde olsun inşallah transferin..kızlar slm doktordan yenı geldım. ılaca devam hersey normal dedı carsamba tekrar kontrol. nezaman transver yapacagını soylemedı. estrofem dıye bı ılac verdı. ınsallah en yakın zamanda yapar transverımı
Estrofem varsa transfer yakindir :) hadi insallah. Ben hala kullaniyorum ikinci kutu uce baslayacagimkızlar slm doktordan yenı geldım. ılaca devam hersey normal dedı carsamba tekrar kontrol. nezaman transver yapacagını soylemedı. estrofem dıye bı ılac verdı. ınsallah en yakın zamanda yapar transverımı
Canım ne zamana kadar kullanacaksın? Doktor birşey dedimi?Estrofem varsa transfer yakindir :) hadi insallah. Ben hala kullaniyorum ikinci kutu uce baslayacagim
Hic tarih vermedi kullanacaksin dedi. Biz soracagimiz herseyi unuttuk zaten. :) ilac tarihini unuttuk yiyecegim icecegim sorcaktim unuttum.cinsel perhizi sorcaktik unuttuk. Bitek agrimin olmamasini sordum olabilir endiselenme dedi. :) keseyi gorduk kafa gitti. Bidahakine yazicam. Bir dahakine yazip gidicez :)Canım ne zamana kadar kullanacaksın? Doktor birşey dedimi?
MAŞALLAH GÖZÜN AYDIN TATLIMkızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani
ben de dün hicbirsey soramadim. cinsel perhiz de sorucaktik.dükkana kapatali 5-6 hafta olduHic tarih vermedi kullanacaksin dedi. Biz soracagimiz herseyi unuttuk zaten. :) ilac tarihini unuttuk yiyecegim icecegim sorcaktim unuttum.cinsel perhizi sorcaktik unuttuk. Bitek agrimin olmamasini sordum olabilir endiselenme dedi. :) keseyi gorduk kafa gitti. Bidahakine yazicam. Bir dahakine yazip gidicez :)
Canım hiç üzülür muyuz,aksine ben büyük bir zevkle okuyorum tüm Hamişlerin yazdıklarını.hatta paytak yürüyüşünle güldürdün beniAnlatınca üzmüyorum değil mi sizleri, ben de yürekten inanıyorum. Bu grupta hepinizin yüreği ayrı bir güzel. Hepinizin kucağı dolacak canım benim. Sabır, dua ve inançla...Hepinizin güzel haberlerini buradan alacağız. Birlikte mutlu olacağız..
hayirli olsun. saglikla kucaginada almak nasip olsun insallahhemencik hamilelik takvimimi de yaptım doğru mu oldu bilemedim :)
Hayırlı olsun, pek de güzel oldu valla..hemencik hamilelik takvimimi de yaptım doğru mu oldu bilemedim :)
Tatlım çok çok mutlu oldum. Rabbim daha da güzel haberleri almak nasip etsinkızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani
Kıymetli bebişler olunca görmemiş hamile kalmış oluyor işte...Canım hiç üzülür muyuz,aksine ben büyük bir zevkle okuyorum tüm Hamişlerin yazdıklarını.hatta paytak yürüyüşünle güldürdün beni
Çok yakışmışhemencik hamilelik takvimimi de yaptım doğru mu oldu bilemedim :)
ınsallah canım tahmını kac gunde yapıyorlar transverı reglıden sonra bılgınız varmı tahmını?Estrofem varsa transfer yakindir :) hadi insallah. Ben hala kullaniyorum ikinci kutu uce baslayacagim
Harika, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahh. Allahım arka arka güzel haberler.kızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani
Bizler Rabbimin bize sunduğu imtihanı tevekkül ile karsiladigimiz zaman herşeyin en iyisini hakediyoruz,Rabbim sabrimizin mükafatıni veriyor Elhamdulillah.Kıymetli bebişler olunca görmemiş hamile kalmış oluyor işte...
Soylemeye utaniyorum ama benim esim arayip sordu. Ben size soyleyecegim daha devam demis. :)ben de dün hicbirsey soradoğrusuadim. cinsel perhiz de sorucaktik.dükkana kapatali 5-6 hafta oldu
Ayyy canim gozun aydin sonuc super gercekten kac embriyo konmuatu icinekızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani
Eşime kalsa 9 ay sabrederim bebişe birşey olmasın diyor...Soylemeye utaniyorum ama benim esim arayip sordu. Ben size soyleyecegim daha devam demis. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?