Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlar slm doktordan yenı geldım. ılaca devam hersey normal dedı carsamba tekrar kontrol. nezaman transver yapacagını soylemedı. estrofem dıye bı ılac verdı. ınsallah en yakın zamanda yapar transverımı
Canımcım tutunma için rahmini hazırlıyor o ilaçla. En doğru zamanda en güzel sonuçlanacak şekilde olsun inşallah transferin..

kızlar slm doktordan yenı geldım. ılaca devam hersey normal dedı carsamba tekrar kontrol. nezaman transver yapacagını soylemedı. estrofem dıye bı ılac verdı. ınsallah en yakın zamanda yapar transverımı
Estrofem varsa transfer yakindir :) hadi insallah. Ben hala kullaniyorum ikinci kutu uce baslayacagim

Canım ne zamana kadar kullanacaksın? Doktor birşey dedimi?
Hic tarih vermedi kullanacaksin dedi. Biz soracagimiz herseyi unuttuk zaten. :) ilac tarihini unuttuk yiyecegim icecegim sorcaktim unuttum.cinsel perhizi sorcaktik unuttuk. Bitek agrimin olmamasini sordum olabilir endiselenme dedi. :) keseyi gorduk kafa gitti. Bidahakine yazicam. Bir dahakine yazip gidicez :)

ben de dün hicbirsey soramadim. cinsel perhiz de sorucaktik.dükkana kapatali 5-6 hafta oldu

Canım hiç üzülür muyuz,aksine ben büyük bir zevkle okuyorum tüm Hamişlerin yazdıklarını.hatta paytak yürüyüşünle güldürdün beni

Kıymetli bebişler olunca görmemiş hamile kalmış oluyor işte...
Bizler Rabbimin bize sunduğu imtihanı tevekkül ile karsiladigimiz zaman herşeyin en iyisini hakediyoruz,Rabbim sabrimizin mükafatıni veriyor Elhamdulillah.
Her türlü simarmaya abartmaya hakkın var rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…