- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
ayy canimm nasil güzel bir andir o. gözün aydin. ben de hatirliyorum hemen bitti diye sasirmistim hatta doktoruma kizmistim beni hemen kaldirdi diye bi yürüyüsüm vardiki görmeKızlar bebeğimi saat 10:00 da aldım hastahanede 2 saattir dinleniyorum5. Günü bloklasit transfer gerçekleşti Dr tek embriyo koymak istedi çünkü kalitesi çok çok iyi içinde bölünmeye devam etme oranı % 20 lerde yani bi aşılamanın tutma oranıyla aynı dedi 3'üzler 4'üzlerle cıkma karşıma sonra dedi ah ahhh. ... annelik oranın ise % 75 dedi sonrası için 4 tane A kalite bloklasit embriyo da Çift çift dondurduk bebeğimin içime bırakılmasını izledim an be an yani ölüm ile yaşam arasında bahsedilen bi ışık vardır ya o ışığı ben rahmimde gördüm hala da yaşadığıma göre güzel günler çok yakın inşallah Dr "bak çok güzel bi yere gitti yapıştı senin ki dedi" Allahım sanki doğduda okul birincisi oldu bende bi havalar bi havalar ahahahahahaha. .. neysem 28 Mart test tarihim
NE GÜZEL ANLATMIŞSIN ARKADAŞIM ALLAHIM KUCAĞINDA GÖRMEYİ , ODASINDA SEVMEYİ ,BİRLİKTE ALIŞVERİŞE CIKMAYI HERŞEYİ İŞTE GÜZEL OLAN HERŞEYİ NASİP ETSİN...Nasıl bişey, nasıl anlatılır, komik komik yürüyorsun öncelikle. Paytak paytak, hatta kardeşlerin taklidini yaptıklarında gülmeye korkuyorsun göbüşün hopladıkça minişine zarar gelecek diye. Bebiş kıyafetlerine daha bir farklı bakıyorsun. Bebekleri severken için cız etmiyor artık. Sevmediğin yiyecekleri bile sırf miniğine yarasın diye hiç tereddütsüz yiyorsun. Normalde çok dikkatli olduğun kilona takmıyorsun bile tek düşüncen bebişin sağlıklı olsun. Daha minicik olsa da odasını hayal ediyorsun. Rengi ne olsun, odasında neyi nereye yerleştireceksin. Babası senin için değil bebiş için özen gösteriyor artık sana..Offf çok güzel şeyler. Rabbimden en çok istediğim hepiniz ve bende sağlıcakla evlat sahibi olalım inşallah...
İNŞALLAH CANIM :) TÜM BEKLEYENLERE...canim rabbim sana hepimize saglikli evlatlar versin insallah
Anlatınca üzmüyorum değil mi sizleri, ben de yürekten inanıyorum. Bu grupta hepinizin yüreği ayrı bir güzel. Hepinizin kucağı dolacak canım benim. Sabır, dua ve inançla...Hepinizin güzel haberlerini buradan alacağız. Birlikte mutlu olacağız..NE GÜZEL ANLATMIŞSIN ARKADAŞIM ALLAHIM KUCAĞINDA GÖRMEYİ , ODASINDA SEVMEYİ ,BİRLİKTE ALIŞVERİŞE CIKMAYI HERŞEYİ İŞTE GÜZEL OLAN HERŞEYİ NASİP ETSİN...
AŞKOLSUN NE DEMEK ÜZÜLMEK SİZ BİZİM İÇİN UMUTSUNUZ SİZİN GÜZEL HABERLERİNİZ SAYESİNDE BU KADAR DİRENÇLİYİM DİRENÇLİYİZ OPUYORUMMMMAnlatınca üzmüyorum değil mi sizleri, ben de yürekten inanıyorum. Bu grupta hepinizin yüreği ayrı bir güzel. Hepinizin kucağı dolacak canım benim. Sabır, dua ve inançla...Hepinizin güzel haberlerini buradan alacağız. Birlikte mutlu olacağız..
:) :) :) ALINMADIM TATLIM ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DUALARIN ÜZERİMİZDE OLDUKÇA İNŞALLAH BİZİMDE GÜZEL HABERLERİMİZİ ALACAĞIZ...hayııırrrrr yanlış anlamadımmmm :))) olur mu öyle şey asıl sen beni yanlış anlama kuzum. ben inancımı söyledim sana. :))) aaa bugün hepimiz bir alınganmıyız ne? kuzum gelecek inşallah. hz. Ali nin sözü Allah'ın rahmetinden ümitsiz olmak günahkar olmaktan daha tehlikelidir. Umudumuzu hiççç yitirmeyeceğiz. kapımızı hep güzellikler çalacak inşallah.
Insallah canim arkadasim insallahhayııırrrrr yanlış anlamadımmmm :))) olur mu öyle şey asıl sen beni yanlış anlama kuzum. ben inancımı söyledim sana. :))) aaa bugün hepimiz bir alınganmıyız ne? kuzum gelecek inşallah. hz. Ali nin sözü Allah'ın rahmetinden ümitsiz olmak günahkar olmaktan daha tehlikelidir. Umudumuzu hiççç yitirmeyeceğiz. kapımızı hep güzellikler çalacak inşallah.
Ben uzulmuyorum hatta bunlari okudukca mumkun olsa simdi tedaviye basliycam evde daha cokkkk ustiyorum tedaviyi ne yapmam gerekiyosa ameliyat igne ilac dua allahim neyin vesile olmasi gerektiriyosa yavrumu bana vermesi icin duygularinizi rahatlikla paylasin canlarimmmmm opymmmmm güzel annisleriAnlatınca üzmüyorum değil mi sizleri, ben de yürekten inanıyorum. Bu grupta hepinizin yüreği ayrı bir güzel. Hepinizin kucağı dolacak canım benim. Sabır, dua ve inançla...Hepinizin güzel haberlerini buradan alacağız. Birlikte mutlu olacağız..
Canım ben de ümidinizi hayallerinizi kaybetmeyin pes etmeyin diye paylaşmak istiyorum. Ama üzüyorsam nolur hakkınızı helal edin..Ben uzulmuyorum hatta bunlari okudukca mumkun olsa simdi tedaviye basliycam evde daha cokkkk ustiyorum tedaviyi ne yapmam gerekiyosa ameliyat igne ilac dua allahim neyin vesile olmasi gerektiriyosa yavrumu bana vermesi icin duygularinizi rahatlikla paylasin canlarimmmmm opymmmmm güzel annisleri
Ayrıca ağlattın beni.. Gerçekten inanıyorum Rabbim çok büyük, bu kadar istetiyorsa olacaktır Allahın izniyle..Ben uzulmuyorum hatta bunlari okudukca mumkun olsa simdi tedaviye basliycam evde daha cokkkk ustiyorum tedaviyi ne yapmam gerekiyosa ameliyat igne ilac dua allahim neyin vesile olmasi gerektiriyosa yavrumu bana vermesi icin duygularinizi rahatlikla paylasin canlarimmmmm opymmmmm güzel annisleri
Oyyy kiyamam canim helal olsun sende helal et sizlerin duygularina ozendigim icinnnn optmCanım ben de ümidinizi hayallerinizi kaybetmeyin pes etmeyin diye paylaşmak istiyorum. Ama üzüyorsam nolur hakkınızı helal edin..
Insallah canim insallah bir saniye bir dak aklimdan cikmiyo yatarken uykuda bile yatakta donerken aklimda yenek yerken yururken her annnnn Allahima dualar ediyorum yalvariyorum insallah yaknda kabulercek icimden hep oyle geciyo hissediyorummm olacakAyrıca ağlattın beni.. Gerçekten inanıyorum Rabbim çok büyük, bu kadar istetiyorsa olacaktır Allahın izniyle..
Aglama kuzummm daha hicbirsey bitmedi Allahim icimdeki umudu guclu tutuyo olacak sadece sabirrrrr bben cok inaniyorummmmm esimede diyorummmm birazdaha sabir kocacim olacak Allahim verecek insallahAyrıca ağlattın beni.. Gerçekten inanıyorum Rabbim çok büyük, bu kadar istetiyorsa olacaktır Allahın izniyle..
Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiz. Biz burada hepimizin dualarına hepbirlikte AMİNNN diyoruz. Rabbim doğru zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..Aglama kuzummm daha hicbirsey bitmedi Allahim icimdeki umudu guclu tutuyo olacak sadece sabirrrrr bben cok inaniyorummmmm esimede diyorummmm birazdaha sabir kocacim olacak Allahim verecek insallah
AMIIN canimRabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiz. Biz burada hepimizin dualarına hepbirlikte AMİNNN diyoruz. Rabbim doğru zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
canım gözün aydınkızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani
Hayirli olsun gozunaydinnn arkadsimmm Allahim bebegini vseni korusunkızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani
kızlarrr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?