Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ayy canimm nasil güzel bir andir o. gözün aydin. ben de hatirliyorum hemen bitti diye sasirmistim hatta doktoruma kizmistim beni hemen kaldirdi diye bi yürüyüsüm vardiki görme
insallah sImsIkI tutunsan sana yavrun. okul birincisi oldugu günleri de gör insallahhh

NE GÜZEL ANLATMIŞSIN ARKADAŞIM ALLAHIM KUCAĞINDA GÖRMEYİ , ODASINDA SEVMEYİ ,BİRLİKTE ALIŞVERİŞE CIKMAYI HERŞEYİ İŞTE GÜZEL OLAN HERŞEYİ NASİP ETSİN...

NE GÜZEL ANLATMIŞSIN ARKADAŞIM ALLAHIM KUCAĞINDA GÖRMEYİ , ODASINDA SEVMEYİ ,BİRLİKTE ALIŞVERİŞE CIKMAYI HERŞEYİ İŞTE GÜZEL OLAN HERŞEYİ NASİP ETSİN...
Anlatınca üzmüyorum değil mi sizleri, ben de yürekten inanıyorum. Bu grupta hepinizin yüreği ayrı bir güzel. Hepinizin kucağı dolacak canım benim. Sabır, dua ve inançla...Hepinizin güzel haberlerini buradan alacağız. Birlikte mutlu olacağız..

AŞKOLSUN NE DEMEK ÜZÜLMEK SİZ BİZİM İÇİN UMUTSUNUZ SİZİN GÜZEL HABERLERİNİZ SAYESİNDE BU KADAR DİRENÇLİYİM DİRENÇLİYİZ OPUYORUMMMM

:) :) :) ALINMADIM TATLIM ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DUALARIN ÜZERİMİZDE OLDUKÇA İNŞALLAH BİZİMDE GÜZEL HABERLERİMİZİ ALACAĞIZ...

Insallah canim arkadasim insallah

Ben uzulmuyorum hatta bunlari okudukca mumkun olsa simdi tedaviye basliycam evde daha cokkkk ustiyorum tedaviyi ne yapmam gerekiyosa ameliyat igne ilac dua allahim neyin vesile olmasi gerektiriyosa yavrumu bana vermesi icin duygularinizi rahatlikla paylasin canlarimmmmm opymmmmm güzel annisleri

Canım ben de ümidinizi hayallerinizi kaybetmeyin pes etmeyin diye paylaşmak istiyorum. Ama üzüyorsam nolur hakkınızı helal edin..

Ayrıca ağlattın beni.. Gerçekten inanıyorum Rabbim çok büyük, bu kadar istetiyorsa olacaktır Allahın izniyle..

Ayrıca ağlattın beni.. Gerçekten inanıyorum Rabbim çok büyük, bu kadar istetiyorsa olacaktır Allahın izniyle..
Insallah canim insallah bir saniye bir dak aklimdan cikmiyo yatarken uykuda bile yatakta donerken aklimda yenek yerken yururken her annnnn Allahima dualar ediyorum yalvariyorum insallah yaknda kabulercek icimden hep oyle geciyo hissediyorummm olacak

Aglama kuzummm daha hicbirsey bitmedi Allahim icimdeki umudu guclu tutuyo olacak sadece sabirrrrr bben cok inaniyorummmmm esimede diyorummmm birazdaha sabir kocacim olacak Allahim verecek insallah

Aglama kuzummm daha hicbirsey bitmedi Allahim icimdeki umudu guclu tutuyo olacak sadece sabirrrrr bben cok inaniyorummmmm esimede diyorummmm birazdaha sabir kocacim olacak Allahim verecek insallah
Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiz. Biz burada hepimizin dualarına hepbirlikte AMİNNN diyoruz. Rabbim doğru zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…