Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canim cok üzüldüm okuyunca. cok aci. söylenecek birsey yok. rabbim birdaha yasatmasin saglikla yavrunu kucagina almak nasip olur insallah.

Tatlım benim birde TSH yüksekliğinden yani tiroid yetmezliğindenmiş kabızlık sebebim. Hamilelikle birlikte TSH ım yükselmiş. Tiroid ilaçlarını kullanmaya başlayınca daha rahatım.
Canim.bende tiroid hastasiyim kabizlik sorunu cok fena yasiyorm benim tsh 2,84 cikmis gunde bir tane iciyordum levetiron sende durumlar nasil

Tamam canım. Ben 7000 okurum. Şimdiden 1000 okudum zaten. 7000 bana yazabilirsiniz.

Canim.bende tiroid hastasiyim kabizlik sorunu cok fena yasiyorm benim tsh 2,84 cikmis gunde bir tane iciyordum levetiron sende durumlar nasil
Benim gebelik öncesi tiroidle ilgili sıkıntım yoktu. Hatta garanti olsun diye tiroid usg bile çektirmiştim. Temiz çıkmıştı. Ama ilk doktor kontrolümde TSH 5,29 çıkınca çok endişe ettim. Hemen iç hastalıkları uzmanına gittim, şimdilik günde yarım tablet Euhyrox içiyorum. Bir hafta sonra bir tablet içeceğim günde. Şimdiden bile sıkıntılarımın çoğu hafifledi.

Benim tiroidimin Yarısı alınmıştı bile canım sürekli hap kullanıyorum ama bu dönem arttırmak Lazım herhalde çocuğun Zekasını etkiliyor diye yazıyor heryerden ayda bir Ölçüm yapmak gerekiyormuş

Canım o kadar emeğin varki Rabbim senden de razı olsun..
HEPİMİZİN EMEĞİ CANIM O ALLAHIM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN . İNŞALLAH ALLAHIM KABUL EDER. BUGÜN GÜZEL BİR HADİSİ ŞERİF OKUDUM . - Peygamber Efendimiz (S.A.V) " günahsız ağızdan edilen dua kabul olur." buyurmuş. Sahabe efendimize sormuş " Ya Rasulallah günahsız olanımız varmı ki?" efendimiz cevap vermiş " müminlerin birbirlerine ettikleri dua, günahsız ağızdan cıkan dua gibidir. " buyurmuş .. - Daha ne olsun bu hadis le müjdelenmiş bizlere :)

Evet canım öyleymiş Allah korusun, sen kontrole gitmedin mi ilaç ve dozajı için?

Kizlar her duydugumuzu yazip paylasioruz sükür olsun ki ben internette gezinirken gözüme carpti MERYEM ANA ELİ OTU nu duydunuz mu haccidan getiriliomus hamile kalmak istiyen bayanlara faydasi varmis hamile kadinlarada kolay dogum yaptiriormus Allah imin sifasi cok sükürler olsun ki paylasmak istedim

KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM...................................:

@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :
@@dnzderya ...........................:
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:

Ben kullandım Denemediğim şey kalmadı yani...

duydum hatta kullandım canım
suyun içine atıyorsun . küçük bir parçasınıda kumaşa sarıp üzerinde taşıyorsun. suyun içine 41 adet meryem suresi okuyup içiyorsun . üzerinde taşıdıgınıda hamile kaldığını ögrenince cıkartıyorsun . çünkü düşüğe sebep oluyormuş .

arkadasim hangi araliklarla ölcülecek? benim en son 2,5 hafta oluyo. haftaya sali kadim dogumcuma söyleyeim baksin.

Harbi desene dikkat etmeyince tehlikeli okadar ot kullandim bunu duymadim cancazim Allah umutlarimizi sifasini hic eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…