- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
canim cok üzüldüm okuyunca. cok aci. söylenecek birsey yok. rabbim birdaha yasatmasin saglikla yavrunu kucagina almak nasip olur insallah.İkinci tüp bebek hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim herşey Güzel gidiyordu beşiği süslemeleri herseyi tamamdi 38haftalikken kalbi durdu kızımın sezeryanla ölü doğum yaptım kabus gibiydi ogunler
Canim.bende tiroid hastasiyim kabizlik sorunu cok fena yasiyorm benim tsh 2,84 cikmis gunde bir tane iciyordum levetiron sende durumlar nasilTatlım benim birde TSH yüksekliğinden yani tiroid yetmezliğindenmiş kabızlık sebebim. Hamilelikle birlikte TSH ım yükselmiş. Tiroid ilaçlarını kullanmaya başlayınca daha rahatım.
Tamam canım. Ben 7000 okurum. Şimdiden 1000 okudum zaten. 7000 bana yazabilirsiniz.canım haftaya cumaya kadar duyıbo için okunacak ama dağıldı o bitti. senin okudukların 3. sıradaki arkadaş için olacak. sen şimdiden ne kadar okuyabilirsen söyle onu not alıp kalanını dağıtır neşelim
Benim gebelik öncesi tiroidle ilgili sıkıntım yoktu. Hatta garanti olsun diye tiroid usg bile çektirmiştim. Temiz çıkmıştı. Ama ilk doktor kontrolümde TSH 5,29 çıkınca çok endişe ettim. Hemen iç hastalıkları uzmanına gittim, şimdilik günde yarım tablet Euhyrox içiyorum. Bir hafta sonra bir tablet içeceğim günde. Şimdiden bile sıkıntılarımın çoğu hafifledi.Canim.bende tiroid hastasiyim kabizlik sorunu cok fena yasiyorm benim tsh 2,84 cikmis gunde bir tane iciyordum levetiron sende durumlar nasil
Him tamam canim burda ki meyveler hep genellikle disardan gelio türk marketindrn aldimda hangi sehrimizin bilmiom ondan sordum kuzum tesekkür ederimYok canım farketmez küçük sekilsiz ankara armut lari oluyor ya ben ondan yiyorum
Benim tiroidimin Yarısı alınmıştı bile canım sürekli hap kullanıyorum ama bu dönem arttırmak Lazım herhalde çocuğun Zekasını etkiliyor diye yazıyor heryerden ayda bir Ölçüm yapmak gerekiyormuşBenim gebelik öncesi tiroidle ilgili sıkıntım yoktu. Hatta garanti olsun diye tiroid usg bile çektirmiştim. Temiz çıkmıştı. Ama ilk doktor kontrolümde TSH 5,29 çıkınca çok endişe ettim. Hemen iç hastalıkları uzmanına gittim, şimdilik günde yarım tablet Euhyrox içiyorum. Bir hafta sonra bir tablet içeceğim günde. Şimdiden bile sıkıntılarımın çoğu hafifledi.
HEPİMİZİN EMEĞİ CANIM O ALLAHIM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN . İNŞALLAH ALLAHIM KABUL EDER. BUGÜN GÜZEL BİR HADİSİ ŞERİF OKUDUM . - Peygamber Efendimiz (S.A.V) " günahsız ağızdan edilen dua kabul olur." buyurmuş. Sahabe efendimize sormuş " Ya Rasulallah günahsız olanımız varmı ki?" efendimiz cevap vermiş " müminlerin birbirlerine ettikleri dua, günahsız ağızdan cıkan dua gibidir. " buyurmuş .. - Daha ne olsun bu hadis le müjdelenmiş bizlere :)Canım o kadar emeğin varki Rabbim senden de razı olsun..
Evet canım öyleymiş Allah korusun, sen kontrole gitmedin mi ilaç ve dozajı için?Benim tiroidimin Yarısı alınmıştı bile canım sürekli hap kullanıyorum ama bu dönem arttırmak Lazım herhalde çocuğun Zekasını etkiliyor diye yazıyor heryerden ayda bir Ölçüm yapmak gerekiyormuş
cennet te bir şefaatçin var desene ....İkinci tüp bebek hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim herşey Güzel gidiyordu beşiği süslemeleri herseyi tamamdi 38haftalikken kalbi durdu kızımın sezeryanla ölü doğum yaptım kabus gibiydi ogunler
Bugun belli oldu sonuclarim doktoruma yolladim ama endokrin uzma n ina da gitmeyi dusunuyomEvet canım öyleymiş Allah korusun, sen kontrole gitmedin mi ilaç ve dozajı için?
Kizlar her duydugumuzu yazip paylasioruz sükür olsun ki ben internette gezinirken gözüme carpti MERYEM ANA ELİ OTU nu duydunuz mu haccidan getiriliomus hamile kalmak istiyen bayanlara faydasi varmis hamile kadinlarada kolay dogum yaptiriormus Allah imin sifasi cok sükürler olsun ki paylasmak istedim
duydum hatta kullandım canımKizlar her duydugumuzu yazip paylasioruz sükür olsun ki ben internette gezinirken gözüme carpti MERYEM ANA ELİ OTU nu duydunuz mu haccidan getiriliomus hamile kalmak istiyen bayanlara faydasi varmis hamile kadinlarada kolay dogum yaptiriormus Allah imin sifasi cok sükürler olsun ki paylasmak istedim
KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................:
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :
@@dnzderya ...........................:
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:5.000
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:
Bende birsürü ot denedim a bunu kacirmisimmBen kullandımDenemediğim şey kalmadı yani...
arkadasim hangi araliklarla ölcülecek? benim en son 2,5 hafta oluyo. haftaya sali kadim dogumcuma söyleyeim baksin.Benim gebelik öncesi tiroidle ilgili sıkıntım yoktu. Hatta garanti olsun diye tiroid usg bile çektirmiştim. Temiz çıkmıştı. Ama ilk doktor kontrolümde TSH 5,29 çıkınca çok endişe ettim. Hemen iç hastalıkları uzmanına gittim, şimdilik günde yarım tablet Euhyrox içiyorum. Bir hafta sonra bir tablet içeceğim günde. Şimdiden bile sıkıntılarımın çoğu hafifledi.
ben bu tedavimde üzerimde tasidim canimBende birsürü ot denedim a bunu kacirmisimmcancazim insallah simdi nasib etti rabbim vakti zamani gelmistir
Harbi desene dikkat etmeyince tehlikeli okadar ot kullandim bunu duymadim cancazim Allah umutlarimizi sifasini hic eksik etmesinduydum hatta kullandım canım
suyun içine atıyorsun . küçük bir parçasınıda kumaşa sarıp üzerinde taşıyorsun. suyun içine 41 adet meryem suresi okuyup içiyorsun . üzerinde taşıdıgınıda hamile kaldığını ögrenince cıkartıyorsun . çünkü düşüğe sebep oluyormuş .
amin canım bilemeyiz ki sebebimiz ne olacak :)Harbi desene dikkat etmeyince tehlikeli okadar ot kullandim bunu duymadim cancazim Allah umutlarimizi sifasini hic eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?