- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım o kadar emeğin varki Rabbim senden de razı olsun..KIZLAR HEPİNİZİ CUMASI MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN İNŞ. MİRANAZ İÇİN YASİN -İ ŞERİF İLE BİRLİKTE OKUNAN 70000 ADET " LEM YELİD VE LEM YULED " TESBİHİNİ BAĞIŞLADIM . BU MÜBAREK SAATLERDE ALLAHIM İNŞ. KABUL EDER. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ....
Belirti arama canım, sadece kafan karışır. Belirti varsa ilaçlardan da olabilir. Belirti yoksa gebelik yok anlamına gelmez. Sen transferin tadını çıkar, eşine ailene naz yap falan. Kraliçeler gibi yaşa. Boşver belirtileri..Hayırlı cumalar kızlar transferin üçüncü günü pek bır belirti yok sadece az uyuyan ben iki gündür gündüz uyuyorum aksamda 11 12 arası uyuyorum sabah birazda akintim olmuş belirtiler kaçıncı günde başlıyor yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?
Ben bikere denedim banada olmadi acikcasi galiba hemoroidimden armutu sorcaktim yumusak sert fark edermi canimSağol canım aminn bol su ve hergün sabah armut ve ananas yiyorum ondan oluyor heralde..kayısı kurusu ile hiç aram yok hiç de etkisi olmaz bana
Ah canım Sağol büyük bır özlemle beklemek iki sene olmadı kızımı kaybedeli doğal yoldan mucize gibi gelmişti inss busefer kucuklarimi kucağıma alır uzun ömürlü olurlar herkesin yavrusu uzun ömürlü olsun dua et bizlere canımBelirti arama canım, sadece kafan karışır. Belirti varsa ilaçlardan da olabilir. Belirti yoksa gebelik yok anlamına gelmez. Sen transferin tadını çıkar, eşine ailene naz yap falan. Kraliçeler gibi yaşa. Boşver belirtileri..
Üzüldüm gebelikte mi kaybettin kızını?, Meleğin var cennette desene..Canım Rabbim herkesin kucağını doldursun bizlerin de..Ah canım Sağol büyük bır özlemle beklemek iki sene olmadı kızımı kaybedeli doğal yoldan mucize gibi gelmişti inss busefer kucuklarimi kucağıma alır uzun ömürlü olurlar herkesin yavrusu uzun ömürlü olsun dua et bizlere canım
yavrum onuda tuketıyorum, siyah renklı gıbı tadı degısık ama yok olmuyorTaze anneler kabızlık için bire bir Dr tavsiyesi siyah kuru kayısı Iğdır kayısısı olarakta biliniyormuş tadı diğer kayısıdan çok daha farklı ve çok güzel sadece günde 2 tane Yemeniz sizi her gün düzEnli tuvalete çıkartır ve emin olun büyük abdestinizi yapmak küçük abdesten farksız oluyor yani çok rahat hiç zorlanmdan çıkıyosunuz denenmiş
Ne varsa benim türkiyemde var yaaa burda bulabilirmiyim bi baktirayimm Allah razi olsun kizlar türkiyede as erenler icin bulamayanlar icin internet sayfasida var siparis verebiliosun adini unuttum eylülde ögrenmistimTaze anneler kabızlık için bire bir Dr tavsiyesi siyah kuru kayısı Iğdır kayısısı olarakta biliniyormuş tadı diğer kayısıdan çok daha farklı ve çok güzel sadece günde 2 tane Yemeniz sizi her gün düzEnli tuvalete çıkartır ve emin olun büyük abdestinizi yapmak küçük abdesten farksız oluyor yani çok rahat hiç zorlanmdan çıkıyosunuz denenmiş
Bende özellikle Malatyadan getirttim günkurusu kayısı. Ama nafile..Taze anneler kabızlık için bire bir Dr tavsiyesi siyah kuru kayısı Iğdır kayısısı olarakta biliniyormuş tadı diğer kayısıdan çok daha farklı ve çok güzel sadece günde 2 tane Yemeniz sizi her gün düzEnli tuvalete çıkartır ve emin olun büyük abdestinizi yapmak küçük abdesten farksız oluyor yani çok rahat hiç zorlanmdan çıkıyosunuz denenmiş
Canim acilen dok. Git bak ac karna eksi yesil elma dene hergün bitane ye su ic oda iiyavrum onuda tuketıyorum, siyah renklı gıbı tadı degısık ama yok olmuyor
Tatlım benim birde TSH yüksekliğinden yani tiroid yetmezliğindenmiş kabızlık sebebim. Hamilelikle birlikte TSH ım yükselmiş. Tiroid ilaçlarını kullanmaya başlayınca daha rahatım.yavrum onuda tuketıyorum, siyah renklı gıbı tadı degısık ama yok olmuyor
İkinci tüp bebek hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim herşey Güzel gidiyordu beşiği süslemeleri herseyi tamamdi 38haftalikken kalbi durdu kızımın sezeryanla ölü doğum yaptım kabus gibiydi ogunlerÜzüldüm gebelikte mi kaybettin kızını?, Meleğin var cennette desene..Canım Rabbim herkesin kucağını doldursun bizlerin de..
Ben bikere denedim banada olmadi acikcasi galiba hemoroidimden armutu sorcaktim yumusak sert fark edermi canim
canım çok üzüldüm rabbim sabrının mükafatını bu dünyada da versin ahirette kapmışınİkinci tüp bebek hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim herşey Güzel gidiyordu beşiği süslemeleri herseyi tamamdi 38haftalikken kalbi durdu kızımın sezeryanla ölü doğum yaptım kabus gibiydi ogunler
Tatlım çok üzücü.. Rabbim bu bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..İkinci tüp bebek hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim herşey Güzel gidiyordu beşiği süslemeleri herseyi tamamdi 38haftalikken kalbi durdu kızımın sezeryanla ölü doğum yaptım kabus gibiydi ogunler
canım haftaya cumaya kadar duyıbo için okunacak ama dağıldı o bitti. senin okudukların 3. sıradaki arkadaş için olacak. sen şimdiden ne kadar okuyabilirsen söyle onu not alıp kalanını dağıtır neşelimBen alamamıştım Miranaz için dua. adetliydim. bugün bitti. O yüzden diyorum. Kim için ne kadar okuyayım diye
canım cok uzuldumİkinci tüp bebek hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim herşey Güzel gidiyordu beşiği süslemeleri herseyi tamamdi 38haftalikken kalbi durdu kızımın sezeryanla ölü doğum yaptım kabus gibiydi ogunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?