Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hayırlı cumalar kızlar transferin üçüncü günü pek bır belirti yok sadece az uyuyan ben iki gündür gündüz uyuyorum aksamda 11 12 arası uyuyorum sabah birazda akintim olmuş belirtiler kaçıncı günde başlıyor yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?

Canım o kadar emeğin varki Rabbim senden de razı olsun..

Belirti arama canım, sadece kafan karışır. Belirti varsa ilaçlardan da olabilir. Belirti yoksa gebelik yok anlamına gelmez. Sen transferin tadını çıkar, eşine ailene naz yap falan. Kraliçeler gibi yaşa. Boşver belirtileri..

Sağol canım aminn bol su ve hergün sabah armut ve ananas yiyorum ondan oluyor heralde..kayısı kurusu ile hiç aram yok hiç de etkisi olmaz bana
Ben bikere denedim banada olmadi acikcasi galiba hemoroidimden armutu sorcaktim yumusak sert fark edermi canim

Ah canım Sağol büyük bır özlemle beklemek iki sene olmadı kızımı kaybedeli doğal yoldan mucize gibi gelmişti inss busefer kucuklarimi kucağıma alır uzun ömürlü olurlar herkesin yavrusu uzun ömürlü olsun dua et bizlere canım

Üzüldüm gebelikte mi kaybettin kızını?, Meleğin var cennette desene..Canım Rabbim herkesin kucağını doldursun bizlerin de..

Taze anneler kabızlık için bire bir Dr tavsiyesi siyah kuru kayısı Iğdır kayısısı olarakta biliniyormuş tadı diğer kayısıdan çok daha farklı ve çok güzel sadece günde 2 tane Yemeniz sizi her gün düzEnli tuvalete çıkartır ve emin olun büyük abdestinizi yapmak küçük abdesten farksız oluyor yani çok rahat hiç zorlanmdan çıkıyosunuz denenmiş

yavrum onuda tuketıyorum, siyah renklı gıbı tadı degısık ama yok olmuyor

Ne varsa benim türkiyemde var yaaa burda bulabilirmiyim bi baktirayimm Allah razi olsun kizlar türkiyede as erenler icin bulamayanlar icin internet sayfasida var siparis verebiliosun adini unuttum eylülde ögrenmistim

Bende özellikle Malatyadan getirttim günkurusu kayısı. Ama nafile..

yavrum onuda tuketıyorum, siyah renklı gıbı tadı degısık ama yok olmuyor
Tatlım benim birde TSH yüksekliğinden yani tiroid yetmezliğindenmiş kabızlık sebebim. Hamilelikle birlikte TSH ım yükselmiş. Tiroid ilaçlarını kullanmaya başlayınca daha rahatım.

Ahahahah son bi fikrim geldi eğer bunca şey Bir işe yaramazssa ve kabiz olanlar hala kabizliklarina devam ederse mecbur bebeklere kullanılan yöntemi yapcaz ona hani şu eski usul derecelerle yapılandan

Üzüldüm gebelikte mi kaybettin kızını?, Meleğin var cennette desene..Canım Rabbim herkesin kucağını doldursun bizlerin de..
İkinci tüp bebek hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim herşey Güzel gidiyordu beşiği süslemeleri herseyi tamamdi 38haftalikken kalbi durdu kızımın sezeryanla ölü doğum yaptım kabus gibiydi ogunler

selam kızlar:) cuma saatini biraz değerlendireyim dedim hem duyibonun teşbihine cuma saati başlamak istedim dua ederken elimden geldiğince nicklerinizi sayıyorum bi ara Allahım karşıpenceredekikarganın da yavrusunu kucağına almayı nasip et derken bulunca kendimi güldüm yaa. rabbim yüreğimizi biliyor dualarımızı kabul etsin inşallahhhh

canım çok üzüldüm rabbim sabrının mükafatını bu dünyada da versin ahirette kapmışın

Tatlım çok üzücü.. Rabbim bu bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Ben alamamıştım Miranaz için dua. adetliydim. bugün bitti. O yüzden diyorum. Kim için ne kadar okuyayım diye
canım haftaya cumaya kadar duyıbo için okunacak ama dağıldı o bitti. senin okudukların 3. sıradaki arkadaş için olacak. sen şimdiden ne kadar okuyabilirsen söyle onu not alıp kalanını dağıtır neşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…