evet canım 2 dakıka yat dedı sonra 15 dakıka yuru dedı. gercı suan kullanmayı bıraktım. tranasverden once baslıycam tekrarYürüyüş yapıyormuşsun peki jeli kullandıktan sonra canım
Canım sana da hayırlı cumalar, valla ben iki günde çıkabiliyorum. Buna şükür diyorum. Dört gün beklediğim zamanlar da oldu.Kizlar hayirli cumalar hepinize bisey sorcam siz kacgünde bir tuvalete cikionuzkusura bakmayin bu soru icin yada kac günde bir cikmamiz gerekio bilgisi olan varmi
EVET CANIMkizlar duyibonun duasini haftaya cumaya kadar bitiriyoruz dimi??
ALLAH KABUL ETSİN CANIMneseli41 canim benim dua bitti5.000okudum Allahim kabul etsin insallah hayirli cumalar
EVET CANIM
Allah kabul etsin canım. Ben de okuyabilirim artık hatta 1000 okudum şimdilik. Bana da verebilirsin bir sayıKIZLAR HEPİNİZİ CUMASI MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN İNŞ. MİRANAZ İÇİN YASİN -İ ŞERİF İLE BİRLİKTE OKUNAN 70000 ADET " LEM YELİD VE LEM YULED " TESBİHİNİ BAĞIŞLADIM . BU MÜBAREK SAATLERDE ALLAHIM İNŞ. KABUL EDER. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ....
canım valla ben tedaviye basladıgımdan berı yanı iğnelere bır hafta cıkamadım patlayacam zannettım sımdı daha yenı yenı cıkıyorum onda da cok zorlanıyorum.Kizlar hayirli cumalar hepinize bisey sorcam siz kacgünde bir tuvalete cikionuzkusura bakmayin bu soru icin yada kac günde bir cikmamiz gerekio bilgisi olan varmi
CANIM MİRANAZ İÇİN ALDIGIN DUAYI BİTİRDİN 1000 ADET FAZLAMI OKUDUN ANLAMADIMGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.neseli41 canım benim adetim bitti, dua okumaya başladım 1000 tane okudum Allah kabul ederse.. Şimdi sıra kimde kime okuyayım. Bu arada bana da bir rakam verebilirsin. Bu sayının üstüne ekleyeyim toplam rakamı söylerim okuyunca.
Ben alamamıştım Miranaz için dua. adetliydim. bugün bitti. O yüzden diyorum. Kim için ne kadar okuyayım diyeCANIM MİRANAZ İÇİN ALDIGIN DUAYI BİTİRDİN 1000 ADET FAZLAMI OKUDUN ANLAMADIM
SAĞOL TATLIM ALLAH RAZI OLSUN CUMA SAATİ BAĞIŞLADIM :)
Kizlar hayirli cumalar hepinize bisey sorcam siz kacgünde bir tuvalete cikionuzkusura bakmayin bu soru icin yada kac günde bir cikmamiz gerekio bilgisi olan varmi
Canim bende ya 3 günde bir yada 4 gûnde bir cikiorum demekki hemen hemen hep aynii tesekkür ederimCanım sana da hayırlı cumalar, valla ben iki günde çıkabiliyorum. Buna şükür diyorum. Dört gün beklediğim zamanlar da oldu.
Allah kabul etsin insallahKIZLAR HEPİNİZİ CUMASI MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN İNŞ. MİRANAZ İÇİN YASİN -İ ŞERİF İLE BİRLİKTE OKUNAN 70000 ADET " LEM YELİD VE LEM YULED " TESBİHİNİ BAĞIŞLADIM . BU MÜBAREK SAATLERDE ALLAHIM İNŞ. KABUL EDER. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ....
Canim hergûn cikiosan cok bûyûk sans valla Allah im nazardan saklasin saglikla gecirsin ben 4günde bir 3 günde bir cikinca merak ettim katida cok yemiom cok su iciorum ama kayisiya baslayacam artik bugün saol cancazimBen şimdilik hergün cikabiliyorum çok şükür ama bazen 2 günde bir oluyor
Allah yardim etsin canim benim insallah yasamazsin bidaaa bir hafta cokmus anlarim seniiicanım valla ben tedaviye basladıgımdan berı yanı iğnelere bır hafta cıkamadım patlayacam zannettım sımdı daha yenı yenı cıkıyorum onda da cok zorlanıyorum.
Canim hergûn cikiosan cok bûyûk sans valla Allah im nazardan saklasin saglikla gecirsin ben 4günde bir 3 günde bir cikinca merak ettim katida cok yemiom cok su iciorum ama kayisiya baslayacam artik bugün saol cancazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?