Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar hayirli cumalar hepinize bisey sorcam siz kacgünde bir tuvalete cikionuz kusura bakmayin bu soru icin yada kac günde bir cikmamiz gerekio bilgisi olan varmi

Kizlar hayirli cumalar hepinize bisey sorcam siz kacgünde bir tuvalete cikionuz kusura bakmayin bu soru icin yada kac günde bir cikmamiz gerekio bilgisi olan varmi
Canım sana da hayırlı cumalar, valla ben iki günde çıkabiliyorum. Buna şükür diyorum. Dört gün beklediğim zamanlar da oldu.

KIZLAR HEPİNİZİ CUMASI MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN İNŞ. MİRANAZ İÇİN YASİN -İ ŞERİF İLE BİRLİKTE OKUNAN 70000 ADET " LEM YELİD VE LEM YULED " TESBİHİNİ BAĞIŞLADIM . BU MÜBAREK SAATLERDE ALLAHIM İNŞ. KABUL EDER. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ....

Allah kabul etsin canım. Ben de okuyabilirim artık hatta 1000 okudum şimdilik. Bana da verebilirsin bir sayı

canım valla ben tedaviye basladıgımdan berı yanı iğnelere bır hafta cıkamadım patlayacam zannettım sımdı daha yenı yenı cıkıyorum onda da cok zorlanıyorum.

CANIM MİRANAZ İÇİN ALDIGIN DUAYI BİTİRDİN 1000 ADET FAZLAMI OKUDUN ANLAMADIM

SAĞOL TATLIM ALLAH RAZI OLSUN CUMA SAATİ BAĞIŞLADIM :)

Canım sana da hayırlı cumalar, valla ben iki günde çıkabiliyorum. Buna şükür diyorum. Dört gün beklediğim zamanlar da oldu.
Canim bende ya 3 günde bir yada 4 gûnde bir cikiorum demekki hemen hemen hep aynii tesekkür ederim

Allah kabul etsin insallah

Ben şimdilik hergün cikabiliyorum çok şükür ama bazen 2 günde bir oluyor
Canim hergûn cikiosan cok bûyûk sans valla Allah im nazardan saklasin saglikla gecirsin ben 4günde bir 3 günde bir cikinca merak ettim katida cok yemiom cok su iciorum ama kayisiya baslayacam artik bugün saol cancazim

canım valla ben tedaviye basladıgımdan berı yanı iğnelere bır hafta cıkamadım patlayacam zannettım sımdı daha yenı yenı cıkıyorum onda da cok zorlanıyorum.
Allah yardim etsin canim benim insallah yasamazsin bidaaa bir hafta cokmus anlarim seniii

Canim hergûn cikiosan cok bûyûk sans valla Allah im nazardan saklasin saglikla gecirsin ben 4günde bir 3 günde bir cikinca merak ettim katida cok yemiom cok su iciorum ama kayisiya baslayacam artik bugün saol cancazim

Sağol canım aminn bol su ve hergün sabah armut ve ananas yiyorum ondan oluyor heralde..kayısı kurusu ile hiç aram yok hiç de etkisi olmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…