Harbi bende 110 Bismillahirrahmanirahim yazsini tasidim 3 aydir bugün cikardim hamile kalinca cikarilmaliymis Allah yardimcimiz olsunben bu tedavimde üzerimde tasidim canim
Cok dogru haklisin ummadigimiz anda sebebiyle verir insallahamin canım bilemeyiz ki sebebimiz ne olacak :)
Rabbimin ol dediği zaman oluyormuş onu birkez daha anladım. İnsan çaresizlikte ne yapacağını, nereden çare bulacağını şaşırıyor. Ama çare tıp ve özellikle duada..Bende birsürü ot denedim a bunu kacirmisimmcancazim insallah simdi nasib etti rabbim vakti zamani gelmistir
Ayda bir takip yeterliymiş cnm.arkadasim hangi araliklarla ölcülecek? benim en son 2,5 hafta oluyo. haftaya sali kadim dogumcuma söyleyeim baksin.
Tabiki ben yaz canim bi 7000 bir sorun olmazsa insallah okurumKIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................:
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :
@@dnzderya ...........................:
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:
evet canim ben de cikardim. amin insallah hepimizinHarbi bende 110 Bismillahirrahmanirahim yazsini tasidim 3 aydir bugün cikardim hamile kalinca cikarilmaliymis Allah yardimcimiz olsun
tamam canim tsklerAyda bir takip yeterliymiş cnm.
Aynen canim Allah ol dediginde hicbirsey engelleyemez vakti geldiginde ama nebilim Allah in verdigi nimetler hep sifali ve amaci var ama dedigin gibi unutla her yol denenior Allah ima sükürler olsunRabbimin ol dediği zaman oluyormuş onu birkez daha anladım. İnsan çaresizlikte ne yapacağını, nereden çare bulacağını şaşırıyor. Ama çare tıp ve özellikle duada..
Aminnn canimm insallahhevet canim ben de cikardim. amin insallah hepimizin
canım onun cayını bende ıcıyorum komsumuz getırdı, ınanırmısın gercekten el gibiKizlar her duydugumuzu yazip paylasioruz sükür olsun ki ben internette gezinirken gözüme carpti MERYEM ANA ELİ OTU nu duydunuz mu haccidan getiriliomus hamile kalmak istiyen bayanlara faydasi varmis hamile kadinlarada kolay dogum yaptiriormus Allah imin sifasi cok sükürler olsun ki paylasmak istedim
Hayirli cumalar arkadaslar bende 10.000 okudum haftaya cumartesi transferim olucak benide araniza alirmisiniz.Tabiki ben yaz canim bi 7000 bir sorun olmazsa insallah okurum
Allah yardımcın olsun cnm Hayırlısı ile al gel bebesini sıkı sıkı tütünün birbirinizeHayirli cumalar arkadaslar bende 10.000 okudum haftaya cumartesi transferim olucak benide araniza alirmisiniz.
Canım 7000 de ben aldım cumaya ya kadar okurum allah kabul etsinKIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
70.000 e tamamlamam gerekiyor cumaya kadar.Hayirli cumalar arkadaslar bende 10.000 okudum haftaya cumartesi transferim olucak benide araniza alirmisiniz.
Allah razı olsun herkesten. Daha öncekilere adetli olduğum için okuyamamıştım ama inşallah bundan sonraki tüm arkadaşlarım için duam eksik olmayacak.KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
Arkadaşlar uyku durumu bende cok fena daha test yapılmadan önce başlamıştı sekılde uzanırken uyuya kalıyorum bide bişey soracağım kan testleri yapılmıştı bana dün hcg 11 çıkmış hiç bu kadar inmemişti benim sizlerin nasıldı kızlar
canim benim de 12 cikti bence cok sorun teskil etmez. Dr lar gerekli takviyeyi verecektirHgb yazdım farklı çıkmış kan degerım yanı hamılelık hormonu olan hcg değildeğil
yardimlarinizi rica ediyorum kizlar70.000 e tamamlamam gerekiyor cumaya kadar.
Canimmmm aglattin beniselam kızlar:) cuma saatini biraz değerlendireyim dedim hem duyibonun teşbihine cuma saati başlamak istedim dua ederken elimden geldiğince nicklerinizi sayıyorum bi ara Allahım karşıpenceredekikarganın da yavrusunu kucağına almayı nasip et derken bulunca kendimi güldüm yaa.rabbim yüreğimizi biliyor dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
canım tedavin hayırlı olsun ınsallah bebısın sımsıkı tutunur sana. canım bısıy sorcam nasıl simdiden doktor cumartesiye yapıcam diyor. rahım kalınlıgına bakmıyormu?Hayirli cumalar arkadaslar bende 10.000 okudum haftaya cumartesi transferim olucak benide araniza alirmisiniz.
Canım tedavin hayırlı olsun. Duaları sırayla tedavisi olan arkadaşlara okuyoruz. Önümüzdeki cumaya kadar @duyibo arkadaşımıza okuyoruz. Sonraki cumaya kadaryardimlarinizi rica ediyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?