Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bende birsürü ot denedim a bunu kacirmisimm cancazim insallah simdi nasib etti rabbim vakti zamani gelmistir
Rabbimin ol dediği zaman oluyormuş onu birkez daha anladım. İnsan çaresizlikte ne yapacağını, nereden çare bulacağını şaşırıyor. Ama çare tıp ve özellikle duada..

Tabiki ben yaz canim bi 7000 bir sorun olmazsa insallah okurum

Rabbimin ol dediği zaman oluyormuş onu birkez daha anladım. İnsan çaresizlikte ne yapacağını, nereden çare bulacağını şaşırıyor. Ama çare tıp ve özellikle duada..
Aynen canim Allah ol dediginde hicbirsey engelleyemez vakti geldiginde ama nebilim Allah in verdigi nimetler hep sifali ve amaci var ama dedigin gibi unutla her yol denenior Allah ima sükürler olsun

canım onun cayını bende ıcıyorum komsumuz getırdı, ınanırmısın gercekten el gibi

Canım 7000 de ben aldım cumaya ya kadar okurum allah kabul etsin

Allah razı olsun herkesten. Daha öncekilere adetli olduğum için okuyamamıştım ama inşallah bundan sonraki tüm arkadaşlarım için duam eksik olmayacak.

Hgb yazdım farklı çıkmış kan degerım yanı hamılelık hormonu olan hcg değildeğil
canim benim de 12 cikti bence cok sorun teskil etmez. Dr lar gerekli takviyeyi verecektir

Canimmmm aglattin beni

Hayirli cumalar arkadaslar bende 10.000 okudum haftaya cumartesi transferim olucak benide araniza alirmisiniz.
canım tedavin hayırlı olsun ınsallah bebısın sımsıkı tutunur sana. canım bısıy sorcam nasıl simdiden doktor cumartesiye yapıcam diyor. rahım kalınlıgına bakmıyormu?

yardimlarinizi rica ediyorum kizlar
Canım tedavin hayırlı olsun. Duaları sırayla tedavisi olan arkadaşlara okuyoruz. Önümüzdeki cumaya kadar @duyibo arkadaşımıza okuyoruz. Sonraki cumaya kadar ceren20 arkadaşımıza okuyoruz. Ama bu süreçte fazla okuduklarımızı ben kendi adıma senin için okuyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…