Herkeste aynı sıkıntılar olabilir. Ayıp değil ya. Allah böyle istemiş. Kullara ne.benim eşim kimseye söylemek istemiyor bana kalsa ben de sorun var diyim söyleyim diyorum ona da razı olmuyor.. bugün şöyle bir felsefe edindim kendime: en kötüsü kovulurum tazminatım bikaç ay idare eder sonra da iyi kötü bi iş bulurum Allah büyük takmayacam kafama rabbim hayırlı bi evlat versin yeter:)
Ben Ankara Genart..arkadaslar bu arada kım nerelerde tedavı goruyır, ben ıstanbul tup merkezındeyım. orada tedavi goren varmı aramızda?
Ben trabzon da canım..arkadaslar bu arada kım nerelerde tedavı goruyır, ben ıstanbul tup merkezındeyım. orada tedavi goren varmı aramızda?
trabzonun neresınden?Ben trabzon da canım..
Canım ben Trabzonlu değilim 2 saat yoldan gidiyorum trabzona. ama tüp bebek merkezi, trabzon merkezdetrabzonun neresınden?
benim de Ankara memorial...arkadaslar bu arada kım nerelerde tedavı goruyır, ben ıstanbul tup merkezındeyım. orada tedavi goren varmı aramızda?
Maşallah canım10. gün değerim 151 inşallah devamı gelir
Harika. Allah nazarlardan saklasın10. gün değerim 151 inşallah devamı gelir
ilk tüp denemem canım 5. gün embriyosuydu ve 1 tane embriyo transfer edildiMaşallah canıminşallah kat kat katlanır... kaçıncı gün embiryosuydu canım kaç tane embiryo tranferi oldu
Ben her gün bebeğimle konuştum benimlesin biliyorum dedim hiç ümitsizliğe kapılmadın olmazsa da dondurulmuşlar var zaten dedim hep ve Allahıma hep dua ettimKızlar ilk hamile haberimizi aldık. İnşallah yarın da gelecek yeni bir hamile haberi. Umutsuzluğa kapılmadan yola devam. Kendimize iyi bakalım. Taze meyve suları, fındık, badem, incir, kayısı, omega 3 yiyelim, içelim. Moralimizi yüksek tutalım. Birbirimizin hamile haberleri hep enerji versin bize. Bol bol da dua edelim. Ben hergün dondurulmuş 4 embriyomla konuşuyorum, onlara öpücük yolluyorum. Bizi anlamayanlara bu çok saçma ve komik gelebilir ama bizim içimizdeki yanan ateşi sadece biz biliyoruz. O bebek kokusundaki özlemi en iyi biz hissediyoruz. Allah yardımcımız olsun.
Sağol canım. Ikınmamaya gayret gösteriyorum. Tavsiyelerin için çok sağolİnşallah bişey olmamıştır canım kafana takma.Her sabah uyandığında iki tane kuru kayısı ye. Transferden önce başlamak en sağlıklısı. İncir ye. Eğer çok kötü isen bir kaşık zeytinyağı iç, bol suda içebilirsin canım.
Evet iğnelerden kesin.Buda geçer napalım sabredicezaynı durum bendede var ilaçlar iğnelermi yapıyor anlamadım ama doktorum kabız olabilirsin ıkınma dedi ben kuru kayısı yiyorum insallah geçer
evet canım haftaya opu olursun 16-17 mm olurlar
hiç korkma canım 2 kere ameliyat olan biri olarak yumurta toplamında alınan anestezi hiç bir şey değil ben yatağa getirildikten hemen sonra ayıldım eşimle konuştum kahvaltı ettimÇok tedirginim..anestezi ilk defa alicam umarım hersey yolunda gider
Ben Ankara Genart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?