Gözün aydın,benimde bugün 9. Günü dün idrar testi yaptım evde ikinci çizgiyide gördüm bende çok heyecanlıyım test tarihim 27 beklemek zorQUOTE]
canım sonucun cıktımı merak ettim inşallah mutluluktan uçarsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSelam kizlar.Sonuç için kan verdim bekliyorum.kalbim yerinden çıkacak.
Canım ben yurtdışındayım burda sadace dr da oluyor mecbur bekleyecegim inş pazartesi hayırlı sonuçlar alırsın birde bana 2 tane konulmuştu rüya görüyorum hep ikiz haktan hayırlısı inşaallah.Benim şişkinligim yok ama kasık ve gögüs agrılarım çok Allah yardım eder bize ha benimde migde bulantısı ve sancı var 3 günden beri bende yiyemiyorum:):):)canımm çok sevındım aynı gündeyiz pazartesi tekrar gtcem kan verseydın ya gidip inşallah herşey yolunda gider ben çok şişim bide artık nefes alamıyorum açım ama 2 lokmada patlıyorum
yumutra toplama işleminin akşamı bende rüyamda ikiz gördüm bıranda uyandım sabah ezanı okunuyordu allahım dedım hayırlısı olsun dıye cok agladım bugunde muyane olcaktım şişkinlik için çok agrım vardı az mıde bulantım yıyemıyordum görümcem hastanede biyolog hadı gelmişken alalım dedı ama umutlanma erken dedi negatif olursa ya alma dedim ama içime sor sen aldı ben doktoru beklerken aglayarak koşarak geldi pozitif nur dedi hastanede herkes bize bakıyordu ama nasıl bagrışma sevinme aglama herkes bılıyrdu zaten sonucu bekliyordu hala inanamıyorum allahım herkesi yavrusuna kavustursun sonunu hayırlı etsın cektıklerımıze degsın inşallahCanım ben yurtdışındayım burda sadace dr da oluyor mecbur bekleyecegim inş pazartesi hayırlı sonuçlar alırsın birde bana 2 tane konulmuştu rüya görüyorum hep ikiz haktan hayırlısı inşaallah.Benim şişkinligim yok ama kasık ve gögüs agrılarım çok Allah yardım eder bize ha benimde migde bulantısı ve sancı var 3 günden beri bende yiyemiyorum:):):)
Amin,Amin,Amin okurken inan gözlerim doldu.Allahım bizlerede ikiz bebişlerimizi kucagımıza verir inş kendine dikkat et.ben sabah akşam ılık subardagının içine toz zencefil bir tatlı kaşıgı koyup içiyorum birazda olsa şişkinlik yanma kusma bigde bulantısı kazınma herşey var maaşallah bizde:)biraz yardımcı oluyor sende dene bebek içinde birsakıncası yoktur araştırabilirsin canımyumutra toplama işleminin akşamı bende rüyamda ikiz gördüm bıranda uyandım sabah ezanı okunuyordu allahım dedım hayırlısı olsun dıye cok agladım bugunde muyane olcaktım şişkinlik için çok agrım vardı az mıde bulantım yıyemıyordum görümcem hastanede biyolog hadı gelmişken alalım dedı ama umutlanma erken dedi negatif olursa ya alma dedim ama içime sor sen aldı ben doktoru beklerken aglayarak koşarak geldi pozitif nur dedi hastanede herkes bize bakıyordu ama nasıl bagrışma sevinme aglama herkes bılıyrdu zaten sonucu bekliyordu hala inanamıyorum allahım herkesi yavrusuna kavustursun sonunu hayırlı etsın cektıklerımıze degsın inşallah
eşim gelsin aldırayım canım yoksa patlıcam rabbim isteyen herkese nasip etsın okuyup okuyp aglıyordum bende sevinecekmıyım peşimde anne anne diyen bebişim olmayacakmı uykusuz kalmayacakmıyım eşim yorgun geldıgı halde sıfr onun için oyunlar oynamayacakmı herkes için nekadar basit bir hayal ama bizim için cok zordu 4 yıl oldu herkes 2. yi aldı kucagına ben doktor doktor geziyordum rabbim saglıkla hayırla kavuşmamızı saglar.. benim test tarihim 24 mart senın neden bukadar gecAmin,Amin,Amin okurken inan gözlerim doldu.Allahım bizlerede ikiz bebişlerimizi kucagımıza verir inş kendine dikkat et.ben sabah akşam ılık subardagının içine toz zencefil bir tatlı kaşıgı koyup içiyorum birazda olsa şişkinlik yanma kusma bigde bulantısı kazınma herşey var maaşallah bizde:)biraz yardımcı oluyor sende dene bebek içinde birsakıncası yoktur araştırabilirsin canım
Canım Almaya sistemi biraz farklı bak seninkisi 24 senden 3 gün sonra gidicem cuma günü yani bekleyecegim mecbureşim gelsin aldırayım canım yoksa patlıcam rabbim isteyen herkese nasip etsın okuyup okuyp aglıyordum bende sevinecekmıyım peşimde anne anne diyen bebişim olmayacakmı uykusuz kalmayacakmıyım eşim yorgun geldıgı halde sıfr onun için oyunlar oynamayacakmı herkes için nekadar basit bir hayal ama bizim için cok zordu 4 yıl oldu herkes 2. yi aldı kucagına ben doktor doktor geziyordum rabbim saglıkla hayırla kavuşmamızı saglar.. benim test tarihim 24 mart senın neden bukadar gec
Transferin 4. Günü çalışmaya başladım o gündür de devam. Yorucu bir işim yok, masa başı çalışıyorum. Evden çıkıp bir şeyle oyalanmak da çok iyi geliyorAnladim cnm peki calisiyormusunuz acaba bana kese gorene kadar dinlen dediler de sizler ne durumdasiniz merak ettim
Selam kizlar.Sonuç için kan verdim bekliyorum.kalbim yerinden çıkacak.
kızlar aşırı şişkinligim var dönemiyorum nefes alamıyorum nezamn gececek bu 2 lokma yesem dunyalar yemiş gibiyim ya yaşadınızmı
Canımcım hepiömiz uykusuz kallalım da yeterki bebişlerimiz olsun..:) :)Uyu artık taze gebe iki gün sonra arayacaksın viyak viyak sesleri arasında uykuyu
Canim kalan miktarin hepsini bana yazabilirsin. Ben tamamlayayim transferime kadar. Kiritazantem86 icin okudum bitti. Kendim icin baslicam simdi. Emegin icin cok saol. Allah razi olsun.KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................: 47.000
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :5000
@@dnzderya ...........................: 5000
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:5.000
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:
@@jonguil.....................................:5000
@@duyibo.....................................:5000
@@shrkrsgr...................................:1000
Canim insallah sevincten bize haber vermeyi unutmussundur.Allahim insalah pozitif sonucla gelir arkadasimiz. Amin.Selam kizlar.Sonuç için kan verdim bekliyorum.kalbim yerinden çıkacak.
canım hos geldın aramıza, tedavın hayırlı olsun ınsallah en yakın zamanda pozıtıf haberını alırsın. bu konuda ben yardımcı olamıycam ben daha transver ıcın beklıyorum. ama goren arkadaslarımız mutlaka cevap yazacaktır tatlım..Arkadaslar mrb bn yeni katildim banada yardimci olurmusinz bugun transferimin 7.gunu bnm sisligim indi bugun ilk defa belim agrimaya basladi sisligin inmesi kotu bisemi
Ay Allahım bu nasıl bir mutluluktur hadi gözün hatta gözlerin aydın maşallah baksana iki kese süpermişKızlar merhabalar;
Dün dayanamadım gittim eve yakın bir doktora. Iki kese gördüler :) biri daha minik diğerinin içinde yolk kesesi de göründü. dün geceden beri sevinç korku merak içiçe geçti.
Ay Sevin annem Sevin sen sevinmiycende kim sevincekkızlar transferımın 9. gunu dayanamadım kan verdım 124 cıktı pozıtf dedıler ınanamıyrum erken mı sevındım
Ooooo süper valla maşallah çok sevindimGözün aydın,benimde bugün 9. Günü dün idrar testi yaptım evde ikinci çizgiyide gördüm bende çok heye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?