Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bende burdan guzel haberleri vermek isterdim ama olmadı ,nasip değilmiş
“negatif ”

Arkadaslar mrb bn yeni katildim banada yardimci olurmusinz bugun transferimin 7.gunu bnm sisligim indi bugun ilk defa belim agrimaya basladi sisligin inmesi kotu bisemi
Insallah guzel sonuclar alirsin arkadasim. Benim ilk birkac gin sisligim oldu sonra gecti simdi de surekli olmasa da arada bir yokluyor. Belirtilere hic takma. Kimisi tum belirtileri yasiyor kimisi hic bir belirti yasamiyor. Tadini cikar pozitif dusun bol bol dua et.

Canm col saol sen hamilemisin yada transferin yapildi mi bnmde arada sisip iniyo karnim bazen hic biseyim kalmiyo normal oluyorm insallah carsamba test gunum

“negatif ”
burda ki herkez seni emin ol çok iyi anlıyor tatlım çünkü hepimiz yüzleştik bu gerçekle enaz bir yada birkaç kez ama bak hala buralardayız o bebekler o karna girecek durmak yok yola devam

Transferin 4. Günü çalışmaya başladım o gündür de devam. Yorucu bir işim yok, masa başı çalışıyorum. Evden çıkıp bir şeyle oyalanmak da çok iyi geliyor
Ben bugun biraktim isi ozel egitimle engellilerle calisiyorum sikinti olacagi icin ve surekli cocuklarla ic ice enfeksiyon kapmamak icin ayrildim

“negatif ”
canım ınan bana cok uzuldum, okuyunca bı omuzlarım coktu, ıcımı acı kapladı resmen. bızı bızden daha ıyı kımse anlayamaz. bız cok buyuk bır sınav verıyoruz, sen de sınavın en zor sorusunu cevaplıyorsun şuan, yapman gereken dua etmek ve sabretmek. sabır bızım en buyuk arkadasımız oldu artık. vazgecmıyceksın ve tekrar ısteyeceksın ve dua edıceksın. allahım guzel allahım senın ıcın en dogru zamanda melegını sana gonderecektır.

kızlar şimdi kan tahlili yaptırdım değerim 49.45 çıktı..hamilemiyim yoksa ilaç mı yükseltti değeri..tüp bebek tedavisine yeni başladım 8. lucrinin iğnesini vurulmuştum bugün nedir durumum çok panik oldum

canım 8. gün benim de 40 küsürdü. iki gün sonra tekrar ölçtür hatta dayanamazsan yarın ölçtür artarsa tamam

senin kaçıncı gündü?

tatlım inan bilemiyorum. doktorunla bir konuş istersen. iğnenin içeriğini bilemiyorum hiç. inşallah gebesindir. biz burada mucizeleri çok gördük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…