Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar siz nasil yatiyosunuz bn sirt ustu yatsam karnim geriliyo saga donsm agriyo sola donsem geriliyo bise olacak diye nasil yaticagimi sasirm :)

iyi geceler arkadaslar. kizlar ben dünden beri genelde dinleniyorum. karnimda sürekli adet sancisina benzeyen sanci var. dayanilmicak gibi degil ama baya hissettiriyor kendini. normalse ben raziyim ama adet sancisinia benzediginden tedirginim.bilgisi olan varmi?

Son düzenleme:
Canım ilaca baslamadan doktor ultrasonla muhakkak bakmıştır Yumoşlarına kist yada benzer bişey varmı diye hadi diyelim geç çatladı yumoşlar kontrolde sana söylemeleri gerekirdi hala çatlamamiş yumurtan var değerlendirin die bide lucrin yumurta baskılAtıcı bir ilaç diye biliyorum onu kullanirken nasil yenileri yetişip olgunlaşır ki bu kısa sürede ama yinede bende umutlanmadan duramıyorum Rabbimin mucizeleri saymakla bitmez amenna inşallah Bitanesinide senin üzerinde tecelli ettirir aminnmn

Canim bilgim yok ama belki bebek gelistigi icin bu agrilar oluyordur. Tedirgin olma bebegini uzme annesi

kuzummm arada bende de oluyor. bel ağrım çok oluyor benim ve sağ bacağımda çekme. arada bir yaşanırmış böyle ağrılar sıkma canını dinlen

kızlar ya mayalı birşeyler yemiştim midem çok fena. nane limon içsem mi bilemedim.

Arkadaslar dun öğrendikten sonra hemen giremedim,zaten cok kalabalikti epey bekledim.sanki içime dogmus gibi doktor negatif diyince oyle baktim yüzüne.ne yapabiliriz gibisinden sorular sordum.isin ilginc yani dunden beri hic gozumden bi damla yaş akmadi,simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca basladim aglamaya.hem ağlıyorum hem yaziyorum suan.Hepinizden Rabbim binlerce razi olsun.Çok şükür Rabbime yine duami yaptim hayirlisindan nasip etsin diye.Histereskopi onerdi.iki tarafli verimsizlik olunca ekstra yapacak biseyde görünmüyor dedi.Doktorumda cok umitliymis embriyo kaliteli olunca bu is biter die dusunmustum cok uzuldum dedi.Rabbim ol dememis,elden gelen dua etmek.Mevlam dilimizden dualari eksik etmesin.hepinizi öpüyorum.

Canim benim iste biz boyle guclu kadinlariz. Cunku anne olacagiz biz.Allah bizi siniyor.Onemli olan bu sinavdan isyan etmeden gecmek. Inaniyorum en kisa zamanda daha dogrusu hayirli zamanda anne olacagiz biz.Dua etmeye devam. Allah bizim sesimizi, kalp yakarislarimizi duyar insallah.

Canim bulaniomu yanma mi var?
Yanma vardi kuzum ama hamdolsun gecti. Nane limon icmedim zarari olur diye dr bitki cayi icmeyin demisti. Oyle yana yana gecti. :) sanirim mide bulantisi yasamayacagim ben :) su pitpitlari duysam yanmam da stresim de biraz olsun dinecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…