Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Guzel arkadasim ne de guzel yazmissin ne kadar guclu bir kadinsin masallah. Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun. Dualarimiz hep birbirimiz icin.

Amin canim Aminn Allahin izniyle 2015 bitmeden gobeciklerimiz dolacak yavrularimizla insallah opyrmmm

Canim korkma persembe biraz fazla kan geldi bide adet olacakmisim gibi hissettim ve sanci vardi tabi asiri gittik dok. Hersey yolunda dedi kanamaya anlam verilemedi ama sancilar abartilmadigi sürece dayanilmayacak hale geldiginde dok. Basvur hemen ama az ise korkma dok. Sancilar olabilir az ise dedi yat dinlen bol bol dedi insallah bisey olmaz annesi

Rabbim kimseyi isyana goturmesin.Allah korusun.Oyle tabi canim bu bizim sinavimiz insallahta muradimiza kavusacagiz.

bu akşam kimseler yok buralarda. kızlar yüzümde ellerimde dudaklarımda öyle bir kuruma var ki anlatamam. şöyle yüzüme vursanız hafifce toz çıkıyor kuruluktan. dudaklarım sızlıyor falan. bir bende mi böyle. acaba başka bir durum mu var ?

kızlar ya mayalı birşeyler yemiştim midem çok fena. nane limon içsem mi bilemedim.
Canım benim görümcemde senin gibi mayalı veya kızartma türü yediğinde mide ve yemek borusunda yanma oluyordu..gaviscon diye bir şurup vermişti hamilelikte kullanılıyormuş istersen dokruna sor izin verirse kullanırsın..

tatlım peki gebelikle mi alaklıydı yoksa mide rahatsızlığımı vardı. bugün de pek sağlam değil midem. sabah kızartma yemiştim. ilk defa bu kadar uzun sürdü. bir de bundan 6-7 sene önce mide rahatsızlığı geçirmiştim uykusuz geçen gecelerim çok olmuştur tekrar olur diye korkuyorum. stres bende mideye vuruyor

Onda hamilelikten dolayı olmuştu bende kullanıyorum ama benim reflüm var yanınca içiyorum geçiyor..tüp bebek yaparken doktoruma içebilir miyim demiştim iç demişti..sen sormadan içme ..sorana kadar yine olursa yudum yudum süt iç oda hafifletiyor..

Allah razı olsun canım benim. sorucam dr a. az bir taze nane yedim daha iyiym. ama korktum işte, ilgilendiğin için teşekkür ederim canım benim

Canim ciltteki kurumalar normalmis hormonlardan benim de sivilcelerim cikti onlar da olurmus..Bende de reflu olmaya basladi yemeklerden sonra ve gece midem cok kotu oluyor doktora sordum gaviscon surup icebilirsin dedi gercekten de cok rahatlatti..bir de porsiyonlarini kucult sik ve az ye dedi..umarim seninde isine yarar

Canım çok uzuldum Ama çok güçlusun maşallah bu beni sevindirdi..Sabret bir gün mutlaka senin de mucizen gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…