- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Guzel arkadasim ne de guzel yazmissin ne kadar guclu bir kadinsin masallah. Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun. Dualarimiz hep birbirimiz icin.Arkadaslar dun öğrendikten sonra hemen giremedim,zaten cok kalabalikti epey bekledim.sanki içime dogmus gibi doktor negatif diyince oyle baktim yüzüne.ne yapabiliriz gibisinden sorular sordum.isin ilginc yani dunden beri hic gozumden bi damla yaş akmadi,simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca basladim aglamaya.hem ağlıyorum hem yaziyorum suan.Hepinizden Rabbim binlerce razi olsun.Çok şükür Rabbime yine duami yaptim hayirlisindan nasip etsin diye.Histereskopi onerdi.iki tarafli verimsizlik olunca ekstra yapacak biseyde görünmüyor dedi.Doktorumda cok umitliymis embriyo kaliteli olunca bu is biter die dusunmustum cok uzuldum dedi.Rabbim ol dememis,elden gelen dua etmek.Mevlam dilimizden dualari eksik etmesin.hepinizi öpüyorum.
Amin canim Aminn Allahin izniyle 2015 bitmeden gobeciklerimiz dolacak yavrularimizla insallah opyrmmmArkadaslar dun öğrendikten sonra hemen giremedim,zaten cok kalabalikti epey bekledim.sanki içime dogmus gibi doktor negatif diyince oyle baktim yüzüne.ne yapabiliriz gibisinden sorular sordum.isin ilginc yani dunden beri hic gozumden bi damla yaş akmadi,simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca basladim aglamaya.hem ağlıyorum hem yaziyorum suan.Hepinizden Rabbim binlerce razi olsun.Çok şükür Rabbime yine duami yaptim hayirlisindan nasip etsin diye.Histereskopi onerdi.iki tarafli verimsizlik olunca ekstra yapacak biseyde görünmüyor dedi.Doktorumda cok umitliymis embriyo kaliteli olunca bu is biter die dusunmustum cok uzuldum dedi.Rabbim ol dememis,elden gelen dua etmek.Mevlam dilimizden dualari eksik etmesin.hepinizi öpüyorum.
Canim korkma persembe biraz fazla kan geldi bide adet olacakmisim gibi hissettim ve sanci vardi tabi asiri gittik dok. Hersey yolunda dedi kanamaya anlam verilemedi ama sancilar abartilmadigi sürece dayanilmayacak hale geldiginde dok. Basvur hemen ama az ise korkma dok. Sancilar olabilir az ise dedi yat dinlen bol bol dedi insallah bisey olmaz annesiiyi geceler arkadaslar. kizlar ben dünden beri genelde dinleniyorum. karnimda sürekli adet sancisina benzeyen sanci var. dayanilmicak gibi degil ama baya hissettiriyor kendini. normalse ben raziyim ama adet sancisinia benzediginden tedirginim.bilgisi olan varmi?
Rabbim kimseyi isyana goturmesin.Allah korusun.Oyle tabi canim bu bizim sinavimiz insallahta muradimiza kavusacagiz.Canim benim iste biz boyle guclu kadinlariz. Cunku anne olacagiz biz.Allah bizi siniyor.Onemli olan bu sinavdan isyan etmeden gecmek. Inaniyorum en kisa zamanda daha dogrusu hayirli zamanda anne olacagiz biz.Dua etmeye devam. Allah bizim sesimizi, kalp yakarislarimizi duyar insallah.
Sagolasin canim benim.hepimiz güçlü olmayı öğrendik aslinda.inşallah güzel günler bizi bekliyordurGuzel arkadasim ne de guzel yazmissin ne kadar guclu bir kadinsin masallah. Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun. Dualarimiz hep birbirimiz icin.
İnşallah arkadaşım inşallahAmin canim Aminn Allahin izniyle 2015 bitmeden gobeciklerimiz dolacak yavrularimizla insallah opyrmmm
Rabbim kimseyi isyana goturmesin.Allah korusun.Oyle tabi canim bu bizim sinavimiz insallahta muradimiza kavusacagiz.
Canım benim görümcemde senin gibi mayalı veya kızartma türü yediğinde mide ve yemek borusunda yanma oluyordu..gaviscon diye bir şurup vermişti hamilelikte kullanılıyormuş istersen dokruna sor izin verirse kullanırsın..kızlar ya mayalı birşeyler yemiştim midem çok fena. nane limon içsem mi bilemedim.
tatlım peki gebelikle mi alaklıydı yoksa mide rahatsızlığımı vardı. bugün de pek sağlam değil midem. sabah kızartma yemiştim. ilk defa bu kadar uzun sürdü. bir de bundan 6-7 sene önce mide rahatsızlığı geçirmiştim uykusuz geçen gecelerim çok olmuştur tekrar olur diye korkuyorum. stres bende mideye vuruyorCanım benim görümcemde senin gibi mayalı veya kızartma türü yediğinde mide ve yemek borusunda yanma oluyordu..gaviscon diye bir şurup vermişti hamilelikte kullanılıyormuş istersen dokruna sor izin verirse kullanırsın..
Onda hamilelikten dolayı olmuştu bende kullanıyorum ama benim reflüm var yanınca içiyorum geçiyor..tüp bebek yaparken doktoruma içebilir miyim demiştim iç demişti..sen sormadan içme ..sorana kadar yine olursa yudum yudum süt iç oda hafifletiyor..tatlım peki gebelikle mi alaklıydı yoksa mide rahatsızlığımı vardı. bugün de pek sağlam değil midem. sabah kızartma yemiştim. ilk defa bu kadar uzun sürdü. bir de bundan 6-7 sene önce mide rahatsızlığı geçirmiştim uykusuz geçen gecelerim çok olmuştur tekrar olur diye korkuyorum. stres bende mideye vuruyor
Allah razı olsun canım benim. sorucam dr a. az bir taze nane yedim daha iyiym. ama korktum işte, ilgilendiğin için teşekkür ederim canım benimOnda hamilelikten dolayı olmuştu bende kullanıyorum ama benim reflüm var yanınca içiyorum geçiyor..tüp bebek yaparken doktoruma içebilir miyim demiştim iç demişti..sen sormadan içme ..sorana kadar yine olursa yudum yudum süt iç oda hafifletiyor..
Rica ederim canım..tabiki ilgileneceğiz kardeş sayılırız artık burada..Allah razı olsun canım benim. sorucam dr a. az bir taze nane yedim daha iyiym. ama korktum işte, ilgilendiğin için teşekkür ederim canım benim
aynen öyle kardeş olduk resmenRica ederim canım..tabiki ilgileneceğiz kardeş sayılırız artık burada..
bu akşam kimseler yok buralarda. kızlar yüzümde ellerimde dudaklarımda öyle bir kuruma var ki anlatamam. şöyle yüzüme vursanız hafifce toz çıkıyor kuruluktan. dudaklarım sızlıyor falan.bir bende mi böyle. acaba başka bir durum mu var ?
tatlım peki gebelikle mi alaklıydı yoksa mide rahatsızlığımı vardı. bugün de pek sağlam değil midem. sabah kızartma yemiştim. ilk defa bu kadar uzun sürdü. bir de bundan 6-7 sene önce mide rahatsızlığı geçirmiştim uykusuz geçen gecelerim çok olmuştur tekrar olur diye korkuyorum. stres bende mideye vuruyor
Arkadaslar dun öğrendikten sonra hemen giremedim,zaten cok kalabalikti epey bekledim.sanki içime dogmus gibi doktor negatif diyince oyle baktim yüzüne.ne yapabiliriz gibisinden sorular sordum.isin ilginc yani dunden beri hic gozumden bi damla yaş akmadi,simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca basladim aglamaya.hem ağlıyorum hem yaziyorum suan.Hepinizden Rabbim binlerce razi olsun.Çok şükür Rabbime yine duami yaptim hayirlisindan nasip etsin diye.Histereskopi onerdi.iki tarafli verimsizlik olunca ekstra yapacak biseyde görünmüyor dedi.Doktorumda cok umitliymis embriyo kaliteli olunca bu is biter die dusunmustum cok uzuldum dedi.Rabbim ol dememis,elden gelen dua etmek.Mevlam dilimizden dualari eksik etmesin.hepinizi öpüyorum.
Tatlım arkadaşlar okudukça yazıyorlar bende okundukça düşeceğim :)Canim kalan miktarin hepsini bana yazabilirsin. Ben tamamlayayim transferime kadar. Kiritazantem86 icin okudum bitti. Kendim icin baslicam simdi. Emegin icin cok saol. Allah razi olsun.
Canım hakkında hayırlısı buymuş demek allahım en hayırlı zaman da nasip etsin inşBende burdan guzel haberleri vermek isterdim ama olmadı ,nasip değilmiş
“negatif ”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?