Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM...................................: 58.000

@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :5000
@@dnzderya ...........................: 5000
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:5.000
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:5000
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:
@@jonguil.....................................:5000
@@duyibo.....................................:10000
@@shrkrsgr...................................:2000

Bende burdan guzel haberleri vermek isterdim ama olmadı ,nasip değilmiş
“negatif ”
Canım çok üzüldüm. Allah sana sabır versin. En kısa tekrar denemen için güç derman versin Rabbim. Seni de dua sıramıza alalım canım. Zamanı şuan değilmiş. Kısa zamanda bebiş haberlerini alalım inşallah..

Tatlım aynı ağrılar bende de oluyor. Bugün de belim çok ağrıyor. Normaldir sanırım.

Muayeneye gidince ben de sorucsm o surubu. Sagol kuzum.

Cilt nemleniyorsa bebiş kız, çok kuruyorsa erkek olduğuna dair rivayetler var datlım :))))

arkadasim yüzümde burnumun etrafi soyuldu komple. dün anneme gittim uykudan kalkip kizim o dudaklar ne dedi. aynaya bi baktim kuru etrafi komple soyuluyor yani galiba hormonlardan arkadasim.
migde yanmasina gelince. ben yillardir reflü hastasiyim. reflü ye baglida astim var maalesef. yedigine ictigine cok dikkat et hamilelikte reflü olani cok duydum. sogan, asiri baharatli seylerden, kizartmadan uzak durmaya calis. insan ister istemez bana dayanamiyo yiyo fakat uzak durmaya calis ve doktoruna bi danis arkadasim

Canım benim reflüm vardı öncesinde. Şimdi de gaviscona devam. Hamilelikte sıkıntı değil canım. Midede yanma var deyince veriyor doktor. Geçmiş olsun canım.

Hepinize günaydın arkadaşlar, özledim hepinizi. Hafta sonu biraz yoğun geçti, yazdıklarınızı okudum ama yazma fırsatım olmadı. Her zamankinden çok ama çok daha pozitifli, güzel haberli, bol kahkahalı, bol neşeli bir hafta olsun inşallah..

Himm desene en sevdigim seyler yasak karadenizliyim ama dogulu gibi baharat severim. Daha oncesinde de ondan dolayi mideyi hasat etmisligim var. Hamileyken normal oldugu gibi davranamiyormussun. :) Rabbime hamdolsun :) filmlerde olur ya tavan arasina girersin ayagini basmanla toz kalkar ne kadar krem sursem de yuzume hafifce vur hopp oyle tozuyor :) esim de dalga geciyor :)

:))) ya ben de cin takvimine bakmistim erkek diyordu. Hamdolsun Allahima bunlari dusunebiliyorum. :) Rabbim burdaki herkese yasatsin insallah :)
Sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar da erkeği kızı bir. Ben de etrafımdaki hamilelerin bebişlerine güzel isim bulmaya çalışmaktan bıkmıştım. Birgün ben de bebişim için isim bakacağım diye içimden geçirip dururken Rabbim nasip etti binlerce kez şükür...Allahım her isteyenin, her gönlünden geçirenin bebişine kavuşmasını nasip eylesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…