Tamam canım sağol5000 bana yazin smdiden dualrmzi rabbm kabul etsin
Harikasın tatlım çok sagolneseli41 Neşelim @ceren20 ve @kriziantem86 için aldığım 5 Erden 10000 lik duayı tamamladım Allah kabul ederse okundu olarak ekleyebilirsin bide sanırım @ceren20 'nin duasında hala açık var bi 5000 daha alıyorum tatlım
Canım çok üzüldüm. Allah sana sabır versin. En kısa tekrar denemen için güç derman versin Rabbim. Seni de dua sıramıza alalım canım. Zamanı şuan değilmiş. Kısa zamanda bebiş haberlerini alalım inşallah..Bende burdan guzel haberleri vermek isterdim ama olmadı ,nasip değilmiş
“negatif ”
Tatlım aynı ağrılar bende de oluyor. Bugün de belim çok ağrıyor. Normaldir sanırım.iyi geceler arkadaslar. kizlar ben dünden beri genelde dinleniyorum. karnimda sürekli adet sancisina benzeyen sanci var. dayanilmicak gibi degil ama baya hissettiriyor kendini. normalse ben raziyim ama adet sancisinia benzediginden tedirginim.bilgisi olan varmi?
tamam canim saol insallah. dünden beri sükür yine normale döndü hafiflediTatlım aynı ağrılar bende de oluyor. Bugün de belim çok ağrıyor. Normaldir sanırım.
günaydingunaydınnn arkadaslarım...
Muayeneye gidince ben de sorucsm o surubu. Sagol kuzum.Canim ciltteki kurumalar normalmis hormonlardan benim de sivilcelerim cikti onlar da olurmus..Bende de reflu olmaya basladi yemeklerden sonra ve gece midem cok kotu oluyor doktora sordum gaviscon surup icebilirsin dedi gercekten de cok rahatlatti..bir de porsiyonlarini kucult sik ve az ye dedi..umarim seninde isine yarar
Cilt nemleniyorsa bebiş kız, çok kuruyorsa erkek olduğuna dair rivayetler var datlım :))))bu akşam kimseler yok buralarda. kızlar yüzümde ellerimde dudaklarımda öyle bir kuruma var ki anlatamam. şöyle yüzüme vursanız hafifce toz çıkıyor kuruluktan. dudaklarım sızlıyor falan.bir bende mi böyle. acaba başka bir durum mu var ?
arkadasim yüzümde burnumun etrafi soyuldu komple. dün anneme gittim uykudan kalkip kizim o dudaklar ne dedi. aynaya bi baktim kuru etrafi komple soyuluyor yani galiba hormonlardan arkadasim.bu akşam kimseler yok buralarda. kızlar yüzümde ellerimde dudaklarımda öyle bir kuruma var ki anlatamam. şöyle yüzüme vursanız hafifce toz çıkıyor kuruluktan. dudaklarım sızlıyor falan.bir bende mi böyle. acaba başka bir durum mu var ?
Canım benim reflüm vardı öncesinde. Şimdi de gaviscona devam. Hamilelikte sıkıntı değil canım. Midede yanma var deyince veriyor doktor. Geçmiş olsun canım.tatlım peki gebelikle mi alaklıydı yoksa mide rahatsızlığımı vardı. bugün de pek sağlam değil midem. sabah kızartma yemiştim. ilk defa bu kadar uzun sürdü. bir de bundan 6-7 sene önce mide rahatsızlığı geçirmiştim uykusuz geçen gecelerim çok olmuştur tekrar olur diye korkuyorum. stres bende mideye vuruyor
Nane yeme canım. İlk üç ay önerilmiyor.Allah razı olsun canım benim. sorucam dr a. az bir taze nane yedim daha iyiym. ama korktum işte, ilgilendiğin için teşekkür ederim canım benim
:))) ya ben de cin takvimine bakmistim erkek diyordu. Hamdolsun Allahima bunlari dusunebiliyorum. :) Rabbim burdaki herkese yasatsin insallah :)Cilt nemleniyorsa bebiş kız, çok kuruyorsa erkek olduğuna dair rivayetler var datlım :))))
Nane yeme canım, ilk üç ay yenmemesi gerekiyormuş.Allah razı olsun canım benim. sorucam dr a. az bir taze nane yedim daha iyiym. ama korktum işte, ilgilendiğin için teşekkür ederim canım benim
amin canim insallahhHepinize günaydın arkadaşlar, özledim hepinizi. Hafta sonu biraz yoğun geçti, yazdıklarınızı okudum ama yazma fırsatım olmadı. Her zamankinden çok ama çok daha pozitifli, güzel haberli, bol kahkahalı, bol neşeli bir hafta olsun inşallah..
Himm desene en sevdigim seyler yasak karadenizliyim ama dogulu gibi baharat severim. Daha oncesinde de ondan dolayi mideyi hasat etmisligim var. Hamileyken normal oldugu gibi davranamiyormussun. :) Rabbime hamdolsun :) filmlerde olur ya tavan arasina girersin ayagini basmanla toz kalkar ne kadar krem sursem de yuzume hafifce vur hopp oyle tozuyor :) esim de dalga geciyor :)arkadasim yüzümde burnumun etrafi soyuldu komple. dün anneme gittim uykudan kalkip kizim o dudaklar ne dedi. aynaya bi baktim kuru etrafi komple soyuluyor yani galiba hormonlardan arkadasim.
migde yanmasina gelince. ben yillardir reflü hastasiyim. reflü ye baglida astim var maalesef. yedigine ictigine cok dikkat et hamilelikte reflü olani cok duydum. sogan, asiri baharatli seylerden, kizartmadan uzak durmaya calis. insan ister istemez bana dayanamiyo yiyo fakat uzak durmaya calis ve doktoruna bi danis arkadasim
Sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar da erkeği kızı bir. Ben de etrafımdaki hamilelerin bebişlerine güzel isim bulmaya çalışmaktan bıkmıştım. Birgün ben de bebişim için isim bakacağım diye içimden geçirip dururken Rabbim nasip etti binlerce kez şükür...Allahım her isteyenin, her gönlünden geçirenin bebişine kavuşmasını nasip eylesin inşallah..:))) ya ben de cin takvimine bakmistim erkek diyordu. Hamdolsun Allahima bunlari dusunebiliyorum. :) Rabbim burdaki herkese yasatsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?