Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

evet canim hamdolsun rabbime ki bunlari konusabiliyoruz. rabbim bütün arkadaslarimiza nasip etsin insallah. aksamlari yatmadan vaselin sür canim baya yagli oldugu icin etki edicektir bence.
evet bende severim baharati, kizartmayi vs. dün sabah dayanamayip ben de yaramazlik yaptim

amin canim amiiiiin.

Amin arkadasim. Kesinlikle haklisin Rabbim saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin de cinsiyeti ne olursa olsun. Insallah o gunleri de buradan konusup tartisiriz hep birlikte.

Günaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim ki hamileyimm

gözün aydin canim maasallah minigine

Hadi masallah. Ee bi gebelik takvimi lazim simdi

Gözün aydın garantici arkadaşım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Eh artık hamiş takvimi yapabilirsin....

Canım hayırlı olsun. İnşallah kucağına aldığın, emzirdiğin günleri de görürsün. Hadi artık biraz daha rahatla, sen yap şu güzel takvimi.

Canım aynı heyecan bende de var. Bir an önce olsun istiyorum, benimde kontrolüm 27.sinde. Eşim de kızıyor,acele etme diye. Napayım günler geçmiyor gibi geliyor. Bir an önce yavrumu almak istiyorum. Yazık dondu yavrum artık orda

aynen canım banada gunler gecmıyor gıbı gelıyor, senın regliden sonra kacıncı kontrolun olacak bu?

Gozun aydin canimmm insallah saglikla kucagina alacagin gunleride goreceksin..e artik takvim bekliyoruz hepimiz

Aynı durum bende de başladı. Bildiğin dudaklarımı yara yaptım isirmaktan. O kadar kuru ki. Kozmetik de kullanmak istemiyorum.

aynen canım banada gunler gecmıyor gıbı gelıyor, senın regliden sonra kacıncı kontrolun olacak bu?
15 gün sonra olacak canım. Aslında acele etmemek lazım, çünkü doktorlar bizim için en doğru zamanı belirliyorlar, rahmin en iyi halinde embriyoyu koymak istiyorlar. Bakalım hayırlısı canım.

Günaydın herkeseee
Bugun ise gitmedim hastanede tahlil isleri ile ugrasiyorum Endokrinoloji doktorum bir suru tahlil istedi ultrasonla da kontrol edecek troid bezini..

2 gundur bogaz acisi var sanirim hasta olmakla olmamak arasinda gidip geliyorum umarim birsey olmaz..ihlamur icilebilir mi ki balli limonlu? Zarar verir mi ne dersiniz?

Canim gozun aydin cok sevindim rrabbim bizlerede nasip eder insallah sende hic sagda yada solda sanci gibi batmalar oluyormuydu

15 gün sonra olacak canım. Aslında acele etmemek lazım, çünkü doktorlar bizim için en doğru zamanı belirliyorlar, rahmin en iyi halinde embriyoyu koymak istiyorlar. Bakalım hayırlısı canım.
evet haklısın, sen suan ılac olarak ne kullanıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…