- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
evet canim hamdolsun rabbime ki bunlari konusabiliyoruz. rabbim bütün arkadaslarimiza nasip etsin insallah. aksamlari yatmadan vaselin sür canim baya yagli oldugu icin etki edicektir bence.Himm desene en sevdigim seyler yasak karadenizliyim ama dogulu gibi baharat severim. Daha oncesinde de ondan dolayi mideyi hasat etmisligim var. Hamileyken normal oldugu gibi davranamiyormussun. :) Rabbime hamdolsun :) filmlerde olur ya tavan arasina girersin ayagini basmanla toz kalkar ne kadar krem sursem de yuzume hafifce vur hopp oyle tozuyor :) esim de dalga geciyor :)
amin canim amiiiiin.Sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar da erkeği kızı bir. Ben de etrafımdaki hamilelerin bebişlerine güzel isim bulmaya çalışmaktan bıkmıştım. Birgün ben de bebişim için isim bakacağım diye içimden geçirip dururken Rabbim nasip etti binlerce kez şükür...Allahım her isteyenin, her gönlünden geçirenin bebişine kavuşmasını nasip eylesin inşallah..
Amin arkadasim. Kesinlikle haklisin Rabbim saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin de cinsiyeti ne olursa olsun. Insallah o gunleri de buradan konusup tartisiriz hep birlikte.Sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar da erkeği kızı bir. Ben de etrafımdaki hamilelerin bebişlerine güzel isim bulmaya çalışmaktan bıkmıştım. Birgün ben de bebişim için isim bakacağım diye içimden geçirip dururken Rabbim nasip etti binlerce kez şükür...Allahım her isteyenin, her gönlünden geçirenin bebişine kavuşmasını nasip eylesin inşallah..
gözün aydin canim maasallah minigineGünaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
Hadi masallah. Ee bi gebelik takvimi lazim simdiGünaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
Gözün aydın garantici arkadaşım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Eh artık hamiş takvimi yapabilirsin....Günaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
Sanırım adetin başlangıcından 14-17 gün arası transfer yapıyorlar.kızlar yaa, 25 i yanı carsamba gunu kontrolum var, trasver ıcın rahım kalınlıgına bakıyor herhalde. 18 ınde reglı oldum. sizce nezaman yapar transverı cok sabırsızım. nekadar surede kalınlasır bu yaa(
canım gözün aydın, saglıcakla kucagına al insallah..Günaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
Canım hayırlı olsun. İnşallah kucağına aldığın, emzirdiğin günleri de görürsün. Hadi artık biraz daha rahatla, sen yap şu güzel takvimi.Günaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
Canım aynı heyecan bende de var. Bir an önce olsun istiyorum, benimde kontrolüm 27.sinde. Eşim de kızıyor,acele etme diye. Napayım günler geçmiyor gibi geliyor. Bir an önce yavrumu almak istiyorum. Yazık dondu yavrum artık ordakızlar yaa, 25 i yanı carsamba gunu kontrolum var, trasver ıcın rahım kalınlıgına bakıyor herhalde. 18 ınde reglı oldum. sizce nezaman yapar transverı cok sabırsızım. nekadar surede kalınlasır bu yaa(
Cilt nemleniyorsa bebiş kız, çok kuruyorsa erkek olduğuna dair rivayetler var datlım :))))
aynen canım banada gunler gecmıyor gıbı gelıyor, senın regliden sonra kacıncı kontrolun olacak bu?Canım aynı heyecan bende de var. Bir an önce olsun istiyorum, benimde kontrolüm 27.sinde. Eşim de kızıyor,acele etme diye. Napayım günler geçmiyor gibi geliyor. Bir an önce yavrumu almak istiyorum. Yazık dondu yavrum artık orda
Günaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
bu akşam kimseler yok buralarda. kızlar yüzümde ellerimde dudaklarımda öyle bir kuruma var ki anlatamam. şöyle yüzüme vursanız hafifce toz çıkıyor kuruluktan. dudaklarım sızlıyor falan.bir bende mi böyle. acaba başka bir durum mu var ?
15 gün sonra olacak canım. Aslında acele etmemek lazım, çünkü doktorlar bizim için en doğru zamanı belirliyorlar, rahmin en iyi halinde embriyoyu koymak istiyorlar. Bakalım hayırlısı canım.aynen canım banada gunler gecmıyor gıbı gelıyor, senın regliden sonra kacıncı kontrolun olacak bu?
Canim gozun aydin cok sevindim rrabbim bizlerede nasip eder insallah sende hic sagda yada solda sanci gibi batmalar oluyormuyduGünaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
evet haklısın, sen suan ılac olarak ne kullanıyorsun canım?15 gün sonra olacak canım. Aslında acele etmemek lazım, çünkü doktorlar bizim için en doğru zamanı belirliyorlar, rahmin en iyi halinde embriyoyu koymak istiyorlar. Bakalım hayırlısı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?