Ihlamur zararlı değil diye biliyorum. Adaçayı içme cnm.Günaydın herkeseee
Bugun ise gitmedim hastanede tahlil isleri ile ugrasiyorum Endokrinoloji doktorum bir suru tahlil istedi ultrasonla da kontrol edecek troid bezini..
2 gundur bogaz acisi var sanirim hasta olmakla olmamak arasinda gidip geliyorum umarim birsey olmaz..ihlamur icilebilir mi ki balli limonlu? Zarar verir mi ne dersiniz?
Estrofem günde 2 adet, yarın 3 adete çıkacak. aspirin ve folibol canım.evet haklısın, sen suan ılac olarak ne kullanıyorsun canım?
aynı seylerı kullanıyoruz. jele baslatabılır senı. cunku ben opudan sonra transverım olabılır dıye jele baslamıstım. olmayınca bıraktırdı.Estrofem günde 2 adet, yarın 3 adete çıkacak. aspirin ve folibol canım.
Olabilir canım, burdaki arkadaşlarım o jelden çok şikayet ettiler, bende şimdiden önyargı oluştu o jele karşı. Zor mu kullanması o jelin.aynı seylerı kullanıyoruz. jele baslatabılır senı. cunku ben opudan sonra transverım olabılır dıye jele baslamıstım. olmayınca bıraktırdı.
yok hıc korkma, bende ılkonce nassıl yaparım, yapamam dıye uzulmustum. canım ıncecık bı cubuk ucundan sıkınca o zaten ıcıne akıyor. hıc bır zorlugu yok hıc korkma. cok ınce bı cubuk seklınde korkma sakın.Olabilir canım, burdaki arkadaşlarım o jelden çok şikayet ettiler, bende şimdiden önyargı oluştu o jele karşı. Zor mu kullanması o jelin.
Saol canım, içimi rahatlattın.yok hıc korkma, bende ılkonce nassıl yaparım, yapamam dıye uzulmustum. canım ıncecık bı cubuk ucundan sıkınca o zaten ıcıne akıyor. hıc bır zorlugu yok hıc korkma. cok ınce bı cubuk seklınde korkma sakın.
Canım jelden korkulacak birşey yok. Önceki tedavimde jel kullanmıştım. Şimdi fitil. Jelin ve fitilin sıkıntısı sadece şişlik yapıyor, göbüşü çok geriyor o kadarOlabilir canım, burdaki arkadaşlarım o jelden çok şikayet ettiler, bende şimdiden önyargı oluştu o jele karşı. Zor mu kullanması o jelin.
o sıslıgı yapan jelmıydı?Canım jelden korkulacak birşey yok. Önceki tedavimde jel kullanmıştım. Şimdi fitil. Jelin ve fitilin sıkıntısı sadece şişlik yapıyor, göbüşü çok geriyor o kadar
Saol canım, jel galiba bi de geri geliyormuş dimi? biraz yürümek gerekiyormuş.Canım jelden korkulacak birşey yok. Önceki tedavimde jel kullanmıştım. Şimdi fitil. Jelin ve fitilin sıkıntısı sadece şişlik yapıyor, göbüşü çok geriyor o kadar
Canim 5.000 ben okurum Allahin izniyle yazabilirsinnnn opldnKIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................: 58.000
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :5000
@@dnzderya ...........................: 5000
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:5.000
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:5000
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:
@@jonguil.....................................:5000
@@duyibo.....................................:10000
@@shrkrsgr...................................:2000
evet canım yapınca bır ıkı dakıka yat sonra 15 dakıka falan yuru. arada boyle kırec gıbı bazen peceteye sıldınmı gelıyor oda onemlı bısıy degıl kafaya takma :))Saol canım, jel galiba bi de geri geliyormuş dimi? biraz yürümek gerekiyormuş.
çook sevindim canım e artık takviminide görürüz ...Günaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
Zaten o kozmetik kremler biber gibi yakiyor yuzumu. Ben medicassol kullaniyorum az az yoksa cok kotu oluyor. Arastirdim hamililkte kullanilabilir dio ama ilk randevuda dr a soracaim yine de. Olur derse burda da yazarim.Aynı durum bende de başladı. Bildiğin dudaklarımı yara yaptım isirmaktan. O kadar kuru ki. Kozmetik de kullanmak istemiyorum.
Kuzum ismini degistirmissin biran bu kim dedim :)çook sevindim canım e artık takviminide görürüz ...
öndeki kendi adım ikinciside en sevdiğim isim ... kayıt olurken bi türlü isismleri kabul etmemişti ..şimdi olduKuzum ismini degistirmissin biran bu kim dedim :)
Evet canım öyleymiş..o sıslıgı yapan jelmıydı?
Canım bana hemşireler 10 dk yat. Sonra kalk demişti. Yürümeyle ilgili birşey dememişlerdi. Ama arkadaşların doktorları yürünmesi gerektiğini söylemişler. Haliyle biraz zaman geçince geri geliyor. İçeride kalan yeterliymiş.Saol canım, jel galiba bi de geri geliyormuş dimi? biraz yürümek gerekiyormuş.
Canim Benice ekleyin regl hala olmadim eğer olmazsan bu hafta 5000 tanesi okurum.KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................: 58.000
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :5000
@@dnzderya ...........................: 5000
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:5.000
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:5000
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:
@@jonguil.....................................:5000
@@duyibo.....................................:10000
@@shrkrsgr...................................:2000
canım jelin çok bir sıkıntısı yok korkma.Olabilir canım, burdaki arkadaşlarım o jelden çok şikayet ettiler, bende şimdiden önyargı oluştu o jele karşı. Zor mu kullanması o jelin.
TAMAM CANIM SAĞOLCanim Benice ekleyin regl hala olmadim eğer olmazsan bu hafta 5000 tanesi okurum.
@@cudis.........................................:5000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?