Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ihlamur zararlı değil diye biliyorum. Adaçayı içme cnm.

aynı seylerı kullanıyoruz. jele baslatabılır senı. cunku ben opudan sonra transverım olabılır dıye jele baslamıstım. olmayınca bıraktırdı.
Olabilir canım, burdaki arkadaşlarım o jelden çok şikayet ettiler, bende şimdiden önyargı oluştu o jele karşı. Zor mu kullanması o jelin.

Olabilir canım, burdaki arkadaşlarım o jelden çok şikayet ettiler, bende şimdiden önyargı oluştu o jele karşı. Zor mu kullanması o jelin.
yok hıc korkma, bende ılkonce nassıl yaparım, yapamam dıye uzulmustum. canım ıncecık bı cubuk ucundan sıkınca o zaten ıcıne akıyor. hıc bır zorlugu yok hıc korkma. cok ınce bı cubuk seklınde korkma sakın.

Canım jelden korkulacak birşey yok. Önceki tedavimde jel kullanmıştım. Şimdi fitil. Jelin ve fitilin sıkıntısı sadece şişlik yapıyor, göbüşü çok geriyor o kadar

Canım jelden korkulacak birşey yok. Önceki tedavimde jel kullanmıştım. Şimdi fitil. Jelin ve fitilin sıkıntısı sadece şişlik yapıyor, göbüşü çok geriyor o kadar
Saol canım, jel galiba bi de geri geliyormuş dimi? biraz yürümek gerekiyormuş.

Canim 5.000 ben okurum Allahin izniyle yazabilirsinnnn opldn

Aynı durum bende de başladı. Bildiğin dudaklarımı yara yaptım isirmaktan. O kadar kuru ki. Kozmetik de kullanmak istemiyorum.
Zaten o kozmetik kremler biber gibi yakiyor yuzumu. Ben medicassol kullaniyorum az az yoksa cok kotu oluyor. Arastirdim hamililkte kullanilabilir dio ama ilk randevuda dr a soracaim yine de. Olur derse burda da yazarim.

Saol canım, jel galiba bi de geri geliyormuş dimi? biraz yürümek gerekiyormuş.
Canım bana hemşireler 10 dk yat. Sonra kalk demişti. Yürümeyle ilgili birşey dememişlerdi. Ama arkadaşların doktorları yürünmesi gerektiğini söylemişler. Haliyle biraz zaman geçince geri geliyor. İçeride kalan yeterliymiş.

Canim Benice ekleyin regl hala olmadim eğer olmazsan bu hafta 5000 tanesi okurum.
@@cudis.........................................:5000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…