Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM...................................: 70.000 VE BİTTİ KIZLAR HEPİNİZ SAĞOLUN . ÖPÜYORUM. YENİ LİSTEYİ HAFTAYA YAYINLARIM..:)

@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:9000
@@karşıpenceredekikarga ...... :5000
@@dnzderya ...........................: 5000
@@cudis...................................:5000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:7000
@@sultan1356..............................:5000
@@miranaz05.............................:5000
@@jonguil.....................................:5000
@@duyibo.....................................:10000
@@shrkrsgr...................................:2000

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanacak

@@kriziantem86.. : 28.03.2015 transferi olacak inş. 70.000 dua dağıtıldı . (03.04.2015 ) bağışlanacak.
@@ceren20 : 1 NİSANda transfer olacak inş.70.000 dua dağıtıldı.(03.04.2015) bağışlanacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacaksırada ki (10.04.2015 dua bağışlanacak)

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@ceren20 : MART transfer olacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

canım dualar bitti şimdi sıra sende haftaya senin içinde liste yapıcam ... :)

Allah razı olsun hepinizden. Dualarımız kabul olur inşallah. İnşallah, Allahın izniyle, burdaki herkesin hamile olduğunu görmeden ayrılmak yok kızlar Hepinizi çok seviyorum

gözün aydin canim maasallah minigine
Allah razi olsun arkadasim
Hadi masallah. Ee bi gebelik takvimi lazim simdi
Birazdan yapacam canim benim Allah herkese yasatsin insallah
Gözün aydın garantici arkadaşım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Eh artık hamiş takvimi yapabilirsin....
Ah canim arkadasim ilki bos cikinca görmeden sevinemedim cok üzülmemek icin kendimi alistirdim hep beraber arkadasim insallah nasibseee hepimizinkini kucagimiza almak nasib olsun

Canım hayırlı olsun. İnşallah kucağına aldığın, emzirdiğin günleri de görürsün. Hadi artık biraz daha rahatla, sen yap şu güzel takvimi.
Aminnn kuzumm insallah Allah im geride kalan tüm arkadaslarima yasatsin bunu tarif edilmez bisey
Gozun aydin canimmm insallah saglikla kucagina alacagin gunleride goreceksin..e artik takvim bekliyoruz hepimiz
Saol canimm benim insallah hepimiz görelim
Canim gozun aydin cok sevindim rrabbim bizlerede nasip eder insallah sende hic sagda yada solda sanci gibi batmalar oluyormuydu
Canim Allah razi olsun insallah en kisa zamnda nadib etsin dualarimiz hepinize sagda batmadan cok hafif tatli sanci ve yanma oluodu dok. Dedim bu 4. Dedi ayirt edebilirsin belki dedi ama genede ona yormadim ümitlenip üzülmemek icin belirti arama sakin adet le ayni farki yok

Ravza54 canm cok saol yardimin icin bn belirti aramiyorum canm sadece sanci oldukca korktum o yuzden hafif hafif arada sanciyoda yada yan yatarsm oluyo

Ravza54 canm cok saol yardimin icin bn belirti aramiyorum canm sadece sanci oldukca korktum o yuzden hafif hafif arada sanciyoda yada yan yatarsm oluyo
Canim anladim bende yan yatinca oluodu ben hep sirt üstü yatmak zorundayim ara ara dönüoru. Sagima soluma hic yatamiorum halen sagda hafif sanci gibi bisey olur insallah hayirlisi olur canim bebegindir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…