canım dualar bitti şimdi sıra sende haftaya senin içinde liste yapıcam ... :)kızlar yaa, 25 i yanı carsamba gunu kontrolum var, trasver ıcın rahım kalınlıgına bakıyor herhalde. 18 ınde reglı oldum. sizce nezaman yapar transverı cok sabırsızım. nekadar surede kalınlasır bu yaa(
canım allah razı olsun senden..canım dualar bitti şimdi sıra sende haftaya senin içinde liste yapıcam ... :)
Saol canım. KK da ayrı bir topik bile açılmış bu jel hakkında, herkes çok şikayetçiydi. Çok akıntı olarak geri geliyor, orada birikirse mantar yapıyor diye. Ben de iğnelerden korkmadım jelden korktum yacanım jelin çok bir sıkıntısı yok korkma.
Allah razı olsun hepinizden. Dualarımız kabul olur inşallah. İnşallah, Allahın izniyle, burdaki herkesin hamile olduğunu görmeden ayrılmak yok kızlarKIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................: 70.000 VE BİTTİ KIZLAR HEPİNİZ SAĞOLUN . ÖPÜYORUM. YENİ LİSTEYİ HAFTAYA YAYINLARIM..:)
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:9000
@@karşıpenceredekikarga ...... :5000
@@dnzderya ...........................: 5000
@@cudis...................................:5000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:7000
@@sultan1356..............................:5000
@@miranaz05.............................:5000
@@jonguil.....................................:5000
@@duyibo.....................................:10000
@@shrkrsgr...................................:2000
Allah razi olsun arkadasimgözün aydin canim maasallah minigine
Birazdan yapacam canim benim Allah herkese yasatsin insallahHadi masallah. Ee bi gebelik takvimi lazim simdi
Ah canim arkadasim ilki bos cikinca görmeden sevinemedim cok üzülmemek icin kendimi alistirdim hep beraber arkadasim insallah nasibseee hepimizinkini kucagimiza almak nasib olsunGözün aydın garantici arkadaşım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Eh artık hamiş takvimi yapabilirsin....
Aminnn insallah arkadasim siz bekleyen dostlarimada en kisa zamanda nasib etsin Allah imcanım gözün aydın, saglıcakla kucagına al insallah..
Aminnn kuzumm insallah Allah im geride kalan tüm arkadaslarima yasatsin bunu tarif edilmez biseyCanım hayırlı olsun. İnşallah kucağına aldığın, emzirdiğin günleri de görürsün. Hadi artık biraz daha rahatla, sen yap şu güzel takvimi.
Saol canimm benim insallah hepimiz görelimGozun aydin canimmm insallah saglikla kucagina alacagin gunleride goreceksin..e artik takvim bekliyoruz hepimiz
Canim Allah razi olsun insallah en kisa zamnda nadib etsin dualarimiz hepinize sagda batmadan cok hafif tatli sanci ve yanma oluodu dok. Dedim bu 4. Dedi ayirt edebilirsin belki dedi ama genede ona yormadim ümitlenip üzülmemek icin belirti arama sakin adet le ayni farki yokCanim gozun aydin cok sevindim rrabbim bizlerede nasip eder insallah sende hic sagda yada solda sanci gibi batmalar oluyormuydu
Çok yakışmış annesiCanlar yaptim takvimimi
hayırlı olsun canım nasıl da yakışmış rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhCanlar yaptim takvimimi
hayırlı olsun darısı basımıza :))Canlar yaptim takvimimi
amin canim darisi tüm anne olmak isteyenlerin basina insallahhhhhhayırlı olsun darısı basımıza :))
Hayırlı olsun.Allah tamamina erdirsinGünaydin kizlar simdi ciktim dok. Bebegimi gördüm sükürler olsun ki cok kücûktü 6+0 haftaligim Allah im isteyen hasretini ceken tüm kardeslerime nasib etsin bu heyecani herkese yasatsin insallah artik diyebilirim kihamileyimm
Canim anladim bende yan yatinca oluodu ben hep sirt üstü yatmak zorundayim ara ara dönüoru. Sagima soluma hic yatamiorum halen sagda hafif sanci gibi bisey olur insallah hayirlisi olur canim bebegindir belkideRavza54 canm cok saol yardimin icin bn belirti aramiyorum canm sadece sanci oldukca korktum o yuzden hafif hafif arada sanciyoda yada yan yatarsm oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?