Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ravza54, post: 40105995, member: 629423"]Canim anladim bende yan yatinca oluodu ben hep sirt üstü yatmak zorundayim ara ara dönüoru. Sagima soluma hic yatamiorum halen sagda hafif sanci gibi bisey olur insallah hayirlisi olur canim bebegindir belkide[/QUOTE]
İnsallahhhh canim insallahhh cpk saol icim birazda olsa rahatladi sadece bndemi oluyo diye korkuyordum

ŞUBAT/MART TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

R ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

@karsipenceredekikarga : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

T tugba88guler : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

ceren20 : tedavi aşamasında

sedef21 : tedavi aşamasında

demit : 28 Mart test tarihi

@serenalar : 28 Mart test tarihi

admad : Negatif

dilaylay : Negatif

AsoKa : 17 mart test tarihi?

T timse : Negatif

S Sky_sun : Negatif

T Tgb123 : Negatif

aysesahra : Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

Z Zeynep sumra : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

astaravistama : transfer için bekliyor

Selam kızlar, listede değişiklik var mı ?

Canım tsh degerını bıde îlan mıktarını yazar mısın,bende Çarşamba gıdecegım ınş endokrıne

canım ben tüp bebek tedavisi görürken lucrin iğnesi vurulurken hamile kaldım :) yarın doktora gideceğim değerlerim cumartesi 49 pazar 73 tü..yarın bir daha yaptırıp doktora gideceğim ..aslında iğneye başlamadan önce hamileymişim ..ama doktor tahlil yaptırmadan başlattı inş bebibşime bir zarar olmamıştır veya kimyasal dış gebelik değildir inş.

Ne güzel canım allah tamamına erdirsin inşallah böyle değişik örnekler oluyor gerçekten Rabbim en hayırlı zamanı biliyor

Ne güzel canım allah tamamına erdirsin inşallah böyle değişik örnekler oluyor gerçekten Rabbim en hayırlı zamanı biliyor
sürpriz oldu benim için ..tüpte bile şans % 25ti ..vakti zamanı gelince Rabbim ol desin yeter..Rabbime binlerce şükürler olsun herkese nasip etsin inş

Allahım sen ne büyüksün. Bu bir mucize değil de nedir. Canım benim sen içini ferah tut. Kadınlar hamile kaldıklarını anlayana kadar neredeyse 1 ay geçiyor. Bu bir ayda röntgenler, antibiyotikler, ilaçlar. Şükür ki bebişleri sapasağlam doğuyor. Benim çevremde de çok var bu örneklerden. Rabbimin koruduğunu kimse korumaz. Tebrikler...

Maşallah subhanallah buna sadece Rabbimin mucizesi denir başka ne denebilir ki canım çok sevindim valla seni canı gönülden kutluyorum Mevlam kucağına aldığın haberlerini yazdırsın buralardan

sağolasın canım iyi dileklerin için evet bu bir mucize doktorlar tüpte bile %25 dimişti dünyam başıma yıkılmıştı ikimzde de sorun vardı ..Rabbim ol desin yeter ki vakti zamanı gelince herş ey oluyor Allahım herkese nasip etsin inş şoklar içindeydim iki gün.. hala inananmıyorum ki hamile olduğuma Allahıma şükürler olsun

Maşallah subhanallah buna sadece Rabbimin mucizesi denir başka ne denebilir ki canım çok sevindim valla seni canı gönülden kutluyorum Mevlam kucağına aldığın haberlerini yazdırsın buralardan
evet canım mucize bebişim doktorlar bile tüple % 25 şans vermişti o an dünyam başıma yıkılmıştı..tedavi görenler nolur umudunu kaybetmeyin yeter ki Rabbim ol desin ..

Canim hyrli ugurlu olsun gebeligin gercekten cok sasirdim durumuna rabbimin ol demesi yeter

Canım çok sevindim ne kadar güzel bişey. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Doktordan sonra bizi de haberdar et durumdan.

Canım tebrik ederim ne güzel hbr.ler bunlar mucizrlerin olabileceğini görmek bir çok arkadaşa çok büyük umut olacaktır. Bebeğin sağlıklıdır sen hiç merak etmet hamilelikte ya hep ya hiç kuralı vardır yani hamile olduğunu anlayana kadsr yapılan şeyler çocuğa zarar vermezmis :)

Canim mucizen inşallah sana simsiki tutunur. Okuduğumda çok sasirdim. Allah kucagina almayi nasip etsin.

Kizlar aranizda meryem ana eli otu kullanan varmi varsa nasil kulnildgini yazarsnz sevinirim bnde var nasl kulnlcagini bilmiyorum

İnsallahhhh canim insallahhh cpk saol icim birazda olsa rahatladi sadece bndemi oluyo diye korkuyordum[/QUOTE]
Korkma kuzum insallah bisey yokturr ama seni anliorum seni burdaki herkes anlar benim bugûn sancim var gördûgûm halde korkuom biz anneyiz cocugumuz olmasada insallah kuzun hayirlisiyla gelsin

Kizlar aranizda meryem ana eli otu kullanan varmi varsa nasil kulnildgini yazarsnz sevinirim bnde var nasl kulnlcagini bilmiyorum
Ben kullandım canım. Otun küçük bir parçasını kırıp üstüne 7 meryem suresi okudum. Biz bez parçasına sararak üstümde taşıdım. Birlikteliktede elinde tutman gerekiyormuş. Yumurtlama gününden birkaç gün önce otun kalan kısmını bir gece suda bekletip ertesi gün otu sudan çıkar. Uzunsüre kalırsa kokuyor. Eşinle birlikte 2_3 gün bu sudan içip birlikte oluyorsun.

İnsallahhhh canim insallahhh cpk saol icim birazda olsa rahatladi sadece bndemi oluyo diye korkuyordum
Korkma kuzum insallah bisey yokturr ama seni anliorum seni burdaki herkes anlar benim bugûn sancim var gördûgûm halde korkuom biz anneyiz cocugumuz olmasada insallah kuzun hayirlisiyla gelsin[/QUOTE]
canımmm bn şimdi hastaneden geldim allahıma sukurler olsunki bebegim oldugundan sancım oluyomus allahımmm anlatamam mutluluğumu rabbim herkese nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…