Canım tsh degerını bıde îlan mıktarını yazar mısın,bende Çarşamba gıdecegım ınş endokrıneGünaydın herkeseee
Bugun ise gitmedim hastanede tahlil isleri ile ugrasiyorum Endokrinoloji doktorum bir suru tahlil istedi ultrasonla da kontrol edecek troid bezini..
2 gundur bogaz acisi var sanirim hasta olmakla olmamak arasinda gidip geliyorum umarim birsey olmaz..ihlamur icilebilir mi ki balli limonlu? Zarar verir mi ne dersiniz?
Ne güzel canım allah tamamına erdirsin inşallahcanım ben tüp bebek tedavisi görürken lucrin iğnesi vurulurken hamile kaldım :) yarın doktora gideceğim değerlerim cumartesi 49 pazar 73 tü..yarın bir daha yaptırıp doktora gideceğim ..aslında iğneye başlamadan önce hamileymişim ..ama doktor tahlil yaptırmadan başlattıinş bebibşime bir zarar olmamıştır veya kimyasal dış gebelik değildir inş.
sürpriz oldu benim için ..tüpte bile şans % 25ti ..vakti zamanı gelince Rabbim ol desin yeter..Rabbime binlerce şükürler olsun herkese nasip etsin inşNe güzel canım allah tamamına erdirsin inşallahböyle değişik örnekler oluyor gerçekten Rabbim en hayırlı zamanı biliyor
Allahım sen ne büyüksün. Bu bir mucize değil de nedir.canım ben tüp bebek tedavisi görürken lucrin iğnesi vurulurken hamile kaldım :) yarın doktora gideceğim değerlerim cumartesi 49 pazar 73 tü..yarın bir daha yaptırıp doktora gideceğim ..aslında iğneye başlamadan önce hamileymişim ..ama doktor tahlil yaptırmadan başlattıinş bebibşime bir zarar olmamıştır veya kimyasal dış gebelik değildir inş.
Maşallah subhanallah buna sadece Rabbimin mucizesi denir başka ne denebilir ki canım çok sevindim valla seni canı gönülden kutluyorum Mevlam kucağına aldığın haberlerini yazdırsın buralardancanım ben tüp bebek tedavisi görürken lucrin iğnesi vurulurken hamile kaldım :) yarın doktora gideceğim değerlerim cumartesi 49 pazar 73 tü..yarın bir daha yaptırıp doktora gideceğim ..aslında iğneye başlamadan önce hamileymişim ..ama doktor tahlil yaptırmadan başlattıinş bebibşime bir zarar olmamıştır veya kimyasal dış gebelik değildir inş.
sağolasın canım iyi dileklerin için evet bu bir mucize doktorlar tüpte bile %25 dimişti dünyam başıma yıkılmıştı ikimzde de sorun vardı ..Rabbim ol desin yeter ki vakti zamanı gelince herş ey oluyor Allahım herkese nasip etsin inş şoklar içindeydim iki gün.. hala inananmıyorum ki hamile olduğumaAllahım sen ne büyüksün. Bu bir mucize değil de nedir.Canım benim sen içini ferah tut. Kadınlar hamile kaldıklarını anlayana kadar neredeyse 1 ay geçiyor. Bu bir ayda röntgenler, antibiyotikler, ilaçlar. Şükür ki bebişleri sapasağlam doğuyor. Benim çevremde de çok var bu örneklerden. Rabbimin koruduğunu kimse korumaz. Tebrikler...
evet canım mucize bebişimMaşallah subhanallah buna sadece Rabbimin mucizesi denir başka ne denebilir ki canım çok sevindim valla seni canı gönülden kutluyorum Mevlam kucağına aldığın haberlerini yazdırsın buralardan
Canim hyrli ugurlu olsun gebeligin gercekten cok sasirdim durumuna rabbimin ol demesi yetercanım ben tüp bebek tedavisi görürken lucrin iğnesi vurulurken hamile kaldım :) yarın doktora gideceğim değerlerim cumartesi 49 pazar 73 tü..yarın bir daha yaptırıp doktora gideceğim ..aslında iğneye başlamadan önce hamileymişim ..ama doktor tahlil yaptırmadan başlattıinş bebibşime bir zarar olmamıştır veya kimyasal dış gebelik değildir inş.
Canım çok sevindim ne kadar güzel bişey. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Doktordan sonra bizi de haberdar et durumdan.canım ben tüp bebek tedavisi görürken lucrin iğnesi vurulurken hamile kaldım :) yarın doktora gideceğim değerlerim cumartesi 49 pazar 73 tü..yarın bir daha yaptırıp doktora gideceğim ..aslında iğneye başlamadan önce hamileymişim ..ama doktor tahlil yaptırmadan başlattıinş bebibşime bir zarar olmamıştır veya kimyasal dış gebelik değildir inş.
Canım tebrik ederim ne güzel hbr.ler bunlar mucizrlerin olabileceğini görmek bir çok arkadaşa çok büyük umut olacaktır. Bebeğin sağlıklıdır sen hiç merak etmet hamilelikte ya hep ya hiç kuralı vardır yani hamile olduğunu anlayana kadsr yapılan şeyler çocuğa zarar vermezmis :)sağolasın canım iyi dileklerin için evet bu bir mucize doktorlar tüpte bile %25 dimişti dünyam başıma yıkılmıştı ikimzde de sorun vardı ..Rabbim ol desin yeter ki vakti zamanı gelince herş ey oluyor Allahım herkese nasip etsin inş şoklar içindeydim iki gün.. hala inananmıyorum ki hamile olduğumaAllahıma şükürler olsun
canım ben tüp bebek tedavisi görürken lucrin iğnesi vurulurken hamile kaldım :) yarın doktora gideceğim değerlerim cumartesi 49 pazar 73 tü..yarın bir daha yaptırıp doktora gideceğim ..aslında iğneye başlamadan önce hamileymişim ..ama doktor tahlil yaptırmadan başlattıinş bebibşime bir zarar olmamıştır veya kimyasal dış gebelik değildir inş.
İnsallahhhh canim insallahhh cpk saol icim birazda olsa rahatladi sadece bndemi oluyo diye korkuyordum[/QUOTE]ravza54, post: 40105995, member: 629423"]Canim anladim bende yan yatinca oluodu ben hep sirt üstü yatmak zorundayim ara ara dönüoru. Sagima soluma hic yatamiorum halen sagda hafif sanci gibi bisey olur insallah hayirlisi olur canim bebegindir belkide
Ben kullandım canım. Otun küçük bir parçasını kırıp üstüne 7 meryem suresi okudum. Biz bez parçasına sararak üstümde taşıdım. Birlikteliktede elinde tutman gerekiyormuş. Yumurtlama gününden birkaç gün önce otun kalan kısmını bir gece suda bekletip ertesi gün otu sudan çıkar. Uzunsüre kalırsa kokuyor. Eşinle birlikte 2_3 gün bu sudan içip birlikte oluyorsun.Kizlar aranizda meryem ana eli otu kullanan varmi varsa nasil kulnildgini yazarsnz sevinirim bnde var nasl kulnlcagini bilmiyorum
Korkma kuzum insallah bisey yokturr ama seni anliorum seni burdaki herkes anlar benim bugûn sancim var gördûgûm halde korkuom biz anneyiz cocugumuz olmasada insallah kuzun hayirlisiyla gelsin[/QUOTE]İnsallahhhh canim insallahhh cpk saol icim birazda olsa rahatladi sadece bndemi oluyo diye korkuyordum
Ben kullandım canım. Otun küçük bir parçasını kırıp üstüne 7 meryem suresi okudum. Biz bez parçasına sararak üstümde taşıdım. Birlikteliktede elinde tutman gerekiyormuş. Yumurtlama gününden birkaç gün önce otun kalan kısmını bir gece suda bekletip ertesi gün otu sudan çıkar. Uzunsüre kalırsa kokuyor. Eşinle birlikte 2_3 gün bu sudan içip birlikte oluyorsun.[/QUOtesekkur ederim arkadsim banada gnderdler nasl kulnldgni bilmiyodum sen fydsni grdnmu hamile oldgnda cikrdnmi ustnden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?