Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hmm anladm cnm tskkr ederim hayrli gecelr beni aydnlttgn icin sagol

Günaydın canlar .. Bugün moralim cok bozuk gece uyumadim.zaten cok yipratiyor bu tüp bebek süreci, ev bir yandan is bir yandan, gerçekten kadınların işi çok zor. Ilaclar iyice kafayı yediriyor bir yandan. Bazen cok yoruldugumu hissediyorum. Eşim de anlayisizlik ve gereksiz sinir yaptığı zaman artık her seyin boş olduğunu düşünüyorum. O zaman tek düşündüğüm kendimi iyi hissetmekiçin bebegimi kucağıma aldığım günü hayal etmek. Onun kokusunu içime cektigim anı hayal ediyorum. Allahim nasip etsin inşallah. Basinizi agrittim kizlar kusura bakmayın. Tüp Bebek surecini kimse bilmediginden sadece sizle paylasabiliyorum.optum hepinizi.

canım bozma moralini seni en iyi biz anlarız..malesef her eş anlayışlı olamıyor bu süreçte ..ama onlarada bazen hak vermek lazım belli etmeselerde onlarda bizler kadar gergin olabiliyorlar ama malesef belli etmemek için zıt davranıyorlar.. moralini bozan ne varsa anlatabilirsin içinde tuttukca zorlanırsın .. bizler burada kardeş gibi olduk.. sıkma canını demek kolay ama öncelik sen ve bebişin bunu sakın unutma gerekirse kulaklarını tıka yada benim gibi yap çok canımı sıkan bişey olduğunda dinler gibi yapar ama içimden türkü söylerim en azından gerginliğimi alıyor ...

:))) iyi fikierr icinden turku soylemek cok gulummm Allah razi olsunnn:))

ne demek başınızı ağrıttım kesinlikle yazdıklarında haklısın çok zor bir süreç çalışıyorsan çok daha zor bir süreç ama cerencim hepsi geçecek günler o kadar hılı geçecek ki inşallah olumlu sonucu aldığında sen bile şaşıracaksın.Biz belki aynı şeyleri yaşıyoruz ama o kadar hassas ve alıngan oluyoruz ki her birimiz kimsenin bizi anlamadığını düşünüyoruz.Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz ne olursa olsun sıkma canını neye sıkılırsan sıkıl gel bize yaz söylen burda seni dinleyen ve dinleyecek olan bir sürü kardeşin var

Allah razi olsun canim. Cok saol. Turku soylemek guzelmis. Ben de karsidaki bisey anlatirken halay cekiyorum bazen kafamda

Canim iyi ki varsiniz.hepinizden Allah razi olsun. Siz olmasaniz napardimk

Canim benim biz burada kardes gibi olduk oyuzden her derdimizde beraberiz biz bi tartismamizda esimin bana soyledigi soz sen o yuku yureginde ben sirtimda tasiyorum. O anda ben de ipler koptu. Onlar acisindan da zor. Yuregini karartma. Sirtsirta verin. Gerekirse al karsina anlat korkularini sikintilarini ama en inemli destekcini geride birakma. Eminim ki o da elinden birseyler gelmesini istiyordur ama yapamadikca stres oluyordur. Bir de inan anlayissizlik degil kendilerince normallestirmeye calisiyorlar durumu. O sekilde basetmeye calisiyorlar sinirlendiginde eline ilik sutunu al varsa az bi nesquick onu ic. Sakin uzulme. Hem biz hep buradayiz . Allahim hepimizin kucaklarini doldursun.

Canım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Zor ve sıkıntılı bir süreç. Eh bir o kadar da naz yapıyoruz eşimize. Onların duyguları aslında bizlerden daha yoğun. Üstüne sadece biz bebek için uğraşıyoruz izlenimi verince onlar da çileden çıkabiliyor. Dert etme, biz kadınlar ağlayarak, bağırarak içimizdekileri dışa vurabiliyoruz. Erkekler öylemi, taş gibi duruyorlar oysa ki bizden daha ağır duygular yaşayabiliyorlar. Biz hep burdayız tatlım. İstediğin zaman dertleşiriz. Sonuçtaki mucize herşeye değmez mi ama. Uğraşımız meleklerimiz için, bu yolda her zorluğu yeneriz, herşeye göğüs gereriz. Biz kadınlar güçlüyüz...

Alın benden de o kadar üç aydır tedavi görüyorum metrobüsle gidip geliyorum yol uzak ayakta kalıyorum dizimde sorun var yollarda nerdeyse hüngür hüngür ağlayacam adam ilgisiz hiiiççç umurumda değil ilaçlar göbeğimi alerji yaptı üç gündür koldan ve kalçadan yapıyorlar
İlaçları buradaki satan arkadaşlardan aldım herşeyle ben ilgileniyorum eşimi şikayet etmek istemiyorum çünkü bu aşamaya gelmek bile mucize yarın opu var .

Evde yığınla ütü birikti mutfak ev rezil durumda bana yardım etmediği gibi birde grip olmuş doktora bile gidip ilaç almıyor ha bire bana çorba yap bana ıhlamur yap yardım edecek hiç kimsem de yok şaştım kaldım Allah büyük rabbim karşılığını hayırlı evlat olarak versin .

ceren20
Canım takma kafaya bak transfer günü bende Eşimle tartıştım sonra dedimki ona şuan bebeğimi içime almak yerine doğuma gelmiş olsaydım kesin dr göbek bağını kesmek için ona ilk yaklaştığında ani bir manevrayla o makası alır sana saldırırdı sonra güldük geçti artık kızınca bile kendimi iki kişi olarak hayal ediyorum adama tehdiTlerim bile değişti bak diyorum ben seni sevmezssem çocuğun da sevmez ama tabi adamların bi değişken duygularımıza göre davranmaları çok zor transferin 7. Günü oldu adam telefon ediyo ne zırt pırt arıyosun ne kadar anlaýışsızsın diyorum tamam canım Özür dilerim Dior sonra 30 dk geçiyor ne düşüncesiz adamsın tabi herseyi yaşayan ben sende yarın bebek sahibiyim çok istedim diyeceksin insan bi arar bi sorar diyorum pisişiğim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…