sağol canım başağrılarım arttı ve çift görmeye başladım sık sık...Çok geçmiş olsun. Hayırdır inşallah?
Hmm anladm cnm tskkr ederim hayrli gecelr beni aydnlttgn icin sagolCanım bu ilacı kullandığımız zaman yükseldi morfoloji sen sormuşsun ya ilaç kalıcı bi çözüm mü sağlıyor diye ilaç kullanmayı bıraktıktan 4 ay sonra falan morfoloji düşmüştü yani kalıcı çözüm değil. Kullandığın zaman etki eden birşey vücutta depolama yapmıyor. O yüzden tüp bebek öncesi bi iki ay kullanılmasında fayda var
sağol canım başağrılarım arttı ve çift görmeye başladım sık sık...
yeni değilim canım sadece nickimi değiştirip kendi adımı kullanmaya başladım..22. sayfada katıldım buraya shrkrsgr olarak ...Arkadasim gecmis olsun insalh mr sonucun iyi ckar aramiza yeni katidin galiba h.geldin
Geçmiş olsun cnm, önemli birşey değildir umarım.aşırı başağrısı çekiyorum son zamanlardada çift görmeye başladım .. göz doktorum gözde sorun yok nörolojiye görün dedi oda mr a yolladı...
Canimmm cok gecmis olsun sonuctan haberdar et bizleri.sağol canım başağrılarım arttı ve çift görmeye başladım sık sık...
cok gecmis olsun canim. sonuctan haberdar et bizlerisağol canım başağrılarım arttı ve çift görmeye başladım sık sık...
Geçmiş olsun cnm, önemli birşey değildir umarım.
Canimmm cok gecmis olsun sonuctan haberdar et bizleri.
sağolun arkadaşlar ayın 31 inde damarlardanda ultrasonum var sonuçları o gün dok göstereceğim sizede haber veririm tabiki...cok gecmis olsun canim. sonuctan haberdar et bizleri
canım bozma moralini seni en iyi biz anlarız..malesef her eş anlayışlı olamıyor bu süreçte ..ama onlarada bazen hak vermek lazım belli etmeselerde onlarda bizler kadar gergin olabiliyorlar ama malesef belli etmemek için zıt davranıyorlar.. moralini bozan ne varsa anlatabilirsin içinde tuttukca zorlanırsın .. bizler burada kardeş gibi olduk.. sıkma canını demek kolay ama öncelik sen ve bebişin bunu sakın unutma gerekirse kulaklarını tıka yada benim gibi yap çok canımı sıkan bişey olduğunda dinler gibi yapar ama içimden türkü söylerim en azından gerginliğimi alıyor ...Günaydın canlar .. Bugün moralim cok bozuk gece uyumadim.zaten cok yipratiyor bu tüp bebek süreci, ev bir yandan is bir yandan, gerçekten kadınların işi çok zor. Ilaclar iyice kafayı yediriyor bir yandan. Bazen cok yoruldugumu hissediyorum. Eşim de anlayisizlik ve gereksiz sinir yaptığı zaman artık her seyin boş olduğunu düşünüyorum. O zaman tek düşündüğüm kendimi iyi hissetmekiçin bebegimi kucağıma aldığım günü hayal etmek. Onun kokusunu içime cektigim anı hayal ediyorum. Allahim nasip etsin inşallah. Basinizi agrittim kizlar kusura bakmayın. Tüp Bebek surecini kimse bilmediginden sadece sizle paylasabiliyorum.optum hepinizi.
:))) iyi fikierr icinden turku soylemek cok gulummm Allah razi olsunnn:))canım bozma moralini seni en iyi biz anlarız..malesef her eş anlayışlı olamıyor bu süreçte ..ama onlarada bazen hak vermek lazım belli etmeselerde onlarda bizler kadar gergin olabiliyorlar ama malesef belli etmemek için zıt davranıyorlar.. moralini bozan ne varsa anlatabilirsin içinde tuttukca zorlanırsın .. bizler burada kardeş gibi olduk.. sıkma canını demek kolay ama öncelik sen ve bebişin bunu sakın unutma gerekirse kulaklarını tıka yada benim gibi yap çok canımı sıkan bişey olduğunda dinler gibi yapar ama içimden türkü söylerim en azından gerginliğimi alıyor ...
ne demek başınızı ağrıttım kesinlikle yazdıklarında haklısın çok zor bir süreç çalışıyorsan çok daha zor bir süreç ama cerencim hepsi geçecek günler o kadar hılı geçecek ki inşallah olumlu sonucu aldığında sen bile şaşıracaksın.Biz belki aynı şeyleri yaşıyoruz ama o kadar hassas ve alıngan oluyoruz ki her birimiz kimsenin bizi anlamadığını düşünüyoruz.Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz ne olursa olsun sıkma canını neye sıkılırsan sıkıl gel bize yaz söylen burda seni dinleyen ve dinleyecek olan bir sürü kardeşin varGünaydın canlar .. Bugün moralim cok bozuk gece uyumadim.zaten cok yipratiyor bu tüp bebek süreci, ev bir yandan is bir yandan, gerçekten kadınların işi çok zor. Ilaclar iyice kafayı yediriyor bir yandan. Bazen cok yoruldugumu hissediyorum. Eşim de anlayisizlik ve gereksiz sinir yaptığı zaman artık her seyin boş olduğunu düşünüyorum. O zaman tek düşündüğüm kendimi iyi hissetmekiçin bebegimi kucağıma aldığım günü hayal etmek. Onun kokusunu içime cektigim anı hayal ediyorum. Allahim nasip etsin inşallah. Basinizi agrittim kizlar kusura bakmayın. Tüp Bebek surecini kimse bilmediginden sadece sizle paylasabiliyorum.optum hepinizi.
Allah razi olsun canim. Cok saol. Turku soylemek guzelmis. Ben de karsidaki bisey anlatirken halay cekiyorum bazen kafamdacanım bozma moralini seni en iyi biz anlarız..malesef her eş anlayışlı olamıyor bu süreçte ..ama onlarada bazen hak vermek lazım belli etmeselerde onlarda bizler kadar gergin olabiliyorlar ama malesef belli etmemek için zıt davranıyorlar.. moralini bozan ne varsa anlatabilirsin içinde tuttukca zorlanırsın .. bizler burada kardeş gibi olduk.. sıkma canını demek kolay ama öncelik sen ve bebişin bunu sakın unutma gerekirse kulaklarını tıka yada benim gibi yap çok canımı sıkan bişey olduğunda dinler gibi yapar ama içimden türkü söylerim en azından gerginliğimi alıyor ...
Canim iyi ki varsiniz.hepinizden Allah razi olsun. Siz olmasaniz napardimkne demek başınızı ağrıttım kesinlikle yazdıklarında haklısın çok zor bir süreç çalışıyorsan çok daha zor bir süreç ama cerencim hepsi geçecek günler o kadar hılı geçecek ki inşallah olumlu sonucu aldığında sen bile şaşıracaksın.Biz belki aynı şeyleri yaşıyoruz ama o kadar hassas ve alıngan oluyoruz ki her birimiz kimsenin bizi anlamadığını düşünüyoruz.Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz ne olursa olsun sıkma canını neye sıkılırsan sıkıl gel bize yaz söylen burda seni dinleyen ve dinleyecek olan bir sürü kardeşin var
Canim benim biz burada kardes gibi olduk oyuzden her derdimizde beraberizGünaydın canlar .. Bugün moralim cok bozuk gece uyumadim.zaten cok yipratiyor bu tüp bebek süreci, ev bir yandan is bir yandan, gerçekten kadınların işi çok zor. Ilaclar iyice kafayı yediriyor bir yandan. Bazen cok yoruldugumu hissediyorum. Eşim de anlayisizlik ve gereksiz sinir yaptığı zaman artık her seyin boş olduğunu düşünüyorum. O zaman tek düşündüğüm kendimi iyi hissetmekiçin bebegimi kucağıma aldığım günü hayal etmek. Onun kokusunu içime cektigim anı hayal ediyorum. Allahim nasip etsin inşallah. Basinizi agrittim kizlar kusura bakmayın. Tüp Bebek surecini kimse bilmediginden sadece sizle paylasabiliyorum.optum hepinizi.
Canım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Zor ve sıkıntılı bir süreç. Eh bir o kadar da naz yapıyoruz eşimize.Günaydın canlar .. Bugün moralim cok bozuk gece uyumadim.zaten cok yipratiyor bu tüp bebek süreci, ev bir yandan is bir yandan, gerçekten kadınların işi çok zor. Ilaclar iyice kafayı yediriyor bir yandan. Bazen cok yoruldugumu hissediyorum. Eşim de anlayisizlik ve gereksiz sinir yaptığı zaman artık her seyin boş olduğunu düşünüyorum. O zaman tek düşündüğüm kendimi iyi hissetmekiçin bebegimi kucağıma aldığım günü hayal etmek. Onun kokusunu içime cektigim anı hayal ediyorum. Allahim nasip etsin inşallah. Basinizi agrittim kizlar kusura bakmayın. Tüp Bebek surecini kimse bilmediginden sadece sizle paylasabiliyorum.optum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?