Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

amin canim insallah olucak rabbimin izniyle

Kızlarrr, heyecandan ölmek üzereyim.. 15:30 da randevum var. Pıt pıtları duyacağız inşallah. Nolur dua edin benim için de...
aaay canimmm tadini cikar. bizde dün muaneye devam edicek doktora gittik minigimizi gördük tekrar rabbime bin sükür.allahim herkese hayirlisindan sagliklisindan versin insallah

aaay canimmm tadini cikar. bizde dün muaneye devam edicek doktora gittik minigimizi gördük tekrar rabbime bin sükür.allahim herkese hayirlisindan sagliklisindan versin insallah
Allahim bana da nasip etsin cmt benim de pitpit randevum var insallah benimledir yavrum.

Allahim bana da nasip etsin cmt benim de pitpit randevum var insallah benimledir yavrum.
insallah canim. evlatlarimiz saglikla sihatle büyüsünler insallah. doktorum cok iyi tüp bebis annelerine ben hep diyorum dilediginiz zaman muaneye gelin. istersen her hafta gel dedi bana ilk üc ay. en azindan icinden o terginligi atmis olursun dedi. huzursuzlugun bebisine zarar dedi

Canlarım, geldim ben. Çokkkkk şükürrrrrr, bin şükür Rabbimeeee. Ne güzel sesmiş o öyle Dünyanın en güzel sesiymiş. Mucizem, canlı canlı göbüşümde... Allahım isteyen herkese nasip etsin, öncelikle negatif gören arkadaşlarım mucizelerinin haberini alsınlar, tedavi de olan arkadaşlarımın pozitifleriyle hepbirlikte mutlu olalım, hamiş arkadaşlarım da bebişlerinin pıt pıtlarını duysunlar inşallah..Sonuç olarak hepimizin kucakları dolsun, yuvalarımız şen kahkahalarıyla, paytak paytak adımlarıyla dolsun.. HEPİNİZİ ÖPTÜMMMMM...

arkadasim ne güzel yazmissin öyle duygulandim.. amiiiin rabbim hepimizin hasretini hayirlisiyla dindirsin insallah.
minigin ne heycanlanmistir annem babam bana bakiyor diyemaasallah onlara.

arkadasim ne güzel yazmissin öyle duygulandim.. amiiiin rabbim hepimizin hasretini hayirlisiyla dindirsin insallah.
minigin ne heycanlanmistir annem babam bana bakiyor diyemaasallah onlara.
Eşim çok şaşırtıyor beni. Hani daha önce bahsetmiştim ultrason resmimizi çerçeve yapmıştı. Şimdi de kalp atışlarını teline kaydetti. Zil sesi yapacakmış. Ağlaya ağlaya çıktık hastaneden. Offf, şükür arkadaşım.

arkadasim ( yazma böle seyler ben bugün pek bi duygusalim galiba. hayal ettim sizi suan. dün bizde agiz kulaklarda ciktik ceketi hepsini unutmusuz doktordagören bunlar yeni asik havalarda ucuyor der bos bos yürüdük. rabbim mutlulugumuzu daim etsin hepimizi iinsallah.bekleyen arkadaslarimada en tez zamanda saglikla mucizelerine kavustursun insallah

Canım atlamışım sanırım, sizde duydunuzmu o güzel sesi? Allahım herkesin mutluluğunu daim etsin..Çok mutlu oldum sizin adınıza da..

Canim ne kadar guzel yazmissin ins hepimiz bu mutlulugu yasariz herkrz zicin dualarin kabul olur ins arkadasim

söyleyecek söz bırakmamışsın canım bende seni öptüüüüm... amiiiiiiiiiiiiiinnnn

Masalllaahhh masalllaaahhhh darisi hepimizin basina insallah.

Hayırlı akşamlar kızlar transfer sekizinci günü karın kasık göğüs ağrısı vardı yarım saat önce tamam kirmizilar geldi dedim sonra kesildi çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…