- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
amin canim insallah olucak rabbimin izniyleYa aslında çok komikler. Sürekli yatmadığını, hatta hiç yatmadığını, ev-iş çalıştığını biliyorlar ama yine de anlık sinirlerle kalbimizi kırabiliyorlar.Yapacak bişey yok. Allah hepimize sabır versin bu süreçte.
Gerçekten kardeş gibi olduk. İnşallah benim de bir bebeğim olursa bir sürü teyzesi olacak
aaay canimmm tadini cikar. bizde dün muaneye devam edicek doktora gittik minigimizi gördük tekrar rabbime bin sükür.allahim herkese hayirlisindan sagliklisindan versin insallahKızlarrr, heyecandan ölmek üzereyim..15:30 da randevum var. Pıt pıtları duyacağız inşallah. Nolur dua edin benim için de...
Teşekkür ederim canım kardeşim cümlemizin zaten Allaha güvenerek yola çıktım bu kocaya güvenerek değil .Allah yardimcin olsun arkadasim.
Allah yardimcin olsun arkadasim.
Allahim bana da nasip etsin cmt benim de pitpit randevum var insallah benimledir yavrum.aaay canimmm tadini cikar. bizde dün muaneye devam edicek doktora gittik minigimizi gördük tekrar rabbime bin sükür.allahim herkese hayirlisindan sagliklisindan versin insallah
Tesekkur ederim cnm.ins bisey yoktur ayy ne heyecanlii duyarsiniz ins o guzel sesi rabbim bize de nasip etsin insKızlarrr, heyecandan ölmek üzereyim..15:30 da randevum var. Pıt pıtları duyacağız inşallah. Nolur dua edin benim için de...
insallah canim. evlatlarimiz saglikla sihatle büyüsünler insallah. doktorum cok iyi tüp bebis annelerine ben hep diyorum dilediginiz zaman muaneye gelin. istersen her hafta gel dedi bana ilk üc ay. en azindan icinden o terginligi atmis olursun dedi. huzursuzlugun bebisine zarar dediAllahim bana da nasip etsin cmt benim de pitpit randevum var insallah benimledir yavrum.
arkadasim ne güzel yazmissin öyle duygulandim.. amiiiin rabbim hepimizin hasretini hayirlisiyla dindirsin insallah.Canlarım, geldim ben. Çokkkkk şükürrrrrr, bin şükür Rabbimeeee. Ne güzel sesmiş o öyleDünyanın en güzel sesiymiş. Mucizem, canlı canlı göbüşümde... Allahım isteyen herkese nasip etsin, öncelikle negatif gören arkadaşlarım mucizelerinin haberini alsınlar, tedavi de olan arkadaşlarımın pozitifleriyle hepbirlikte mutlu olalım , hamiş arkadaşlarım da bebişlerinin pıt pıtlarını duysunlar inşallah..Sonuç olarak hepimizin kucakları dolsun, yuvalarımız şen kahkahalarıyla, paytak paytak adımlarıyla dolsun .. HEPİNİZİ ÖPTÜMMMMM...
Eşim çok şaşırtıyor beni. Hani daha önce bahsetmiştim ultrason resmimizi çerçeve yapmıştı. Şimdi de kalp atışlarını teline kaydetti. Zil sesi yapacakmış. Ağlaya ağlaya çıktık hastaneden. Offf, şükür arkadaşım.arkadasim ne güzel yazmissin öyle duygulandim.. amiiiin rabbim hepimizin hasretini hayirlisiyla dindirsin insallah.
minigin ne heycanlanmistir annem babam bana bakiyor diyemaasallah onlara.
arkadasimEşim çok şaşırtıyor beni. Hani daha önce bahsetmiştim ultrason resmimizi çerçeve yapmıştı. Şimdi de kalp atışlarını teline kaydetti. Zil sesi yapacakmış. Ağlaya ağlaya çıktık hastaneden. Offf, şükür arkadaşım.
Canım atlamışım sanırım, sizde duydunuzmu o güzel sesi? Allahım herkesin mutluluğunu daim etsin..Çok mutlu oldum sizin adınıza da..arkadasim( yazma böle seyler ben bugün pek bi duygusalim galiba. hayal ettim sizi suan. dün bizde agiz kulaklarda ciktik ceketi hepsini unutmusuz doktorda gören bunlar yeni asik havalarda ucuyor der bos bos yürüdük. rabbim mutlulugumuzu daim etsin hepimizi iinsallah.bekleyen arkadaslarimada en tez zamanda saglikla mucizelerine kavustursun insallah
Canim ne kadar guzel yazmissin ins hepimiz bu mutlulugu yasariz herkrz zicin dualarin kabul olur ins arkadasimCanlarım, geldim ben. Çokkkkk şükürrrrrr, bin şükür Rabbimeeee. Ne güzel sesmiş o öyleDünyanın en güzel sesiymiş. Mucizem, canlı canlı göbüşümde... Allahım isteyen herkese nasip etsin, öncelikle negatif gören arkadaşlarım mucizelerinin haberini alsınlar, tedavi de olan arkadaşlarımın pozitifleriyle hepbirlikte mutlu olalım , hamiş arkadaşlarım da bebişlerinin pıt pıtlarını duysunlar inşallah..Sonuç olarak hepimizin kucakları dolsun, yuvalarımız şen kahkahalarıyla, paytak paytak adımlarıyla dolsun .. HEPİNİZİ ÖPTÜMMMMM...
canim burda dinletmiyolarmis daha gerek yok dedi ama ultrasonda gözüküyor artik baya maasallah pit pitCanım atlamışım sanırım, sizde duydunuzmu o güzel sesi? Allahım herkesin mutluluğunu daim etsin..Çok mutlu oldum sizin adınıza da..
Oh maşallahcanim burda dinletmiyolarmis daha gerek yok dedi ama ultrasonda gözüküyor artik baya maasallah pit pit
İnşallah canım, herkes yaşasın.Canim ne kadar guzel yazmissin ins hepimiz bu mutlulugu yasariz herkrz zicin dualarin kabul olur ins arkadasim
söyleyecek söz bırakmamışsın canım bende seni öptüüüüm... amiiiiiiiiiiiiiinnnnCanlarım, geldim ben. Çokkkkk şükürrrrrr, bin şükür Rabbimeeee. Ne güzel sesmiş o öyleDünyanın en güzel sesiymiş. Mucizem, canlı canlı göbüşümde... Allahım isteyen herkese nasip etsin, öncelikle negatif gören arkadaşlarım mucizelerinin haberini alsınlar, tedavi de olan arkadaşlarımın pozitifleriyle hepbirlikte mutlu olalım , hamiş arkadaşlarım da bebişlerinin pıt pıtlarını duysunlar inşallah..Sonuç olarak hepimizin kucakları dolsun, yuvalarımız şen kahkahalarıyla, paytak paytak adımlarıyla dolsun .. HEPİNİZİ ÖPTÜMMMMM...
Masalllaahhh masalllaaahhhh darisi hepimizin basina insallah.Canlarım, geldim ben. Çokkkkk şükürrrrrr, bin şükür Rabbimeeee. Ne güzel sesmiş o öyleDünyanın en güzel sesiymiş. Mucizem, canlı canlı göbüşümde... Allahım isteyen herkese nasip etsin, öncelikle negatif gören arkadaşlarım mucizelerinin haberini alsınlar, tedavi de olan arkadaşlarımın pozitifleriyle hepbirlikte mutlu olalım , hamiş arkadaşlarım da bebişlerinin pıt pıtlarını duysunlar inşallah..Sonuç olarak hepimizin kucakları dolsun, yuvalarımız şen kahkahalarıyla, paytak paytak adımlarıyla dolsun .. HEPİNİZİ ÖPTÜMMMMM...
Cogu bitmis azi kalmis,kacinci gun embriyosu konuldu canim?Hayırlı akşamlar kızlar transfer sekizinci günü karın kasık göğüs ağrısı vardı yarım saat önce tamam kirmizilar geldi dedim sonra kesildi çok şükür...
5.gun iki embriyo canımCogu bitmis azi kalmis,kacinci gun embriyosu konuldu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?