Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok haklısın arkadaşım. Biz ağlıyoruz, bağırıyoruz ya da çok konuşarak bi şekilde içimizden atmaya çalışıyoruz sıkıntılarımızı.Onlar biraz daha içine atıyorlar. Bu süreçte biraz daha ilgi bekliyorum galiba, hatalarıma kızmasın, kötü bir laf söylemesin hep anlayışlı olsun istiyorum ama maalesef normal zamanda nasılsa eşim aynı davranıyor. Opu ya girerken ben ameliyat elbisesi ile giderken hemşire ile, eşim arkamdan seni seviyorum diye bağırmıştı herkesin içinde. Çok şaşırmıştım bi o kadar da sevinmiştim. Aslında beni düşündüğünü biliyorum, ben iğnelerimi olurken bile bakamadı, kıyamadığından ama normal hayatta da çok sinirli bir eşim var. Hakim olamıyor, bu süreçte de bana ayrıcalıklı davranamıyor. Ama evlilik bu kadın anlayışlı ve fedakar olmak zorunda, inşallah herşey güzel olur hepimiz için. Çok saol.

Saol canı hepimiz aynıyız galiba. Hayat sıkıntılarla dolu, bir yanda sevinç var bir yanda hüzün.Eşlerimizin işi de kolay değil ama ben dün işte de çok yoruldum, eve gelip yemek, bulaşık bide yarının yemeğini yaptım, bi de üstüne eşim anlayışsız davrandı. Galiba iyice sinirim bozuldu. Şimdi iyiyim sizin sayenizde, eşim de mesaj atmış, sevdiğini söylemiş.Evlilik bu işte. Mükemmel evlilik yok, sıkıntılar var. Önemli olan sevgiyi ve saygıyı yitirmemek.
Sende az naz yapmıyorsun arkadaşım haa

Çok haklısın canım biz güçlü kadınlarız
Ve iyiki siz varsınız. En yakınlarıma anlatamadığım, paylaşamadığım şeyleri size anlatıyorum. Sizleri çoooook seviyorum.

Esinin oyle bagirmasi duygulandirdi beni. Masallah bak. Ne yapalim onlar da bu sekilde basetmeye calisiyorlar. Ben daha naz yapamadim bizimkine. Midem agriyor diyorum benimki de agriyor acaba birsey mi dokundu bize zehirlendik mi. Halsizim yoruldum diyorum naptin bugun diyor ben de yorgunum diyor. En son adetten de kesildiysen birlikte dogurucaz dedim. :) saka bir yana Allah razi olsun bir dedigimizi iki etmiyorlar yine de :)

Canim sen kalp atislarini ne zamn duymustun bende heyecan basladi bide su kac haftalik oldugunu nasil hesapliuorsunuz
Canim ben daha keseyi gordum bu cmt randevu var. Dr once crs gel dedi sonra hadi garanti olsun cmt gel dedi bu cmt insallah duymak icin gidicem dilerim duyarim da

Allah kolaylik versin cnm ya hic kolay degil isin kendini koru evde gripli biri varsa sen vitaminlerini bol bol al

Allah yardimcin olsun arkadasim.
Allah yardimcin olsun arkadasim.

canimm sakin böyle düsünme. biz burda kardes gibi olduk ben acikcasi hic cekinmiyorum size bisey yazarken.
her daim icinden gelenleri yaz arkadasim biz böyle günler icin variz.
erkekler konusuna gelince.. diger arkadaslarinda yazdigina katiliyorum. belliki hepsi benzer düsünceler icinde. esimde seninki gibi igneye bile bakamazken bana sürekli bunu yapmak zorunda degilsin zorsa agrin varsa birak derdi. Ki bizde sorun bende..hamile kaldigimi ögrendigim ilk hafta sonu sabah onu alisverise gönderdim. ben de mutfagi temizledim (haliyle calisinca bazen bomba düsebiliyor )geldiginde cay yok mu dedi. yok daha demlemedim dememle adam cildirdi cocuk cocuk diyosun yatiosun sürekli neymis bu böyletabii ben saatlerce agladim. oda pisman oldu aninda. acken hele sinirlerine hic hakim olamiyor ama tabii kalp kirildi bi kere. demek istedigim su ki bunlar bazen sacmalayabiliyor. test sonucu vs onlarida geriyor ama belli edemiyolar ve baska türlü cikariyorlar sinirlerini.
sen üzülme hep sicacik göbisine gelicek minigini düsün.

Kizlar jeli kullandiktan sonra ilk defa kanli tortu gibi bisey geldi peceteye bole bisey yasayan var mi cok korktum arkadaslar

Ya aslında çok komikler. Sürekli yatmadığını, hatta hiç yatmadığını, ev-iş çalıştığını biliyorlar ama yine de anlık sinirlerle kalbimizi kırabiliyorlar.Yapacak bişey yok. Allah hepimize sabır versin bu süreçte.
Gerçekten kardeş gibi olduk. İnşallah benim de bir bebeğim olursa bir sürü teyzesi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…