EVET CANIM ALLAHIM NASİP EDERSE OLACAK İNŞ. TESE İLE 1-2 TANE SPERM BULUNAN HASTALARIN COCUKLARI OLUYOR YETERKİ ALLAH C.C OL DESİN :)Yapacağımız tek şey şimdilik dua etmek dimi nesecim hayırlısı artık
Çok haklısın arkadaşım. Biz ağlıyoruz, bağırıyoruz ya da çok konuşarak bi şekilde içimizden atmaya çalışıyoruz sıkıntılarımızı.Onlar biraz daha içine atıyorlar. Bu süreçte biraz daha ilgi bekliyorum galiba, hatalarıma kızmasın, kötü bir laf söylemesin hep anlayışlı olsun istiyorum ama maalesef normal zamanda nasılsa eşim aynı davranıyor. Opu ya girerken ben ameliyat elbisesi ile giderken hemşire ile, eşim arkamdan seni seviyorum diye bağırmıştı herkesin içinde. Çok şaşırmıştım bi o kadar da sevinmiştim. Aslında beni düşündüğünü biliyorum, ben iğnelerimi olurken bile bakamadı, kıyamadığından ama normal hayatta da çok sinirli bir eşim var. Hakim olamıyor, bu süreçte de bana ayrıcalıklı davranamıyor. Ama evlilik bu kadın anlayışlı ve fedakar olmak zorunda, inşallah herşey güzel olur hepimiz için. Çok saol.Canim benim biz burada kardes gibi olduk oyuzden her derdimizde beraberizbiz bi tartismamizda esimin bana soyledigi soz sen o yuku yureginde ben sirtimda tasiyorum. O anda ben de ipler koptu. Onlar acisindan da zor. Yuregini karartma. Sirtsirta verin. Gerekirse al karsina anlat korkularini sikintilarini ama en inemli destekcini geride birakma. Eminim ki o da elinden birseyler gelmesini istiyordur ama yapamadikca stres oluyordur. Bir de inan anlayissizlik degil kendilerince normallestirmeye calisiyorlar durumu. O sekilde basetmeye calisiyorlar sinirlendiginde eline ilik sutunu al varsa az bi nesquick onu ic. Sakin uzulme. Hem biz hep buradayiz . Allahim hepimizin kucaklarini doldursun.
KIZLAR SEBEP ARAMAYIN ALLAHIM YETERKİ OL DESİN TESTLER , SONUCLAR ,PROBLEMLER HEP BAHANE....cnm madem kulandysan bu kadr egerler yukselmsse neden olumsuz sonuc aldin ki anlttgn sayilar com iyi bizimki yarisi bile degil
Saol canı hepimiz aynıyız galiba. Hayat sıkıntılarla dolu, bir yanda sevinç var bir yanda hüzün.Eşlerimizin işi de kolay değil ama ben dün işte de çok yoruldum, eve gelip yemek, bulaşık bide yarının yemeğini yaptım, bi de üstüne eşim anlayışsız davrandı. Galiba iyice sinirim bozuldu. Şimdi iyiyim sizin sayenizde, eşim de mesaj atmış, sevdiğini söylemiş.Evlilik bu işte. Mükemmel evlilik yok, sıkıntılar var. Önemli olan sevgiyi ve saygıyı yitirmemek.ceren20
Canım takma kafaya bak transfer günü bende Eşimle tartıştım sonra dedimki ona şuan bebeğimi içime almak yerine doğuma gelmiş olsaydım kesin dr göbek bağını kesmek için ona ilk yaklaştığında ani bir manevrayla o makası alır sana saldırırdısonra güldük geçti artık kızınca bile kendimi iki kişi olarak hayal ediyorum adama tehdiTlerim bile değişti bak diyorum ben seni sevmezssem çocuğun da sevmez ama tabi adamların bi değişken duygularımıza göre davranmaları çok zor transferin 7. Günü oldu adam telefon ediyo ne zırt pırt arıyosun ne kadar anlaýışsızsın diyorum tamam canım Özür dilerim Dior sonra 30 dk geçiyor ne düşüncesiz adamsın tabi herseyi yaşayan ben sende yarın bebek sahibiyim çok istedim diyeceksin insan bi arar bi sorar diyorum pisişiğim yani
Çok haklısın canım biz güçlü kadınlarızCanım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Zor ve sıkıntılı bir süreç. Eh bir o kadar da naz yapıyoruz eşimize.Onların duyguları aslında bizlerden daha yoğun. Üstüne sadece biz bebek için uğraşıyoruz izlenimi verince onlar da çileden çıkabiliyor. Dert etme, biz kadınlar ağlayarak, bağırarak içimizdekileri dışa vurabiliyoruz. Erkekler öylemi, taş gibi duruyorlar oysa ki bizden daha ağır duygular yaşayabiliyorlar. Biz hep burdayız tatlım. İstediğin zaman dertleşiriz. Sonuçtaki mucize herşeye değmez mi ama. Uğraşımız meleklerimiz için, bu yolda her zorluğu yeneriz, herşeye göğüs gereriz. Biz kadınlar güçlüyüz...
Canim sen kalp atislarini ne zamn duymustun bende heyecan basladi bide su kac haftalik oldugunu nasil hesapliuorsunuzCanimmm cok gecmis olsun sonuctan haberdar et bizleri.
Esinin oyle bagirmasi duygulandirdi beni. Masallah bak. Ne yapalim onlar da bu sekilde basetmeye calisiyorlar. Ben daha naz yapamadim bizimkine. Midem agriyor diyorum benimki de agriyor acaba birsey mi dokundu bize zehirlendik mi. Halsizim yoruldum diyorum naptin bugun diyor ben de yorgunum diyor. En son adetten de kesildiysen birlikte dogurucaz dedim. :) saka bir yana Allah razi olsun bir dedigimizi iki etmiyorlar yine de :)Çok haklısın arkadaşım. Biz ağlıyoruz, bağırıyoruz ya da çok konuşarak bi şekilde içimizden atmaya çalışıyoruz sıkıntılarımızı.Onlar biraz daha içine atıyorlar. Bu süreçte biraz daha ilgi bekliyorum galiba, hatalarıma kızmasın, kötü bir laf söylemesin hep anlayışlı olsun istiyorum ama maalesef normal zamanda nasılsa eşim aynı davranıyor. Opu ya girerken ben ameliyat elbisesi ile giderken hemşire ile, eşim arkamdan seni seviyorum diye bağırmıştı herkesin içinde. Çok şaşırmıştım bi o kadar da sevinmiştim. Aslında beni düşündüğünü biliyorum, ben iğnelerimi olurken bile bakamadı, kıyamadığından ama normal hayatta da çok sinirli bir eşim var. Hakim olamıyor, bu süreçte de bana ayrıcalıklı davranamıyor. Ama evlilik bu kadın anlayışlı ve fedakar olmak zorunda, inşallah herşey güzel olur hepimiz için. Çok saol.
Canim ben daha keseyi gordum bu cmt randevu var. Dr once crs gel dedi sonra hadi garanti olsun cmt gel dedi bu cmt insallah duymak icin gidicem dilerim duyarim daCanim sen kalp atislarini ne zamn duymustun bende heyecan basladi bide su kac haftalik oldugunu nasil hesapliuorsunuz
Allah kolaylik versin cnm ya hic kolay degil isin kendini koru evde gripli biri varsa sen vitaminlerini bol bol alAlın benden de o kadar üç aydır tedavi görüyorum metrobüsle gidip geliyorum yol uzak ayakta kalıyorum dizimde sorun var yollarda nerdeyse hüngür hüngür ağlayacam adam ilgisiz hiiiççç umurumda değil ilaçlar göbeğimi alerji yaptı üç gündür koldan ve kalçadan yapıyorlar
İlaçları buradaki satan arkadaşlardan aldım herşeyle ben ilgileniyorum eşimi şikayet etmek istemiyorum çünkü bu aşamaya gelmek bile mucize yarın opu var .
Evde yığınla ütü birikti mutfak ev rezil durumda bana yardım etmediği gibi birde grip olmuş doktora bile gidip ilaç almıyor ha bire bana çorba yap bana ıhlamur yap yardım edecek hiç kimsem de yok şaştım kaldım Allah büyük rabbim karşılığını hayırlı evlat olarak versin .
Anladim cnm ben yanlis hatirlamisim demekki benim transferim 7 martta yapilmsti acaba ne zamn duyarim benCanim ben daha keseyi gordum bu cmt randevu var. Dr once crs gel dedi sonra hadi garanti olsun cmt gel dedi bu cmt insallah duymak icin gidicem dilerim duyarim da
Allah yardimcin olsun arkadasim.Alın benden de o kadar üç aydır tedavi görüyorum metrobüsle gidip geliyorum yol uzak ayakta kalıyorum dizimde sorun var yollarda nerdeyse hüngür hüngür ağlayacam adam ilgisiz hiiiççç umurumda değil ilaçlar göbeğimi alerji yaptı üç gündür koldan ve kalçadan yapıyorlar
İlaçları buradaki satan arkadaşlardan aldım herşeyle ben ilgileniyorum eşimi şikayet etmek istemiyorum çünkü bu aşamaya gelmek bile mucize yarın opu var .
Evde yığınla ütü birikti mutfak ev rezil durumda bana yardım etmediği gibi birde grip olmuş doktora bile gidip ilaç almıyor ha bire bana çorba yap bana ıhlamur yap yardım edecek hiç kimsem de yok şaştım kaldım Allah büyük rabbim karşılığını hayırlı evlat olarak versin .
Keseyi sonucu ogrendikten 10 12 gun sonra kalp atisini da keseden 1 hafta sonra insallah.Anladim cnm ben yanlis hatirlamisim demekki benim transferim 7 martta yapilmsti acaba ne zamn duyarim ben
canimm sakin böyle düsünme. biz burda kardes gibi olduk ben acikcasi hic cekinmiyorum size bisey yazarken.Günaydın canlar .. Bugün moralim cok bozuk gece uyumadim.zaten cok yipratiyor bu tüp bebek süreci, ev bir yandan is bir yandan, gerçekten kadınların işi çok zor. Ilaclar iyice kafayı yediriyor bir yandan. Bazen cok yoruldugumu hissediyorum. Eşim de anlayisizlik ve gereksiz sinir yaptığı zaman artık her seyin boş olduğunu düşünüyorum. O zaman tek düşündüğüm kendimi iyi hissetmekiçin bebegimi kucağıma aldığım günü hayal etmek. Onun kokusunu içime cektigim anı hayal ediyorum. Allahim nasip etsin inşallah. Basinizi agrittim kizlar kusura bakmayın. Tüp Bebek surecini kimse bilmediginden sadece sizle paylasabiliyorum.optum hepinizi.
Cok saol cnmKeseyi sonucu ogrendikten 10 12 gun sonra kalp atisini da keseden 1 hafta sonra insallah.
Ben de yaşadım canım. Muhtemelen tahrişten dedi doktorum. Endişe etme birşey yoktur umarım.Kizlar jeli kullandiktan sonra ilk defa kanli tortu gibi bisey geldi peceteye bole bisey yasayan var mi cok korktum arkadaslar
Ya aslında çok komikler. Sürekli yatmadığını, hatta hiç yatmadığını, ev-iş çalıştığını biliyorlar ama yine de anlık sinirlerle kalbimizi kırabiliyorlar.Yapacak bişey yok. Allah hepimize sabır versin bu süreçte.canimm sakin böyle düsünme. biz burda kardes gibi olduk ben acikcasi hic cekinmiyorum size bisey yazarken.
her daim icinden gelenleri yaz arkadasim biz böyle günler icin variz.
erkekler konusuna gelince.. diger arkadaslarinda yazdigina katiliyorum. belliki hepsi benzer düsünceler icinde. esimde seninki gibi igneye bile bakamazken bana sürekli bunu yapmak zorunda degilsin zorsa agrin varsa birak derdi. Ki bizde sorun bende..hamile kaldigimi ögrendigim ilk hafta sonu sabah onu alisverise gönderdim. ben de mutfagi temizledim (haliyle calisinca bazen bomba düsebiliyor)geldiginde cay yok mu dedi. yok daha demlemedim dememle adam cildirdi cocuk cocuk diyosun yatiosun sürekli neymis bu böyle tabii ben saatlerce agladim. oda pisman oldu aninda. acken hele sinirlerine hic hakim olamiyor ama tabii kalp kirildi bi kere. demek istedigim su ki bunlar bazen sacmalayabiliyor. test sonucu vs onlarida geriyor ama belli edemiyolar ve baska türlü cikariyorlar sinirlerini.
sen üzülme hep sicacik göbisine gelicek minigini düsün.
Canım, ay çok heyecanlı ya. İnşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışlarını. Bize de haber ver doktordan çıkınca.Kızlarrr, heyecandan ölmek üzereyim..15:30 da randevum var. Pıt pıtları duyacağız inşallah. Nolur dua edin benim için de...
Allah kolaylik versin cnm ya hic kolay degil isin kendini koru evde gripli biri varsa sen vitaminlerini bol bol al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?