- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
ınsallah canım amın...Ins canim ya acele etmen hayirli zamandaolsun ins
Alış bunlara datlım, güzel uğraşlar bunlar. Pozitifi görünce ve öncesinde de günde en az 2 lt su tüketmek gerekiyor. Herşey bebiş için...kızlar doktor sıze transverde olmadan once bolca su tuketın demısmıydı, bana en az gunde 2 lıtre su ıc dedı, burnumdan cıkacak artık su vallahı. ne deseler yapıyoruz desekı ıkı saat amutda durucan onuda dururum :))))
kızlar doktor sıze transverde olmadan once bolca su tuketın demısmıydı, bana en az gunde 2 lıtre su ıc dedı, burnumdan cıkacak artık su vallahı. ne deseler yapıyoruz desekı ıkı saat amutda durucan onuda dururum :))))
Kızlar benzer sorunlar bizde de vardı bizde neofortil diye bir ilaç kullandık eşime sonuçlar çok farketti belki sizlere de faydası olurCanım bizimde arada morfoloji % 1 e düştüğü oldu bir sürü ilaç proxeed plus keçi boynuzu kür ne varsa denedik en sonunda arginmax içti eşim % 7 oldu morfoloji deneyin isterseniz belki faydası olur
Heyecandan neyin ne olduğunu farketmeyeceksin bile. Vajeni açmak için kullanılıyor. Acıtmıyor merak etme. Bebişinin yerleştiği yeri gözlerinle görünce hiçbirşey umrunda bile olmuyor.kızlar ya bu transverde uyguladıkları spekulum nasıl bısıy?
ya ben gecmıste vajınısmus tedavısı gordugum ıcın muayenede falan kasılıyorum. emınım o zamanda kasılıcam. bu da acaba transverı etkılermı dıye korkuyorum. dıger topıklerde okudum anezteziylede yapılabılıyormus transver bılmıyorum kafam karısık. bız rahım fılmı cekılırken sankı doktor o zamanda bısıy yerlestırmıstı aynı aletmı o ?Heyecandan neyin ne olduğunu farketmeyeceksin bile. Vajeni açmak için kullanılıyor. Acıtmıyor merak etme. Bebişinin yerleştiği yeri gözlerinle görünce hiçbirşey umrunda bile olmuyor.
Evet evet aynısıdır. Anestezi falan isteme, yaşa o anı...ya ben gecmıste vajınısmus tedavısı gordugum ıcın muayenede falan kasılıyorum. emınım o zamanda kasılıcam. bu da acaba transverı etkılermı dıye korkuyorum. dıger topıklerde okudum anezteziylede yapılabılıyormus transver bılmıyorum kafam karısık. bız rahım fılmı cekılırken sankı doktor o zamanda bısıy yerlestırmıstı aynı aletmı o ?
hmmm o zaman sıkıntı yok onda da cok korkmustum ama bısıy hıssetmemeıstım sevındım :))))Evet evet aynısıdır. Anestezi falan isteme, yaşa o anı...
EVET CANIM BAŞ BELASI MORFOLOJİ BİZDE DE AYNI SORUN MALESEF.. VE YAPILACAK BİŞEY YOK BİZİM EN SON SAYI 46000 DU AMA MALESEF :)Kizlar biraz once esimin semen analizini istedik mail attilar.daha once ki tupte (eylülde) sayi 7 milyondu.bu iki tedavi arasinda 3 ay keciboynuzu kürü uyguladi simdi ki sonuc 20 milyon olmus.ama altina not dusmusler kötü morfoloji die.yumurtalar kaliteli ama dollenmede çok az sonuc aliyoruz dediler,morfolojiden ötürü mü dollenmiyor acaba.acikcasi morfoloji hakkında da hiç bir bilgim yok.
Lugatima yeni bir kelime daha eklendi
valla canım bana bakan olmadı ben teansferden gelldim eşim yanımda değildi komşumla gitmiştim oda transfer dönüşü evine gitti ben eve geldim kendime çorba ısıtıp yedim sonrada yattım.eşim yanımda olduğu sürece sağolsun hiç beni kaldırmadı ama oda işe gitmek zorundaydı işten gelip yemekleri o yaptı ama gün içinde ben kavaltımı kendim hazırladım,öğlen yemeğimi kendim hazırladım ama temizlik falan yapmmadım :)Hamile arkadaslarim transferden sonra size bakan biri oldumu? Yoksa yemeginizi kalkip sizmi yapiyordunuz?yada hep yattinizmi ?
Yatmak gerekmiyor. Sadece sürekli ayakta kalmamalı. Ben yemeğimi bazen kendim yaptım, bazen eşim. Sadece ağır kaldırmamaya ve uzanmamaya dikkat ettim.Hamile arkadaslarim transferden sonra size bakan biri oldumu? Yoksa yemeginizi kalkip sizmi yapiyordunuz?yada hep yattinizmi ?
İğnemi kendim yaptım, daha rahat oluyor..Sagolun kizlar,bende kendi evimde kalmak istiyorum annemde bende kal diyo rahat edemem diye dusunuyorum onda,ne bilim kendim kalkar yavas yavas yiycegimi hazirlarim artik:)igneciyide eve cagirmayi dusunuyorum gecen sefer hep ben gittim sabah aksam igneye 4.kattan in cik zor oldu.
canımmm bn şimdi hastaneden geldim allahıma sukurler olsunki bebegim oldugundan sancım oluyomus allahımmm anlatamam mutluluğumu rabbim herkese nasip etsin insallahhh[/QUOTE]Korkma kuzum insallah bisey yokturr ama seni anliorum seni burdaki herkes anlar benim bugûn sancim var gördûgûm halde korkuom biz anneyiz cocugumuz olmasada insallah kuzun hayirlisiyla gelsin
Sağol canım herşeyi denedik onu da deneriz Rabbim şifa versinKızlar benzer sorunlar bizde de vardı bizde neofortil diye bir ilaç kullandık eşime sonuçlar çok farketti belki sizlere de faydası olur
Benim igne progesteron hormonunu yukseltip kanamayi engellemek icin kalcadan vuruluyo cok yagli bir ilac,kendim vurmam mumkun degilİğnemi kendim yaptım, daha rahat oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?