Sagolun kizlar,bende kendi evimde kalmak istiyorum annemde bende kal diyo rahat edemem diye dusunuyorum onda,ne bilim kendim kalkar yavas yavas yiycegimi hazirlarim artik:)igneciyide eve cagirmayi dusunuyorum gecen sefer hep ben gittim sabah aksam igneye 4.kattan in cik zor oldu.
Gercekten mi cok sevindim keseni mi gördûn yoksa kan raporumu ya canimm benim gözûn aydin olsun aminn insallahcanımmm bn şimdi hastaneden geldim allahıma sukurler olsunki bebegim oldugundan sancım oluyomus allahımmm anlatamam mutluluğumu rabbim herkese nasip etsin insallahhh
O farklı tabi cnm. Ben diğer iğnelerden bahsediyorsun diye düşündüm.Benim igne progesteron hormonunu yukseltip kanamayi engellemek icin kalcadan vuruluyo cok yagli bir ilac,kendim vurmam mumkun degil
Belkide oyle yaparim,cumartesi sabah 7.de transferim olucak bakalim insaAllah hersey yolunda gider 10 gunde, sikintisiz sinirlerim gerilmeden aglamadan zirlamadan gecer gider,:)Ben olsam annemde kalırdım. Yemeğini kendin hazırlar işini de yaparsın o mesele feğil de iki gün sonra kurmaya belirti aramaya başlayacaksın o zaman kafanı dağıtacak insan lazım. Can yoldaşı olsun yanında.
canm kan raporunda gorduk cok sujkur tam bir haftalık rabbim esirgesın evlatlarımızı isteyen herkeslerede nasip etsin inşallah hayrlısıyla keseyide goruruz insallah bn 8.gunumde yaptım erkendi a gunum o yuzden daha kontrole gitmedim[/QUOTE]Gercekten mi cok sevindim keseni mi gördûn yoksa kan raporumu ya canimm benim gözûn aydin olsun aminn insallahAllah im insallah bûtûn dostlarimiza yasatsin
Himm anladim cancazimm cok sevindimm yaaa insallah hayirlisiyla kesenide görûrsün haberlerini yaz Allah mutlulugunu tamamina erdirsin arkadasimcanm kan raporunda gorduk cok sujkur tam bir haftalık rabbim esirgesın evlatlarımızı isteyen herkeslerede nasip etsin inşallah hayrlısıyla keseyide goruruz insallah bn 8.gunumde yaptım erkendi a gunum o yuzden daha kontrole gitmedim
Doğru tabi az olsun kaliteli olsun bebis olsunnah neler öğrenmiyoruz ki bu tedavide umarım lugatına daha fazlasını eklemek zorunda kalmazsın canım benim. morfoloji neredeyse çoğunluğun sorunu ama tüp bebek tedavisinde sıkıntı değil çünkü zaten en iyileri seçiliyor ama merkez seçerken özen göstermek gerekir laboratuvar koşulları iyi olmalı. düşün bak morfoloji % 1 olsa 20 milyonda 200.000 eder. bize lazım olan hadi 10 olsun
Evet canim senin zeytinyaginda bekletme onerinden sonra ikimizde yemistik.yine yemeye devam öyleyseCanım üzülme, benim eşimin sperm sayısı 2 milyon ve morfoloji çok kötü. Bizde de döllenme olmadığı için piyazoelektrik uygulandı. Netice karnımda. Tıp çok ilerledi sen sıkma canını. Şimdi ona göre bir tedavi uygulayacaklar. Ama elşin ve sen muhakkak incir yiyin. İncir sadece kadında etkili diye biliyordum. Esasen erkek faktörü üzerinde daha etkiliymiş.
Sigara alkol yok zaten cok şükür. diğer faktorlerinde esimle pek bi baglantisi yok is geregi.genetikte temiz.ee geriye bisey kalmadi hihihi ay Allahim işi gırgıra döktüm tobe tobeGenetik faktorlerde var tabi ama dış koşullar da çok etkili oluyormuş ssigara,cok sıcak ortam da uzun süre durmak veaya çok sıcak ortamda çalışmak, alkol tüketimi gibi
Hmmm bunu duymamistim teşekkür ederim jonguilimmCanım bizimde arada morfoloji % 1 e düştüğü oldu bir sürü ilaç proxeed plus keçi boynuzu kür ne varsa denedik en sonunda arginmax içti eşim % 7 oldu morfoloji deneyin isterseniz belki faydası olur
Yapacağımız tek şey şimdilik dua etmek dimi nesecim hayırlısı artıkEVET CANIM BAŞ BELASI MORFOLOJİ BİZDE DE AYNI SORUN MALESEF.. VE YAPILACAK BİŞEY YOK BİZİM EN SON SAYI 46000 DU AMA MALESEF :)
Canım sadece morfoloji değil bütün değerler yükseldi. Sperm sayısı 90 milyondan 178 milyona, Sperm konsantrasyon u "40 milyon"dan 90 milyona,morfoloji % 1 den % 7 ye,ileri hızlı % 5 ten % 25 e yükseldi. Biraz araştır canım en azından tüp bebek deneyeceğin zaman içsin eşinHmmm bunu duymamistim teşekkür ederim jonguilimm
cnm bu anltgnz arginmax ne kadar surede etkisi sayi yukseldkten sonra dusme olmuyomu bidaha kac kutu yetrli geliyo kalici bi cozumlul saglarmiCanım sadece morfoloji değil bütün değerler yükseldi. Sperm sayısı 90 milyondan 178 milyona, Sperm konsantrasyon u "40 milyon"dan 90 milyona,morfoloji % 1 den % 7 ye,ileri hızlı % 5 ten % 25 e yükseldi. Biraz araştır canım en azından tüp bebek deneyeceğin zaman içsin eşin
cnm madem kulandysan bu kadr egerler yukselmsse neden olumsuz sonuc aldin ki anlttgn sayilar com iyi bizimki yarisi bile degilCanım sadece morfoloji değil bütün değerler yükseldi. Sperm sayısı 90 milyondan 178 milyona, Sperm konsantrasyon u "40 milyon"dan 90 milyona,morfoloji % 1 den % 7 ye,ileri hızlı % 5 ten % 25 e yükseldi. Biraz araştır canım en azından tüp bebek deneyeceğin zaman içsin eşin
Canım bu ilaç yakıcı bi ilaç vücut depolama yapmıyor en az 6 ay kullanmak gerekiyor. Biz bir aylık deneme amaçlı aldık iki kutu yani değerlere etki edip etmediğini öğrenmek için test yaptık baktık baya yükselme var demek değerlere etki etti dedik. valla niye olmuyor bende bilmiyorum Rabbim isteyince olacak sanırım. Mesela bunun dışında proxeed plus kullandık o değerlere etki etmediKizl
cnm bu anltgnz arginmax ne kadar surede etkisi sayi yukseldkten sonra dusme olmuyomu bidaha kac kutu yetrli geliyo kalici bi cozumlul saglarmi
Bu ilaç I Bıraktıktan sonra sayıda sorunumuz olmadığı için ciddi bi düşme olmadı 178 milyon olan Sayı 158 milyon oldu ama morfoloji düştü canımKizl
cnm bu anltgnz arginmax ne kadar surede etkisi sayi yukseldkten sonra dusme olmuyomu bidaha kac kutu yetrli geliyo kalici bi cozumlul saglarmi
Canim bi onceki mesajnda morfolojinin yukseldgini yazmssn smdide dusrdgunu sylemssn anlyamadm bi ilac iyimi kotumu tavsiye ediyomsn yksa etmymsn bunu kulnmlmyizBu ilaç I Bıraktıktan sonra sayıda sorunumuz olmadığı için ciddi bi düşme olmadı 178 milyon olan Sayı 158 milyon oldu ama morfoloji düştü canımyakıcı ilaç olduğu için
Canım bu ilacı kullandığımız zaman yükseldi morfoloji sen sormuşsun ya ilaç kalıcı bi çözüm mü sağlıyor diye ilaç kullanmayı bıraktıktan 4 ay sonra falan morfoloji düşmüştü yani kalıcı çözüm değil. Kullandığın zaman etki eden birşey vücutta depolama yapmıyor. O yüzden tüp bebek öncesi bi iki ay kullanılmasında fayda varCanim bi onceki mesajnda morfolojinin yukseldgini yazmssn smdide dusrdgunu sylemssn anlyamadm bi ilac iyimi kotumu tavsiye ediyomsn yksa etmymsn bunu kulnmlmyiz
aşırı başağrısı çekiyorum son zamanlardada çift görmeye başladım .. göz doktorum gözde sorun yok nörolojiye görün dedi oda mr a yolladı...hayırdır canım bu saatte ne MR ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?