Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben olsam annemde kalırdım. Yemeğini kendin hazırlar işini de yaparsın o mesele feğil de iki gün sonra kurmaya belirti aramaya başlayacaksın o zaman kafanı dağıtacak insan lazım. Can yoldaşı olsun yanında.

canımmm bn şimdi hastaneden geldim allahıma sukurler olsunki bebegim oldugundan sancım oluyomus allahımmm anlatamam mutluluğumu rabbim herkese nasip etsin insallahhh
Gercekten mi cok sevindim keseni mi gördûn yoksa kan raporumu ya canimm benim gözûn aydin olsun aminn insallah Allah im insallah bûtûn dostlarimiza yasatsin[/QUOTE]
canm kan raporunda gorduk cok sujkur tam bir haftalık rabbim esirgesın evlatlarımızı isteyen herkeslerede nasip etsin inşallah hayrlısıyla keseyide goruruz insallah bn 8.gunumde yaptım erkendi a gunum o yuzden daha kontrole gitmedim

Belkide oyle yaparim,cumartesi sabah 7.de transferim olucak bakalim insaAllah hersey yolunda gider 10 gunde, sikintisiz sinirlerim gerilmeden aglamadan zirlamadan gecer gider,:)

Gercekten mi cok sevindim keseni mi gördûn yoksa kan raporumu ya canimm benim gözûn aydin olsun aminn insallah Allah im insallah bûtûn dostlarimiza yasatsin
canm kan raporunda gorduk cok sujkur tam bir haftalık rabbim esirgesın evlatlarımızı isteyen herkeslerede nasip etsin inşallah hayrlısıyla keseyide goruruz insallah bn 8.gunumde yaptım erkendi a gunum o yuzden daha kontrole gitmedim[/QUOTE]
Himm anladim cancazimm cok sevindimm yaaa insallah hayirlisiyla kesenide görûrsün haberlerini yaz Allah mutlulugunu tamamina erdirsin arkadasim

Himm anladim cancazimm cok sevindimm yaaa insallah hayirlisiyla kesenide görûrsün haberlerini yaz Allah mutlulugunu tamamina erdirsin arkadasim [/QUOTE]
aminnnn canm aminnnn

D
Doğru tabi az olsun kaliteli olsun bebis olsunn

Evet canim senin zeytinyaginda bekletme onerinden sonra ikimizde yemistik.yine yemeye devam öyleyse

Genetik faktorlerde var tabi ama dış koşullar da çok etkili oluyormuş ssigara,cok sıcak ortam da uzun süre durmak veaya çok sıcak ortamda çalışmak, alkol tüketimi gibi
Sigara alkol yok zaten cok şükür. diğer faktorlerinde esimle pek bi baglantisi yok is geregi.genetikte temiz.ee geriye bisey kalmadi hihihi ay Allahim işi gırgıra döktüm tobe tobe

Hmmm bunu duymamistim teşekkür ederim jonguilimm
Canım sadece morfoloji değil bütün değerler yükseldi. Sperm sayısı 90 milyondan 178 milyona, Sperm konsantrasyon u "40 milyon"dan 90 milyona,morfoloji % 1 den % 7 ye,ileri hızlı % 5 ten % 25 e yükseldi. Biraz araştır canım en azından tüp bebek deneyeceğin zaman içsin eşin

Kizl
cnm bu anltgnz arginmax ne kadar surede etkisi sayi yukseldkten sonra dusme olmuyomu bidaha kac kutu yetrli geliyo kalici bi cozumlul saglarmi

cnm madem kulandysan bu kadr egerler yukselmsse neden olumsuz sonuc aldin ki anlttgn sayilar com iyi bizimki yarisi bile degil

Kizl

cnm bu anltgnz arginmax ne kadar surede etkisi sayi yukseldkten sonra dusme olmuyomu bidaha kac kutu yetrli geliyo kalici bi cozumlul saglarmi
Canım bu ilaç yakıcı bi ilaç vücut depolama yapmıyor en az 6 ay kullanmak gerekiyor. Biz bir aylık deneme amaçlı aldık iki kutu yani değerlere etki edip etmediğini öğrenmek için test yaptık baktık baya yükselme var demek değerlere etki etti dedik. valla niye olmuyor bende bilmiyorum Rabbim isteyince olacak sanırım. Mesela bunun dışında proxeed plus kullandık o değerlere etki etmedi

Kizl

Bu ilaç I Bıraktıktan sonra sayıda sorunumuz olmadığı için ciddi bi düşme olmadı 178 milyon olan Sayı 158 milyon oldu ama morfoloji düştü canım yakıcı ilaç olduğu için

Canim tesekkr ederim cvbin icin insallh rabbim en kisa zamanda isteyen herkese sana ve bana evlat sahibi olmayi nasib eder aynen oyle dmk daha nasib deglms ikimz icnde insalh bnm umudum mayis ayinda dondrlmslri dnmek

Bu ilaç I Bıraktıktan sonra sayıda sorunumuz olmadığı için ciddi bi düşme olmadı 178 milyon olan Sayı 158 milyon oldu ama morfoloji düştü canım yakıcı ilaç olduğu için
Canim bi onceki mesajnda morfolojinin yukseldgini yazmssn smdide dusrdgunu sylemssn anlyamadm bi ilac iyimi kotumu tavsiye ediyomsn yksa etmymsn bunu kulnmlmyiz

Canim bi onceki mesajnda morfolojinin yukseldgini yazmssn smdide dusrdgunu sylemssn anlyamadm bi ilac iyimi kotumu tavsiye ediyomsn yksa etmymsn bunu kulnmlmyiz
Canım bu ilacı kullandığımız zaman yükseldi morfoloji sen sormuşsun ya ilaç kalıcı bi çözüm mü sağlıyor diye ilaç kullanmayı bıraktıktan 4 ay sonra falan morfoloji düşmüştü yani kalıcı çözüm değil. Kullandığın zaman etki eden birşey vücutta depolama yapmıyor. O yüzden tüp bebek öncesi bi iki ay kullanılmasında fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…