Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar tedavide olan arkadslarim hayorli tedaviler dilerim suzlerr gusel Haberler vereceksiniz ve arkanizdan insallah bende gelecem hamule olan arkadslarimunda insalah Rabbim sagliklik sihhatli zamaninda ellerine aldirsin hersey ama hersey gonlunuzce olsun hamile olan arkadslarima bi Sorun var transferden sonra extra bisey yaptinizmi paylasirsaniz memmun olurum sizleri opuyorum sevgilrr

canım tedavın hayırlı ugurlu olsun, ben bısıy dıyemıycem cunku ben transver ıcın beklıyorum daha..

canım tedavın hayırlı ugurlu olsun, ben bısıy dıyemıycem cunku ben transver ıcın beklıyorum daha..
canım yaa şöyle bi başa dönüp baktım da topiğin ikinci sayfasında katılmışın aramıza. hep bekleyiş hep heyecan rabbim heyecanını söndürmesin emeğini boşa çıkarmasın inşallah. dönüp kendime baktığımda en çok emeğime üzülüyorum. şehir dışında tedavi olduğum için çok emek vermiştim çokkk. test günü heyecanını bile yaşayamadım
evet heyecanım söndü ama umudum inancım asla rabbim neylerse güzel eyler

evet canım UMUT bızım ıcın cok onemlı. Rabbım herseyın zamanını bılır. bız bunları yasayacakmısız yasıyoruz . bu da bızım sınavımız. ben ınanıyorum bu yolda duayla emek veren herkes bır gun meleklerıne kavusacak. suan senın tedavın ne asamada canım..

KIZLAR YARIN CEREN20 İÇİN DUA BAĞIŞLANACAK BEN REGLOLDUM MÜSAİT OLAN BİR ARKADAŞ BİR YASİN-İ ŞERİF İLE BAĞIŞLAYABİLİR Mİ?

Kalınlaşır canım merak etme. Doktorlar en uygun zamanda transfer yapıyorlar zaten. Benim de cumartesi günü 4e çıkacak estrofem. Bizim transferler belki aynı gün bile olabilir. Kontrollerden sonra netleşecek, hayırlısı bakalım.

evet canım belkı aynı gun belkıde bır gun arayla falan olabılır. benım tahmınım carsamba falan yapacak benım transveri..

Canim normal elbetteki en dusuk 6 istiyorlar zaten 6 nin alti tehlikeli. Estrofem zaten o ise yariyor. Yani rahim duvarini kalinlastiriyor. En az 3 4 gunun var transfere belki daha fazla o zamana kdar daha da artacak

Canim normal elbetteki en dusuk 6 istiyorlar zaten 6 nin alti tehlikeli. Estrofem zaten o ise yariyor. Yani rahim duvarini kalinlastiriyor. En az 3 4 gunun var transfere belki daha fazla o zamana kdar daha da artacak
ınsallah canım evet daha gunum var, ınsallah kalınlasır. ne bıleyım dun doktordan cıkınca bı agırlık coktu ustume, hatta esım bıle dedı ne oldu bı sorunmu varmıs dıye. su rahım kalınlıgı korkutuyor benı. anlam veremıyorum ama korkuyorum..

Ne olur lutfen bukadar ayrinti dusunme. Ruh durumun cok onemli. En basindan beri dr um da bana bunu soyledi. Dr iyi dediyse iyidir. Takilma takma. Hayirlisi ile olacak diye inan. Bosuna vesvese yapip yuregini karartma Allah askina.

Ne olur lutfen bukadar ayrinti dusunme. Ruh durumun cok onemli. En basindan beri dr um da bana bunu soyledi. Dr iyi dediyse iyidir. Takilma takma. Hayirlisi ile olacak diye inan. Bosuna vesvese yapip yuregini karartma Allah askina.
sagol hıc gormedıgım tanımadıgım, derdıme ortak bu yolda bana kardes den daha yakın olan ARKADASIM....

tatlım son adete göre değil tüp de. internetten tüp bebek gebelik haftası yaz ona göre hesapla.
hemsıre benı hazırlrken son adetı sordu tamm " 7 hft lık karından bakar hoca" dedı bırde burdakı cogu arkdsla cok yakın gunlerde trsfer olduk onların takvımlerıne baktım da 7*8 hft lk yazıyor bu kadar fark olması dıkkatımı cektı

sagol hıc gormedıgım tanımadıgım, derdıme ortak bu yolda bana kardes den daha yakın olan ARKADASIM....
burada hepimiz bunun için varız dağılsak da birbirimizi toparlamak için. Allahım bu yürek birliğinin mükafatını versin hepimize evlatlarımıza hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin.

arkadaşım son adet tarihi hesaplamamla yumurta toplama hesaplamam arasında 5 gün var. klinikteki hemşire de bana transfer tarihini sorup 5 hafta dedi. :) ama dediğim gibi ben de 5 gün farkediyor. belki başkalarında hiç farketmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…