Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

oh oh oh maşşşaaallllaaahhhh benim de 8. gün 40 küsürdü o zaman duamız hayırla kucağına alsına döndü

Gözün aydin arkadasim. Allah tamamına erdirsin ve inşallah vakti zaman gelince kucagina almayi nasip etsin.

Bu

Hayırlı olsun canım kucağına aldığın günleride görürsün inşallah..

Duzellen ne anlayamadım???
bundan sonraki okuma sırası tatlım. tatlım ilk olarak duyibonu. transferi vardı hamdolsun iyi haberi aldık ama öncesinde miranaz için okunmuştu. miranaza dağıtıldı, sonra sırada duyibo olduğu için ona dağıtıldı. sonra da sırada ceren20 vardı ona dağıldı. bu hafta sıra duyiboda haftaya cuma da ceren için okunmuş olacak. bundan sonraki sıralamada da bir sorun yok çünkü sanırım artık okundukça dağıtılacak.

Aman Allahım, ne güzel bir haber bu. Ben de sana yazacaktım, test günün ne zaman diye? Aklımdan geçtin. Siteyi açtım yazını gördüm. Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim. Çok sevindim arkadaşım çok.
İnşallah darısı bizim başımıza. O test sonucunu alırken "hamilesiniz" diye duyabilecek miyim acaba ben de. Allahım tüm isteyenlere nasip et yarabbim.

Neseli'nin yazdigindan çikan ceren için okunacak. Simdi sirada ceren20 var dua dagitiyorum yazmis. Duyibo için okuyacak listesi tamamlanmış gibi yazilmis. Dediğin gibi ben ceren için okudum.
Canım benim Allah razı olsun. Dualarımızı kabul etsin inşallah.
karışıklık yok canım benim dualarda. Neşeli arkadaşımız daha önceden kime ne dua okunacaksa belirliyor. Duanın bağışlanacağı Cuma'yı da belirliyor. Daha önceden miranaz için dağıttı, geçen cuma ona bağışlandı.Sonra duyibo için dağıttı bu Cuma ona bağışlanacak. Benim için de geçen hafta dağıtınca, önümüzdeki cuma da inşallah bana bağışlanacak. (Allah razı olsun) Duaları erken dağıtınca karışıklık oldu gibi geldi sana herhalde canım.

canımmmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

neşelim artık haftaya perşembeye kadar dağıtım yapmaz. cereninki bitmeye yakın sıradaki arkadaşın dağıtımını yapar ondan sonra da haftalık dağıtım şeklinde devam edersek (tek isimle) bütün karışıklık ortadan kalkar diye düşünüyorum

AYYYYYYYYYYYY HARİKAAAAA CANIMMMMM COK MUTLU OLDUM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OKUDUMMMM ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN BU CUMA DUAN BAĞIŞLANACAKTI .... GÖZÜMÜZ AYDIN TATLIM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.... ÇOK SEVİNDİMMMMM...

Tebrik ederim canım inşallah sırayla hepiniz hamiş kalırsınız ...çok mutlu oldum...

EVET CANIM KRİZİANTEMİN VE CEREN20 NİN TEDAVİSİ AYNI HAFTA OLDUGU İÇİN BU ŞEKİL OLDU:) HAFTAYA DAĞITIRIM

KIZLAR KARIŞIKLIK YOK ŞİMDİ LİSTELERİ TEKRAR YAYINLIYORUM HERKES BAKSIN ADINA VE NE KADAR ALDIĞINA BANA GELEN MSJLARA GÖRE ÖZENLE DÜZENLEDİM LİSTELERİ KİMSENİN AKLI KARIŞMASIN VE AKLINIZA ACABAMI DEMESİN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM...... :)

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanacak ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. : 28.03.2015 transferi olacak inş. 70.000 dua dağıtıldı . (03.04.2015 ) bağışlanacak.
@@ceren20 : 1 NİSANda transfer olacak inş.70.000 dua dağıtıldı.(03.04.2015) bağışlanacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacaksırada ki (10.04.2015 dua bağışlanacak)

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@ceren20 : MART transfer olacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM...................................: 70.000 VE BİTTİ KIZLAR HEPİNİZ SAĞOLUN . ÖPÜYORUM. YENİ LİSTEYİ HAFTAYA YAYINLARIM..:)

@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:9000
@@karşıpenceredekikarga ...... :5000
@@dnzderya ...........................: 5000
@@cudis...................................:5000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:7000
@@sultan1356..............................:5000
@@miranaz05.............................:5000
@@jonguil.....................................:5000
@@duyibo.....................................:10000
@@shrkrsgr...................................:2000

KIZLAR CEREN20 VE KRİZİANTEM86 arkadaşların transfer günleri biribirine yakın o yüzden KRİZİANTEM86 içinde dua başlatıyorum. katılmak isteyen arkadaşlar (03.04.2015) tarihinde bağışlayacağım.

TOPLAM ...................: 70.000

@@KRİZİANTEM86 :20000
@@neşeli41................:8000
@@dianthus...............: 5000
@@ceren20................:7000
@@miranaz05.............:5000
@@jonguil...................:5000
@@karsıpenceredekikarga......5000
@@razva54.....................:5000
@@duyibo........................:5000
@@dnzderya....................:5000

kızlar KRİZİANTEM86 için dağılım bitmiştir. CEREN20 için devam ediyor..... :)

KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM...................................: 70000

@@neşeli41 ............................. : 7000
@@karşıpenceredekikarga ...... : 7000
@@dnzderya ...........................:7000
@@spring2014...........................:5000
@@dianthus................................:5000
@@astravistama..........................:5000
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:5000
@@sultan1356..............................: 5000.
@@edilah......................................: 5000.
@@miranaz05.............................: 5000.
@@adman.....................................: 7000

VE BİTTİ KİZLAR HARİKASINIZ ALLAHİM KABUL EDER İNŞ. HAFTAYA CUMA YENİ LİSTEYİ DAGİTİRİM İNS HEPİNİZİ OPUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…