Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim masallah masallah Allah kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah.

gozun aydın arkadasım haftası senın hesaplamnala aynı mı yanıo ben 2 subatta adet oldum 21 sunatta trsfer oldum 5 hft 5 gunk dedı dr um bugun bnm hesabıma gore 7 hftlk ama...gec tutundu zaten bılıyrm cunku degerlrım duusk basldı

tatlım son adete göre değil tüp de. internetten tüp bebek gebelik haftası yaz ona göre hesapla.

Iyi geceler Kislar nasilsiniz ben araniza yeni katild m yurt disinda yasyorum Bisde yolda ugras verenlerdeniz7 kere tup denedik 5 tanesi apmanyada 1 tanesi trkiyede ama Hepside negatif ama inaniyoeumki insallah olacak subat ayinda baslayacaktuk rahimde polip gordu Doktor ve kurtaj oldun Bu ayin adetiyle tekrar basladik ve bugun ucuncu ignemi oldun Bu arada ben 37 yasindayim insallah hayirlisiyla Tek Tek bebeklerimizi kycagiza alacaz Rabbimbtedaviyede olanlari hayirli mujdeli Haberler vermeyi nasip etsjn ogusel haberi alanlarida saglikla kucaklarina almalarina nasip etsjn insallahbu topik ufirlu gelir hepimize Allaha aber olun sevgiler

Sağol arkadaşım. Benim hesaplarımla aynı gidiyor. Doktor yine de son adet tarihini baz alıyor zaten. Transfere bakmıyor. Kese boyutu falan da haftasıyla uyumlu..

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim emeklerinin karşılığını versin ve söylediğin gibi sana da hepimize de uğur getirsin bu topic. Çünkü burada gönlü güzel arkadaşlar bir araya gelmiş. Grubumuzu çok seveceksin..

Günaydın arkadaşlar;

Nasılsınız? Bende bulantılar tam gaz, yemek görecek gözüm yok. Yemesem bir dert yesem bir dert :) ama dün doktorumla konuştum glucophage diye bir ilaç kullanıyorum tedavinin başından beri onu kestik dünden beri daha iyiyim. İki kese gördüler dedim çift bhcg salgılandığı için normal bulantının çokluğu dedi. Ah bu iştah kapanıklığı normal zamanda olsa 38 beden bir kadın olurdum kesin :) İki güncük kaldı bebelerimin kalbinin atışlarını görmeye inşallah. Çok heyecanlıyım çok.

Biliyorum o duyguyu beklemek çok zor. Hayırlısıyla duyarsın ilk seslerini inşallah canım...

kımse yokmu bırı bana cevap atsın...

donmuş transferi ile ilgili hiç bilgim yok arkadaşım 7-10 arası uygun diyorlar rahim kalınlığına transfer için ama doktorun iyi dediyse sen de hiç takna kafana. Daha bir hafta var diyorsun transfere yükselecektir kalınlığı zaten.

Hemşerim geldim. Tedavimiz aynı olduğundan ben sana daha rahat cevap verebilirim. ben adetin 2. günü gittiğimde 6 mm rahim kalınlığın demişti doktorum, gayet iyi demişti. Estrofem kullanmaya başladıktan sonra bir daha gitmedim, yarın kontrolüm var. Bakalım kaç olmuş. Ben de çok merak ediyorum.
10mm gibi olması gerekiyormuş galiba rahim kalınlığının. Merak etme senin de gayet iyi durum. Günde kaç adet estrofem atıyorsun. benim 3e çıktı.
Nar suyu hergün iç ihmal etme.

Cok tesekkur ederim tatlim Allah razi olsun Evet sicacik bir dosyluk ve arkadslik var Bu topickte benimde Allah Izin verirse pazartesi randevum var gecenki tedavide Yumurtalarin kist oldugu Icon tedavi yarim kalmisti sonrada polip Cikti daha dogrusu endiseliyim ama suzleti okudukcaMoral Buluyorum insallah hep guzel hayirlu Haberler paylasiruz burada tahmin ettigi. Kadariyla Sizler gencecik arkadslarimsiniz enerjinuz Oyle yansiyo Rabbim senin evladinida saglikli sihhatli zamaninda hayirlisiyla eline aldirsin huzurunuz ve mutlulugunuz eksik olmasin

sagol canım, estrofem 3 kullanıyodum sımdı dorde cıkardı, pazartesı kontrol var. buyuk ıhtımal o gunde transver tarıhı verecek. nar suyunu ıcıyorum gunde bır bardak, ınsallah yukselır ıyı dedı ama ne bıleyım, heralde 5-6 gunde 3 mm daha kalınlasır (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…