Korkma canım benim, herşey güzel olacak inşallah. İçimizi ferah tutmamız lazım. Allaha bırakalım, o bizim için en hayırlısını verir.ınsallah canım evet daha gunum var, ınsallah kalınlasır. ne bıleyım dun doktordan cıkınca bı agırlık coktu ustume, hatta esım bıle dedı ne oldu bı sorunmu varmıs dıye. su rahım kalınlıgı korkutuyor benı. anlam veremıyorum ama korkuyorum..
PARDON HATLAR KARIŞTI DOĞRU DUYİBO İÇİN KUSURA BAKMAYIN ÇALIŞIYORUM İŞLER YOĞUN :9Canım benim, yarındemit için bağışlanmayacak mıydı. ben mi yanlış hatırlıyorum ki.
tamam tatlım neşelim de gelsin bi anlatsın bana nasıl yaptığını. çünkü ben sadece okur ve dua ederdim o kişii için. başka bir şekli var mı nasıl yapıyor bilmiyorum. bugün vaktim de var hamdolsun halledebileceğimi düşünüyorum.Canım ben de çalıştığımdan işyerinde zor, bi de yarın sabah 10 da doktor kontrolüm var. Al istersen canım sen. Allah razı olsun.
HAYIR TATLIM BEN KARIŞTIRDIMCanım yarın senin için bağışlanacak inşallah. Haftaya duyibo ve krizantem için :)
tatlım nasıl bağışladığını anlatır mısın bana.ben normalde sureyi okur okumadan önce o kişinin ismini söyler sonra da o kişiye dua ederim.PARDON HATLAR KARIŞTI DOĞRU DUYİBO İÇİN KUSURA BAKMAYIN ÇALIŞIYORUM İŞLER YOĞUN :9
arkadaşım son adet tarihi hesaplamamla yumurta toplama hesaplamam arasında 5 gün var. klinikteki hemşire de bana transfer tarihini sorup 5 hafta dedi. :) ama dediğim gibi ben de 5 gün farkediyor. belki başkalarında hiç farketmiyordur
CANIM YARIN CUMA SAATİ YANİ SELA VE EZAN ARASI 1 YASİN-İ SERİF OKUYORUM .ONUNLA BİRLİKTE BAĞIŞLAMA DUASI İLE BAĞIŞLIYORUM. YASİN-İ ŞERİF BAĞIŞLAMA DUASINI İNTERNETTEN BULURSUN DUYGUNUN İSMİNİ VEREREK HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI BİR ZÜRRİYET , BİR EVLAT DİLERSİN .. HEM HAMİŞLERİN DUASI DAHA MAKBULDUR İNŞ.tamam tatlım neşelim de gelsin bi anlatsın bana nasıl yaptığını. çünkü ben sadece okur ve dua ederdim o kişii için. başka bir şekli var mı nasıl yapıyor bilmiyorum. bugün vaktim de var hamdolsun halledebileceğimi düşünüyorum.
tamamdır tatlım. peki 70000 tamamlandı mı ben de daha 4000 var duyibo için bugün okuyacağım allah izin veririse yoğunluktan halledemedim.CANIM YARIN CUMA SAATİ YANİ SELA VE EZAN ARASI 1 YASİN-İ SERİF OKUYORUM .ONUNLA BİRLİKTE BAĞIŞLAMA DUASI İLE BAĞIŞLIYORUM. YASİN-İ ŞERİF BAĞIŞLAMA DUASINI İNTERNETTEN BULURSUN DUYGUNUN İSMİNİ VEREREK HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI BİR ZÜRRİYET , BİR EVLAT DİLERSİN .. HEM HAMİŞLERİN DUASI DAHA MAKBULDUR İNŞ.
7+1 haftalık olunca 8 haftalık yazıyor cnm.hemsıre benı hazırlrken son adetı sordu tamm " 7 hft lık karından bakar hoca" dedı bırde burdakı cogu arkdsla cok yakın gunlerde trsfer olduk onların takvımlerıne baktım da 7*8 hft lk yazıyor bu kadar fark olması dıkkatımı cektı
Ben de karıştırmışım canım, listeye bakınca farkettim :)))HAYIR TATLIM BEN KARIŞTIRDIM
BU HAFTA DUYİBOYA HAFTAYA İKİSİNE :)
BANA OKUYAMADIM YAZAN OLMADI ZATEN HERKES SON GÜN YARIN OKURLARtamamdır tatlım. peki 70000 tamamlandı mı ben de daha 4000 var duyibo için bugün okuyacağım allah izin veririse yoğunluktan halledemedim.
canlarım ben duyibo ve krizantem için aldığım duaları okudum bitirdim. yarın cuma saatinde ceren için başlayacağım eksiği olan tamamlayamayan varsa yardımcı olurumBANA OKUYAMADIM YAZAN OLMADI ZATEN HERKES SON GÜN YARIN OKURLAR
benim henüz bi tedavim yok bu aralar o kadar yoruldum ki dinlenmek istiyorum bi yandan da ramazan gelmeden mayıs ta başlasam mı diyorum çünkü ramazanda tedavi istemiyorum. mayıs olmazsa ağustosa kalacak ne bileyim kararsızım. bakarsın bi mucize gelir bu aradaevet canım UMUT bızım ıcın cok onemlı. Rabbım herseyın zamanını bılır. bız bunları yasayacakmısız yasıyoruz . bu da bızım sınavımız. ben ınanıyorum bu yolda duayla emek veren herkes bır gun meleklerıne kavusacak. suan senın tedavın ne asamada canım..
KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................: 58.000
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :5000
@@dnzderya ...........................: 5000
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:5.000
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:5000
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:
@@jonguil.....................................:5000
@@duyibo.....................................:10000
@@shrkrsgr...................................:2000
canım sen ceren için mi okudun? şöyle bir durum oldu o zaman duyibo için dağıtım bitmişti neşeli arkadaşımızda ceren için haftası gelmeden dağıttı. aslında cerenin ki bu cumadan sonra başlıyor. bu cuma duyibo için olacakKizlar iyicene karistirdiniz sanirim. Bu pazartesiceren20 var dediniz. Ben almis olduğum 5000 adeti Allah kabul ederse okudum. papyonkilikli seni vekil tayin ediyorum okuduğum duayi arkadasimizin hayirlisi ile hamile kalip kucagina bebeğini alması için kabul et.
bak 03.04.2015 yazmış neşeli.yani bundan sonraki cuma.Kizlar iyicene karistirdiniz sanirim. Bu pazartesiceren20 var dediniz. Ben almis olduğum 5000 adeti Allah kabul ederse okudum. papyonkilikli seni vekil tayin ediyorum okuduğum duayi arkadasimizin hayirlisi ile hamile kalip kucagina bebeğini alması için kabul et.
canım sen ceren için mi okudun? şöyle bir durum oldu o zaman duyibo için dağıtım bitmişti neşeli arkadaşımızda ceren için haftası gelmeden dağıttı. aslında cerenin ki bu cumadan sonra başlıyor. bu cuma duyibo için olacakonun için okuduysan vekaletini kabul ediyorum.
o haftaya cuma için canımNeseli'nin yazdigindan çikan ceren için okunacak. Simdi sirada ceren20 var dua dagitiyorum yazmis. Duyibo için okuyacak listesi tamamlanmış gibi yazilmis. Dediğin gibi ben ceren için okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?