Gozun
Gozun aydin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
İnsaAllah hamilesindir icime oyle dogdu:) ilk tup bebegin mi?Benimde bugün 9.gun cesaret edemiyorum cumartesi transfer oldugu hastanede testi yaptircam bugün bende dua ettim 10bin tespih cekmistim hepimize dua ettim Rabbim kabul etsin inş
Ay canim arkadasim yûreginin gûzelliginden insallah dualarimizda kabul olur Allah kabul eder Allah hepinizden razi olsunmaşallah. allahım her okuduğumda bu teslimiyeti yüreğim kabarıyor. neşelim bu güzl duyguyu bana yaşattığın için rabbim snden razı olsun.
Canim gozun aydin Allahim kucagina almayi nasip etsin..Kızlar Rabbim Hepinizden razı olsun hem dualarınız hemde temennileriniz için Mevlam birinizi bin etsin hep iyilikle muamele etsin Hamişlerin kucaklarını bekleyenlerin göbişlerini tez zaman da doldursun inşallah şuan hala inanamıyorum Elim ayağım titriyo ve en önemlisi eşim hala bilmiyor cumartesi 10. Gün test yapcaz sanıyor aklının ucuna gelmez ve ben son iki gündür adet sancısı ve baş ağrısından ölüyorum iyice umutsuz konuşuyodum ona
Çok sevdiğin iki komşum var arkadaşdan kardeşden öteler plan yaptık eşleriylede anlaştık akşam çaya toplanıcaz bitanesinde bende eşime gidelim gün geçer açılırım diycem sonra ona Bitanesinin eşi bi hediye kutusu içinde test sonucunu ve bir emzik vercek ve o anları videoya alcaklar bakalım ne hala gircek şebek
Ayy canimm ya ben heyecanlandim valla ne gûzel sükürler olsun Allah ima ya simdiden mutlulugun dahada artsinnKızlar Rabbim Hepinizden razı olsun hem dualarınız hemde temennileriniz için Mevlam birinizi bin etsin hep iyilikle muamele etsin Hamişlerin kucaklarını bekleyenlerin göbişlerini tez zaman da doldursun inşallah şuan hala inanamıyorum Elim ayağım titriyo ve en önemlisi eşim hala bilmiyor cumartesi 10. Gün test yapcaz sanıyor aklının ucuna gelmez ve ben son iki gündür adet sancısı ve baş ağrısından ölüyorum iyice umutsuz konuşuyodum ona
Çok sevdiğin iki komşum var arkadaşdan kardeşden öteler plan yaptık eşleriylede anlaştık akşam çaya toplanıcaz bitanesinde bende eşime gidelim gün geçer açılırım diycem sonra ona Bitanesinin eşi bi hediye kutusu içinde test sonucunu ve bir emzik vercek ve o anları videoya alcaklar bakalım ne hala gircek şebek
Canim bir hafta önce yasadim bende benimde duruodu dok. Gebelikle alakali degil dedi ama icimiz rahat olmuo dimi bol bol dinlen bana dok. Öyle dedi insallah bida gelmezArkadaslar ben bugun kese gormeye gittim sukurler olsun rabbime gordum eve geldim bi baktim kanama baslamis hemn tekrar doktorum cagirdi kese duruyor cok sukur kanama bunla alakali degil dedi kahverengi tortu sekline donustu. Beni dualarinizdan eksik etmeyon ins saglikla bebegim benimle kalsin bide bu durumu yasayaar varsa paylasirsa cok mutlu olurum
2 defa tedavi olduk sonuc Negatif oldu Allahin izniyle normal yolla olur da .:)3olmadan gelir:)Canim benim insallah siramiz yakindir senin kacin Ci tedavin Kusura bakma tatliminsallah hayirlisiyla sso'n tedavimiz olacak insallah
Tamam canim teşekkür ederimCanım sadece morfoloji değil bütün değerler yükseldi. Sperm sayısı 90 milyondan 178 milyona, Sperm konsantrasyon u "40 milyon"dan 90 milyona,morfoloji % 1 den % 7 ye,ileri hızlı % 5 ten % 25 e yükseldi. Biraz araştır canım en azından tüp bebek deneyeceğin zaman içsin eşin
Amin canimmmmm insallah tez zamanda bizde yasariz.aglattin beniiii testi kutuya emzik ve ayakkabi alip koymayi bende hep hayal ediyorummmm.Allahim saglikli kucaginiza versin yigenimiiiiKızlar Rabbim Hepinizden razı olsun hem dualarınız hemde temennileriniz için Mevlam birinizi bin etsin hep iyilikle muamele etsin Hamişlerin kucaklarını bekleyenlerin göbişlerini tez zaman da doldursun inşallah şuan hala inanamıyorum Elim ayağım titriyo ve en önemlisi eşim hala bilmiyor cumartesi 10. Gün test yapcaz sanıyor aklının ucuna gelmez ve ben son iki gündür adet sancısı ve baş ağrısından ölüyorum iyice umutsuz konuşuyodum ona
Canim bu sohbeti kacirmisim ne kullanfiniz degerler bu kadar yuksrldi banada tekrar yazarmisinzzzzzTamam canim teşekkür ederim
Canim inan çok sevindim.Mevlam hayırla kucagina almayi nasip etsin.Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir eevladın olsun insallah.Eşinin surat ifadesini de şimdiden merak ettim güzel plan olmusKızlar Rabbim Hepinizden razı olsun hem dualarınız hemde temennileriniz için Mevlam birinizi bin etsin hep iyilikle muamele etsin Hamişlerin kucaklarını bekleyenlerin göbişlerini tez zaman da doldursun inşallah şuan hala inanamıyorum Elim ayağım titriyo ve en önemlisi eşim hala bilmiyor cumartesi 10. Gün test yapcaz sanıyor aklının ucuna gelmez ve ben son iki gündür adet sancısı ve baş ağrısından ölüyorum iyice umutsuz konuşuyodum ona
Canım jonguil arkadasimizin esi arginmax die bi ilac kullanmis morfoloji ve diğer tüm değerler yükselmiş.biz kullanmadik ilk defa duydum adını.bize de esimin kullanması için önerdi.sohbet buyduCanim bu sohbeti kacirmisim ne kullanfiniz degerler bu kadar yuksrldi banada tekrar yazarmisinzzzzz
Canim benim elimden geldigi kadar bende okurum ve okudugumuda yazarim insallah neselim sis lisyesini Benide eklerse Cook memnun olurum ben hep negativ gordum insallah gusel sonuclar bende olurm benimde nasip olursa obur hafta transferim olur insallah Cook uzuluyorum kizlar Icin cok yaniyo ama Rabbden umudu kesmedim isimiz Allaha kaldiysa olmus bilin kizlar sizleri opuyorum mcanımneseli41 dağıtıyor önümüzde ki haftayı dağıttı zaten haftaya cuma dağıtacak yeni dua listemizi inşallah :)
inşallah canım arkadaşım görürsün Rabbim kucağına aldığı günleri sana ve hepizime göstersin bende 4 yıldır evliyim tüp bebeğe ilk defa başlamayı düşünüyorum kısmet olursa inşallah.. Rabbim olmayacak dua ya amin dedirtmezmiş ümidimizi kaybetmeden dua etmeye devam edelim hep birlikteCanim benim elimden geldigi kadar bende okurum ve okudugumuda yazarim insallah neselim sis lisyesini Benide eklerse Cook memnun olurum ben hep negativ gordum insallah gusel sonuclar bende olurm benimde nasip olursa obur hafta transferim olur insallah Cook uzuluyorum kizlar Icin cok yaniyo ama Rabbden umudu kesmedim isimiz Allaha kaldiysa olmus bilin kizlar sizleri opuyorum m
Masaallah hamileler cok Insallah negatif olan arkadaşlarımızdan en yakın zamanda süpriz bebislerin haberlerini verirler tedavi asamasinda olanlarida hayırlı hamilelikler nasip etsin hamilelerimizide hayırlı sağlıklı evlatlar nadip etsin MEVLAM Benide eklermisiniz listeye suanda tedavi asamasindayim iğneleri yapıyoruz Allahim herkesin yardımcısı olsunŞUBAT/MART/NİSAN TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi
@@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@@Doga14 : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@miniss: HAMILE
@@dianthus : HAMILE3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@karsipenceredekikarga : HAMILE3. Gün embiryosu transfer edildi
@@Annecik75 : HAMILE3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@@ceren20 : tedavi aşamasında
@@astaravistama : tedavi aşamasında
@@sedef21: tedavi aşamasında
@@serenalar : 28 Mart test tarihi
@@admad: 21 Mart test tarihi
@@dilaylay: Negatif
@@timse: Negatif
@@jonguil: Negatif
@@Tgb123: Negatif
@ @shrgrhs : Negatif
@@dnzderya: Negatif
@@miranaz05: Negatif
@@hln21 : negatif
@@topik26: Negatif
@@EgecanYagmur: Negatif
@@sevil35 : Negatif
@@muallime54 : Negatif
@@321bieten : Negatif
@@neseli41: Negatif
@@Enigma79: Negatif
@@Zeynep sumra: Negatif
@@nurse51 : Negatif
@@tugceserdar: 28 yumurta toplandı, transfer için bekliyor
@@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
@@esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
JONGUİLİN İZNIYLE ALDIM.
EMEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
(Kızlar var mı başka değişiklik ya da listeye kendisinin de eklenmesini isteyen)
Listede bende yokum söyleriz ikimizide eklerCanim benim elimden geldigi kadar bende okurum ve okudugumuda yazarim insallah neselim sis lisyesini Benide eklerse Cook memnun olurum ben hep negativ gordum insallah gusel sonuclar bende olurm benimde nasip olursa obur hafta transferim olur insallah Cook uzuluyorum kizlar Icin cok yaniyo ama Rabbden umudu kesmedim isimiz Allaha kaldiysa olmus bilin kizlar sizleri opuyorum m
Dualarımız seninle canım inşallah yarın bize güzel haberler verirsinKızlar eşimi ikna ettim sabah transferin olduğu hastaneye gidip test vercez çok heyecanlandim dua edin bana lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?