Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

maşallah. allahım her okuduğumda bu teslimiyeti yüreğim kabarıyor. neşelim bu güzl duyguyu bana yaşattığın için rabbim snden razı olsun.
Ay canim arkadasim yûreginin gûzelliginden insallah dualarimizda kabul olur Allah kabul eder Allah hepinizden razi olsun

Canim gozun aydin Allahim kucagina almayi nasip etsin..

Ayy canimm ya ben heyecanlandim valla ne gûzel sükürler olsun Allah ima ya simdiden mutlulugun dahada artsinn

Canim bir hafta önce yasadim bende benimde duruodu dok. Gebelikle alakali degil dedi ama icimiz rahat olmuo dimi bol bol dinlen bana dok. Öyle dedi insallah bida gelmez

Hamile arkadaslarim transferin 5.gunu kanda bakilan e2 ve p4 hormonlariniz kac cikmisti,rica etsem yazarmisiniz?

ŞUBAT/MART/NİSAN TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi

@@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

@@Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

@@miniss: HAMILE

@@dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

@@karsipenceredekikarga : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

@@Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

@@ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

@@tugba88guler: HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

@@ilk_snf: HAMILE

@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@@ceren20 : tedavi aşamasında
@@astaravistama : tedavi aşamasında

@@sedef21: tedavi aşamasında

@@serenalar : 28 Mart test tarihi

@@admad: 21 Mart test tarihi

@@dilaylay: Negatif

@@timse: Negatif

@@jonguil: Negatif

@@Tgb123: Negatif

@ @shrgrhs : Negatif

@@dnzderya: Negatif

@@miranaz05: Negatif

@@hln21 : negatif

@@topik26: Negatif

@@EgecanYagmur: Negatif

@@sevil35 : Negatif

@@muallime54 : Negatif

@@321bieten : Negatif

@@neseli41: Negatif

@@Enigma79: Negatif

@@Zeynep sumra: Negatif

@@nurse51 : Negatif

@@tugceserdar: 28 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

@@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

@@esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

JONGUİLİN İZNIYLE ALDIM.
EMEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
(Kızlar var mı başka değişiklik ya da listeye kendisinin de eklenmesini isteyen)

Tamam canim teşekkür ederim

Amin canimmmmm insallah tez zamanda bizde yasariz.aglattin beniiii testi kutuya emzik ve ayakkabi alip koymayi bende hep hayal ediyorummmm.Allahim saglikli kucaginiza versin yigenimiiii

Canim inan çok sevindim.Mevlam hayırla kucagina almayi nasip etsin.Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir eevladın olsun insallah.Eşinin surat ifadesini de şimdiden merak ettim güzel plan olmus .Rabbim her daim yüzünüzü guldursun insallah

Canim bu sohbeti kacirmisim ne kullanfiniz degerler bu kadar yuksrldi banada tekrar yazarmisinzzzzz
Canım jonguil arkadasimizin esi arginmax die bi ilac kullanmis morfoloji ve diğer tüm değerler yükselmiş.biz kullanmadik ilk defa duydum adını.bize de esimin kullanması için önerdi.sohbet buydu

canım neseli41 dağıtıyor önümüzde ki haftayı dağıttı zaten haftaya cuma dağıtacak yeni dua listemizi inşallah :)
Canim benim elimden geldigi kadar bende okurum ve okudugumuda yazarim insallah neselim sis lisyesini Benide eklerse Cook memnun olurum ben hep negativ gordum insallah gusel sonuclar bende olurm benimde nasip olursa obur hafta transferim olur insallah Cook uzuluyorum kizlar Icin cok yaniyo ama Rabbden umudu kesmedim isimiz Allaha kaldiysa olmus bilin kizlar sizleri opuyorum m

inşallah canım arkadaşım görürsün Rabbim kucağına aldığı günleri sana ve hepizime göstersin bende 4 yıldır evliyim tüp bebeğe ilk defa başlamayı düşünüyorum kısmet olursa inşallah.. Rabbim olmayacak dua ya amin dedirtmezmiş ümidimizi kaybetmeden dua etmeye devam edelim hep birlikte

Masaallah hamileler cok Insallah negatif olan arkadaşlarımızdan en yakın zamanda süpriz bebislerin haberlerini verirler tedavi asamasinda olanlarida hayırlı hamilelikler nasip etsin hamilelerimizide hayırlı sağlıklı evlatlar nadip etsin MEVLAM Benide eklermisiniz listeye suanda tedavi asamasindayim iğneleri yapıyoruz Allahim herkesin yardımcısı olsun

Listede bende yokum söyleriz ikimizide ekler neseli41 beni ve 4 4343 listeye eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…