Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

AMINNNN INSALLLAHHHHH ALLLAHIMMMM DUY SANA YALVARISIMIZI DUALARIMIZI

Kizlar herkese hayirli cumalar bugun dua bagislanckti insalh alahn iznyle topikte negatif alan arkadslrmzin en kisa zamnda pozitif haberlernide aliriz dua ederken bizide unutmayin rabbim kimin gonlunde ne murad ne dilek varsa kabul etsin rabbim hepimizin gonlune gore versin

arkadaşlar 70000 Rabbimin kelamı lem yelid velem yüled bir yasin bir meryem suresi cumaların hürmetine şimdi tamamlanarak duyibo arkadaşımızın hayırla sağlıkla evladına kavuşması için bağışlandı. Rabbim kabul etsin. Cumaların hürmetine hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasipetsin. amin.

Arkadaşlar hayırlı cumalar. Şimdi doktordan geldim. Transfer tarihim netleşti.1 Nisanda saat 2 de yavrumu alacağım inşallah. Doktor hersey yolunda dedi.
Estrofem yanında progestan iğne verdi şimdiden. Transferden sonra kullanılmıyor muydu bu iğne. Sanki hep öyle okudum burda. Öncesi kullanan var mı arkadaşlar.
Listeyi güncelliyorum hemen bu arada.

canım hayırlı olsun darısı basıma, bakalım bana pazartesı ne dıycek. rahım kalınlıgını soyledımı. canım o ığne ben yumurtalar toplandıktan sonra transverım olacak dıye verdı doktor kullandım sonra ıptal olunca bıraktım. onu kullanıyoruz transverden once buyuk ıhtımal bende baslarım. jel verdımı?

Saol canım bilgi verdiğin için.Canım rahim kalınlığım 11 mm olmuş. Jel vermedi. Estrofem 4 e çıktı. Progestan iğne, penedrol tablet, bi tane antibiyotik, aspirin ve folibol.

Saol canım bilgi verdiğin için.Canım rahim kalınlığım 11 mm olmuş. Jel vermedi. Estrofem 4 e çıktı. Progestan iğne, penedrol tablet, bi tane antibiyotik, aspirin ve folibol.
anladım canım hadı hayırlısı, cok az kaldı bebısıne kavusmaya ben ınanıyorum bıze pozıtıf haber vereceksın ıcıme doguyor..

ŞUBAT/MART/NİSAN TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi

@@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

@@Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

@@miniss: HAMILE

@@dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

@@karsipenceredekikarga : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

@@Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

@@ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

@@tugba88guler: HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

@@ilk_snf: HAMILE

@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@@sedef21: HAMİLE (TEDAVİSİZ)

@@ceren20 : 1 Nisan transfer tarihi

@@astaravistama : tedavi aşamasında

@@Edilah : tedavi aşamasında

@@4343 : tedavi aşamasında

@@serenalar : 28 Mart test tarihi

@@admad: 21 Mart test tarihi

@@dilaylay: Negatif

@@timse: Negatif

@@jonguil: Negatif

@@Tgb123: Negatif

@ @shrgrhs : Negatif

@@dnzderya: Negatif

@@miranaz05: Negatif

@@hln21 : negatif

@@topik26: Negatif

@@EgecanYagmur: Negatif

@@sevil35 : Negatif

@@muallime54 : Negatif

@@321bieten : Negatif

@@neseli41: Negatif

@@Enigma79: Negatif

@@Zeynep sumra: Negatif

@@nurse51 : Negatif

@@tugceserdar: 28 yumurta toplandı, transfer için bekliyor

@@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

@@esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Tatliim ne duasi okuyorsjnuz bildigim dualardansa ben de okurj insallah Bu dualarin yuzubsuyu hurmetine Rabbim yuzumuzu guldururur iNSAllah
CANIM HER ARKADAŞ İÇİN 1 HAFTA İÇİNDE 70000 ADET "LEM YELİD VE LEM YULED " AYETİNİ OKUYORUZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BEN LİSTE YAYINLADIĞIMDA MSJ ATIYOR BEN DE EKLİYORUM

askolsun kızlar benı unuttunuz benımde transverım cerenle aynı zamanda, buyuk ıhtımal aynı gun bıle olabılırız..
CANIM BEN SANA ÖZELDEN MSJ ATMIŞTIM HATIRLIYORSAN SIRA SENDE DİYE UNUTUR MUYUZ HİÇ

Allah kabul etsin canım, senden de razı olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.

CANIM SEN TRANSFER GÜNÜNÜ YAZ BEN EKLERİM SENİ LİSTEYE :)

TAMAM TATLIM AĞZINA SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN KARIŞIKLIK OLMASIN DİYE HAFTAYA DAĞITACAĞIM LİSTEYİ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…