AMINNNN INSALLLAHHHHH ALLLAHIMMMM DUY SANA YALVARISIMIZI DUALARIMIZIALLAHİM BİZİMDE BOYNUMUZU BÜKÜK BİRAKMA EVLAT HASRETİYLE YAKMA YUREGİMİZİ BENİ VE BENİM GİBİ KARDESLERİMİN DUALARİNİ KABUL EYLE BASKA KARDESLERİMİZİN EVLATLARİNİ BAKİPTA İC CEKTİRTME ALLAHİM.SEN RAHMANSİN SEN RAHİMSİN HERSEYE AMA HERSEYE GUCUN YETER .RABBİM BİZE HAYİRLİ SAGLİKLİ SİHHATLİ İMANLİ KURANLİ AKİLLİ VE ZEKİ EVLATLAR NASİP EYLE. SENDEN UMUDUMUZU KESMEDİK YARABB
canım hayırlı olsun darısı basıma, bakalım bana pazartesı ne dıycek. rahım kalınlıgını soyledımı. canım o ığne ben yumurtalar toplandıktan sonra transverım olacak dıye verdı doktor kullandım sonra ıptal olunca bıraktım. onu kullanıyoruz transverden once buyuk ıhtımal bende baslarım. jel verdımı?Arkadaşlar hayırlı cumalar. Şimdi doktordan geldim. Transfer tarihim netleşti.1 Nisanda saat 2 de yavrumu alacağım inşallah. Doktor hersey yolunda dedi.
Estrofem yanında progestan iğne verdi şimdiden. Transferden sonra kullanılmıyor muydu bu iğne. Sanki hep öyle okudum burda. Öncesi kullanan var mı arkadaşlar.
Listeyi güncelliyorum hemen bu arada.
Saol canım bilgi verdiğin için.Canım rahim kalınlığım 11 mm olmuş. Jel vermedi. Estrofem 4 e çıktı. Progestan iğne, penedrol tablet, bi tane antibiyotik, aspirin ve folibol.canım hayırlı olsun darısı basıma, bakalım bana pazartesı ne dıycek. rahım kalınlıgını soyledımı. canım o ığne ben yumurtalar toplandıktan sonra transverım olacak dıye verdı doktor kullandım sonra ıptal olunca bıraktım. onu kullanıyoruz transverden once buyuk ıhtımal bende baslarım. jel verdımı?
anladım canım hadı hayırlısı, cok az kaldı bebısıne kavusmaya ben ınanıyorum bıze pozıtıf haber vereceksın ıcıme doguyor..Saol canım bilgi verdiğin için.Canım rahim kalınlığım 11 mm olmuş. Jel vermedi. Estrofem 4 e çıktı. Progestan iğne, penedrol tablet, bi tane antibiyotik, aspirin ve folibol.
CANIM HER ARKADAŞ İÇİN 1 HAFTA İÇİNDE 70000 ADET "LEM YELİD VE LEM YULED " AYETİNİ OKUYORUZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BEN LİSTE YAYINLADIĞIMDA MSJ ATIYOR BEN DE EKLİYORUMTatliim ne duasi okuyorsjnuz bildigim dualardansa ben de okurj insallah Bu dualarin yuzubsuyu hurmetine Rabbim yuzumuzu guldurururiNSAllah
Amin canım inşallah. Şu an burda ezan okunuyor. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah. Amin.anladım canım hadı hayırlısı, cok az kaldı bebısıne kavusmaya ben ınanıyorum bıze pozıtıf haber vereceksın ıcıme doguyor..
seni unutur muyuz hiç kuzum listede sıradaki sen görünüyorsun senin transfer tarihin belli değildi o yüzden dağıtılmamış tam aksine transferin olduğu hafta sonuç için beklerken duan okunacak ne kadar şanslısın
CANIM BEN SANA ÖZELDEN MSJ ATMIŞTIM HATIRLIYORSAN SIRA SENDE DİYE UNUTUR MUYUZ HİÇaskolsun kızlar benı unuttunuz benımde transverım cerenle aynı zamanda, buyuk ıhtımal aynı gun bıle olabılırız..
Allah kabul etsin canım, senden de razı olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.arkadaşlar 70000 Rabbimin kelamı lem yelid velem yüled bir yasin bir meryem suresi cumaların hürmetine şimdi tamamlanarak duyibo arkadaşımızın hayırla sağlıkla evladına kavuşması için bağışlandı. Rabbim kabul etsin. Cumaların hürmetine hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasipetsin. amin.
YANLIŞLIKLA YAZMDIM CANIM DUYGU İÇİN BAĞIŞLANACAK BU HAFTACanim duygunun duasi bagislanmayacakmiydi ben duygu icin bitirdim daha cerene baslamadim
CÜMLEMİZDEN İNŞALLAH TATLIM ... :) HEPİMİZİN EMEĞİ ÇOK ŞÜKÜR İYİKİ BÖYLE BİR GRUPTAYIZmaşallah. allahım her okuduğumda bu teslimiyeti yüreğim kabarıyor. neşelim bu güzl duyguyu bana yaşattığın için rabbim snden razı olsun.
CANIM SEN TRANSFER GÜNÜNÜ YAZ BEN EKLERİM SENİ LİSTEYE :)Canim benim elimden geldigi kadar bende okurum ve okudugumuda yazarim insallah neselim sis lisyesini Benide eklerse Cook memnun olurum ben hep negativ gordum insallah gusel sonuclar bende olurm benimde nasip olursa obur hafta transferim olur insallah Cook uzuluyorum kizlar Icin cok yaniyo ama Rabbden umudu kesmedim isimiz Allaha kaldiysa olmus bilin kizlar sizleri opuyorum m
GÖZÜN AYDIN TATLIMKizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
CANIM SEN HANGİ AŞAMADASIN ANLADIĞIM KADARIYLA TRANSFER OLMUŞSUN ÖYLEMİ
aahahaa kız güldürdün beni ..Allahta seni güldürsün emi ...canım sedef21 tedavi sırasında hamile olduğunu öğrendi ve o hızla kayboldu aramızdan:)
TAMAM TATLIM AĞZINA SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN KARIŞIKLIK OLMASIN DİYE HAFTAYA DAĞITACAĞIM LİSTEYİ :)iyi geceler kızlarher birinizi tek tek takip ediyorum maşallah topigimize neseli41 canım, ceren20 ve @kriziantem86 için aldığım toplam 10.000 duayı okudum allah kabul etsin.yarın yeni dua dağılımı için kimse sıradaki yine dua alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?